Phi Phi och Sandrita

idag ar det lordag och imorn pa sondag kommer sandrita :D  ahhh ska bli sa kul!!
kommer tyvarr inte se henne forns pa mandag for ja e ju i bangkok och hon landar i krabi , sa krabi vantar sandra pa mig sen blir det phi phi igen for 3e gangen pa den har resan men de e basta stallet!

Langtar!


irriterande!

Oki jag maste bara saga pa hur jag kan stor mig pa vissa manniskor.

Alla tror jag kommer ha flera hundra tusen nar ja kommer hem bara for att ja salde min lagenhet?
Jag menar for det forsta salde jag en liten skrutt 1a som ligger  i nacka ghettot typ bland massa alkisar och pundare sa Nej man far inte sa mycke for det, Sen maste man betala skatt pa lgh vilket va typ halva min vinst!
och sen har ja tagit mycke till resan for man lever bara 1 gang och sen resten av mina pengar vilket inte alls e mycke ska jag ha till mina nya brost!  Sadar nu har jag sagt det.. ni som inte visste det ja jag ska operera mig och har velat gjort de sa himla lange och nu har ja pengarna till det saa nu javlar blir de nya fina brost till Mikaela :D

Stupid Girl

Hur dum far man vara?

Jag har precis skrivit att ja angrar att jag kopt massa onodiga grejer och nu har ja gjort av med flera svenska tusenlappar igen och jag vet fan inte pa vad?
Jag kan inte ga runt bland grejer och inte kopa nagot! har kopt sa mycke skit fan fan fan fan....


Men
jag har kopt 2 riktigt snygga vaskor, forst en stor svart bag (akta lader) for bara 200 svenska kronor, och sen en riktigt snygg stor rod vaska som ocksa va jatte billig :D det ar jag iaf nojd med men resten e ju bara skit men men..


hmm e inte rikigt nojd

oki ni alla som foljt min blogg vet ju att ja e i bangkok just nu o shoppar massa.. har handlat valdigt mycke fast bara skit, handlat massa sjalar och da menar ja verkligen massa!! over 10 st som jag vet men ar nog mer, handlat till brorsan och mammsen ocksa, och till mig sjalv hittar ja inget, vill ju ha massa fina trojor men va har ja hittat ? Nada typ 4 tshirts nej jag e jatte besviken..

och idag skulle vi egentligen skicka hem allt med posten ocj stressat som fan for o hitta de sista vi ville ha, och eftersom ja vart sa desperat med o ha nytt har ja bara tagit saker, tog 2 klanningar som ja bara kopte som va dyra desutom och nu angrar ja mig, tog dom bara for att ta nagot.. skit dumt! ohh jag blir sa arg pa mig sjalv .. neee bortkastade pengar!! och dyrt blir de och skicka hem allt ocksa.... men men man lever bara 1 gang och ska inte angra saker och ting..

Min kära Sandrita

Jag har ju glomt att skriva att en av mina basta vanner kommer till Thailand den 1 Feb,

 Min   kära sandrta kommer om nagra dagar och det ska bli sa himla kul!!
Jag har nog inte riktigt fattat att vi ses snart de kanns liksom overkligt, nu har ja inte traffat nagon sen innan 4 october vilket ar ett bra tag sen nu.. ohh de ska bli sa kul och ja langtar som faan, me and sandrita i thailand , de kan inte bli battre :) ett bra slut pa min resa tycker ja faktist....

3 dagar kvar bara :D

jag o sandrita

Bangkok

da va ja tillbaka i Thailand igen!

Ar helt slut just nu, har inte kunnat sova alls pa planet,kom fram halv 7 imorse och har hallt igang hela dagen och klockan ar just nu 6 minuter over 11 pa kvallen, sa kanner mig sliten.. har vart och shoppat hela dagen, akt till ett stort kopcentrum som heter MBK men maste saga att de  va en besvikelse faktist, inte alls sa mycke kladesaffarer och dyrt va de ocksa .. njae inte sa bra som alla sager, var och pa ett annat som heter Platinum det var daremot mycke mycke billigare men helt idiotisk for man far inte prova kladerna sa hur fan ska man veta om dom passar och sitter bra?  Man far helt enkelt chansa!
Ska nog tillbaka dit imorn igen och kolla lite, va ju som en zombie ida nar ja gik runt dar..
sen har vi gatt pa koasan road, de e mitt i bangkok och valdigt popular gata med massa klader och grejer overallt hela gatan och barer och ja allt sant.. bor mitt pa koasan sa har gatt hela dagen, kopt lite tshirts oh smycken och imorn blir de mer shopping! :D

Booriiing

jahap just nu sitter jag har i Brisbane och vantar pa planet tillbaka till Bangkok.. skit trakig flygplats! hatar och bara sitta finns ju inget att gora.. allt e ju jatte dyrt dessutom FAST jag hitta en sa himla kul grej en kylvaska bla med australiens flagga saklart OCH det var en sterio\radio pa den ocksa haha  tyckte den va jattre cool och vill egentligen kopa den, cen var ratt billig men sa har ja inte riktigt dom pengarna fattas lite sa ja skippar de... men hade vart kul o haft den :P

kommer fram en jobbig tid i thailand och det ar inte kul o leta boende med en vaska pa 22 kilo och man e trott.. men men de ingar i backpacking :P

nee nu ska ja satta mig vid gaten och vanta tills planet gar.. lasa tidning och lyssna pa ipoden som jag ar riktigt trott pa usch va ja e trott pa alla latar.. langtar tills ja kan sitta och ladda ner musik hemma , har sa manga nya bra latar jag hittat under resan :D

tjingeling!

Tillbaka till Thailand

imorn kvall ar det dags att aka tillbaka till thailand , kanns bra fast alskar australien och onskar ja kunde stanna men pengarna racker tyvarr inte till det men ommer defeneivt komma tillbaka!

imorn blir en lang dag igen, och jag ska ju saklart til javla supre for ja hittat lite till, dom hade j de har i brisbane vilket jag hade hoppats pa att dom inte hade men nej nej och ja kan ju inte ta emot att a in dar, dom har sa mycke farglada linnen med massa coola tryck och monster, och jag ar ju egentlien den som gillar svart och har alltid de men ska foroska ha lite nyt och annat fran och med nu,. trakigt oc va svart hela livet jue eller?

Nar vi sen kommit till thailand ska vi shoppa allt vi vill ha med oss hem for att skicka hem de till sverige for det tar 2 till 3 veckor och ja vill garna att de ska finnas nar ja kommer hem sa darfor blir de shopping pa en gang i thailand, vill egentlgen gora de sist men da maste jag vanta i sveige 2 3 veckor pa allt och det vill ja inte.. ..

kanns helt sjukt att resan borjar ta slut, nu har allt gatt sa fort.. usch kommer kannas konstigt att komma hem men skont o fa traffa alla underbara vanner igen och mammsen som ja saknat och brorsan och saklart min lilla rocky pocky :)


nee nu ska ja nig ta ocg forsoka sova.. bloggar mer i thailand... tjingeling!

Efter zoo t

just nu sitter jag inne i vart rum har i huset och ar jatte trott, var en lang dag pa zoo t
och vi och vara nya tjejkompisar billie och mina blev bjudna pa hemlagad mat har av brents foraldrar, Margaret och Bill,
hur snallt ar inte det?

Dom grilla jatte gott kott med klyftpotatis och vitloksmarinerade rakor med sallad och saklart fick vi vin till :) mums!
nu har ja fatt mat i 2 daar som har vart sa gott, det godaste pa hela min resa.. kommer sakna den har familjen dom ar sa gulliga och ger oss handdukar och fraar om i behover dusch grejer, bjuder pa middag och frukost, fragat om vi vill tvatta klader, kor oss dit vi behover aka, ska kora oss til flygplatsen imorn da vi aker tillbaka till thailand igen.. Nee dom ar bara sa snalla! :)


Steve irvin Australia Zoo

Idag har vart en laaaaang dag!

nar jag var i surfers traffa vi 2 svenska tjejer Billie och Mina, som ocksa ar i brisbane har samtidigt som oss, sa idag akte vi alla till Australia zoo , ni vet crocodile hunters zoo? tycker de va sa haftigt att fa aka dit idag men ocksa valdigt tragiskt att han dog :(

zoo t var stort ich vi har gatt hela dagen, bara att ta sig dit tog oss nastan 2 timmar vilket inte va sa jatte kul.. Men
har klappat en koala idag :)  och sa har jag matat massa kanguru och klappat dom vilket nog var det basta pa hela dagen! massa som bara ar helt fria och man gar runt och kan mata dom och klappa, hur mysigt som helst!
sen var vi och sag pa crocodile show, ocksa ratt kul och se hur nara dom var krokodilen och mata den och sa.. lite laskigt men jaligt kul o se :)

Men annars var de nog inte sa mycke mer kul, har ju sett nastan allt annat, men de va dom 3 sakerna som var hojdpunkten maste jag saga! och bara att fa vart pa steve irvings zoo, bara de ar en kul grej iaf for mig...



Lite uppdatering igen!

okii sa vi kom till Brisbane i sondags och har fatt bott gratis hos en killkompis till mig som jag traffa nar ja var i grekland som bor har i brisbane, kan ju saga att vi bor hur bra som helst, bor hemma hos hans familj i hus med pool :) bor dock lite off sa dom maste kora oss overallt vilket ar lite jobbigare men men man ska inte klaga vi far bo gratis och spar in massa pengar pa boende vilket ar jatte bra for pengarna e typ slut..
Var forsta kvall gick vi med brent pa barbeque och de va val sadar, ratt dryga folk och njaa inte vad ja hade hoppats pa..

Maste saga ocksa att nar ja traffa brent i grekland var han hur snall och trevlig som helst men har har han bara vart onstig tycker ja, sma dryg och njaa skum bara .. vet inte om de e ja som e konsg men kanns lite jobbigt..

i Mandags var det Australia Day sa da blev vi medbjudna och ga ut och ata med brent och hans familj, at pa en jatte mysig turkisk resturang och bestallde in massa ratter och sen dela vi alla pa allt och massa vin, dom bjod oss pa middagen vilket var sa snallt!! kanner sig nastan lite dum..
 Foraldrarna ar jatte jatte snalla och hur gulliga som helst!

Brisbane i ovrigt tycker ja inte ar sa jatte kul, allt ligger sa utspritt och njaa gillar nog dom andra stallerna vi vart pa mycke mer, men nu har man ju set detta ocksa :)

Surfers Paradise

Var start till Surfers var ju inte sa jatte bra, bussen som skulle hamta upp oss halv 3 men inte kom de nagon bussfan inte, idioten hade gatt in och kryssat av oss i boken men inte sett till att vi var pa bussen och inte hade han stannat dar han skulle heller... fick ju vanta tills nasta gick, 16:30, inte sa farligt men jobbigt nar de ejatte varmt man e hungrig har packning och bara vill komma  fram!
Men fram kom vi af sen, bor pa ett ratt bra hostel faktist, har pool och bubbelpool :) perfa!

Jag och jessie fick inte samma rum, har 2 olika,kanns lite skumt men sa blir de ibland...

Sitter just nu jatte bakis och orkar faktist inte skriva mer men nar ja sitter vid datan next time finns de lite mer o skriva, om lilla mikkis som va sa full att hela hostlet vet vem jag e :) bra jobbat va? haha 

tjingeling!

Money Money Money

ohh nee jag borjar bli galen nu har ja inte alls mycke pengar kvar!
Har i Australien har ja gjort av med sa sjukt mycke pengar att de fan e lojligt, langtar tillbaka till thailand dar man kan handla och ata utan att ha daligt samvete,

Alla som kanner mig vet att ja salde min lagenhet for den har resan och manga tycker de va jatte dumt och sa du maste spara pengar tills du kommer hem, men vada maste? for det forsta sa trivdes jag inte i nacka och tankte saga upp lght men valde att kopa den istallet for att sen salja och kunna gora den har resan som jag velat gjort i manga ar nu och det var mitt basta beslut nagonsin, sommarn innan  jag akte levde jag livet, unna mig de ja ville, min lillebror fick de han ville och mamma med, kunde gora de ja ville hela sommaren, akte till grekland med sandrita och slosa pengar dar med, men jag angrar inget! nar ja kommer hem kommer jag inte ha pengar kvar, lr kommer ha lite men inte mycke skulle ha mycke mer an vad jag har men om nagra veckor kommer ni alla fa veta varfor,,,, har inte berattat till nagon for ja orkar inte med folks kommentarer.. mm nu undrar ni dar hemma vad de e jag pratar om va?
iallafall nar man saljer sin lagenhet sa maste man u betala skatt pa de ocksa och ja kan saga att mycke av mina lghts pengar gick till skatten, mycke mer an vad ja trodde.. men men skit samma... hatar pengar, hatar att man ar beroende av pengar och att man mar bra och daligt av det...

Men precis som alla andra som reser har dom oftast inga pengar kvar nar dom kommer hem och jobbar ihop nya pengar men bara for att ja salde min lgh menar folk pa att ja borde ha pengar kvar? men ja fick faktist inte alls mycke for min lgh de rackte till skatten och min resa i stort sett och thats it!  Planen var ju att ja skulle jobba i australien och leva pa mina jobb pengar har men nu blev de inte sa och har darfor tagit mer pengar hemmifran for att kunna vara har i australien sa nar ja kommer hem blir de leta jobb och spara nya pengar precis som alla andra...

MEN jag kan saga att varenda krona har vart vart den har resan! skulle gora om det igen om jag kunde! Man lever bara en gang, man ska leva i nuet och unna sig medans man kan, spara pengar? till vada? neee jag e sa glad att ja gjorde det jag gjorde och ar sa nojd!

Next Surfers Paradise

Da satt jag har vid datan och vanta pa en buss igen, men denna gang tar bussen bara 1 timme, rena lyxen ju har nog aldrig tagit en buss pa den har resan som tar mindre an 8 timmar, ska bli skont,,, aker fran byron bay idag till surfers, hoppas verkligen att vi hittar billigare boende dar for nu borjar pengarna ta slut..

Byron bay ar lite mer lugnare an surfers de ska tydligen va en massa party dar sa de blir en massa party dagar som vantar mig, vet inte hur ja ska orka for jag e sa trott nu for tiden och magkatarr ont ocksa.. har druckit for mycke tror ja.. men men  far ta de lugnt hemma lite innan sommarn kommer sen :D ,

Har inte gjort sa mycke har i byron egentligen, legat pa stranden, gatt runt och tittat lite och kvallarna har vart ratt lugna, jag har liksom inte de har behovet som vissa andra att man maste festa varje kvall bara for att alla andra gor det?  och ska jag va arlig har ja inte pengar till det och min magkatarr sager ifran!..



Byron och surfers

 

 

..........................

you never get to heaven if youre scared  of getting high

Byron Bay

Forsta dagen i Byron bay vaer hur bra som helst! :D
Bor pa ett jatte frascht hostel, dock alldeles for dyrt for oss men det anda som fanns ledigt, men vi ska bara vara har 2 natter sa de far helt enkelt duga, .. Byron Bay ar hur fint som helst, som en liten smastad med smabutiker och sma resturanger och cafeer med uteserveringar.

Idag var faktist forsta gangen jag badade i Australien det har vart sa himla kallt i vattnet att ja inte kunnat ga i , skulle frysa till dods da men har i Byron Bay var det faktist inte lika kall och Mikaela har tagit sitt forsta dopp i Australien :D skont var det! och kul med alla stora vager hehe..
Har dock brant mig idag, inte skont! jag som tyckte jag va sa noga med att smorja in mig ordentligt men tydligen inte sa nu har man ont istallet.. men men de gar nog over snart..

ikvall blir bara en lugn kvall e jatte trott efter buss resan hit och har inte sovit nagot sa tankte ta mig en liten kvallspromenad och kolla runt lite sen blir de nog natti natti for lilla mig..


Supre = Farligt!

ohh jag maste bara saga att jag hade planer om att inte alls shoppa sa mycke har i australien men istallet har ja gjort av med alldeles for mycke pengar pa shopping..

det finns en affar som heter Supre man kan saga att de e som en blandning mellan Gin Tricot och HM fast mycke finare och coolare , och det ar billigt, jag har handlat sa mycke nu att ja inte kommer ha pengar till thailand, dumma mig! men de ar sa fint och sa tanker ja att om ja inte handlar det kommer jag att angra mig och de ar ju inte sa att ja kommer tillbaka och kan handa det sen lr hur? ja menar jag har hort av manga backpackers att om man ser nagot sa ska man handla de, for annars kommer man angra sig!  men ja far verkligen inte handla mer dar nu men ja bara alskar de, min vaska ar helt proppad nu det finns inte plats till ett enda linne till sa ja hoppas att ja inte hittar fler supre resten av den har resan hihi.. nee usch men jag ar anda glad att ja handlat allt for, de finns ingen i sverige som kommer ha sana linnen, och ja kommer inte kunna kopa de i thailand saa Nee jag ar glad att ja kopt det fast anda angets. hmm gar det?



Här är 3 linnen som ja köpt, enkla, snygga , man kan ha dom bade till leggings eller jeans, man kan ha dom dagtid och man kan ha om kvallstid med lite smycken och pynt :) nee i just love Supre!


Manly Beach

Saa vi har vart i sydney lite langre an vi planerade, planen var ju att vi bar skulle vara har 1 natt och sen vidare till byron bay MEN har bott i manly beach och 2 killkompisar Danne och Musse! Hur kul som helst och fa traffa dom igen, de va ju liksom ett bra tag sen och det ar alltid kul och fa va med lite gamla vanner :)

Har haft de sa bra har, har fatt en madrass i vardagsrummet, vi hade ju raknat med soffan vi men nej nej vi fick en egen sang :D de har inte bara vart musse och danne som bott hara utan det har vart fullt hus, forsta dagen vi kom var de tusen manniskor har kandes de som, vi var ca 10 st i lgh men bara 2 dagar sen akte nagra vidare..
anda sen ja kom hit till manly har ja vart extremt trott och bara sovit massa pa dagarna, har liksom sovit daligt hela resan och nu nar vi kom hit till en lgh sa kanndes de sa skont.. sa ja har vart sa seg dom har dagarna vi vart har, har inte gjort sa mycke alls faktist, knappt legat pa stranden for ja vaknat sa sent..


Aker ikvall till Byron bay och kommer vara dar 2 eller 3 natter och sen aker vi till surfers paradise och sen brisbane.. langtar jatte mycke, byron bay ska vara jatte jatte fint och surfers ska de va massa party party! :D Langtar!

Sydney- Manly Beach

Okej, nu var det nagra dagar sen ja blogga sa har kommer lite mer uppdatering om vad som har hant sen vi var i melbourne.


Tog nattbussen fran Melbourne till Sydney och ja tror jag aldrig har traffat en san otrevlig busschauffor i hela mitt liv!
Bussen var halvfull och man brukar alltid kunna satta sig pa lediga platser sa ja och jessie har 2 egna stolar sa man kan stracka ut sig lite o sova lite battre och nar vi checka in sa sa dom att de skulle finnas 2 lediga platser brevid oss och att en av oss kunde satta oss dar, vi vart ju saklart jatte glada over de att man kan fa sitta lite bekvamt... men redan efter 3 min i bussen sa tittar ja mot dom lediga sattena och busschaufforen sager pa ett jatte drygt satt- dont even think about it!!
jag visste inte om ja skulle ta de som ett skamt  eller om han va serios? jag flyttar iaf pa mig 5 min senare och far da en kommentar igen- Didnt i tell u that u cant sit there? why dont u listen 2 me?    och tank er en man mellan 40 - 50 som ser ut som en riktig grinolle och ar jatte otrevlig,  Jag och jessie bestammer oss for att satta oss lite langre bak dar de fanns lediga platser for vi hade namligen platser langst fram brevid tjurskallen.. saa vi flyttar oss och tar en varsin sida eftersom vi trodde alla 4 va lediga men sen kommer en som ska sitta dar och ja fragar om de e oki om han kan ta varan plats och det var inga problem... Men de var ju saklart ett stort problem for tjurskallen som staller sig i bussen och skriker framfor alla att nu javlar skulle vi satta oss pa vara platsen som vi hade fran borjan och punkt slut!

Da sager vi till honom att tjejen vid checkin disken faktist sagt att vi kan sitta pa varsin sida och att de inte skulle vara problem men svaret vi far ar att nu e ine hon dar och att de e han som kor bussen och vi skulle bara testa och satta oss dar sa skulle vi fa se vad som hander...  jatte kul o fa hora nagot sant..  Sa jag och jessie bestammer oss for att ga in pa toan och ringa bussbolaget vi aker med och berattar va som har hant och att han va jatte otrevlig och man beter sig falktist inte sa mot sina kunder! och fraga om de fanns mojlighet att fa hoppa av bussen och fa sina pengar tillbaka for att sitta 12 t med den idioten ville vi verkligen inte Men saklart sa dog ju mina batterier pa mobilen innan vi fick svar sa det var bara att satta sig igen pa vara platser, vagade knappt oppna kaften eller andas i narheten av honom.. 2 minuter efter  vi satt oss sa ringer hans mobil... de visar sig att de e dom vi pratat med som sager att han har fatt klagomal och hans minn va nog de basta ha! han vart sa chockad over att vi hade ringt... och saklart var han tvungen att falla en kommentar.. ohh you thinkyou are so smart now hu?   efter de samtalet sa han inte ett ord till oss..

Men detta ar sa fel for han hade aldrig vart sa otrevlig mot vuxna manniskor, han va de for vi ar yngre och han fick oss att kanna att vi hade gjort nagot fel fast vi inte ens hade det? neeej en riktig idiot!!

Kom iaf fram levande till sydney


Back 2 sydney

Sa just nu sitter ja pa vart skit hostel och  i stort sett bara vantar pa att dagen ska ga, tar nattbussen idag tillbaka till sydney men vi ska bara vara dar 1 eller 2 natter, tabkte foroska hinna med och se lite nya strander nar vi e dar och sa vill vi garna vara vid harbor bridge vid solnedgangen for det tror jag ar hur fint som helst speciellt med tanke pa hur fint det ar pa dagtid :D

Efter Sydney blir de bayron bay och kanske surfers paradise och sen brisbane..

kommer sakna harriet som vi vart med nu i nagra dagar, jag tror nog att det ar den roligaste manniskan jag traffat i hela mitt liv, hon far mig att skratta och le i stort sett hela tiden!  Underbar manniska!!

jag har lite smatt angest over att ja inte gor nagot har i melbourne min sista dag men jag e sa trott, har sovit lite over 1 timme och har ingen energi till nogonting alls.. sa de blir bara slappa har och vanta tills bussen gar vilket ar kl 7 ikvall och kl ar bara 3 just nu.. men men de gar val fort snart kanske?

Melbourn

Efter sydney har jag och jessie och harriet och en annan tjej chris akt alla tillsammans till Melbourn :)
tog nattbussen 12 timmar, och jaa man ar ju ratt van nu med alla nattbussar som tar evigehetr efter thailand..

Iaf samma sak hande hara alla hostel ar fullbokade!
Vi hitta till slut ett som ar ett riktigt skit hostel, fick ett 4 beds rum som ar sa litet att vi maste klattra over alla vara vaskor for att kunna rora oss, vi kan inte sta 3 st samtidigt pa golvet for de finns inte plats..
men vi ar sa illa tvugna att bo har for de finns inget annat, har ju borjat vant mig nu egentligen och de kanns okii.. men de e riktigt ackligt hara och laskigt .. ni vet hur skrack filmer nar de e langa korridorer och hogt tack och smutsiga vaggar och sa?  De ser ut sa har jag bara vantar pa att mordaren ska komma in pa natten hahah... usch.!


Idag akte vi till stranden for de har vart sjukt varmt hara idag over 30 grader! Problemet ar ju bara att nar man ska doppa sig i vattnet ar de inte som i thailand dar du bara kan ga i, utan har e de svinkallt kan inte doppa mig da skulle jag frysa till en ispinne!

Igar skulle vi ga ut alla tjejer tankte vi (en mandag)  sa tog en taxi for tramen hade slutat gatt och jag kan saga er att de var helt dott! finns tydligen inte nagot partyliv har bara pa tors fred lordag och ibland sondagar... daligt och irritenade for vi ska formodligen aka imorn (onsdag) tillbaka till sydney 2 dagar och sen ska vi till Byron Bay som vi hort ska va jatte fint och sedan till Brisbane dar vi flyger tillbaka till Thailand :D yesshh ..

Langtar tillbaka till thailand faktist, de e mer nogot for mig, jag gillar hur man sitter pa stranden och bara njuter hela dagarna i paradiset och pa kvallarna kan man ga barfota och inte behova fixa sig for att ga ut och sitta pa en kudde pa stranden.. sitta dar med en bucket och va med alla underbara thaimanniskor :D

Far se om vi lamnar melbourne imorn eller om vi stannar en natt till.. men pengarna flyger ivag .. inte bra!


Uppdatering!!

Ledsen att jag vart sa dalig pa att blogga och uppdatera mig!!

Sa vi tog flygplanet fran Bangkok till Sydney och jag kan ju saga er att de var nog basta flygningen jag haft i hela mitt liv, riktigt lyxigt! gott om plats och pa saterna framfor oss hade vi en liten tv med fjarkontroll och sa kunde man valja mellan massa olika filmer allt fran, komedi, drama,thhriller, tecknat, nyaste filmerna, massa olika serier .. och de fanns spel och massa annat sa de va faktist inte helt fel och sitta och titta pa massa film med horlurar aoch fjarkontroll, tycket jag va lyxigt :D

Nar vi val hade landat i sydney sa ringde vi runt en massa Hostel for att se om de fanns lediga sangar men dom 10 forsta vi ringde va fulla men vi hitta ett till slut... Stor skillnad fran att ha vart i thailand och sen komma hit, fick ett rum med 18 sangar haha och jaa rikttigt trakiga manniskor!! jag som hade sett fram emot och traffa massa och trodde alla skulle va jatte glada och trevliga men nej nej.. .vi letade vidare efter 2 natter och hitta ett pa kings cross  ett hostel som hette The Globe som var sa mycke battre, eller de va smutsigare och massa kackerlackor men roligare manniskor och det roligaste var att vi traffa en tjej harriet i vart rum som vi traffa i thailand , sa de var faktist riktigt kul o mota pa varandras helt ovantat :D

har faktist inte festat sa mycke har i australien annu, har vart ute lite men klubbarna kanns precis som hemma eller iaf dom vi har vart pa... tycker faktist att mycke har i australien paminner om hemma.. trodde jag skulle fa mer woooowww kansla men de fick ja faktist inte,..

En annan sak som jag gillar har ocksa ar att fa laga min egen mat antligen! de finns mataffarer och kok och jag kan ata de jag vill ata!! mums! har atit sa mycke pasta sallad min egna pastasallad med lite tomatpesto mmm hur gott som helst! 

saa de e vad som hant pa sistonde..

Resans sang

Ni vet hur man alltid minns sina resor med en lat?
Det finns en thai sang som jag bara alskar som spelas ofta och har blivit den har resans lat for mig :D sa jag tankte dela med mig .. enjoy! :D


                                                                
   Job 2 do


ingen mobil

det daliga ar ju att mitt thai nr inte kommer att fungera i australien och jag vet faktist inte om ja har pengar till att kopa nagot nytt, far helt enkelt se va de kostar men skulle tycka de va valdigt jobbigt och va utan mobil sa lange.. vissa tycker de e skont men ja vill ha tillgang till min mobil de e en del av mig! haha japp jag ar en liten mobilnord helt enkelt.. saa far se hur de blir antingen nytt nr eller en utmaning utan mobil i nagra veckor... hmmm far se hur de slutar


Kohpangan 2 Bangkok 2 Australia

Nu har det vart massa akande igen! Fran Kohpangang fick vi forst aka taxi till piren som tog en stund, sen sitta pa piren i 3 timmar och vanta pa en javla bat, en aka bat 2 timmar, vilket inte ar kul nar man ar sjosjuk! sen var det buss en halvtimme for att sedan vanta pa nasta buss... till slut kom bussen som skulle ta oss till Bangkok och det var saklart en nattbuss vilket ar lite skonare sa man kan sova bort tiden men saklart efter 3 timmar blir de fel pa motorn sa istallet fick vi en liten skitbuss dar man knappt fick plats och satt som packade grisar hela natten, jag har sa ont i min rygg och svank sa jag tror ja dor,... kom iaf fram levandes till bangkok 5 pa morgonen!

Just nu  sitter ja o vantar pa att kl ska bli 5 for att sen aka till flygplatsen, och efter kaoset som var har i bangkok forut sa ar det nya regler att man maste checka in 6 timmar fore?? hur dumt e inte de sa vi ska alltsa sitta pa en trakig och dyr flygplats i 6 timmar ocksa woohooo lucky me :D

Har satt in lite nya filmer pa min ipod idag iaf som ja kan se pa men problemet ar ju att batterierna dor ju sa snappt och jag vill ju kunna lyssna pa musik pa planet och det racker ju inte... far se hur ja loser detta helt enkelt.. satt in filmen dum och dummare hhaha evigheter sen man sag den sa det ska bli kul :D

Kanns jatte skont att ska till australien och fa se nogot nytt ja tror de kommer bli hur kul som helst :D
och massa ja ska traffa dar, samira en gamal klasskompis och sen musse och danne :D och sa brent som jag traffa nar ja va i grekland :D neee jag langtar helt enkelt!!

Lite uppdatering!

Nu var det nagra dagar sen jag blogga, eller nagra dagar sen jag var inne pa internet, Annica jag lever fortfarande sa du vet :D !

Oki det som har hant dom senaste dagarna ar att vi lamnade Phi Phi efter ha vart dar over 2 veckor, kanndes jatte trakigt for jag alskar phi phi men vi ville fira nyar i Kohpangan, och det gjorde vi ocksa, eftersom de ocksa ar fullmoon party pa nyar var de smockat med folk och hela on var fullbokad sa vi bodde pa ett stalle i had yao och sjalva partyt ar i hadrin men vi fick ta taxi ... saa nyar blev i kohpangan och vi hade de jatte  kul :D
massa buckets och party pa stranden :D

Saknar Phi Phi redan men kommer att aka tillbaka dit innan vi ska hem till sverige sen :) Phi Phi en sista gang maste de bara bli!
for ovrigt har de inte hant sa jatte mycke egentligen...

RSS 2.0