Home sweet home

Igår var jag ledig och har vart hela dagen och natten hos mammsen, och fått en hel dag med Rocky min lilla älskling. Kändes väldigt skönt faktist, saknar honom.

Vattenskadan som mamma fick börjar äntligen röra sig mot sitt slut,har fått nytt golv och nya tapeter där det behövdes och idag får vi hit alla flyttlådor ch möbler igen..stackars mamma det är som att flytta in på nytt och behöva packa upp allt och fixa men man får väl se de på den positiva sidan, vi får saker och ting rensat och det kunde ha vart värre!

Neej nu ska jag se om det finns något att äta och sen kolla lite tv och lata mig innan jag ska träffa gåsa.

why do i want you?

Why do I want you?
now that I can't have you


Bakis och skakis

Igår mådde jag riktigt jävla dåligt måste jag säga, och jag kan ju inte skylla på någon annan än mig själv eftersom jag var ute i lördags med Jessie och det blev nog några glas för mycket, eller kanske några shots ? hmm  vilket fall som helst så har jag faktist bestämt mig för att inte dricka på ett bra tag nu ochjag måste försöka hålla mig till det också för oftast vill ja bara ut för att dansa och då behöver jag ju faktist inte alkohol i kroppen för jag kan dansa oavsett. 

Jobbade igår och var riktigt bakis så neej no more alcohol for me!

Bor hemma hos Gåsalin nu och det känns bra, flyttade i lördags och än så länge trivs jag, fast jag vet att jag inte bott där länge men det är riktigt mysigt med katterna och hunden... fast det gör också att jag saknar min lilla Rocky sjukt mycket men får hälsa på honom så ofta jag kan helt enkelt.

Neej det var det roliga jag hade att blogga om... jag vet det suger! jag är värdelös!

You Only Live Once

En dag kvar nu tills jag flyttar, igen... ska bo med min kära Gåsa och tror det kommer bli hur kul som helst!

Ikväll blir det utgång med gåsa och det var riktigt längesen vi var ute tillsammans så det ska bli skitkul, och soom vanligt kommer det bli snaps till att börja med och sen ska vi hälsa på sandrita på nya trädgårn ;)

Ska packa alla mina grejer imorn och flytta och kommer säkert vara bakis men det är OKEJ.

You Only Live Once

In The Ghetto

oki, mitt boende problem är löst!  Im gonna move in 2 my Gåsalin vilket är hur snällt som helst! Min räddare i nöden kan man nog säga... så nu blir det att packa alla mina grejer igen och jag måste också flytta på min soffa och massa annat, men det kommer va vart sen när allt är färdigt iallafall.

Kommer flytta på lördag så lördag eftermiddag blir en jobbig dag men men its okey.
Kommer fortfarande bo nära solna vilket känns skönt fast det bästa hade ju vart om jag fick bo i solna, det var det som var så himla skönt nu att jag hade 10 min promenad till min lilla Rocky, men men nu ska jag bo i Rissne känns lite läskigt om jag nu får säga så ? Ovant också men som tur är så går det ju bussar till solna som går fort och det är fortfarande nära till stan också vilket är perfecto!


Jag och Gåsa kommer ha det sååå mysigt tror jag och JA jag vet att vi säkert inte kommer att vara vänner varje dag men så är det så ni som bara tycker att detta är en dum ide?   well det är NI som är DUMMA!

Your Wifey?

Neeej jag är inte din lilla hemmafru som du verkar tro!
Jag börjar tycka det är lite jobbigt att det alltid är jag som ska diska, att det alltid är jag som ska plocka ordning, att det alltid är jag som ska handla... hur kul är det när man handlar något och kommer hem sen och det finns inte kvar? eller när du precis diskat och sen helt plötsligt är det fullt med disk igen som inte ens är din egen ? eller när du plockat ordning och städat och sen kommer hem och det är hur stökigt som helst?  Neej asså de finns gränser för mig hur länge jag orkar med sånt här och jag tror jag börjar nå den gränsen..... hur fan ska jag orka med detta?

Jag vet inte vad jag ska göra just nu? Jag gillar ju lägenheten, och jag gillar att jag får bo kvar i solna och har nära hem till mammsen och rocky.. men det är inte kul att jämt vara irriterad på grejer... att känna att man inte har lust att vara hemma.... och bara för att man bor 2 st vänner betyder det inte att man alltid måste prata  med varandra och äta tillsammans.... i need my alone time... men nej nej....


what 2 do? Ska jag kanske bli sambo med min kära gåsa i rissne?


Me & Rocky Rockstar!

Har nyligen vart och hämtat min lilla älskling Rocky (min hund) hem till min nya lägenhet. Tänkte att mamma skulle slippa honom ett dygn iallafall så idag/kväll blir det bara jag och min älskade Rocky! 

Är ledig hela helgen och ska nog bara ta det lugnt för första gången på länge... tror nog jag ska ha en vit helg... hmm känns helt sjukt att säga det men fan ibland behövs sånt med.
Imorn blir det flytt och massa tungt jobb fast får äntligen en stor ny soffa vilket verkligen behövs för jag och min kära sambo ( och nej vi är inte ett par vi bara delar lägenhet!) delar liksom på en 2 sits soffa just nu vilket inte är sådär jätteskönt.. men imorn då jävlar och då ska jag bara ligga hela lördag och söndag kväll i min nya soffa och kolla film och bara njuta för nästa vecka blir en lång och jobbigt vecka då jag jobbar alla dagar....


Lilla Rocky är helt slut efter våran promenad, stackars han ligger här på golvet och tycker det är jätte varmt..nee nu ska jag mysa med Rocky och bara seeeegaaaaaa......

Tjingeling!

Rocky gör det bekvämt för sig

Rubrik

Funderar på att ta bort min blogg för vem läser den egentligen ? Ingen!  Känns ju inte sådär jätte kul att blogga längre, har inge kul att blogga om eller ork.. hmm vet inte vad jag ska göra...

Just nu sitter jag hemma hos mammsen, håller på tvättar alla mina kläder... ska jobba om några timmar men vill verkligen inte men pengarna behövs.
På lördag blir det att gå upp tidigt för då måste jag flytta alla mina grejer jag har hos en kompis i ehnnes förråd till ett annat förråd, det blir ett projekt i sig, känns jävligt jobbigt men men sånt som måste göras, plus att jag ska hämta min säng och en soffa! Soffan ser jag fram emot för den behövs för just nu delar jag och anton på en 2sits soffa inte sådär jätte kul men snart har vi en stor och fin ny soffa..yeehh nee nu ska jag ner i tvättis igen.. ¨




 
Saknar våra snaps tider...

saknar mina å gåsas snaps tider...



Jag gav upp för länge sen

Visst finns det dagar som jag kan vara snäll och låtsas som förut

Och visst finns det dagar som det kan göra ont att se dig ramla häromkring




Det fanns en kärlek men den har brunnit ut

Du fick för stor del av mitt liv, jag kunde inte andas tillslut
Du säger att du minns och att det känns som igår
Men det var för länge sen för att ens komma ihåg
Och jag som trodde jag var kvar, jag har börjat på nytt
Det vet jag när jag ser dig, vart har du tagit vägen

Jag gav upp för länge sen


Du är kvar med samma folk, kvar med samma man
Lever kvar i samma damm, och du går i samma kläder
Blir glad av samma rus, som en lögn i vackert väder i ett övergivet hus

Det är att leka med eld när du drar upp det här igen
För du ser i mina ögon att jag försvann för länge sen
Det finns ingen att behaga, inget att förklara
Inget att försvara, jag gav upp för länge sen

Jag gav upp för länge sen











Gotta leave my troubles behind

Jag har blivit så jävla off på att blogga? whyyy?
Händer liksom inget kul i mitt liv just nu, bara problems all the time.

Hade en sjukt bra helt iallafall, festade med Sandrita i lördags och som vanligt blev det ju den vanliga cocktailrundan och sen berns like always. Och såklart en jävla massa goda drinkar.   Jag älskar att gå ut och bara dansa hela natten till som nice music... finns fan inget bättre!  Fast jag måste säga att jag inte gillade vad dom hade gjort med terassen på berns, det va mycke bättre innan dom byggde om, men men....





Gotta leave my troubles behind.....and go on

Michael Jackson


Grymt!


Ny Tatttoooo :D

Ohh nu har jag nyligen kommit hem från stan med en ny tattoo :D!
Är supernöjd som alltid och jag älskar den! Gjorde inte sådär jätte ont faktist så det va ju skönt och det tog bara 2 timmar..Ska lägga upp bild i veckan men just nu är den omplåstrad så det går liksom inte...

trött som fan är jag också då jag jobbade måndag natt och har fortfarande inte gått och lagt mig ännu, och ska jobba hela natten nu också.. hmm inte sådär jätte bra å vara vaken från måndag till onsdag? hmm men men neej nu ska jag äta lite... bilder kommer!
2 av mina 10 tattoos




Real Ghost

Läääskigt!


1 Day Left

Nu är det bara 1 dag kvar tills jag ska göra min nya tattoo!! Känns så himla bra fast jag kommer dock vara helt död när jag ska tatuera mig eftersom jag jobbar inatt hela natten och slutar kvart över 7 på morgonen, så jag kanske inte lägger mig förns 9 på morgonen och kl halv 1 ska jag va på söder.. hmm inte många timmars sömn..sen ska jag bli tatuerad några timmar och sen jobba hela natten fter det... men men man lever bara 1 gång det klarar jag nog!

Har städat hela dagen nu ska jag bara dammsuga sen är jag färdig, så nu har jag packat upp alla mina grejer och nu känner jag mig som hemma... och ni som inte hänger med så är det så att jag precis flyttat och bor nu med en killkompis, så vi 2 delar på en lägenhet i solna.. känns faktist väldigt bra och mamma slipper lilla mig...

Neeej nu ska jag göra klart resten, sen duscha och sen tänkte jag faktist gå ner till mammsen och hjälpa henna att gå ut med hundarna innan jobbet.... tjingeling!

New Tattoo

ohh herregud säger jag bara, jag känner mig halvt död!
Har nyss kommit hem och har vart och storhandlat, det vart ju några kassar om man säger så... jävligt jobbigt! Just för en stund önskade jag att jag bodde i centrum igen och skulle slippa gå upp för hela backen.. men i made it!

Har typ sovit bort hela den här dagen, känns ju lite småtrist men så är det när man ska ut och dansa hela natten lång...hmm har typ inget att blogga om..måste ta och packa upp mina grejer men ja orkar inte.. tar nog det imorn....

PÅ TISDAG BLIR DET NY TATTOO!!!

Blue Hill Baaabbyy

yes idag har jag flyttat från mammsen igen...finns ju liksom ingen plats för mig där nu när vi fått vattenskada å allt sånt...
så just nu får jag dela lägenhet med en killkompis, så det känns faktist himlans bra, får ju bo kvar i solna! Så nu bor man uppe i hagalund som gamla goda tider..yeaahh!

Ska egentligen vara rubrik här

Då var man helt nyvaken då, är skit seg just nu och skulle vilja sova bort hela dagen fast det är ju kanske inte så jätte smart? Men så himla skönt för nu är jag ledig hela helgen :D har inga plander för helgen, tror nog det blir lugnt, vill egentligen ut och dansa men ingen att dansa med så de blir ju lite svårt.......

Tror nog jag ska äta taco till middag idag, har vart så himla sugen på det nu hur länge som helst... och efter jag bloggat är det dags att leta lägenhet... faan att hyra i andra hand är skit dyrt eller så är det många som vill ha förskottshyra och jag har faktist inte det och betala... och hyra ett rum i en lägenhet där jag inte känner någon.. ? nej tack till det...men ja hoppas jag hittar något.....tjingeling!

Onsdagens outfit  ( ser sur ut på bilden men det är jag inte, och har inte hunnit sminka mig heller....)
onsdagens outfit

Som vanligt så blev det ju Berns

Hade en sjukt bra kväll igår på sandritas födelsedag! Och tack gode gud att man hade med sig platta skor så jag slapp dansa i höga klackar hela natten....

Idag är jag helt bakis och hur seg som helst, och snart är det dags att jobba igen.. usch fast det är bara inatt sen är jag ledig hela helgen, ska bli jävligt skönt!  Vill till Berns och dansa hela natten hela helgen, fast då måste man ju ha någom att gå med också och min sandra jobbar ju såklart..hmm får se.. är fortfarande sugen efter all dans på berns igår... well well...
ska va duktig att gå hela vägen till jobbet idag och sen gå hela vägen hem imorn bitti... så nu ska ja ta mig en liten powernap och se duscha och sen dra... tjingeling på er!

Summer sun

Far away from home,
the place where i belong
when I close my eyes
I start to realize
Hold my breath
trying to forget
feeling so strong
a new day has come





Snart dags för mig att börja fixa mina naglar och mitt hår inför sandritas födelsedag.... vi kommer vara 16 st tjejer som ska dricka rose vin och äta snittar på malmens uteservering, för att sen äta god middag och sen är det dags för Berns där vi kommer att ha våran egna lilla hörna ute på terassen, självklart så är det ju Sex and the City tema så högklackat och klänning är det som gäller.... wieee kommer bli så jävla kul ikväll!




Happy B-day

STOOORT GRAAATTTIIISSSS till min älskade sandrita som fyller år!! 


Fucking vattenskada!

Inte så mycket speciellt som har hänt i mitt liv på sistonde... jobbade natt igår och har hållt mig vaken hela dagen och vart i stan i det fina vädret med mammsen.... sen vart det att jag träffade Anton och bjöd hem honom på grillning på balkongen :P.... så jag och mammsen gjorde egna grillspett med kycklingfile med chamioner,paprika och tomat..och till det hade vi bulgur och sallad, sjukt gott! Hade det hur mysigt som helst och tog sen en sväng ut med hundarna och när vi kommer tillbaka in........så har vi VATTEN I HELA KÖKET! Kul? Neeeej, och inte nog med detta så har det liksom kommit ända till min lillebrors rum och hela hans rum är förstört, det kommer sjukt mycket vatten från golvet och så+ fort man ställer sig så kommer det mer och mer... man kan liksom pressa ut vatten ur golvet...har ringt jour och dom kan inte göra något ikväll utan ska komma imorn bitti.,,


Tycker så himla synd om stackars mamma som aldrig kan få ordning här hemma, nu är det helt kaos och vi måste nog tömma hela brorsans rum och vart vi ska ställa alla hans grejer är en annan fråga... ? hmm livet suger just nu tycker jag och inte nog med detta så är jag jävligt sjuk =(  neej nu blir det att fixa lite här hemma fast klockan är snart halv 3 på natten... har vart vaken över ett dygn nu, kul kul känner mig som en robot......... ahhhh neeeej what 2 do what 2 do?

RSS 2.0