Nykterist kanske?

Jag ar sa javla bakis idag, jag kanner att jag aldrig mer vill ha en droppe alkohol i min kropp!


Igar sa bestamde jag och Sara oss for att dela pa en hel sangsom flaska och bli skit fulla, jag trodde ju dock inte vi skulle dricka hela flaskan, men det gjorde vi minsan och idag kanns det som jag ar mer dod an levande...vill ha pizza, hamburgare, chocklad och massa onyttigt men det ar alldeles for dyrt for mig haha sa istallet har jag druckit en is tee...hmm jaa de va allt....maste verkligen ata nagot snart kanner jag, men jag har legat i sangen hela dagen och nu ar klockan 7 pa kvallen och jag har antligen tagit mig ur rummet....

varje gang jag dricker sa kanner jag alltid dagen efter att nee nu ska jag aldrig mer dricka men sen gar det nagra dagar sa sitter du dar igen med en drink i handen, inte bra! jag ska nog forsoka sluta dricka,,,,de e ju bara sloseri med pengar och man mar bara daligt dagen efter, mycke battre att vara nykterist!


Lilla snigel akta dig....

Assa nu far det fan ta och sluta regna!
Det har regnat i 3-4 dagar har nu och da menar ja verkligen regnat! det vraker ner och man kan inte gora ett piss, sa himlans trakigt!

Jag hoppas verkligen det kommer bli sol snart for jag vill steka haha :) plus att nu nar det regnat sa himla mycket sa kommer det massa ackliga sniglar i rummet, skit vidrigt! hmm men inte sa mycket att gora at detta, det ar bara be Taa slanga t dom ackliga fanskapen och hoppas pa att de blir sol snart :D


Just my feelings

Jag ar sa sjukt trott idag, har inte kunnat sova nagot mer an en timme bara....har feber, spannings huvudvark och om i hela kroppen....kanner mig helt nere idag fy fan!

Kanns  jatte jobbigt att jag snart ska aka hem, det kanns sjukt jobbigt att man har traffat nagon som man vekligen gillar som man vart med i 4 manader och som man snart maste lamna och jag vet inte ens om jag komnmer kunna komma tillbaka?
Jag vet inte nar jag kommer fa ihop massa pengar igen....varfor ska jag alltid traffa nagon jag gillar sominte bor i sverige?
Jag forsoker liksom tanka positivt att vi kommer ses igen men jag maste ocksa vara arlig mot mig sjalv, jag har massa saker att ta tag i nar jag kommer hem och jag hoppas verkligen jag kommer kunna hitta ett jobb fort som attans och kunna spara pengar for att komma tillbka......

Jag menar thailandare tjamar ju knappt nagra pengar och det ar inte lika enkelt for dom att aka till sverige som det ar for oss att aka till thailand....neee jag tror jag bara har en depp dag helt enkelt och visst manga som lsre detta tycker sakert att jag inte borde klaga for jag ar i paradiset men jag kan saga er att man kan inte vara happy alla dagar sa ar det bara!

Neej nu ska jag ga hem och sova nagra timmar och hoppas pa att jag kommer ma battre snart...

Pictures! :)

Nu ska  jag antligen ladda upp lite bilder till mina kara lasare, jag vet att jag verkligen har vart skit dalig pa det men det tar san javla tid och jag har blivit lat plus att det kostar massa pengar att sitta vid dyrt internet men nu har jag gatt hela vagen till Raily beach over klippor for att ta mig till billigt internet :)

Enjoy!




Solnedgang pa Tonsai, just love it!


sa har fint va mitt ben for nagra v sen nar ja rakade branna mig pa motorcykeln



Taa tranar lite pa boldering, klattrar utan rep.



Mer bolderin, jag blir alltid lika nervos av att titta nar han klattrar utan rep



Tont bild pa lilla mig


 puuusss


Me pa Tonsai


Lilla jag forsoker fa farg



och har ar min favvo plats pa tonsai, langst bort pa stranden
dar jag kan va for mig sjalv med ipod o pojs :)




Krabi, pa vag till vattenfall



Mee :)



Me and Taa :)


Ar man klattrare sa ar man, sa fort det finns chans att klattra nagonstans sa tar han den :P haha



Lilla jag...och jaa jag har faktist bikini pa mig! haha



Thai ungdomar, men thai manniskor badar alltid med kladerna pa som ni ser





utsikten fran dar vi bada vid vattenfallet..valdigt hogt upp



Middag- take away pa rummet
Min favvo fisk, den ar sa javla god att jag nastan dor varje gang
med sticky rice och sjukt stark sas



me just loving the fish haha



mer thai som badar med kladerna pa


och sa har sag det ut pa vagen till swimming pool stallet



natur



lilla jag



mer av lilla mig :P



som ni ser sa var det sjukt mycke thai den dagen men vattnet ar helt underbart och
jag alskade detta stalle! mitt i naturen och helt underbart







sen blev det lite middag, sticky rice, papaya salad och kyckling, yummie!



massa losa apor mitt bland tempel











torstig?




Har sitter vi och ater i krabi town pa gatan dar dom har min favvo fisk :)
fisk, shrimps, sticky rice, papaya salad..sa javla gott och allt detta kostar 25 kr :)



Har halsar vi pa Dee pa sjukhuset



och sa har fin var jag pa vagen hem utklad till kille hahah



och den har fina vagen var jag tvugen att ta for att ta mig till raily idag...inte kul
sa javla vassa stenar och valdigt halt



Solnedgang pa tonsai igen :)




sadar jag hoppas alla mina lasare blir glada nu for dettta tog mig evigheter att ladda upp bilder och hitta alla bilder pa kameran....men mer update om nagra dagar!
Tjingeling!

My Days in Krabi


Nar vi var i Krabi sa han vi gora en massa saker men dock glomde jag ju kameran ett antal ganger, smart som man ar....men vlket fall som helst sa gick vi pa bio forsta kvallen,  var ju saklart en thai film men den var riktigt riktigt bra och jaa man forstar faktist aven om det inte va engelsk subtitle, men det speciella med att ga pa bio har i Thailand var att efter all reklam och innan filmen skulle borja sa var alla tvugna att stalla sig upp for att hylla kungen....sen visade dom en video pa honom och man skulle sjunga med, tyckte det kandes jatte konstigt och Taa fraga mig om vi inte gjorde samma sak i Sverige? hehe inte riktigt men har i Thailand sa alskar dom verkligen kungen och hyllar honom, det finns bilder av honom precis overallt men jag tyckte det var ratt kul att fa uppleva iallafall och se hur det fungerar i andra kulturer....valdigt intressant!

Sen sa har vi ju vart och badat vid vattenfall fast inte sa jatte stort vattenfall men man var tvungen att klattra en jadrans massa vilket ar javligt jobbigt och varmt i stekande sol, men valdigt skont att doppa sig i ikallt vatten, sen sa har vi ju ocksa vart som i en swimming pool fast mitt ute i naturen och bergen, som ar av fresh water och vattnet ar alldeles klar blatt och helt underbart, dock sa kom vi ju dit en lordag vilket betyder att det var oversvammat av thai manniskor och familjer da dom flesta ar lediga pa helger... sa jag tror det hade vart mycke finare, mysigare och roligare om vi hade akt dit en vardag men det far bli en annan dag vi har tid innan jag aker hem igen.

Sen fick vi ju tyvarr en trakig nyhet nar vi fick hora att Taas basta kompis lag pa sjukhus och brytit benet, dom ville kapa av hans ben men hans familj vagrade, men sa ar det tyvarr pa thai sjukhus, dom gor det som ar enklast men nu har han flyttat till ett battre sjukhus i sin hemstad, Nakhon si tammarat som ligger 4-5 timmar fran Krabi. 
Eftersom vi redan var i Krabi sa bestamde vi oss for att stanna 1 till 2 dagar extra och en av dom dagarna sa tankte vi att vi skulle aka och halsa pa hans kompis pa eftermiddagen och Taa sager att det tar ca 1-2 timmar max med motorcykel och det ar ju inte sa farligt men vi kom inte ivag forns 7 pa kvallen, vilket fall som helst sa tog det oss 4 timmar haha plus att det var svin kallt!
Jaa jag vet jag ar i thailand men i storstader just nu ar det inte sa varmt och speciellt inte nar det bara ar massa djungel runt om en och man aker fort som fan, jag trodde nastan jag skulle frysa till en is bit haha....kom iaf fram 12 pa natten och spenderade nagra timmar dar och sen var det dags att aka tillbaka till Krabi men da sager hela hans slakt som ocksa var dar att det var farligt att kora tillbaka for att det ar jatte manga som blir ranade och valdtagna speciellt om dom ser turister, for det ar knappt nagra turister dara...kandes faktist ratt sa laskigt men vi bestamde anda att vi ville tillbaka da vi hade manga timmars korande och skulle tillbaka till Tonsai dagen efter......saa jag tog pa mig Taas shorts for han hade ett par extra med sig och hans troja plus min kofta och hjlam dar ja kunde stanga in mig sa ingen sag mig haha...fy fan vad jag sag ut men det var ingen som kunde se att jag var en falang ( turist),
Vi kom fram 7 pa morgonen till Krabi och da var vi helt doda, sa vi sov hela dagen och hela kavllen och akte tillbaka till tonsai dagen efter.....men jag haller verkligen tummarna for att Dee kommer kunna anvanda sitt ben igen, tyvarr sa har lakarna sagt att han bara har 20 procent chans att ens fa behalla benet, vilket ar jatte hemskt men dom vet om 1 till 2 veckor om dom maste kapa av det eller inte.....usch riktigt hemsk tycker jag!



Jag alskar nar vi hyr motorcykel och bara aker runt pa dagarna och kvallarna, tycker det ar hur underbart som helst! Har vart och sett massa olika tempel ocksa och massa annat men jag orkar inte skriva sa mycke mer hehe...men det var iaf lite vad vi har gjort dagarna i krabi :)

Bilder kommer i nasta inlagg :)

jag vet!

Jaa jag vet att jag ar skit dalig pa att ppdatera och lagga in bilder....tror jag borjar bli riktigt lat och bara skjuter upp saker och ting.

Men imorn kommer det upp nya bilder for da ska jag satta mig pa billigt internet cafe for har pa Tonsai ar det sa javla dyrt!
Har iallafall bokat om min biljett hem nu fran den 28 mars till 26 april :( vill verkligen inte hem! bara tanken pa att jag bara har en manad kvar for mig att bli ledsen....fy fan!
Ville egentligen flyga hem mellan den 28 april och 3e maj men alla flyg ar fullbokade med det f;lygbolag som jag jag aker med, eller odm hade platser kvar den 28 april men da skulle jag fa vanta i doha i 13 timmar och det ar jag ju inte sa himla sugen pa... sa nu blir det att jag flyger hem den 26 april men kommer landa i sverige 27 april tidigt pa morgonen.....sa vem vill hamta mig pa flygplatsen? hahah ( Maria om du laser detta kanske du vill hamta lilla mig 7 pa morgonen pa arlanda?)

Ska iallafall bara foroska att njta av vaenda ekund jag har kvar hara och kommer kanske till och med jobba lite pa dagarna sa jag kan ga plus minus noll vilket verkligen kan behovas nu. plus att de borjar bli ratt trakigt att inte gora nago spec pa dagarna....nar man reser sa amnga manader sjalv sa orkar man faktist inte ligga pa stranden varaje dag, det blir faktist trakigt och Tonsai ar valdigt valdigt litet och det finns inte alls mycke att gora sa jag tror de blir bra om ja kanske kan jobba pa dagtid for att ha nagot att gora.....men far se hur det blir.....

Nu ska ja hem och duscha och sen kanske ut sen svang ikvall? borjar dock bli sjuk sa far se hur ja kanner mig om nasgra timmar.....men lovar att imorn blir det massa nya bilder och updates :)

Tjingeling

Update fran krabi

Jaa jag vet att jag har vart skit dalig pa att uppdatera men i fredags sa akte vi fran Tonsai till Krabi for att forlanga mitt visum med 30 dagar, ska egentligen hem nu i slutet av mars men stannar en manad till :)

Sa nu nar vi anda va har i krabi sa bestamde vi oss for att stanna fred och lordag natt, har gjort massa skoj, hyrde saklart motorcykel igen :) sen har vi akt och sett pa vattenfall dar man kunde bada, hot spring water och sen har vi akt till berg dar dom har som en pool mitt i naturen fast ingen riktig pool utan naturellt vatten, kommer lagga upp bilder imorn nar jag har tid :)

sen har vi vart pa bio, valdigt mysigt men var ju saklart en thai film utan subtitle men de gick ratt bra anda...nee vi har haft det helt underbart, bor just nu hemma hos hans syster sa vi slipper betala for boende haha snala ar vi just nu.....

Skulle egentligen akt tillbaka till Tonsai idag men imorse sa ringde min telefon och da var det Taas kompis som sa att hans basta van ligger pa sjukhus och skadat benet rejalt att dom kanske maste kapa av ena benet! sa vi skyndade oss saklart till sjukhuset och Dee hans kompis hade verkligen tur men har brutit benet och skadat det rejalt men behovde inte kapa av det som tur var! 
Han jobbar ocksa med rock climbing och ramla ner och en stor sten fall pa hans ben...helt sjukt!
Men han kommer bli bra igen vilket ar tur.......

Lagger in bilder imorn och updaterar lite mer :)
tjingeling!

Happy B-day 2 me

jahap da va man liksom redan 24!
Vet inte riktigt vad jag tycker om detta haha...24 later ju sa himla gamalt :P 23 ar bra och later bra men 24 njaaa lite for gammalt for mig hihi :P fast det ar ju tur att man ser ut och ebter sig som 20 iallafall!

Min dag blev inte riktigt som jag hade tankt mig och speciellt  inte min kvall men det vart helt ok anda....

Sara en tjej som bor och jobbar hara sen 7 ar tillbaka ar snorkelinstruktor sa hon fragade om jag ville ut med sunset snorkeling och snorkla hela dagen och se solnedgang och det tyckte jag lat som en bra ide att spendera min dag pa, for da fick ja ju vara ute i solen, se nya oar och snorkla plus en underbar solnedgang!
Men det var sa javla vagigt ute och jag ar ju sjosjuk sa det var ju inte sa jatte kul, sen var det dalig sikt for det var ratt grummligt i vattnet och molnigt, sen var vi tvugna att vanta pa taxi bat som skulle komma med nylagad mat till oss som var forsenad over 1 timme och nar vi antligen far allt och ar pa vag tillbaka sa startar inte baten hahaha....batteriet pa baten hade dott sa da fick vi sitta terligare nagra timmar och vanta vilket inte ar sa kul nar man ar sjosjuk, att sitta pa en bat i mer an 3 timmar och det ar jatte vagit och guppit....nee fy faan vi skulle ha vart tillbaka pa Tonsai kl 7 halv 8 men kom inte fram forns 11 pa kvallen och da kande jag mig ratt sa dod och helt full haha full av att ja va sa sjosjuk plus att ja drack massa grattis ol pa baten....

Men det var bara att ga till rummet, duscha och fixa sig for att sen festa hela natten....men ja madde sa ajvla daligt att ja knappt orkade sta pa benen sa det blev en drink och sen vart de natti natti for mig :( ratt boring men hade en bra  dag iaf och festa kan ja ju gora vilken kvall som helst iallafall!

Men idag mar ja sadar, tror ja kanske borjar bli sjuk? kanner mig helt hangig och trott o ont i halsen....har bara legat i rummet och halvsotit hela dagen och kommer nmog spendera hela min dag o kvall i rummet och forsoka bli battre..

och btw tack sa jatte mycke for alla gratulationer! varmde valdans bra! :)


Like a tomato

jupp sa kanner jag mig just nu, som en tomat! haha

Har spenderat hela dagen pa stranden och bara legat och stekt men sen sa blev det ju saklart lagtidsvatten och inte gar det att doppa sig inte vilket suuger, sa da blev det dags att lagga sig i skuggan och dar somna jag saklart i 2 timmar utan solkram och brande mig....japp man kan alltsa branna sig i skuggan, inte oki!

Nu ska jag hem och ta en iskall dusch, ibland ar det skont att de bara finns kallvatten, speciellt nar man har stekt hela dagen och ar helt svettig men sen finns de dom dagarna det ar en pina att duscha, for har ar det verkligen is is is kallt vatten...brr men nu ska det blir skont for lilla tomaten att kyla ner sig :)


update

just nu ar jag sa javla proppmatt sa jag tror att jag ska spricka vilken sekund som helst!
Har atit ris med nagon kyckling grej och stkt agg, sa javla gott!! men at nog lite for mycket kanner jag....ikvall blir det nog lugnt eller det ar iaf min plan men sen sa ar det tva stora partyn har ikvall med liveband sa far se hur bra min plan gar helt enkelt....

Men imorn ska jag forsoka ga upp tidigt, steka lite och ova mer poj :) maste verkligen forsoka vara i solen nu innan det borjar komma regn, vilket ar ratt sa snart och inte sa kul att komma hem som en blekfis! fast en blekfis kommer jag nog vara nar ja kommer hem och alla kommer undra varfor ja e sa javla blek?

Men da kan jag saga er att nar man reser mer an 3 manader och liksom lever sitt liv har sa ligger man inte och steker varje dag, man orkar inte och det ar ratt sa boring....men jag kommer iaf vara vrunare an alla er dar hemma sa det sa!


Nee nu ska jag ga och satta mig och lyssna lite pa musik....tjingeling!


Just me and the beach

Det borjar verkligen markas nu att det borjar bli lagsesong.
Nastan helt dott pa stranden........fast ratt skont,det kanns som om jag har hela tonsai for mig sjalv haha....har spenderat min dag i skuggan,sa javla varmt att ja inte orkade ligga i solen...och sa har jag ovat poj :D borjar lara mig nu och det ar hur kul som  helst...poj ar det dom anvander nar dom gor fire show och jag har bestamt mig att innan jag aker hem ska jag kunna lite iaf :) ....ovning ger fardighet!

Hade planer om att laga inbilder men kommer vanta med det ungefar en vecka till for da ska vi till krabi for jag maste till immigration och sa ska vi vara dar 1 natt och internet ar mycke mycke billigare dar plus att det lar tas massa bilder sa ni far sta ut ett tag tillmin kara vanner:)

 

 


Loving the hammock!

sa vad har lilla jag gjort idag? NADA!

Va ute till alldeles for sent igar och kom inte hem forns halv 6 pa  morgonen....sa idag gick jag inte upp forns halv 2 pa dagen, helt sjukt att ja ens kunde sova salange nar det ar sa javla varmt....sa vakna,duscha,kaka lite och sen jag mig i hangmattan och lyssna pa musik och bara tog de lugnt...ingen stranden idag inte....sen har jag hallten kompis sallskap en stund och lanat lite filmer av henne sa blir nog ratt lugnt for miog idag och bara en film kvall kanske? men man vet aldrig vad som hander men just nu kanner ja for att bara ligga i hangmattan och kolla massa bra filmer.....

Vet inte om ja skrivit tidigare att jag och taa kopte en liten dvdspelare lr hmm vet inte ens va man kallar demen vi kan kolla film, lyssna pa musik och lagga in usb och massa grejer....den har vi iallafall for de e faktist inte alla kvallar man vill festa o da e de skont att bara kolla en film lr tva :) .....vilket fall som helst sa verkar det som att de e min plan ikvall,ligga i hangmattan och relaxa :)

men imorn blir det nog steka pa stranden,de behovs verkligen....




hmm

hmm vet inte riktigt vad ja ska skriva idag...kanner inte for att blogga, de kostar mig en massa pengar som jag inte har just nu och det ar dyrt med internet pa tonsai....

inte mycke som hant pa sistonde, stranden, hangmattan, drinkar, shakar, baren, sova, stranden.....ungefar sa ser mitt liv ut....kanske lagger in nagra bilder snart om ja orkar///tjingeling salange!

Im the smartest!

Idag ar det sa javla varmt att jag inte ens orkar vara ute i solen....borde geneltigen ligga och steka for jag ar kritvit! jaaa  det ar faktist sant! ligger valdigt sallan pa stranden har liksom inte orkat och tyckt det ar ratt boring sjalv....vilket fall som helst sa ska jag steka innan jag aker hem iallafall :P

MEN det jag egentligen ville skriva var att jag har kommit pa en losning att bli av med ratthelvetena!  Jag har borjat sno med mig agarens av bungalowns katt! :D
jag ar sa javla smart sa varje gang jag ska till rummet snor jag med mg Seven som katten heter och har henne i rummet medans jag ar dar och anda sen jag gjorde det har jag faktist inte sett agon acklig ratta :D woohoo for det!
sa Seven ar min nya basta kompis kan jag saga for inga med djur i bungalown utom katten da...kanns sa himla skont!

Nee dags att ta sig en kall is shake och lagga sig i skuggan....tjingeling salange!

Not okey!!

Kommer ni ihag nar jag skrev om domhar javla djungelrattorna??
och hur ena bitit massa hall  i min troja?

Igar natt sa kunde jag inte sova pga av att jag hade sa javla ont i huvudet men nar jag antligen ar pa vag att somna sa vaknar jag ju saklart av att jag hor hur en javla ratta ater pa nagot....japp den har alltsa bitit hal i ena varan vaska och pase for att ata upp min pasta!! Inte okej! 
Pasta ar faktist dyrt hara och svart att fa tag i... och sjalvklart har den tagit mina nudlar som jag alskar ocksa...javla ratthelvete!
och inte fan kan man sla dom for dom ar snabba som bara den men jag funderar pa att leta efter ratt gift och doda dom javlarna,nu har ja fatt nog har hort dom hela natten fram till 7 pamorgonen sa det slutade med att jag sov bort halva dagen vilket inte ar ok!


sa javla ackligt med rattor....har pratat med fler som bor pa samma stalle som oss som ocksa lagar mycke mat pa rummet och dom har samma problem men nu har jag lagt allt i e plastlada iallafall och hoppas verkligen det hjalperlite att dom in te biter sonder den.......


Nee nu ska jag ta ochga och satta mig pa stranden och ata nagot, ar svinhungrig!  tjingeling salange!



New Pictures!

Sa da har jag antligen med mig usb sladden sa jag kan lagga upp lite nya bilder till mina kara lasare :)

juste ni vet ju att jag skrev for ett tag sen att vi hade ratta i varan bungalow...och igar nar jag satt och lagade mat och sen hade jag lite rester over och vi skulle bara se film och sen ata igen sa jag linda in det i  pase och sen i entt linne...men sen sa hor jag efter 20 min att det prasslar och gissa vad?  joo sdjalvklart har dekommit in en javla ratta somforsoker ata min mat och har bitit hal i hela min troja!!  javla ratt fan!!

men nog om detta, nu ska  ni fa se lite bilder :)




Me in panang beach, gar ofta hit istallet for tonsai beach

Bau ovar fireshow


Panaang beach

Ben, varldens sotaste apa

och sahar kan de se ut vissa dagar pa tonsai nar det ar lagtidsvatten
javligt boring, just darfor gar ja till panaang :)

Solnedgang tonsai

hmm...

hot spring water

lilla ja :)

Ohh yess



En morgon trott mikaela


 och jag lyckades saklart branna vaden...inte skont kan jag saga!


Och sahar ser tonsai ut nar man kommer fran aonang...djungeln!



Mikaela ar sparsam med pengarna och tvattar allt sjalv! haha



och den har ackliga saken stod mitt min bungalow nu nar jag skulle till internet..

Koh lipe


Ego bild




Job 2 Do

Lite thai musik med Job 2 Do, Enjoy!















RSS 2.0