Vietnam

Vi kom fram till Vietnam, Saigon runt halv 9 pa kvallen efter en hel dag buss resa, sen akte vi med en ny buss till nasta stalle och tog nattbussen och som vanligt med varan javla otur sa slapper buss chaufforen av oss fel!

Kl halv 2 pa natten blir vi vackta och ska ur bussen, mitt ute i ode skogen med ett hotell som tur var! dom slappte av oss en hel timme forsent och sa att vi kunde ga tillbaka.. men halla hur tanker dom att vi ska ga ute i skogen halv 2 pa natten en timme med vara tunga vaskor? No No sager jag bara, fick ta in pa ett dyrt hotell det lag iof mysigt till pa dagen mitt vid stranden men vi var deras anda gaster..

Nu har vi tankt aka till Nha Trang i 1 eller 2 dagar sen blir det nog tillbaka mot bangkok och det tar sin lilla tid, maste genom kambodja forst sa aa de blir  val 2 dagars resande helt enkelt... planen var att stanna har langre men vi kanner inte att det ar nogot for oss och det ar dessutom dyrare an thailand och vi behover de billigaste som finns just nu.. plus att Thailand kanner vi oss tryggast med allt..

Dom ar riktigt javla daliga pa engelska har ocksa, dom fattar inte ett javla piss!! hur irriteande som helst, dom fattar inte vad money ar, city, tourist information ingenting fattar dom!!  Nej man blir ju fan galen av att vara hara..  .. I miss thailand!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:











Trackback
RSS 2.0