Det var inte Mögel! - Broadway Nails

En sån himla lättnad! Ni som har följt min blogg vet att jag fick stora problem med mina egna naglar när jag använde Broadway Nails, och idag fick jag prata med en nageltknolog som jobbar för dom, Hon sa att det inte var mögel utan en missfärgning som man kan få ibland och det krävs väldigt lite för att man ska få det, och av mögel så får man även lite ont i naglarna och det har jag ju inte haft, så mögel är det inte utan en missfärgning.

Måste vänta en vecka till innan jag får sätta på naglar igen vilket känns lite småjobbigt, fast skönt att det inte var mögel iallafall.. så jag får bara stå ut en vecka till.

Fick en massa produkter idag som ersättning för att mina naglar blev förstörda, fick 6 st nya lösnaglar paket med massa olika längder och mönster, sen fick jag 2 jätte bra nagelfilar, 1 nagelbandsolja, 1 damage control som gör att mina egna naglar inte blir förstörda, 2 nail polish remover som är bra att tvätta naglarna med, och lite pynt till naglarna.. så har fått saker för ett värde av lite över tusen kronor plus att dom ska skicka hem lite fler naglar också plus lite förstärkande nagellack... så jag är väldigt nöjd över att fått allt detta faktist!

Min erstättnig :P
12  saker plus mer kommer hemskickat!

Broadway Nails

Sitter just nu på Cafe Himla hos Gåsalin och har ätit en jävla god frukost och nu dricker jag lite Champagne te, så jävla gott!!!

Hade tid klockan 10 idag hos den här nagleteknologen som jag skulle till för att kolla mina naglar, men fick nyss ett sms att hon kommer vara där 11, väldigt irriterande när man bokat tid och sen så ska hon ändra den! men men sånt är livet, får se vad dom gör åt mina naglar och hur dom tänkt att lösa detta?!

Sen ska jag köpa mig en ny kalender idag, hoppas att jag hittar någon snygg, sen måste jag till banken och sätta in pengar.. och aa det var det hela roliga jag ska göra idag... tjingeling!

Vad ska man göra?

jag tycker det är jobbigt att blogga, eller jag vet inte riktigt vad jag ska skriva helt enkelt, känns som om ingen bryr sig iallafall.. hmm nee känns lite jobbigt just nu faktist

jag vet inte vad jag ska blogga om ! någon ide?

Tjenare Kungen

Nu ska jag ta och äta lite frukost, är skit bakis just nu efter kvällen igår och jävligt trött... även fast jag har alkohol i kroppen på natten så har jag mina jävla sömnproblem.. kom hem lite över 4 och somnade inte förns kvart över 7 på morgonen, jobbigt!  Men nu är det frukost dags och sen ska jag ta mig en tur och fusksola, och nej jag vet att det inte är bra att sola för mycket men nu gör jag det ändå! Det var faktist ett tag sen nu.. 

Måste packa en stor väska idag ochså för jag och Rocky ska bort hem till en kompis och äta middag och annat gott och hyra film.. och Rocky ska övernatta han med.. till och med i två nätter... ;)
Men ska försöka hinna ta en långpromenad innan vi ska iväg, känns ju inte så jätte kul egentligen att sitta och åka i ca 1 timme när man är åksjuk och bakis men men smällar man får ta helt enkelt :P..

Tjingeling!

Det är dom bästa kvällarna

Igår vart min kväll inte alls som jag hade planerat, dom oplanerade kvällarna blir fan bäst tycker jag!

Klockan 11 igår så vart det helt pltsligt utgång för lilla Mikkis, och seg som man är så kom man inte in till stan förns klockan nästan var halv 1 på natten, löning plus fint väder är ju kaos ute, köerna är hemska! Men som tur är så är man ute med människor som känner allt och alla så det är bara att smita förbi köerna :P hihi jävligt skönt en löningshelg måste jag säga... men men en bra kväll vart det.... helt oplanerad utgång som blev jävligt lyckad!


Rocky Rockstar

Det är inte bara jag som njuter av det fina vädret, Så fort jag öppnar balkongdörren så springer lilla Rocky ut och hoppas upp i stolen och sitter oc njuter av det fina vädret..


Rocky njuter av solen
MAN BLIR TRÖTT  AV ATT SITTA I SOLEN LÄNGE

japp så kan det gå

Nu tycker jag att det här vädret faktist får ta och stanna! 

Igår (fredag) träffa jag min snygging Linda och skulle dra och käka på söder och ta oss ett glas vin, det vi inte tänkte på var ju att det var löning plus jävligt fint väder, fan det var helt smockat med folk som satt och njöt och jag fick en sån jävla sommarkänsla, hade planer om att äta på 54 för där har dom jävligt god mat men var helt fullt så efter mycket fram och tillbaka på söder hamnade vi faktist på Kellys, blev förvånad över att maten var så bra som den va, riktigt gott, jag åt pasta med oxfile, championer och gräddsås, sjukt gott!! 

Nu längtar jag till sommaren, sitta på snaps och dricka sura hallondrinkar med gåsa, njuta av det fina vädret och spana in något snyggt!
Hade en riktigt bra utsikt på kellys måste jag säga, var en sån jävla snygg kille där mmm nästan som en gratis desser :P


Det är jag som borde vara otrevlig!

Angående mina naglar så ringde dom aldrig som dom sa, 2 dagar försent ringde dom, så jag fick alltså ett samtal imorse från en riktigt otrevlig kärring, jag blir så jävla irriterad för hon lät otrevlig redan på en gång... vad fan det är MINA naglar som är förstörda, inte hennes!  Vilket fall som helst så ska jag träffa henne på torsdag morgon och hon ska få kolla på mina naglar och ge mig lite produkter som tydligen ska vara bra, och jag säger då det att det är bäst för dom att det är gratis!

About my Boradway Nails

Sådär nu har jag fixat fram numret angående mina naglar och dom fick sig en ordentlig utskälling kan jag ju säga er! Jag har dessutom mens idag och är  inte på bra humör så jag tyckte nästan lite synd om tjejen jag prata med efteråt, men dom får fan skylla sig själva...

Iallafall så förklarade jag hela situationen och hon lät jätte chockad och sa att dom skulle ta tag i detta och lösa de.. hur fan ska dom lösa det undrar jag? Dum som hon var sa hon också att dom kunde ge mig stick on som jag kan ta bort på kvällen, men hallåå hur dum får man vara? problemet är ju att det syns även fast jag har lösnaglar det var ju det som var hela grejen att jag såg det när jg hade lösnaglar och kan inte sätta på nya för mina naglar måste få luftas och dessutom så syns det... well well ska tydligen få ett samtal idag från en nagelteknolog som ska kolla mina naglar men inte har man fått samtal ännu och det är bäst att jag får det idag, annars blir det en jävla utskällning imorn igen!  Och löser dom inte detta problem och det är ett problem jag kommer få lida av resten av mitt liv så kommer dom att stämmas!


Vet ni vad det tråkiga med hela detta är?  Det ä att jag faktist tyckte om Broadway naglarna, dom såg mycket mer  naturliga ut och dom satt mycket bättre.... men tydligen så satt det mig i rena skiten.... jävligt tråkigt och irriterande!


Jag vill bara döda just nu!

Just nu är jag så jävla förbannad!! åhh det är som om ingenting i mitt liv ska gå bra just nu... ni vet det jag skrev om mina naglar? gick ner på Åhlens idag och dom visste inte alls var det var, hade aldrig sett något liknande och gav mig nya fast märket Depend... men kul nu undrar jag ju om mina egna naglar är förstörda för alltid? jag menar det går ju inte bort och det går inte att fila bort heller.. är det mögel ? faan vad äckligt isåfall och då ska jag fan ta och stämma dom jävlarna som gör dom där förbannades jävla skit Broadway naglarna! ohhhhhh neej jag tror inte att jag kan beskriva min ilska just nu!!

Inte nog med detta så skulle jag laga lite köttfärsås, har hackat lök, haft i championer och stekt allt och häller sen i krossade tomaterna och tycker det ser lite konstigt ut... mm and guess why?  Krossade tomaterna gick ut 08? VAD FAN ÄR FELET? Jag menar när jag går och handlar kollar jag faktist inte datumet på konserver jag ska andvända samma dag för jag räknar ju inte direkt med att mat affären säljer gammla saker? fast tydligen tycker dom att man ska äta saker från 2008!  Jag orkar inte ens gå ner och klaga just nu... det här med mina händer få mig att må skit dåligt just nu... åhhh jag är så arg och nu ska jag googla dom där jävla naglarna och skaffa fram numret för nu jävlar! Tänkt om mina är förstörda fr alltid?   Jag brukar liksom använda lösnaglar för jag biter på mina egna och har gjort det i 20 år och när jag har naglar så biter jag ju inte och därför köper jag dom här jävla lösnaglarna... och denna gång tänkte jag ohh ett nytt märke dom testar jag.. men vad var resultatet? jo mina egna är helt förstörda!!!!     ooohhhhhh jävla fucking skit!

och ni som nu läser min blogg och tycker jag klagar på allt kan fan dra åt helvete!!!

Fucking Broadway!

Somnade runt 7 imorse, helt jävla sjukt! Har sovit bort halva dagen fast det är ju inte så konstigt egentligen... har faktist rätt ångest över att man sov bort halva dagen men men nu har ja gjort det och det är inte så mycket jag kan göra åt saken...

På tal om något helt annat...
Jag brukar ha lösnaglar som jag gör själv, köper oftast märket Depend på Åhlens, fast för en vecka sen köpte jag ett annat märke bara för att se hur bra dom var, och jag gillade faktst dom väldigt mycket och dom såg jävligt naturliga ut.... MEN för ca 3 dagar sen så ser jag hur jag ser helt grön ut uppe på nageln, precis nedanför nagelbanden, såg skit skabbigt ut så igår tog jag bort mina naglar och mina riktiga är helt grönblåa? Vaad faaan ? Ni vet när man klämmer fingret hur nageln kan se ut då, när det blir som ett blåmärke på nageln?...precis så ser 3 av mina fingrar ut på ena handen och 2 fingrar på andra handen... jag är skit irriterad över detta! Vad fan är detta ? det här har aldrig hänt mig förut... någon som har vart med om detta?

Gick iallafall ner till Åhlens idag för att skälla ut dom och fråga vad detta är... såklart har dom inget svar på tal och säger att jag ska komma tillbaka imorn för då jobbar det en tjej som gör nagkar själv och är duktig... så jag får helt enkelt vänta tills imorn... så nu ser det ut som jag har klämt massa fingrar.. inte okej! 



Ni ska inte köpa detta märke! Köp Depend!  Dom här har förstört mina egna naglar, såå NEEJ köp INTE Broadway märket på lösnaglar!


Köp inte detta märke!


Jag ville ju bara vara fin!

05:10 - sleeping problems

Vad är det för fel på mig egentligen?

Just nu är klockan 10 över 5 på morgonen, jag  somnade vid lite över 1 inatt och vaknade igen vid kvart i 3? Jag kände mig helt utvilad och var jätte pig och kunde inte somna om... är detta normalt? Nu har jag haft det så här i en veckas tid att jag somnar allt mellan 2-3 timmar och sen vaknar jag konstiga tider som mitt i natten eller skit tidigt på morgonen och kan inte somna om? Jag vill inte ha det så här!

Fick ett sms från en av mina bästa vänner att hon satt inne på akuten på sös pga av magsmärtor, stackars henne, tycker skit synd om henne, det är ju inge kul att sitta på akuten halva natten och knappt få någon hjälp..usch jag lider med henne!

Just nu sitter jag med en jävla jobbig spännings huvudvärk som har suttit i över 1 timme snart, ha druckit vatten och tagit tabletter men inte fan hjälper det... undrar när jag kommer somna egentligen? om jag ens kommer somna snart eller kommer jag vara vaken fram tills resten av familjen går upp?
Nej usch jag tycker att detta är jobbigt, jag har aldrig haft såna här problem förut... vill bara somna igen och sova som en normal människa!

Black..

Sitter just nu med hårfärg i hela håret, japp det var dags att fixa detta, fast det var ju tydligen bajag som tyckte det för alla säger att man inte ser något? jag har ju egentligen brunt hår men har färgat det svart i många många år nu och jag är väldigt kräsen när det gäller håret, färgar håret alldeles för ofta och det vet jag men jag tycker att färgen försvinner så fort så nu var det dags igen och fixa till det,  imorn bli det fusk sola lite också och fixa naglarna, sen är jag färdig med mig själv ;) känns skönt, ska ta mig en långpromenad imorn också.. yes yes har faktist lite grejer att stå i imorn....

Neej usch vilket tråkigt inlägg, snacka om att ha brist på att skriva något kul.. det här inlägget är ju så jävla onödigt egentligen men men skit samma nu har jag skrivit något och jag tänker faktist inte ta bort detta... ska ta mig en lång varm dusch efter jag tvättat ut hårfärgen och sen lägga mig i mina mjukiskäder och se på tv!


Juste idag har jag badat min lilla Rocky och han tyckte inte om det men nu är han ren och fin och luktar väldans gott ;)

Now its mine!

Yes nu har jag betalat för min snygga nya piercing så nu väntar jag bara på att den ska ploppa ner i min brevlåda, eller hmm  man kanske hämtar den på posten? ehh jag vet inte riktigt men skit samma snart får jag den och den kommer passa mig perfekto!  Fast jag är dock lite rädd att staven är för lång vilken jag tror att den är till 89% säkert men det skiter jag i, jag ska ha den ett tag iallafall :P, har sett en till snygg piercing jag vill ha som ser ut som en dragkedja, jävligt snygg och inte som alla andras tråkiga, plus att jag har massa snygga örhängen som ser ut som dragkedjor som jag köpte i Bangkok så jag ska nog kanske köpa den navelpiercingen med ;)



Jag ska nog också ta om mitt hål i naveln och varför ska jag göra det? jo för att min kropp gillar egentligen inte att jag har massa piercings men det skiter jag i, min kropp stöter ut dom vilket är tråkigt, efter jag haft det i några år måste jag ta ut dom och låta det växa igen för att sen ta nytt , för jag vägrar faktist vara utan piercings, älskar det och känner mig ful utan.. men denna gång funderar jag på att ta nere på naveln istället om ni förstår vad jag menar? visst det kanske inte är lika snyggt men det är iallafl inte som alla andra, eller ja får helt enkelt se vart de blir..och när det blir..

Problemet är ju att jag hatar att ta hål, gör ont och är obehagligt, sitter hellre flera timmar och tatueras än piercar mig, men vill man vara fin får man lida pin!


Sleeping Sun

Jag är så jävla trött, jag vet inte vart jag ska ta vägen. Somnade halv 3 igår och vaknade kvart i 8 nu på morgonen, förstår inte men dom senaste dagarna/nätterna har  jag sovit dåligt och vaknat jätte tidigt, är ju skit trött men kan inte somna om.

Har sån jävla mensvärk så det känns som om hela min mage ska gå sönder när som helst, att det är små djävular i min mage med knivar som tycker det är kul att ge mig smärta?  Vill bara somna om men det går inte, har precis vart uppe och ätit lite gröt och nu vet jag inte vad jag ska göra, tror jag ska ta mig en promenad så kanske jag blir trött? eller ska jag gå och lägga mig i sängen igen? vet inte vill ju bara sova men inte fan ska det gå, det här är inte vanligt för mig, att jag vaknar vid den här tiden? neeej usch får se vad jag gör, kanske lika bra att jag ä uppe nu så jag kan fixa allt jag tänkt fixa idag... mm neej om man ska ta och hoppa in i duschen kanske?

Och så undrar jag när det fina vädret ska komma tillbaka? Nu är det faktist väldigt snart maj vilket betyder att det borde va vår för att det är faktist sommar snart!  Jag vill ha fint väder nu tack!


Godis time

Tina Tina Tina

Åh jag fick precis ett samtal från Gåsa som är på Tina Turner konserten just nu den jäveln!  Men iaf hon ringde så jag fick höra Tina :D  fick höra whats love got to do with it, såå himla bra!! så nu har jag fått höra Tina live hihi, visst det var bara genom telefon men iallafall.. jävligt grymt!


What's love got to do with it






Hur coolt hade det inte vart och fått gå på Tina Turners konsert idag??  Faan vad jag önskar att jag hade haft pengar till det! De hade vart så jävla häftigt och få se henne live... jag är jätte avis på Gåsalin som får gå och kolla på henne idag..jag vill också!!  Får helt enkelt nöja mig med klipp på youtube ;), vad skulle man göra utan youtube?


Plats nr 73

Hur kul är det egentligen att sitta i telefonköer? INTE KUL om jag får säga det själv, usch neej jag var tvungen att ringa till satteverket och får plats nr 73, och efter tusen år så får man prata med en riktig jävla idiot, usch! men nu har jag det överstökat iallafall..jävla fastighetskatts faan helvete säger jag bara... usch just nu är ingenting bra för mig... jag är hungrig, har mensvärk, ont i huvudet och på jävligt dåligt humör... idag är ingen bra dag helt enkelt!

Mina jävla ögonfransar som jag har problem med ser förjävliga ut och måste fixas, måste färga håret för det ser kaos ut.. neej allt är skit skit skit skit skiiiiiit!

Jag ska ta mig en långpromenad nu med min ipod!

Döskallar och Piercings

Alla som känner mig vet att jag älskar tatueringar och piercings, har dock inte så många piercings utan mest tattoos men idag så hitta jag en så jävla snygg piercing till naveln! Jag har letat som fan efter en snygg döskalle eller så vill jag ha en not men det är svårt men idag hitta jag en äntligen, vart dock inte not eller G klav som jag vill ha men hitta iallafall en grymt snygg döskalle och dessutom sjukt billig.. så nu väntar jag på att gå hem denna snygging..





Vad tycker ni?  Kommer passa mig perfekt!! Kommer vara så jävla snygg i sommar  :P


I Dont Like Beyonce!

Nej jag gillar faktist inte Beyonce! Jag har faktist aldrig tyckt om henne, men jag måste säga att denna låt har fastnat i min skalle och börjar tycka att den är rätt okej..


Duktig flicka

japp det är jag det!

Fån och med i måndags så har jag faktist vart duktig när det gäller min kost och träning, har faktist vart ute och promenerat och ätit bra och inte gått och småätit som jag alltid gör, jag vet inte men jag har nu ända sen min resa gått upp en jävla massa i vikt och ätit onyttigt. Hemma går jag och äter hela tiden, och inte bra saker om man säger så MEN nu har jag skärpt mig och det är faktist inte enkelt och bara bryta av helt och börja, det är svårt när man är van att äta vissa saker varje dag men jag måste faktist säga att jag har hållt mig och vart duktig!

Nu jävlar ska jag ha mig en snygg kropp till sommarn... imorn blir det en långpromenix och så ska jag nog ta mig en tur till kungen- solkungen .  Var ett tag sedan jag hälsa på honom så nu är det dags igen... ;)

Tattoos

Jag vill verkligen ha fler tattoos! Jag vill ha det nu nu nu!
Jag älskar tatueringar och har alltid gjort det, det är så jävla snyggt med tjejer som har snygga tatueringar och killar med tattoos... mmm vad ska jag säga det är sjukt snyggt och sexigt! Fast inte om det är fula tattoos som massa tribals och sånt skit, det ska vara snygga tattoos... många tycker att jag inte borde skaffa fler, att det räcker med alla jag har, fast det är ju faktit min kropp och jag som bestämmer vad jag vill göra med den!  Så fort jag har pengar blir det en nya tattoo :D  har så många jag vill göra men den nästa blir fortsättning på armen... wiieee längtar längtar längtar!!



Några av mina tattoos ;)
Me me me
My tattos på benen
my tattoos på benen

Me me me
Min karp på ryggen

Lilla huset på prärien

Jag vet  jag vet jag vet,  jag vet att jag har vart riktigt dålig på att blogga, har helt enkelt inte orkat, har inte ens vart inne på datan på en hel vecka..väldigt ovanligt när det gäller mig men jag måste säga att det har vart rätt skönt också.

Just nu är klockan 7 på en söndags morgon och jag vaknade redan 7 minuter över 5 på morgonen och kunde inte somna om, riktigt jävla jobbigt, vad gör man för att somna om egentligen ? Låg i sängen och vred och vände på mig och var inge trött alls, så istället gick jag upp och satte på tvn och där var det inte mycket att hurra för en söndagsmorgon måste jag säga.
Lilla huset på Prärien kollar jag på just nu, haha kan ni tänka er att här sitter jag klockan 7 på en söndagsmorgon och kollar på lilla huset på prärien..och jag kan säga er att det är det som är bäst på tvn just nu.. japp. Kommer ihåg när man var mindre då kollade jag alltid på det, hmm så roligt liv hade man liksom.. men men har inget mer att blogga om, vet inte vad jag ska blogga om.... nu ska jag fortsätta kolla på tv och hoppas på att jag somnar om igen iallafall några timmar till vill jag sova.... får se hur det går med det...

Skäms på dig!

Du som satt på tunelbannan idag och åt din jävla banan borede faktist ta och lära dig hur man äter! Man stänger munnen och det är också jävligt äckligt att smaska, okej att folk smaskar ibland men denna kvinna jag såg på tåget slog ju för fan rekord i att smaska, jag tror att hela jävla vagnen hörde det!  Jag säger bara en sak, ÄCKLIGT!

Det var det roliga

jahap no more sun... när ska vi börja få ha fint väder lera dagar i rad? Jag vill att det blir sommar nu nu nu! Jag vill inte frysa mera, jag vill inte!  Jag vill ha sol och värme för att man mår bättre och alla blir gladare av lite sol... fat nu är det ju så att man bor i sverige och då får man acceptera att det väldigt sällan är bra väder... bara att man vänjer sig.

Sexi sexi

Hur snyggt är inte detta då?
Har suttit lite för länge men en kort klänning på en jävla stråstol som ni ser på bilden, inte så kul att behöva gå runt sådär bland alla snygga greker :P hihi ser skit skabbigt ut men men.. thats life!

suttit alldeles för länge på stolen som gett mig vackra mönster på benen 

Rasberry Fudge

Igår var en sjukt bra kväll ute måste jag säga!  Började kvällen med att dricka massa vin hemma hos mig, och sen blev det in mot stan och igår invigde jag mina nya kilklacksskor som är så jävla snygga också.

Drog till Sandra för att ta en Rasberry Fudge fast det blev 3 plus ett järn, kanske inte riktigt hade behövt det men gott var det, sen vart det Berns där vi dansa och hade der riktigt kul, det var kul att vara där med min Monkey för en gångs skull.
Kändes lite tråkig att vi åkte hem med tre tåget fast man fick ju ett bra avslut på kvällen om man säger så:P

sjukt skönt väder idag med så nu ska jag röra mig in mot stan och njuta av det fina vädret och äta glass....Tjingeling på er!


vin vin vin

Ikväll blir det dricka vin med Jessie, hon kommer till mig alldeles strax så då ska vi fixa oss tillsammans, prata skit och dricka vin för att sen dra ut och busa lite.... vart vi ska vet vi inte ännu.. hmm får se vad det blir helt enkelt... ha de så kul ikväll!!

Mitt nya jag!

Ni vet hur man alltid säger att från och med nästa vecka då jävlar ska jag skräpa mig och börja träna och äta bättre?  Jag tror jag har sagt det i över ett år nu, jag tänker hela tiden att okej från och med imorn, och så säger man så och helt plötsligt har det gått en vecka,en månad och sen helt plötsligt flera månader...

På min resa så gick jag faktist upp jävligt mycket och åt bara onyttiga saker, och när jag kom hem kom jag in i någon slags deppression kändes det som men nu så orkar jag faktist inte må mer dåligt och jag SKA verkligen skärpa mig!

Från och med måndag börjar mitt nya liv, mitt nya jag!  Jag ska sluta med all jävla onyttig skit som jag jämt och ständigt äter, jag ska bara äta bra mat ocn nyttig OCH jag ska börja träna igen! Jag ska börja gå promenader, börja simma och ¨så har jag faktist ett gymkort som jag ska börja använda igen.. NU JÄVLAR!

Fan sommarn är ju snart här och man vill ju inte se ut som en jävla padda så nu är det skärpning PÅ RIKTIGT denna gång och jag menar verkligen det, nu får det vara nog med att se ut såhär!


Lovely Day

Så himla skönt väder! Känns ju nästan som sommar idag, helt underbart!
Vaknade faktist rätt tidigt, redan halv 10 och det händer inte ofta att lilla jag vakmar så tidigt på en helg men det gjorde jag och det första jag gjorde va och gick ut med fisarna på en långpromenad i det fina vädret, dom orkar tyvärr inte gå så långt för både Rocky och Tila blir helt slut efter man gått 10 min, fast de blev ändå en stund och så gick vi till hundgården  så dom fick springa och leka lite. Sen har jag vart så duktig och promenerat massa idag, både med hundar och utan. Klockan är snart 4 och jag är helt slut... och det är mina frallor med just nu ligger dom och snarkar här brevid mig..




Rocky njuter också av det fina vädret och jobbar lite på sin solbränna! (hemma på balkongen)
Rocky solar lite på balkongen ;)

Boring Friday

Jahap det här var mig minsann en tråkig fredag måste jag säga, inget speciellt som har hänt... började dagen med att åka till solarieöarna n snabbis men inte blev man något snyggare för det inte, sen var det en lånpromenix med rocky rockstar. Ja det var i stort sett det jag har gjort.... sen har jag tråkat hemma... inte finns det något att göra, skit tråkigt rent ut sagt!  Ville göra något kul idag antingen på dagen eller kvällen men nej nej inget kul fick man idag.... hoppas på att dagen imorn blir bättre, vet ju att kvällen kommer iallafall bli roligare än den här för då blir det dricka en massa vin och ut på stan och busa lite.

Sol Sol Sol

Så himla skönt att det är fint väder idag, ska nog ta mig en långpromenad med fisarna sen eller bara själv hmm får se hur det blir..... har ingen anning vad jag ska göra idag, finns inget att göra.. skulle vilja åka in till stan och träffa polare men verkar som om ingen har tid... hmm får se vart den här dagen tar mig idag helt enkelt.... nu ska jag iallafall ut och gå  till sumpan för att fusk sola lite, va evigheter jag gjorde det och nu är jag så blek att jag bländar folk på stan så en tripp till solarieöarna för mig blir det nu.

Tjingeling!

Jag tror att jag exploderar!

Det känns som att min mage ska explodera vilken sekund som helst, har vart hemma hos Gåsalin  på middag och det var hur mysigt som helst. Vi åt klyftpotatis, qourn eller hur det stavas, med sallad och örtdressing och så hade vi vitlöksbröd...så JÄVLA GOTT!! Och så hade vi lite vin till det såklart ;)

Sen vart det lite glass till efterrätt också så just nu känns det som att jag gått upp 5 kilo bara på några timmar, jag har så ont i magen att det känns som om jag är gravid, ser nästan ut som det faktist... neej men det var riktigt mysigt med middag, jag, gåsa och tamy.
Hoppas på fler middagar med dom, jag fattar inte varför man inte gör sånt här oftare med vänner? bara äter god mat dricker lite vin och bara har en trevlig stund liksom..jag kan säga att det är väldigt sällan jag gör något sånt...skulle vilja göra det oftare, och man behöver ju faktist inte ta det på helger eller att man måste gå ut senare utan bara en liten mysig middag och lite prat räcker... hade vart mysigt att göra det oftare som sagt....neej nu ska jag ta och röra på mitt feta arsle och gå ut med fisen 1 och 2.

Tjingeling på er!



Rocky & Tila



Can U Fix It?

Jag vill vara rik
Jag vill ha en fin lägenhet
Jag vill kunna handla vad jag vill när jag vill
Jag vill kunna resa
Jag vill ha hjälp och designa min blogg
Jag vill till New York
Jag vill ha en snygg kropp
Jag vill ha massa fler tattoos nu!
Jag vill träffa en snygging som får mig att skratta
Jag vill ha ett roligt jobb
Jag vill vara känd
Jag vill ha så mycket pengar att jag inte behöver ett jobb
Jag vill börja sjunga igen
Jag vill ha en överdriven bra lön

TACK!




Drömmar kan man väl alltid ha? eller ska ni ta det ifrån mig det också?


Rädda Willy

Nu har jag precis städat hemma så det är fint till påsk!

Satt mig ner i soffan för att kolla lite på tv och då är det Rädda willy!! Jag älskade dom filmerna när jag var mindre, tycker faktist fortfarande om dom, 1an är ju faktist väldigt sorlig tycker jag i slutet.
Kommer ihåg hur jag alltd önskade att jag också fick bada med en willy och drömde alltid att jag skulle få jobba med det och jag var så avis på jesse i filmen och ville också!!    Så just nu sitter jag och kollar på rädda willy och drömmer mig bort lite ;)



Fast jag har ju faktist fått badat med en Delfin och det är inte så illa ;)


Påskägg

Just nu sitter jag på cafe himla och dricker chai te, väldigt gott!

Var sista kvällen jag satt barnvakt igår och det känns rätt skönt faktist, mest skönt att slippa gå upp tidigt på morgonen för jag är verkligen ingen morgonmänniska!  Flickorna jag var barnvakt år var så himla gulliga och hade köpt ett påskägg till mig :) väldigt gulligt tycker jag! Hade en myskväll med dom igår då vi åt massa godis och kollade på film.

Nee nu ska jag dra mig mot solna och gå ut med hundarna i det här skitvädret =/ usch inte kul att ha 2 vita hundar när det är dåligt väder.... tjingeling på er!

Best memories!!

Underbara minnen för livet!


Bali-bada med delfiner

Bada med delfiner!!!
Bali zoo
Bali zoo
Thailand- phi phi island monkey bay
monkey bay 

Australia zoo
Australia zoo



phi phi-carpe diem bar med lilla kissekatten :D 

jag å kissekatten på carpe diem bar


Hårfärg eller Henna färg?

Jag fick höra från en kompis att man kan färga håret med henna färg och att det är mycket bättre för håret plus att det inte skadar eller sliter på håret så som hårfärg gör, visste faktist inte ens om det, gör ni?

Jag har i vanliga fall mörkbrunt hår men har haft det svart nu i flera flera år men mitt hår har blivit jätte slitet på grund av all färgning men nu ska jag faktist ta och testa hur det är med henna, eller det kan ju inte bli dåligt tror jag plus att det inte skadar håret och det är billigt dessutom.. ska nog testa på det i helgen för nu är det dags att fixa till håret igen, så henna färg i helgen för mikkis!  wiieee!!



Är det någon som testat båda och föredrar den ena eller andra?

  


Klarar man sig utan?

Klarar man sig utan en microvågsugn? 



Jag kom och tänka på att jag har alltid i hela mitt liv haft en micro och tycker att det har vart skit skönt men för lite över en vecka sen gick den sönder, och helt plötsligt tyckte jag det var jätte jobbigt. Skönt när man ska värma saker, att slippa ta fram en kastrull och vänta på att plattan ska bli varm och ja hela det projektet men sen så tänker jag ju också att det bara är att man är lat och bekväm av sig och van med en jädrans micro.

Jag behöver ju egentligen inte en micro det är bara det att allt tar lite längre tid och det är mer bekvämt med en micro tycker jag iallafall... vad tycker ni?

Dagens

Dagens!


Vad hände?

Med det fina vädret?

Har nyligen kommit hem från östberga, sov skit dåligt inatt så idag är jag jävligt trött och vill bara inte göra någonting alls!
Har tryckt i mig frukost och idag var jag onyttig det fick bli rostade mackor men det är ju så jävla gott och jag förtjänar det..vill inte ha jävla havregrynsgrött idag.... ikväll är sista kvällen jag barnvaktar och det känns skönt. Eller kanske blir imorn kväll också men jag hoppas på att detta är den sista kvällen....

Här är lite bilder på barnen när dom bakade chokladbollar

Rebecka och Sofia bakar chokladbollar


Okej vet att dom inte ser så goda ut men det var dom! ;)
chokladbollarna

Bageri nästa?

Jag skulle nästan kunna börja jobba på ett bageri snart så mycket som jag bakat, i söndags blev det sockerkaka med äpple i med vanlijglass, måndags sockerkaka och just nu bakar vi chokladbollar.. okej det är inte värsta avancerade sakerna men fan bakning 3 dagar irad nu..mikkis är på G!  Hade ju vart gott och bakat något ordentligt som tex kanelbullar eller kanske hallonsmulpaj eller något sånt smarrit.. fast barnen är nöjda och det är enkelt med sockerkaka och chokladbollar.  Plus att jag nu har 2 glada barn istället för en grinig 9åring... jag är ju snäll som kommer på att vi kan baka för att göra något skoj  istället för att sitta och glo på tv...frågan är vad man ska hitta på imorn? hmm.....

Förslag på nästa gångs bakning?

Hde tänkt lägga in en bild men med deras 120 år gamla data så går det inte!!!  Får sätta in bilder imorn..

Pappa sa...

Pappa sa faktist att jag får gå ut!!


Okej nu är jag framme i östberga och barnvaktar, sitter barnvakt till två tjejer. Rebecca på 9 och Sofia på 10...Igår så ville Rebecca gå ut och leka en stund med sina vänner och hennes pappa har sagt att det är jag som får bestämma om hon får gå ut eller inte.. jag tänkte att det är klart att hon får gå ut en liten stund så jag sa att hon skulle vara hemma senast halv 8 men lilla Rebecca hade väldigt svårt att hålla den tiden och kom hem väldigt försent och hade en massa bortförklaringar som barn brukar ha.
Idag har Rebecca gnällt på sin pappa att hon vill ut och leka och han har sagt nej då hon inte kunde hålla sin tid igår.. och han har förklarat för mig att hon inte ska få gå ut idag.. och jag kan ju säga er att jag hade inte ens tänkt låta henne gå ut, för är jag snäll och låter henne gå ut och hon inte kan hålla tiden så har jag svårt att lita på henne och visst hon är ett barn men iaf, har man fått en tid ska man hålla den och inte komma nästan 30 min försent och inte svara i sin mobil!

Det första jag fick höra idag var att pappa sa att jag fick gå ut och leka... mm dom är bra på att testa en kan jag ju säga för vi alla vet att pappa inte sagt så och att idag skulle hon vara inne... men pappa sa jue.. men jag har redan ringt min kompis,..min kompis väntar ute på mig då måste jag springa och säga att jag inte får gå ut... mm mn jävla massa försök!  Kompisen är ute med massa andra och är inte själv, pappa har sagt nej flera gånger, och att du ringde din kompis och sa att du fick gå ut betyder att du ljög för henne och får skylla dig själv...

Kanske jag verkar elak men det är jag faktist inte! men regler är regler som ska hållas.... jag tycker inte att det är kul att sitta barnvakt och vara orolig när hon är ute och lekar och inte svarar i sin mobil och inte kommer hem som hon ska..  så nu har jag en jätte grinig 9 åring som tycker att jag är världens elakaste just nu och försöker se arg ut och ledsen och försöker klämma fram tårar  men tyvärr så fungerar detta inte på mig! Har jobbat länge med barn  och ett nej är ett nej!

Stress stress stress!!!

Har nyligen kommit hem fån stan, har vart med en kompis hela dagen och haft en jävligt bra dag! känns väldigt skönt!!
Nu har jag kastat i mig middag och ska nu springa iväg till bussen för att inte komma för sent till barnvaktningen... kanske bloggar lite där sen om jag orkar med deras tröga data och internet...


Fick en kommentar idag att man har upp och nergångar men man får försölka tänka att detta gör mig starkare sen, och det är sant! kommer ha massa erfarenhet och jag kommer bli starkare den dagen allt har löst sig! Tack Gåsa!


Old memories

Gamla minnen, goda tider och inga problem....





Glöm Dina Bekymmer, Imorn Kommer Nya

Glöm dina bekymmer för imorn kommer nya!


Jag undrar när alla mina bekymmer ska ta slut? Det kommer nya på nya hela tiden.. nu orkar jag inge mera! Ny dag idag med nya problem att lösa och imorn kommer det mer och mer... jag undrar när mitt liv ska bli en bit och inte vara i tusen bitar? Någon som vet?

Jag orkar inte må mer dåligt, jag orkar inte har mer ångest, jag orkar inte!!

Tacksam för svar!


Rocky Rockstar

Min kära fralla har ända sen har var liten vägrat att gå, han promenadstrejkar väldigt ofta och jag får alltid dra i honom för att han ska gå och det ser ju helt sjukt ut.
Såg nyss på hundcoachen där det var en engelsk bulldog med som hade samma problem som rocky vägrade att gå, och lösningen till detta var att man skulle vara mer rolig och busa och springa och hoppa och vara glad, men mitt problem är ju att jag redan testat det ända sen har var valp men han bara stirrar på en som om jag vorde dum i huvudet och skämde ut honom istället... hmm undrar vad hans problem är och hur jag ska lösa det... känns som om jag har testat allt nu i 2 års tid men inte hittat något som fungerar... jag tror nog bara att Rocky är lite konstig helt enkelt, men jag älskar honom ändå ;)

En sockerbagare....

Japp då satt man här i östberga och barnvakta, deras data är dnog den mest segaste jag har vart med dom, tar tusen år att bara komma upp på en sida men men tänkte blogga lite ändå för man har ju inget bättre för sig..

Fick ett önskemål att baka sockerkaka idag med så nu har jag fått bakat 2 dagar i rad, fast den här blev inte alls lika god som igår hmm undrar hur det kan vara så stor skillnad på exakt samma recept? men men den vart ju inte äcklig fast den igår var så saftig och god medans sockerkakan idag vart lite halvtorr tycker jag, men som tur är ju inte barnen lika kräsna och märker ju inget, dom tyckte mest bara att det var kul att baka och gott att äta! ;)

Ingen lust

okej gick inte min promenad med ipoden som jag skulle, men vart en promenad med hundarna plus lite övningar hemma ;)

Ska snart iväg och barnvakta i östberga igen, så nu blir det laga middag, duscha, ta hundarna och sen gå till bussen...har egentligen ingen lust alls att sita och åka till östberga hela den här veckan, tycker inte att det är jobbigt med att sitta barnvakt men jag har bara ingen lust att åka hela vägen till östberga och jag har ingen lust att vara där i deras hem, jag vill vara hemma i min lägenhet med mina hundar och ha mina saker... bara sån känsla jag har men men måndag till torsdag  det är ju bara 4 dagar så det får jag ju stå ut med.

Har dessutom haft ont i huvudet hela dagen, min spänningsvärk är tillbaka och jag har så ont så det känns som om mitt huvud ska explodera!  Men men livet kan väl inte alltid vara bra antar jag.... just nu känns inget bra i mitt liv, jobb, lägenhet, killar och pengar... allt går bara nerför just nu och jag undrar om jag någosin kommer stå på båda benen igen??

Gick ju inte så jävla bra..

Mina planner alltså... mina planer om att gå upp tidigt idag klockan 8? naj naj inte fan kom jag upp som jag hade tänkt mig, vakna för ca 1 timme sen och är arg på mig själv. Fan jag fattar inte jag har det så jävla svårt att komma upp på morgonen om jag vet att jag inte har tid att passa till något, som ex när man jobbar då går jag ju upp för man kan inte komma sent, och när jag barnvaktar går jag också upp så flickorna inte ska komma försent... men när jag själv ska upp för att vara duktig så kommer jag fan inte upp, jag väljer att sova några timmar till eller så snoozar jag i en timme.. faan jag MÅSTE ändra på detta!

Nu har jag tänkt att äta lite frukost och det får bli havregrynsgröt och knäckebröd hmm kanske jag ska göra en smoothie också för det är himlans gott... sen ska jag faktist klura ut hur jag ska göra med min tragiska kropp för jag kan inte se ut såhär, jag mår dåligt! Så nu blir det röra på mitt feta arsle och äta bättre... ska gå en lånpromenix snabbt med min ipod om en timme tänkte jag....  hörs sen!


Gooood Niiiiight

Okej blev ingen bild på min sockerkaka för min kära mor han ju skära upp den och då vart den liksom inte lika fin..men jävla god vart den! Åt den varm med lite vanlijglass till, mums mums mums!

Nu är klockan snart halv 1 på natten och jag ska nog försöka sova fast jag är inge trött som vanligt..hmm har en plan om att gå upp väldans tidigt för att från och med imorn ska jag börja skärpa mig när det gäller träning och mat! Det ÄR ett MÅSTE! Jag kan inte se ut såhär längre jag bara äter och äter och rör mig ingenting och jaa de liksom försvinner ju inte v sig själv så nu måste jag börja skärpa mig och jag måste försöka börja vända på dygnet och gå upp tidigt... så klockan 8 tänkte jag gå upp imorn... så ett stort lycka till säger jag bara till mig själv!

ZzZzZzZzZz
Rocky och Tila


Natti natti på er!

Baka Baka Baka

Har 4 ägg som går ut om 3 dagar så då tänkte jag att jag kan ta och baka en sockerkaka, med lite äpplen som är doppade i socker och kanel..tycker det är gott när man har något i sockerkakan så denna gång fick det blir äpplen, gott gott! Hittade dock inte min sockerkaks form så det fick bli en vanlig bakform utan sån där grejsemojs i mitten men det blir nog bra ändå tror jag ;)
Så om 35 min har jag en nybakad och god sockerkaka.. ganska mysigt att baka tycker jag men det är ju inte direkt något man gör varje dag... men jag tror nog jag ska börja göra det oftare eller jag skulle iallafall vilja göra det oftare men får väl se hur duktig jag blir om jag börjar eller inte...

Sätter nog upp en bild på min sockerkaka sen ;) eller bara om den blir fin hihi..

Saturday Night

Igår kväll blev det äta ute på kamarina och dricka vin! väldigt mysigt och trevligt. Kamarina är en av mina favorit restuaranger i sthlm, en grekisk restaurang som har så jävla god mat! Som vanligt blev det souvlaki på fläskfile med tzatsiki, mums!

Sen blev det hälsa på sandra på hennes jobb och dricka en massa goda drinkar, min favorit är Rasberry Fudge, den är så jääävla god så det blev en hel del av såna igår kväll ;)
Vart faktist en väldigt bra lördag kväll, god middag, vin och en massa goda drinkar!

Need 2 do something

Inte bra min statistik går bara dåligare och dåligare, mindre och mindre som kollar min blogg och läser =/  fast jag förstår att min blogg inte direkt är den roligaste... hmm vad ska jag göra för att den ska bli roligare då? eller mer intressant? hmmm får ta och klura lite på den medans jag städar här hemma.. faan känns som jag städat i evigheter just nu ... men inte mycket kvar....

om ni har bra tips så skriv gärna dom ;)

Tjingeling så länge!

Fisarna och jag!

Det blev inte hagaparken eller stan utan det blev en runda runt råstasjön och lötsjön med fisarna, jätte skönt väder och sjukt mycket folk överallt.

Nu har jag precis badat Rocky och Tila och dom är inte direkt några badälskare men nu är dom skinande rena och luktar gott! Eller just nu luktar dom blött hund och det är ju inte så jätte trevligt men snart så luktar dom gott ;)

Rocky skulle behöva solbrillor
Rocky rockstar

Rocky och jag tar en liten glass paus

Tila får också smaka lite glass
Tila smakar glass

Sitter och väntar på godis time
Godis time



 


Saturday morning...

Fint väder idag, äntlingen säger jag bara!
Har nyligen vaknat så nu ska jag ta och äta lte frukost, det får bli havregrysngrött med lite hallon och en smoothie med hallon och blåbär ;) väldans gott!

  






Sen ska jag faktist ta och gå en långpromenad med fisarna tänkte jag, vet inte riktigt vart jag ska gå, funderar kanske på hagaparken eller så kanske det blir att man går in mot stan.. hmm får se får se vad det blir helt enkelt men först fruuukost!


Warm Blooded Murder

2 av mina favourite songs just nu...Enjoy!
(Eller älskar alla hennes låtar! Mycket mycket braaa!)


 

 


Vill ha hennes skiva tack!

Naatttiiii naattiii

yes yes då satt man här en fredag kväll och för en gångs skull är jag rätt så seg faktist, fast det kanske inte är så konstigt då jag har vart vaken sen halv 5 imorse....rätt tråkigt att bara ha vart hemma hela kvällen men imorn får det bli andra bullar!

Har precis kommit in med fishundarna och ska ta och krypa ner under täcket och se en film men vet inte vilken ännu...hmm kanske det bara blir zappa på tvn?



Tro det eller ej men jag älskar inte dig.

Även om du tog tillbaka allt som du har sagt
Även om du grät och sa jag har aldrig känt såhär
Även om du sa förlåt för allt som du har gjort
Så skulle jag aldrig se åt dig igen jag svär
Om du lovade att ändra dig och bli normal
Om du sa jag kommer alltid att älska dig
Skulle det inte spela någon roll
För tro det eller ej men jag älskar inte dig

Du får stå kvar
För jag går nu
Ja, jag går nu

Och jag är starkare än du
Ja, jag är starkare än du
Det har jag lärt mig nu

Du brände dina broar när du sa det där
Som fick mig att förstå vem du egentligen är
Jag vet du bär en mask som du tror ingen ser
Och när du försöker le så ser vi den bara mer

Men du får stå kvar
För jag går nu
Ja, jag går nu

Och jag är starkare än du
Ja, jag är starkare än du
Jag är så mycket starkare än du
Det har jag lärt mig nu

Du har sårat mig mera än du tycks förstå
Men ett öga för ett öga, ja det heter väl så
Och du som tror på karma, och kallar dig lärd
Borde veta att i nästa liv blir du ingenting värd



Jag vill...

Dricka vin, äta på Kamarina, sitta och prata om massa saker och glömma all the problems!

Men no money no funny... blir väl ligga framför soffan ikväll och tråka som vanligt..wooho friday idag!! *blää*

Lite hjälp tack!

ohh jag stör mig jävligt mycket på min jävla blogg design! Jag vill inte ha den i rosa och jag vill inte ha mitt namn i den stilen som är nu och jag vet inte hur man ändrar bloggdesign? har fått hjälp med denna och sa hur jag ville ha och vilka färger men fick något helt annat än vad jag önskat och det är tydligen svårt att svara på ett mail när jag fråga om hon kunde ändra lite... men men så nu letar jag efter någon som är bra på att designa en blogg och som inte bara säger att dom kan och sen ger mig en fjortisblogg!

Någon som kan hjälpa mig? Vill inte blogga när jag inte trivs med den här fula ..... =/

Jahap

Vet inte vad jag ska blogga om längre, känns som om jag bara skriver om tråkiga saker just nu, vad jag gjort under dagen, hur kul är det att läsa? neeej hmm vet inte alls vad jag ska skriva.....

Gjorde min första ugnspannaka igår för första gången, hade lovat tjejerna jag barnvaktar till att göra det och jaaa den vart väl inte sådär jätte fin med jädrans god vart den!! Är mycket stolt över mig själv, faktist lite kul att göra det, tycker det är kul att baka men det är ju inte direkt så att man bakar ofta, jag bakar aldrig fast det är ju rätt mysigt att göra det... hmm vem vet kanske jag ska baka något gott i helgen....



Min första ugnspannkaka
Min första ugnspannkaka!
En utslagen rocky!
En utslagen rocky


04:30

04:30 blev jag väckt imorse av min kära fishund, inte sådär jätte kul, tycker att det räcker med att jag ska upp klockan 6 på morgonen och att det är vädigt tidigt.. men jag hade med mig min hund igår när jag barnvakta och det gick hur bra som helst förutom då att han väckte mig halv 5 på morgonen och han bruka alltid ligga och snarka och va helt inne i sina hund drömmar men inte inatt inte! Så klockan 5 på morgonen vad jag och rocky ute och frös arslet av oss och inte kunde man somna om igen heller.

Jag trodde jag skulle vara tröttare just nu fast jag känner mig faktist rätt pigg för en gångs skull;)

Vad faan!

Okej jag får helt enkelt inse att jag inte kan blogga från min mobil för nu har jag gjort allt som man ska men det fungerar ändå inte? Tråkigt men men jag överlever jue, men hade vart kul och kunna blogga från mobilen eftersom man inte alltid är hemma direkt och kunna uppdatera med mobilen hade ju vart trevligt men icke sa nicke!

Time 2 go

Fisk, broccoli och potatismos blev middagen idag! Gott gott gott, förstår inte varför jag inte ätit fisk tidigare de tär ju så himlans gott!

Nu ska jag snart ta och åka iväg till Östberga igen för att barnavakta till tjejerna, har lovat att jag ska göra ugnspankaka till dom ikväll och jag har aldrig gjort det förr så vi får se hur bra jag lyckas med det helt enkelt hehe, sen har dom tjajat på att jag ska ta med mig Rocky rockstar så ikväll får han också övernatta i Östberga, får se vad han tycker om det fast jag tycker det ska bli mysigt att ha min snarkande dog brevid mig inatt iallafall!

såhär vill jag känna mig! glad och lycklig  så kan jag och rocky rockstar se ut en natt


Damn you!!

Ohh för ett år sen så hade jag stora problem med spänningshuvudverk and guess whos back?  Inte kul alls, jag har svin ont och inga jävla tabletter hjälper, så nu har jag precis vaknat för jag låg och vilade en stund men den kommer bara tillbaka...jobbigt ska ni veta, det gör skiiit ont och känns som mitt huvud klämms åt från båda sidorna och ska pressas sönder snart och explodera, inte kul helt enkelt!  Har ju såklart tagit massa värktabletter men inget hjälper, och man kan inte få så mycke mer hjälp av läkare heller, dom säger bara att man ska äta värktabletter och ta de lugnt... (har ju redan vart där och föröskt fått hjälp).


    

Huvudvärk kan bland annat utlösas av spänningar, till exempel för att man gnisslar tänder eller biter ihop käkarna när man sover. Den kan också orsakas av förkylning, hormonsvängningar, sömnbrist, alkohol, rökning samt av för mycket kaffe, te eller läkemedel som innehåller koffein. Huvudvärken kan också ha psykologiska orsaker, till exempel ängslan, oro eller depression.

Det finns olika typer av huvudvärk, till exempel spänningshuvudvärk, migrän och Hortons huvudvärk.


I am...

I am tempermental
Like a heart without a home
I am sentimental
But you don't know me at all
I have expectations

Whats the problem?

Faan det går ju inte att blogga med min mobil? Jag skriver BLOGG med stora jädrans bokstäver ju och jag skickar det som ett mms och jag skickar det till rätt nr? så varför går det inte? jag som tycker att jag är så duktig och uppdaterar bloggen men så kommer det ju inte in? hmm jag undrar jag undrar men men inte så mycket jag kan göra åt saken just nu verkar det som ändå.....

Och jag måste bara säga att imorse var det tredje morgonen irad då bussfan inte kom i tid vid Liljeholmen! Fan det är ju så trist för man sitter där och det står att bussen ska komma om 5 min och efter 10 så har den ändå inte kommit och jag förstår inte vad som händer med bussen som är försenad för nästa buss hinner komma som ska gå 20 över fast den är ju också sen så den kommer till halv.. inte så kul att få vänta på bussar som inte kan hålla sina tider, okej om det är försenat någon gång men tredje dagen i rad? njaa det håller liksom inte för mig jag tror jag får ta och börja åka tunnelbana helt enkelt...bara så skönt att ta buss när man ska åka en bit och slippa byta för med tbanan är det massa byten men men får nog börja bli så från och med imorn!

God morgon God morgon

Snart är det helg och jag längtar som bara den, nu är jag trött på att gå upp lite över 6 på morgonen usch hahaha jag förstår inte men jag är verkligen inte en morgonmänniska! Jag förstår inte hur man kan vakna och vara pig och glad så tidigt på morgonen? Jag har aldrig vart en morgonmänniska, jag kommer ihåg när jag var liten och min mamma skulle försöka väcka mig hon fick alltid tjata och tjata och det tog mig nästan en timme att gå upp och så är det ännu idag, jag måste alltis snooza helst en halvtimme innan jag kan gå upp, jag har ju såklart försökt att bara gå upp så fort klockan ringer men det är väldigt ofta jag inte ens hör klockan eller stänger av den i sömnen vilket inte är sådär jätte bra kanske...

Har nyligen kommit hem från barnvaktandet och är hur trött som helst men vilar jag en stund på dagen vet jag ju att jag absolut inte kommer somna någorlunda okej tid ikväll/natt.... Ni som följer min blogg vet ju att jag är en nattmänniska om somnar alltid väldigt sent på natten, somnar nästan aldrig innan 2 på natten men sen jag har vart barnvakt och fått gå upp så tidigt så har jag faktist somnat innan 12 på natten..väldigt skönt fast jag är ändå lika trött på morgonen som jag brukar....

Neej nu ska jag ta och göra lite havregrynsgröt med färska hallon och sen ge hundarna mat och gå ut med dom ;)

Tjingeling på er!


Lovely

Juste jag måste ju faktist säga att igår var första gången på väldigt väldigt länge jag somnade tidigt, jag somnade innan 23 igår och det händer verkligen inte ofta, det var så himla skönt att sova några timmar och att faktist vara trött på kvällen kändes skit skönt! Fast jag vaknade dock flera gånger på natten men det gör jag ofta när jag vet att jag ska upp tidigt och jag är rädd för att försova mig.. blir alltid så att jag vaknar flera gånger och tror att jag försovit mig...för jag måste ju upp lite över 6 på morgonen för att väcka tjejerna jag passar och ge dom frukost och ja helt enkelt göra dom klara till skolan... snart dags för mig att gå iväg igen.... nu ska jag börja med middag, sen duscha och sen gå ut med hundarna.

Hoppas verkligen att det kommer vara lika skönt väder imorn som idag! Helt underbart att gå ute när solen värmer i ansiktet jue!!



Ska testa blogga från mobilen sen ikväll också och denna gång göra det rätt ;)


Varning För Läckerbitarna Från Solna!

Satt och kolla igenom en massa gamla papper och mitt i allt kommer det upp ett stort papper med två tjejer där det står Varning för läckerbitarna från solna! Hahaha det här är från när jag och Gåsalin var små och jämt var på vattenfestivalen och vi hade alltid likadana kläder på oss från topp till tå! Den här dagen kommer jag verkligen ihåg att vi hade små korta volang kjolar som var blåa och svarta magtröjor där det stod Hello Boys hahah hur pinsamma ar inte vi? och självklart hade vi likadana halsband också ;) 


Kul med gamla minnen!

Jag och Gåsalin hahah


Blogga med mobilen

Nu vet jag ju varför det inte gått jag har ju inte skrivit blogg med STORA bokstäver, fan jag visste ju egentligen att man skulle göra det för att min kära blåsmurf hade sagt det men minnet är ju inte så bra om man säger så.
Ska testa att blogga med mobilen senare ikväll när jag sitter barnvakt igen... för internet där hemma är jätte segt och deras tusen år gamla data med..försökte gå in på internet och det tog nästan en kvart att bara komma upp på en sida så jag skippar att blogga därifrån och ska föröska med mobilen igen och hoppas på att de fungerar ;)

RSS 2.0