Update

Kom till Koh Lipe idag, antligen!  Kan ju saga att jag verkligen LOVE IT!
Sa himla underbart hara, onskar jag kunde stanna forever men saklart sa har jag ju alla mina grejer pa pHI pHI, tog bara en liten vaska med mig eftersom jag bara skulle vara borta nagra dagar.

Malasia. Langkawi var helt ok men jag foredrar Thailand mycke mycket mera! Allt ar sa mycket enklare i Thailand och inte lika komplicerat....men vi hade det saklart hur bra som helst forutom att jag blev sjuk 2 dagar precis vid gransen sa har legat inne i ett rum och bara sovit 2 dagar for att bli bra igen....orkar faktist inte blogga sa mycke just nu, vill njuta av min tid har pa Lipe men safort jag kommer tillbaka till Phi Phi sa ska jag ladda upp bilder och dela med mig  :)


Bye Bye Phi Phi

Jahap da var det dags att snart borja rora sig fran Phi Phi, kanns jatte konstigt da jag vart har en hel manad pa ett och samma stalle, det ar liksom mitt hem.....Aker till Krabi 1 natt och sen vidare till Malaysia for att stanna dar 2-3 natter , kanske langre om vi gillar det helt enkelt.
Sen kommer jag ju tillbaka till Phi Phi igen men det kanns anda konstigt att aka harifran, men innan Phi Phi sa ska vi ta oss en tur forbi Koh Lipe, Langtar verkligen till det da det ska vara varsta paradis on :)

Maste hem och packa mina grejer men vet liksom inte vad jag ska ta med mig for jag vet inte exakt hur lange jag blir borta, en vecka lr tva? hmm skont iallafall att slippa ta med sig sin jatte vska och hela packningen utan det blir bara en ryggsack.... men en sak jag vet ar att jag kommer sakna min alskade Malibu ( Linda) Nu nar vi har vart tillsammans over en vcka kommer det bli jatte ensamt utan henne men vi kommer ses igen! :)


Neeej nu blir det dags att shoppa det sista och sen packa for att sen ta baten...usch ser verkligen ite fram emot att aka bat...fy fan!




Langkawi- Malaysia



Koh Lipe - Thailand

Pictures!


Panang curry, yuummiieeee!




Rock N Roll babyyyyy!!


Steeekeeeeer


Sol UPPgang!

forbereder infor piercingarna

auuuch

ohhh yeeeaahh!

puuss!

kiss!

japp

lovely!


Snorkel tur nr 2

Har nyss kommit tillbaka fran en lang snorkel tur...kanner mig helt dod just nu och det var sjukt mycket vagor idag sa jag mar ju inte sa jatte bra da jag ar javligt sjosjuk, men det var det vart!

Har snorklat pa MAYA BEACH ( Dar the beach filmen spelades in) tycker det ar basta snorkel platsen har pa phi phi, sen har vi tagit massa fina kort idag ocksa men det kommer upp senare da jg inte har med mig min usb sladd.

Nu ska jag ga och ta mig en siesta och sen blir det party ikvall! :)







Inga husdjur tack!

Har bytt boende for att det ar mycket billigare  i mitt nya rum men jag vet att de finns kackerlackor dar sa....

 jag kopte insektsprej for att jag vet att jag har sett kackerlackor dar innen en gang iaf sa borjade jag forst stada rummet sa det blev riktigt fint som varat llilla hem typ sen borjade ja spreja pa golvet o vaggarna, och helt plotsligt kommer tva skiiiit stora larver ut som ja sprejar tills dom dor, sen kommer det 3 st sma konstiga skalbaggar typ och en bebiskackerlacka.....men nu kommer det varsta sen gar ja till andra sidan rummet o sprejar och fran ingenstans sa borjar nagonting sprattla som en fisk over halva rummet och det ser skit konstig ut, assa verklkigen jatte jatte acklig och ja forsoker spreja o spreja men den vagrar att do! sa den har ackliga lilla skuttande saken fortsatter att sprattla hur lange som helst och till slut sa ger den upp och "dor" sen typ 1 meter ifran bakom byran sa ser ja nagot och tror det ar en kackerlacka men da ser jag att det ar en odla som ar dod fast utan svans!
Sa den ackliga saken var svansen pa odlan, sa javla vidrigt jag trodde jag skulle spy, sa pa ena sidan ligger en halvt dod odla utan svans och en meter brevid ligger svansen som jag forsokt doda i evigheter, sa javla vidrigt!
Sa jag gar ner for att hamta Thai manniskorna som jobbar dar och ber dom komma upp for att plocka bort acklet och medans dom tar bort det sa ser jag hur tre riktigt STORA kackerlackor kommer springandes sa jag hoppas och skriker sa dom borjar ju saklart garva ihjal sig..... till slut sa tror ja att jag nu antligen har rensat hela rummet fran alla ackliga djur och ska vila en stund i sangen men guess what da ar det en till stor kackerlacka i sangen! Som springer over mig och runt i rummet, sa jag skuttar upp i sangen och ringer Linda och sager att jag kommer till hennes rum for att vila hahah... fy fan, men jag sperjade rummet innan jag gick ut igen sa nar ja kom tillbaka lag 2 kackerlackor helt doda, sa idag ska jag kolla om jag ser nagot mer men jag tror alla e doda nu for jag sprejade upp hela burken pa typ en halvtimme hahah och dom ska ju racka hur lange som helst, men fy fan vilken hemsk dag det var, inte kul!


Ni skulle ha sett mig jag maste ha sett riktigt rolig ut, haha..



New Piercing!

Ja juste jag glomde ju skriva att igar kvall sa bestamde jag och Linda oss for att gora en Piercing, vi bada har velat gora det lange sa vi tankte why not?  Sjukt mycket billigare har i Thailand dessutom och Neej det ar inte smutsigt och skit stallen utan rent och bra!

Linda gjorde en ring genom lappen som vart skiiit snyggt!
Jag ville bara ha en liten prick under underlappen sa nar jag gjorde det sa tio sekunder efter fick jag for mig att jag ville ha en till brevid den forsta, sa jag gjorde inte bara en piercing UTAN tva :) why not ?
Ar supernojd och det gjorde inte alls sa ont som jag trodde, var ju sa javla nervos att jag trodde jag nastan skulle skita pa mig.....tycker det ar obehagligt nar dom ska trycka igenom en nal i ens ansikte men det gick hur bra som helst, ont men defenetivt vart det!

Bilder kommer upp senare nar Linda kommit hem for det ar hon som har dom pa sin kamera men glomt sladden hemma...






Tur att man inte slutade upp sahar iallafall haha!


Thailand update

Saa nu tankte jag antligen ge er lite update da jag faktist har bestamt mig for att blogga ett tag till!

For nagra dagar sen kom Linda, tjejen jag pratat med pa backpacking.se, och jag kan bara saga att jag ar sa javla glad for att hon kom hit! Vi klickade direkt och har the times of there lifes!
Sa javla skont for nu har jag antligen slutat med att sova bort dom fina dagarna och bytt ut sangen mot stranden, sa vi har spenderat dagarna med att ligga och steka och kvallarna har det blivit party, dock vart varan andra kvall lite for manga Buckets och slutade med att vi var pa vag hem klockan 8 pa morgonen och NEEJ vi madde inte bra dagen efter!  Men kul hade vi det iaf!





Vara planer ar att vi egentligen ska snorkla imorn men jag tror att vi far ta och skjuta upp det da Linda har blivit magsjuk :( javligt boring, sa om en liten stund ska jag till Apoteket for att fixa medicin och sen handla hem lite mat till henne da hon inte kan ga nagonstans... :(

Har 5 natter kvar pa Phi Phi sen aker jag till Phuket 2 natter och sen sa blir det Malasya nagra dagar da jag maste ut ur landet pga av visa.
Sen nar jag kommer tillbaka har jag ca 2 manader kvar innan jag ska hem till trakiga Sthlm igen och det kanns ju mindre roligt, onskar jag kunde vara kvar har tills April eller Maj...men men thats life....

Har det helt underbart just nu och njuter av varje sekund!


No More?

Funderar seriost pa att kanske sluta blogga? Men jag kan inte riktigt bestamma mig... borjar trottna men samtidigt sa gillar jag att blogga?
Kanske jag behover en blogg paus? eller kanske jag ska gora en helt ny blogg och starta om fran borjan?

Hmm far se helt enkelt hur ja gor, ska fundera pa detta nagra dagar....


Just love it?

Faaan vad boring jag har det just nu....and guess why?  Joo for att det sporegnar!!
Nu nar ja antligen har vart duktig att ga upp ratt tidigt sa ar det daligt vader, fan fan fan...men jag ska egentligen inte klaga for jag har det tusen ganger battre har i Thailand an hemma i skiit Sverige :P

 Och Nu ar det bara 2 dagar kvar tills Linda kommer hit till Phi Phi, en tjej som jag ar pratat med pa Backpacking.se och som varker javligt rolig, sa de ska bli kul med lite sallskap.
Jag hoppas dock det finns boende till henne for dom senaste dagarna har det vart helt fullt hara och folk har fatt sovit pa stranden och fatt vandt tillbaka till Phuket eller Krabi, men i varsta fall far vi dela rum :)

Jag hoppas verkligen det kommer sluta regna till kvallen, annars finns det verkligen ingenting att gora eftersom man alltid sitter pa strandbarer men inte sa kul nar nar det sporegnar,....nee far se helt enkelt hur denna dag och kvall slutar.....




Pictures

Forsoker vara duktig och sola lite fast jag ar bakis



Longtale trip








Alla fick tanda ett varsit ljus som minne for tsunamin

Me and Michaela pa Bora Bora

Buuucket

Me loooving the buuucket


Vi fick nog i oss lite for manga buckets?


What the fuck?

Nu nar jag antligen har vart duktig idag och gatt upp tidigt for att lagga mig pa stranden sa ar det ingen sol?
Typiskt min otur, nar jag sover pa dagarna da javlar ar det varmt och soligt men nar jag ar duktig och tar mig sjalv i kragen sa ar det ingen sol. javla skit!  Fast det ar fortfarande sjukt javla varmt och kvavt idag men ja ville ju steka... far ta de imorn helt enkelt sa jag hoppas att de tar stekande sol :D


Sen vill ja bara saga en sak som inte har nagot med detta att gora men till alla er idioter som inte har nagot liv som maste sitta och alltid skriva massa dryga och elaka kommentarer, vad fan ar det for fel pa er? Sitter ni seriost varje dag och laser folks blogg bara for att trycka ner dom sa att ni kan ma battre? Javligt moget maste jag saga! 
Och om nu folk tycker jag ar trashig for att ja aker till thailand? hahah jaa men varsegod och tyck det da! Bara for att du sitter hemma och ar missnojd med ditt tragiska liv.
Jag tycker seriost synd om er alla idioter som alltid ska kommentera mina inlagg och skriva att jag ar trashig och acklig och det ena med det andra...ORKA!
Och en sista grej sa vet ja ganska sa sakert vem som skriver massa grejer, orka ha olika namn varje gang! Orkaaa!

Neej men nog om detta, tanker inte slosa en massa energi pa idioter som er! Jag har det underbart i Thailand och lever livet medans jag kan och i dont give a shit vad ni tycker om det eller om mig!

Phi phi

Orkar inte blogga sa mycket egentligen langre.... Nyar var helt galet, festade tills 11 dagen efter sa man har kannt sig ratt sa seg nagra dagar nu sa ja tror de ar dags att skippa buckets pa kvallarna och ta de lite lugnt hahah fast nar man val sitter pa stranden sa ar de tsvart att undga en buckets men men, kul ar det och ja lever livet just nu.

Ska forsoka lagga upp bilder snart...
nu ska ja ga och traffa min thai boyfriend :P

tjingeling!

RSS 2.0