Happy Halloween ..or something like that

Sådär då var man hemma efter ännu en lång jobb natt. Nu är jag ledig två dagar, ska bli riktigt skönt!

Jag vet att man borde gå ut ikväll och festa och så nu när det är Halloween och allt men.... jag börjar känna mig sjuk, ont i halsen och förskyld och vill ju inte bli sämre för nästa vecka blir det massa jobb för mig del.
Just nu känner jag bara för att ligga hemma i soffan i mjukiskläder och se en massa bra Halloween filmer, jaa och jag vet att det låter skit trist men när man jobbar natt så blir det aldrig att man ligger hemma i soffan och bara slappar på kvällarna utan vi jobbar arslet av oss..... neej men nog om detta!

Ska försöka få några timmars sömn innan jag ska på långpromenix med Rocky.
Mer bloggande när jag vaknar helt enkelt. Va föresten och hälsade på Solkungen efter jobbet så nu blir det inge mer på ett tag, ska försöka med brun utan sol... får se hur länge jag klarar av det ;)


By the way

så glömde jag säga att jag har beställt världens snyggaste plattång som verkligen är jag!
En liten reseplattång som inte tar någon plats alls vilket är skit bra, längtar tills jag får hem min snygging.



Så jävla Rock N Roll! hihi :P


Sämst på rubriker..

Då har jag sovit bort hela dagen som vanligt då...är helt slut känner jag. Är nog för att jag sov dåligt idag,vaknade flera gånger...jävligt jobbigt när jag ska jobba inatt med men det är ju bara en natt till och sen är jag faktist ledig.

Ska äta lite tomatsoppa med ris och knäckemacka till middag, det är så sjukt gott med krämig tomatsoppa och sen har man lite ris till, mums!
Till matlåda blir det tonfisk sallad, vill egentligen inte ha det för jag är inte så mycket för tonfisk men jag ska försöka lära mig att gilla det och är dessutom rätt trött på kyckling... och så har ja lovat att göra en extra matlåda till Gina på jobbet också ;)
Neej nu blir det middag och sen duscha och sen jobb jobb jobb.. hoppas verkligen att det blir en bra kväll/natt..

Mina älsklingar, Rocky & Tila


Me and The King

Då var man äntligen hemma efter en lång natt på jobbet.
Det blev en liten snabbis till Solkungen med Sara, Lukas och Dalin och sen en snabbfrukost hos Gåsa..

Fan jag börjar undra om jag nått min gräns till att bli brunare ? Känns som att jag bara solar och solar men får ingen färg  ? eller har jag blivit solblind kanske ? hmm kanske jag ska börja med brun utan sol, det är ju iallafall inte farligt.. får nog ta och fundera lite på det.
Neej  nu blir det nog en snabbdusch och sen sängen och vänta in John Blund, ska ju trots allt jobba inatt med... men sen är jag ledig hela två dagar, woohoo ;)

Nej duscha och sen sova, och lite bilder ska ni få också ;)



Min goda matlåda som jag lagade till jobbet ;)  Och såklart Solkungen

 

Lilla jag som steker...:P


Mobil inlägg

En halvtimme kvar sen är den här natten äntligen över! 1 natt kvar sen...ska nog sola efter jobbet, känner att ja behöver det...ne mer bloggande blir de när ja kommer hem..

Eric Hassle

Älskar Eric Hassle!  Och så är han helt underbar Live också, var på en av hans konsert för ett tag sen och det var sjukt bra...... enjoy!

Älskar Nothing else matters och speciellt med Hassle! ;)





God morgon? eller kanske god kväll...

Då var man nyvaken och stressad som vanligt.
Har precis tryckt i mig lite pasta och kyckling och sen har jag gjort pasta/kyckling sallad med mig till jobbet inatt. Vet inte ens hur jag ska orka jobba för jag är riktigt trött idag, orkar knappt hålla mina ögon öppna. Och så ska jag promenera hela vägen till jobbet och egentligen orkar jag inte det men jag måste!

Nee nu blir det hoppa in i duschen och sen packa väskan och göra sig redo för en lång jobb natt. Men innan detta ska jag visa er ett par riktigt fula gummistövlar!  Satt nämligen och kolla efter några på internet för ag behöve ett par när det är blött och lerigt ute då jag faktist har hundar som måste promeneras med... såå vad tycker ni om dom här?

   

Är det bara jag som tycker att dom här är extremt fula ? Varför ska man ha gummistövlar med kilklack eller en klack på ? why why WHYY ? nee jag förstår inte riktigt det här... men smaken är väl som baken antar jag :P

?

Åhhh jag blir helt galen när min data ska hålla på krångla!
Den är jätte seg idag och jag förstår faktist inte varför ? Kan ju inte gå in ¨på något utan att det ska ta femton minuter att bara ladda upp sidan ? Hur ska det då gå och ladda upp bilder på bloggen undrar jag ? ...

Ja ja har i stort sett sovit hela dagen, tror jag behövde det och känner mig lite bättre än så länge iallafall, så ikväll blir det jobb och som vanligt ska jag vara duktig och gå hela vägen fram och tillbaka. Det är ett måste!
Har vart på en långpromenad med hundarna och tyckte faktist det var rikigt skönt... är inte så sugen på att blogga just så....so long!

Rocky & Tila

Som den lilla Nattugglan...

så sitter jag och inte är det minsta trött. Fan klockan är snart 2 på natten och jag vet att det kommer dröja minst 2 timmar innan jag ens kommer kunna somna..
Funderar på att ta mig en liten nattmacka och sätta på en film kanske ?  fast det finns ingen film jag vill se och på tvn så är det bara skit som vanligt... hmm what to do, what to do ?



Nej jag börjar nog med att gå ut i köket och tar mig något att äta, jaa jag vet att det inte är så jätte bra att äta mitt i natten men när man jobbar natt och lever på nätterna och är en liten nattuggla så är det då man vill äta.. på natten alltså.
Plus att det är som godast då hihih ;)


jupp

Jag hatar när man börjar känna sig sjuk =/
Vaknade idag och hade jätte ont i halsen och förskyld. Känner mig helt tung i hela kroppen så som tur var fick jag mitt pass ledigt ikväll så jag kan ligga hemma och vila upp mig. Har inte råd att bli sjuk nu.

Har äntligen fått överlåtit mitt gym kort på World Class till en tjejkompis från jobbet, har aldrig ork eller tid att träna så nu har jag lite mindre att betala varje månad iallafall. Känns väldigt skönt måste jag säga.
Nu ska jag bara vila och ta det lugnt hela kvällen och nog trycka i mig alvedon och hoppas på att jag känner mig bättre imorn... orkar faktist inte blogga, vet inte vad jag ska skriva det här inlägget är ju bara skit... såå neeej imorn blir det nog bättre..


Mobil inlägg

Fy fan vilken skit kväll! Har knappt vart några gäster ikväll..stackars alla tjejer som kom in extra. Jag har iallafall läst ut en hel bok under mitt jobb pass inatt så det säger väl hur mycket jag har haft att göra...? 4 nätter till sen är jag ledig,skönt! Längtar som fan till sängen, fast först ska jag ha en rejäl frukost och så måste ja ringa lite viktiga samtal på morgonen...jävligt jobbigt och tråkigt för ja vill bara sova sova sova. Har vart en jobbig natt och mycket tänkande...fast ja börjar få en plan om vad ja ska göra med mitt liv...känns ju rätt bra iallafall. Nej nu blir det fylla i papper sen slutar jag. Hoppas alla får en bra dag idag, trots skit vädret!

En rubrik här kanske?... eller ? lite bilder iallafall!

Fan klockan är halv 5 på dagen och jag är redan helt slut. Helt slut fast jag knappt har gjort något?  Och jag ska jobba hela natten fram tills 7 imorn bitti... hmm hur ska detta gå ?
Har iallafallo vart duktig och gått en långpromenad med hundarna och gick en liten tur till hundgården också så dom fick springa av sig, fast jag kan ju säga att mina hundar som egentligen är vita, var helt bruna av lera....inte sådär jätte mysigt.

Ska också vara duktig och gå hela vägen till jobbet idag och hem imorn bitti. Och det bästa är ju att jag faktist inte ens har busskort så jag MÅSTE gå ;)
Nu ska jag laga lite middag, det får bli fisk med massa citron och kokta grönsaker.


Tänkte också dela med mig lite bilder från min backpacking resa, saknar allt som fan och längtar tills jag får sätta mig på planet och åka mot paradiset igen.... men den som väntar på något gott väntar aldrig för länge ;)

Första dagen i Bangkok

Första dagen i Bangkok
Första veckan i Thailand ( Phuket, Patong)
Första veckan i thailand ( phuket, patong)
Första turen i en longtale (Patong)

 Thailand ( Koh Tao)


Thailand ( Koh Tao) Första gången jag testade på att snorkla ;)

Sangsom bucket ( Thai whiskey och sprite)  mums!

Steka steka steeeekaaa ( Koh Phi Phi )

 Och så fick jag mig en ny vän som kom och hälsade på ;)


Neee nu får det räcka med bilder idag ;) next time så blir det från kambodja och lite snorkelbilder tror jag nog ;) Nu ska jag ta mig en snabb siesta och sen go to work!

Tjingeling!


Btw, visst är det roligare att läsa en blogg med lite bilder ? eller vad tycker ni ?


Im going Crazy?

Ahhhh jag tror jag snart blir knäpp!
Nu har jag suttit vid datan sen 11 på kvällen fram tills nu och bara lyssnat igenom all min musik jag fick av bartendern på jobbet, kan ju säga att lyssna igenom 24 TUSEN låtar tar sin lilla tid och en jävla massa energi.

Min plan var att efter personalmötet skulle jag duscha och sen se film, det blev duscha och sen fastna framför datorn... inte bra.
Har tryckt i mig pizza innan mötet idag, jädrans gott måste jag säga! Men imorn är det måndag igen och då är det dags att börja promenixa till och från jobbet.


Neej nu ska jag gå ut med vovarna så dom får sig ett nattkiss och sen blir det nog film för som den lilla nattugglan jag är så kommer jag nog inte lägga mig på ett bra tag, fast klockan är halv 3 på natten just nu.. jaa jag är nog inte helt normal?


Fucking Sunday

Fasiken vad jag har sovit länge idag, riktigt skönt!
Fast inte så konstigt att man sover länge när man somnar nästan halv 7 på morgonen, jag kunde verkligen inte sova, satt helt fast i mina filmer och var inge trött alls. Först blev det Twilight och sen Kill bill filmerna.

Idag är en riktigt tråkig dag, tråkigt väder och min kväll kommer bestå av att sitta på ett jävla personalmöte, vilket suger!  Sitta på jobbet en söndag när man egentligen är ledig känns ju inte så jätte roligt.  Det ända positiva med detta blir att jag får träffa Linda som jag inte sett på ett bra tag.. vi ska nog vara onyttiga och käka pizza innan mötet..
Well well nu ska jag ta mig en macka och sen hoppa in i duschen..

Okey i understand!

Okej jag fattar! Jag förstår precis varför alla älskar Twilight!
Faan han är ju skit sexig dessutom och filmen var riktigt jävla bra!  Im in love!

Längtar redan tills nästa kommer ut, då är jag den första som bokar biljett!

Nu ska jag se på Kill bill filmerna tänkte jag, har faktist inte sett dom och som vanligt är jag ju inge trött på natten så det får bli lite film.. ;)

Twilight ?

Jag antar att ni som läser det här inlägget har sett Twilight filmen ?
Jag har faktist aldrig sett den och har inte riktigt förstått vad det är med den som är så himla bra ?
Alla pratar om den och det står om den och skådespelarna i alla jävla tidningar ?

När jag var på bio i torsdags så såg jag trailern på Twilight 2 som ska komma ut snart och den verkade ju rätt så bra och jag fick en utskällning av Jessie när hon hörde att jag inte ens sett på första filmen, SÅÅÅ därför har jag hyrt den ikväll och ska nu se om den är så bra som alla säger ? Time will tell....
Och till filmen har jag såklart chips och dipp fast ska nog köra på morotts stänger istället för chips är faktist rätt sugen på det... jag sugen på lite nyttigt ? hmm ja det är nog något fel på mig...



Nee nu är det dags för min Twilight oskuld....


Girls Night Out

Det var en riktigt bra tjejkväll igår! 
Vi började med att laga tacos, dricka lite skumpa och vänta in resten, jag och Sandra började lite tidigare ;) Sen när dom andra kom var det dags att hugga in på den goda tacosen och sen blanda goda drinkar, sätta på lite tönt musik och skratta och ha det kul. Vilket vi också hade.
Kollade såklart lite på idol också, det är ett måste!
Tyckte nästan lite synd om Pettan och Jeppe som också kom och fick se på alla tjejer prata om idol och lyssna på tönt musik hahaha, vilken syn det måste ha vart för dom. Men dom fick ju iallafall Tacos ;)

Sen blev det Berns like always och där vart det dans hela natten, sjukt roligt hade vi det iallafall. Jag och Jessie hittade ett par brillor inne på toan och eftersom det var vi som hitta dom så var dom med oss hela kvällen, precis som en i gänget!

Och här kommer lite bilder från kvällen ;)

Ohh la la

 Yeehh baby yeaaah!

Jag vet, riktiga drägg!

Och brillorna hamna även på jazzi


Och även jonna skulle dom attackera


Yesterday

Jahap som vanligt lyckades jag inte så bra med min plan om att gå upp tidigt idag, hade planer om att gå upp redan vid 9 för att sola men jag orkade verkligen inte kliva upp ur sängen, det var ju så jäkla skönt att ligga där under täcket i mörkret.
Kunde fan inte somna igår kväll, somna inte förns klockan nästan var halv 4 på natten som vanligt, kändes lite sådär småjobbigt faktist måste jag säga.

Hade en jätte mysig kväll iallafall för det blev käk och bio igår med Jessie och en massa skratt!
Såg filmen Inglorious Bastards. Väldigt bra film faktist fast jag var inte lika nöjd med biografen, vi såg den på Rigoletto i en av deras små salar och den var verkligen skit liten och en jätte jätte liten filmduk också, jätte låga sittplatser och man kunde liksom inte luta huvudet bakåt, inte sådär jätte bekvämt och så kändes det som man satt i varandras knä.....Men filmen var bra trots det dåliga ljudet också...
Jag och jessi har faktist bestämt att vi ska börja gå på bio 2 gånger i månaden, som våran lilla grej, väldigt mysigt faktist det kostasr inte så mycket och man har något att göra än att bara sitta hemma varje dag på kvällarna.

Neej nu blir in i duschen för min del och sen åka till Kista och se om jag hittar något snyggt och kul.


20 tusen låtar ?

Då har man klarat av ännu en natt på jobbet då, sitter hemma och har precis ätit frukost.
Det blev ingen promenad hem för jag var inte så sugen på att gå i regnet med en skit tung väska dessutom.

Ska försöka somna snart men vet inte hur det ska gå för jag lämna nämligen min lilla hårddisk till bartendern på jobbet igår för att han skulle lägga in lite musik till mig.... and guess what?  Jag har fått över 23tusen låtar! Helt jävla sjukt, Jag har allt från Rnb, Hip Hop, Techno, Rock, Lugna, Soundtracks från filmer, Svenskt och mappar från A till Ö med artister och deras album. Så sjukt blandad musik och jag vet inte ens vart jag ska börja :S  Nu har jag musik for the rest of my life :P

Blir nog inte så mycket sömn för min del idag, fast det gör inte så mycket för nu är jag ledig 4 nätter :D


Snart?

underbara thailand! Fan vad jag önskar att jag satt på planet ditt nu nu nu nu nu! Men nej nej nu har man i kalla trista sverige men men det är bara att stå ut. Jag saknar känslan av att sitta med fötterna i sanden morgon som kväll, alla glada trevliga thai människor, sola hela dagarna, bara allt..men jag ska tillbaka det är en sak som är klar iaf! :)

Trött, tröttare tröttast

Fy fan vad trött jag är som vanligt när jag har jobbat hela natten, fast idag mår jag riktigt bra för det gick skit bra för mig på jobbet! äntlingen!
Jobbar en natt till sen här jag ledig hela fyra dagar, ska bli himlans skönt fast har massa planerat hela helgen så det blir inte så mycket vila som jag kanske hade hoppats på

Och som vanligt blir det in i duschen snart och sen börja promenera mot jobbet, känner mig faktist duktig som går varje kväll och morgon fast jag är skit trött. Men imorn bitti kan det hända att jag kanske tar bussen hem för jag tänkte faktist hälsa på solkungen igen.
Känns som det är dags och jag vill vara snygg och fräsch på fredag för då är det party kväll med tjejerna, längtar!

Btw någon mer än jag som älskar Roast på Berns ? ;)

 


spagetti legs

Jahap då var det snart dags att röra sig mot jobbet igen då.

Var faktist duktig och gick hem hela vägen imorse fast jag var riktigt jävla trött måste jag säga, efter halva vägen kändes det som mina ben förvandlades till spagetti hahah. Det var faktist lite jobbigt men jag fortsatte hela vägen och ska faktist gå till jobbet idag med och hem imorn bitti igen! ;)

Har sovit hela dagen fast har vaknat ett bra antal gånger då jag pierca mig igår 2 st och en av dom var uppe på örat och fy fan vad ont det gjorde och vad ont jag har, kan ju inte sova på min högra sida så det var lite jobbigt men vill man vara fin får man lida pin... eller ?

Middag:  tacos utan ost och bara pyttelite grädfil.. försöker ju vara nyttig, väldigt tråkigt.


Bloggar från mob..

Tror nog det här har vart en av dom dåligaste kvällarna någonsin jag har jobbat. Det har vart helt jävla dött! Jävligt jobbigt att hålla ögonen öppna i en mörk lokal och inget att göra mitt i natten...köpte en bok med mig till jobbet idag och har snart läst ut hela, i vanliga fall brukar jag kunna ha en bok flera nätter...är riktigt jävla trött just nu efter att ha läst så mycket också..längtar till sängen,tvätta bort sminket, duscha, äta frukost och sen få krypa ner under täcket. Jag längtar! Men jag ska promenera hem har jag tänkt mig hur jag nu ska orka det vet jag egentligen inte...fast jag ska, jag måste! Hur ska ja orka jobba 2nätter till egentligen? Jaja thats life!

Tired

Faan nu blev jag skit trött efter middagen, inte bra med tanke på att jag ska jobba till 07:00 imorn bitti?  Och inte hinner jag ta mig en liten vila stund heller eftersom jag snart ska promenera till jobbet... blää hatar när man blir så mätt så man nästan spricker och blir helt trött, jobbigt jobbigt. 

Middag: Kycklingfile med sallad och tomatpesto, väldans gott!

Nee nu blir det torka håret och packa väskan och sen gå min promenad till jobbet, tar ca 1 timme att gå.


En av mina favoriter i Idol ;)  vem är din ?

The Blogg Is Back!

Ja mina kära läsare, jag har faktist bestämt mig för att fortsätta att blogga!
Har vart rätt skönt och haft en liten paus but now im back!

Ny vecka och en ny start! Jag har bestämt mig för att istället för att må dåligt så ska jag försöka att göra allt för att må bra, hur det nu ska gå? Men jag ska börja med att skärpa mig när det gäller min matvana och min träning, det är ett måste!

Eftersom jag jobbar natt och sitter hela natten och sen sover hela dagen så blir det att jag aldrig rör mig särskilt mycket, och jag har varken ork eller lust till att träna när jag vaknar.  För jag måste hinna vakna till, duscha, gå en promenad med hundarna, och laga middag och oftast vaknar jag och har bara 2 timnar på mig och då finns det ingen tid till träning och visst jag borde kanske gå upp en eller två timmar tidigare men då är jag så jävla trött och på dåligt humör om jag inte får sova och ska orka med hela natten... såå neej det funkar inte helt enkelt.

MEN jag har dock bestämt mig att från och med idag så ska jag börja gå till jobbet och gå hem från jobbet! Iaf ett av dom varje gång och ska försöka med båda men ibland är det inte så kul att gå i spöregn tex... jaja vilket fall som helst så blir det promenader, försöka med lite träning hemma och NY KOST!  Nu blir det inget mera chips och dipp, inge mer godis på nätterna och inge mer pasta,ris, potatis och sånt för NEJ det ska BYTAS ut mot sallad!  Jag vet att jag kan klara detta, jag måste klara detta!  Jag ska ha en dag i veckan då jag får äta det jag vill men bara en dag i veckan och resten blir det stenhårt.  NU blir det skärpning!  Och dt blir bara frukt på natten för min del eller havregrynsgröt eller sallad. Jag jobbar natt och äter på natten vilket verkligen inte är bra men 11 timmar utan mat går faktist inte.

 

 

Neej nog om detta. The blogg is back och ja hoppas ni kommer läsa den!


Paus

Lägger bloggen på en PAUS helt enkelt. Får se om jag sen vill ta bort den helt eller om jag kommer börja blogga igen...


No more Blogg ?

FUNDERAR PÅ ATT LÄGGA NER MIN BLOGG!
Bara en massa idioter som klagar, är dryga och skriver en massa elaka saker och jag orkar inte ha mer skit i mitt liv.
Ni som gillar att trycka ner andra människor, GRATTIS NI HAR LYCKATS!  Nu borde ni må mycket bättre va ?

Neej ska ta mig en allvarlig funderare på om jag ska ha kvar min blogg eller inte.

Ingen som förstår

Jag vet att jag gnäller mycket på min blogg och att jag klagar på allt hela tiden men det är mitt val och ni som stör er på detta behöver ju faktist inte läsa den! Jag tvingar ingen att läsa min blogg.

Faan jag mår verkligen skit just nu, eller just nu ? Neej jag har egentligen mått skit ända sen jag kom hem från min resa, alltså jag har mått dåligt sen i februari!
Jag försöker faktist göra saker och ting bättre och jag försöker faktist må bra och se saker och ting positivt men allt jag gör bara skiter sig, allt bara rasar samman!
Det är ingen som förstår, ingen kommer någonsin förstå heller, ni som känner mig tror ni vet allt men ni vet inte ens hälften om hur mitt liv ser ut just nu.... jag kanske ler och skrattar men på insidan så gråter jag och skriker efter hjälp i panik!

Jag kommer snart bara skita i allt och sticka, eller jag kommer att sticka men frågan är bara om jag ska skita i allt eller om jag ska försöka lösa detta ? men det såkallade detta kommer inte lösa sig och det vet jag, har fan försökt i över ett halvår .. så varför skulle de kunna lösas på 3 månader ? neeej jag mår piss och kommer må piss tills jag kommer bort.  Visst man ska inte skjuta upp sina problem och det håller jag egentligen med om men jag har verkligen fått nog, jag orkar inte och jag känner att jag lika gärna kan skita i allt och försvinna för ett tag och faktist få må bra i några månader, jag förtjänar faktist det!  Det är inget fel i att man vill må bra, att man kanske inte vill gråta sig till sömns varje kväll, man vill kanske inte vakna med ångest varje dag.....

 

Neeej nu har jag inte tid att skriva mer.. måste till jobbet och sitta där i 10 timmar och må ännu mer skit!


My Sunday

Jahap då var det söndag igen då och den här söndagen blir det inga ligga hemma i soffan och bara ha en mys söndag, nej nej det blir jobb för min del inatt, usch ser inte fram emot det men dt är ju trots allt bara en natt och sen är jag ledig 2 nätter!

Citadonen hjälpte en stund igår iallafall tack och lov. Inte kul med tandvärk, ska ta och ringa tandläkaren imorn och höra vad det är för priser egentligen.  Låg och kollade på Bridget Jones dagbok igår och Dirty Dancing,  kändes som att mitt liv kommer blir som Bridgets om jag inte tar och göra något åt det snart haha, fan Singel halvfet, röker, super och inte har någon.... så vill jag inte leva mitty liv iaf.
Åhh Dirty Dancing är ju så himla bra, skulle också vilja ha en sån där sexig kille som dansar med mig, VART FINNS DU MIN SEXIGA DANSKILLE?

Nee nu blir det nog hoppa in i duschen, sen en promenix med snarkhundarna och sen middag och jaaa guess what ? JOOOOBBAAAA ALL NIGHT LONG ;)

Tjingeling så länge


Aaaoouuch

Aj aj aj aj aj!! Jag har sån JÄVLA TANDVÄRK! Fyy faan vad ont jag har, det för så ont så att det liksom känns i halva ansiktet och ut i örat. Och har fått en sån jävla hemsk spänningshuvudvärk igen! Har precis tryckt i mig två citadon och hoppas det ska hjälpa mot tandvärken.

Måste verkligen ringa en tandläkare men jag har säkert tusen tänder som måste lagas, har fan inte vart hos tandläkaren på flera år. Jag har inte råd, vet inte hur jag ska få ihop detta men jag MÅSTE verkligen gå, kan knappt borsta tänderna utan att nästan gråta för det gör så jädrans ont!
Faan också.

Ska nog lägga mig i sängen och försöka sova bort detta hemska.

@ work

Sitter på jobbet just nu. Känner mig faktist lite bättre, illamåendet är borta men huvudvärken är kvar. Klockan är bara 11 och det känns som jag vart här i flera timmar,har 8 timmar kvar sen är jag ledig en dag,skönt! Ska ta mig en långpromenad med rocky och bara ligga hemma i mjukisar.. Fan mina ögon rinner som fan och har gjort det i snart 2 timmar? Vad är felet liksom? Det förstör mitt smink! Nej nu blir det återgå till skvallertidningen innan gästerna börjar rulla in..

Vad fasiken ?

Vad fan har gud emot mig egentligen ?
Har nyss kräkts och mår skit illa, svettas och fyser och det känns som det sitter spya i halsen på mig och att det snart är dags att kräkas igen  ? nee fy fan säger jag bara, fy fan till 10 timmars nattarbete när man mår skit...ledig imorn iaf sen är det jobb på söndag igen..
JAG HATAR ATT VARA SJUK!


Nothing

Faan jag har så jävla ont i huvudet, hatar min jävla spännings huvudvärk! =(
Känns ju inte så kul att mabn ska sitta i en kassa med svin hög musik och dåligt ljus och en massa  idioter, faan faan faan.
Jag hatar när jag mår såhär och jag hatar när jag jag får ångest över att jag måste jobba, vill verkligen inte vill inte sätta min fot där mera! Men jag måste bara bita i det sura äpplet och stå ut i 2 hela månader till....
Sen blir det åka bort från Sverige i December eller Januari, helst i Dec hade ju vart det bästa men vi får se.. bort ska jag iallafall för här hemma finns det inget.

Inget jobb
Ingen lägenhet
Ingen kille
ingenting helt enkelt...

Nee nu är det dags att dra mot skit jobbet snart...


Mammas pojkar

Jaa inte fan blev det någon promenad för min del inte! neeej neeej utan man ska bli väckt och sen bli på dåligt humör, väldigt kul start på min dag och natt...ska liksom sitta och jobba hela natten en fucking fredags kväll med tusen idioter som vill komma in..åhhh va irriterad jag blir och ingen jävla middag finns det hemma så nu sitter jag och äter kakor det är min middag för idag och hela natten kul! Verkligen skit kul!

Neeej jag hatar när människor ska få mig på dåligt humör när jag vaknar det förstör verkligen allt och har ni gett mig min jävla spänningshuvudvärk som kommer säker sitta i hela kvällen och natten... fan fan fan!

Sitter och kollar på mammas pojkar som jag spelade in igår för en tjej från mitt jobb är med så då är det självklart att jag måste kolla på det... så mammas pojkar och kakor blir det nu och sen duscha och röra sig mott sitt skit jobb och jobba till 7 imorn bitti..

 

TACK OCH HEJ!


jahap en rubrik här då..

Då va man hemma efter en låååång natt på jobbet, tyckte faktist att tiden gick riktigt jävla sakta men men inte så mycket man kunde göra åt det.

Har precis tryckt i mig frukost, eller man kanske inte ska kalla det frukost om man tryckt i sig spaghetti med köttfärsås? hmm alltså för det är ju fruskost tid nu men för mig som vart vaken hela natten så är jag alltid sugen på mat typ middag och sånt och ingen jävla macka :P  Och sen när jag vaknar på eftermiddagen så vill jag ha frukost, som tex massa goda mackor, grött oboy och sånt gott.
Blev iallafall ingen solning för mig den här morgonen är så himla trött och bara inte kände för att gå och lägga mig i ett solarium när det finns en säng som väntar på mig...

Nee nu har jag ätit "frukost", tagit hundarna och nu är det dags för att borsta tänderna och sen sätta på tvn eller musik och somna till.
Måste alltid somna till tv eller musik, fast är det musik så är det JÄVLIGT VIKTIGT att det är lugn och bra musik annars går det inte ;) 


En av mina favvo låtar att somna till.... så himlans bra röst!

 

 


Som ett äkta fetto

Jaa nu har jag tryckt i mig så mycket mat så jag nästan spricker!  Jag förstår mig inte på mig själv ibland? När jag verkligen är så hungrig att ja nästan dör så ska jag alltid kasta i mig mat på 5 sekunder och det är inte lite mat heller vi pratar om... usch nee nu känns det som om jag är gravid i 6e månaden, och ser ut som det också.

Nu blir det torka och fixa håret för nu har jag 5 nätters arbete framför mig, alltså 5 dagar och NO LIFE!
Blir jobba hela nätterna, komma hem mellan 8 och halv 9 på morgonen, äta frukost, gå ut med hundarna, sova till 17 ungefär, sen ut på promenad med hundarna, duscha och äta och sen jobb igen från 20:30 till 07:00.
Nee nu har jag verkligen inte tid att blogga för nu är det stressigt för mig, faan är så sugen på att slänga på mig mjukiskläder och lägga mig i soffan och se tv all night men men... nu får jag bita i det sura äpplet och jobba.

Ska nog försöka sola på morgonen efter jobbet nu några dagar så man får lite färg, är verkligen en riktig blekfis just nu och har dessutom färgat håret igen och när man nu är svarthårig så måste man verkligen va brun annars ser man ju ut som ett monster och jag är inte långt ifrån :P

MAN VILL JU INTE BLIR JÄMFÖRD MED DETTA :p


My long long day

Jag måste säga att för första gången på väldigt länge så ser jag fram emot att äntligen få gå och lägga mig tidigt.
Har vart en riktigt LÅÅÅÅNG dag idag, har inte ens gjort hälften av det jag skulle göra men jag fattar inte hur hela dagen bara gick åt?
Va i stan alldeles för länge, inte riktigt planerat men köpte mig ett par fula uggs som jag nu har tänkt på ett bra tag och dom är typ redan förstörda eftersom jag nyligen vart ute på 1 1/2 timmes promenad med Rocky ( Min hund) Vart hundgården som vanligt och ikväll hade han en date och det gick riktigt bra fram tills han var klumpig och sprang in i henne så hon gjorde illa ena benet, typiskt min hund och va en klumpiduns=/

Träffade gåsa en stund och vi var onyttiga med både morotskaka och chockladtårta med grädde, jävligt gott!
Gjorde värsta fyndet på mascara idag också, 20 kr för Maybelline märket, ett riktigt fynd!

Var även inne på en Thai affär idag och fick värsta saknaden igen... handlade mina favvo nudlar som jag inte ätit sen jag var i Thailand eftersom det märket inte finns här, förutom i såna affärer då, och mina favvo majs chips som jag levde på där... mums säger jag bara!
Har knappt vart hemma idag, gick runt halv 11 och kom hem runt 6 tiden sen var det dags för middag och lite tvtid sen var det dags för långpromenixen.... inget CV fick jag gjort men jag har lovat mig själv att fakjtist göra det imorn!

LITE BILDER FRÅN DAGEN ;)

Massa Thainudlar! :D                    Och mina favvo chips från Thailand
 

Chockladtårta och morotskaka ;)
 

Tila men sin nya leksak, och en trött Rocky

 
Neeej nu blir det nog en liten kvällsmacka och sen blir det nog tidig kväll för mig för en gångs skull.
Och imorn blir det jobb och har 5 långa nätter framför mig.. usch men men thats life!


Dagens

Fan jag är nästan lite stolt över mig själv, somnade när klockan nästan var halv 5 på morgonen men ändå så gick jag faktist upp vid halv 9 när klockan ringde! Fast jag måste erkänna att jag var väldigt sugen på att ligga kvar och sova halva dagen.

Men nu har jag precis kommit ut från duschen och ska klä på mig för att möta mammsen i stan och köpa mig ett par fula uggs!  Jag vet dom är inte snygga men fy fan vad sköna dom är och varma och den här hösten/vintern tänker jag fan inte frysa iallafall!  Sen ska jag träffa Gåsa idag, det var tusen år sen vi sågs och umgicks så det ska bli trevligt faktist.
Sen måste jag sätta mig på biblan och fixa mitt CV och sen ska jag självklart gå min promenad med hundarna efter 7 och promenera och sen gå till hundgården, har blivit lite som en rutin att gå en långpromenad och sen gå till hundgården där dom får springa av sig, jätte mysigt faktist och om jag har tur så har Rocky en date med en rottis tjej ;)

Neeej nu börjar jag bli sen... mer blogging sen!
Tjingeling!


Mina sötnosar!


Jaa jag jobbar i kassan på en strippklubb! SO WHAT?

Okej seriöst!
Jag har verkligen fått nog! Jag har fått nog med folk som inte har något liv och ska gå och snacka skit om en! Vad faan har ni inget bätter för er eller? JÄVLA IDIOTER!

Jaaa jag jobbar på en strippklubb!  I KASSAN! Och ni idioter som inte fattar vad skillnaden på att sitta i en kassa på en strippklubb och dansa på scenen på en strippklubb så kan jag berätta för er att det är en STOR skillnad!

Jag sitter i kassan, jag tar alltså emot alla gäster som kommer och tar inträdet,  jag hänger av deras jackor, jag har hand om entren och thats it!
Jag sitter i mitt egna lilla bås med kassan och papper, jag är inte ens inne i lokalen!
Tjejerna som jobbar inne i klubben dansar och tjänar jävligt bra pengar på er idioter som kommer dit!

Jag blir jävligt irriterad och trött på människor som inte har ett bättre liv än att snacka en massa jävla skit om folk, JAA jag jobbar på en strippklubb i kassan och även om jag nu skulle ha jobbat som dansare så vad spelar det för roll ? alla har vi olika jobb och olika sätt att tjäna våra pengar på eller hur?
Varför ska alla hålla på dömma en bara för att man jobbar på en strippklubb?  VARFÖR ÄR DET SÅ FEL?

Och neeej det är inga jävla billiga horor som jobbar där som alla verkar tro, det är helt normala tjejer som trivs med sina jobb, som tjänar sjukt bra pengar och som har roligt på jobbet!
Okej nu att jag kanske inte vill jobba kvaar men jag har mina anledningar till det. Jag orkar inte jobba natt och vill ha ett dagjobb för man blir sliten av att jobba natt, jag har en hund som jag inte har tid till för att ja sover hela dagarna och en massa annat som ingen har med att göra.
Men jag vet att några av er som läser detta dömmer mig för att jag jobbar på en strippklubb?  Jag tycker det är jävligt lågt att dömma en människa pga av deras jobb!

Det är ni killar som kommer dit som är äckliga! Inte vi tjejer som jobbar där och tjänar pengar.
Ni kommer dit och slösar era löner och gör av med flera tusen på en kväll men det är vi som är vidriga och borde skämmas ?



Jag sitter i kassan och thats it!
Sen ni som är idioter och tror något annat och ska snacka en massa skit, varsegod och gör det då om ni nu inte har något bättre för er med erat jävla tragiska liv!
FAAAN VAD TRÖTT JAG BLIR PÅ FOLK SOM SNACKAR SKIT, JÄVLA LÅGSTADIEFASONER!


Yes

Yeees! Jag fick ledigt ikväll och kommer jobba söndag istället, känns faktist väldigt bra, så imorn SKA JAG  gå upp tidigt, ska ställa alla klockor jag har! Sen ska jag fixa massa grejer, åka till stan och faktist inte sova hela dagen!
Åhh vad skönt att vara ledig ikväll, ville verkligen inte jobba....

Nu ska jag laga middag, spagetti med köttfärsås blir det idag. Sen ska jag faktist ta mig en långrpromenix med fisarna ikväll, var så himla mysigt igår kväll så ikväll blir det en till tur!


To work or not to work

Sitter och väntar på att få ett sms om att jag kanske kanske kanske kan få ledigt ikväll och jobba en dag extra nästa vecka istället..jag hoppas verkligen jag kan få slippa jobba ikväll för då SKA jag verkligen fixa grejer imorn på dagen!  Men jobbar jag ikväll så blir det sova imorn. 
Sitter och håller tummarna helt enkelt men med min otur så måste jag säkert jobba..ja ja det återstår att se helt enkelt.

hahah


What the fuck is wrong?

Nu börjar jag fan undra vad som är felet på mig?
VARFÖR orkar jag inte gå upp på morgonen? Varför orkar jag inte ens bry mig?
Jag vill liksom bara ligga i sängen hela dagen och sova, fast egentligen så vill jag ju fixa alla grejer och göra en massa saker på dagarna men jag orkar helt enkelt inte.
Jag har ingen motivation till att gå upp längre ?

Jag mår piss över att jag måste jobba inatt, jobbar du flera nätter i sträck och jag vill verkligen inte.
Jag vill bara ha ett någolunda okej dagjobb så jag kan leva mitt liv lite normalt iallafall.
Jag vill kunna sova på nätterna och inte sitta och jobba från 21-07
Jag vill kunna träna på dagarna efter jobbet och inte sova bort dagen
Jag vill kunna äta normala tider på dygnet
Jag vill helt enkelt ha ett normalt liv...

2 månader till ska jag stå ut med detta och för er som läser det här så låter 2 månader som ingenting men tro mig för mig känns det som ett helt år till...
jaja nog om detta och va gnällig löser ju inga problem iallafall.

Måste ta mig till biblan och fixa mitt CV fast orkar nog inte idag... blää


Me wantiiiieee

Jag är så himla sugen på en ny tatuering, eller inte bara en utan massa nya!  Jag vet ju vad jag vill ha och vart jag vill ha dom men mitt hinder är ju det så kallade Money money, faan fattar ni vad bra det hade vart om man bara fick gå och sätta sig i en tatuerings studio och säga Här varsegod och gör mig till ett konstverk, OCH allt detta gratis ? hihi gud vad bra det hade vart, för jag menar drömma får man väl alltid göra ? eller ?

Tycker den här bruden är sjukt jävla sexig! japp inte helt fel och ha den kroppen och massa tattoos ;)
But im on my way, iaf med tatueringarna...kroppen tar ju nog ett tag att jobba på :P



Nee men tattoo får nog vänta en stund för just nu behöver jag spara pengar till min hund Rocky för att gå en hundkurs med honom, det är liksom number 1 för mig känner jag, både han och jag skulle må bättre av det.. men sen ska det fan bli en massa nya tattoos!

Fralla Date

Eftersom min data vägrar att fungera så att jag kan skriva ett CV så valde jag att ta min långpromenad med hundarna, så nu har jag vart ute med dom i nästan 2 timmar, jävligt skönt faktist att gå ut på kvällen och det är mörkt och lite småkyligt, rätt mysigt faktist!
Tog mig en sväng till hundgården och där blev det en riktigt hundträff för det kom två jätte söta Franska Bulldoggar, två tikar vilket var perfekt så Rocky fick leka av sig massa! sen kom det 3 hundar till så helt plötsligt var det 7 st hundar som sprang runt helt galet och lekte. ;)

Men tyckte synd om lilla Tila som fick stå brevid och bara titta och det är för att hon inte gillar andra hundar hon bara skäller och skäller och sen är en riktig hundbitch mot andra och hugger om dom kommer nära, men jag tror nog hon hade det lite kul iallafall...




Nu ska jag se på Hollywood fruar som snart börjar.
Imorn blir det ringa viktiga samtal, gå till biblioteket och fixa CV och sen jobba...kul kul.

Jävla skit helvete!

åhh vad arg jag blir på min data! Nu ska jag liksom vara duktig och skriva mitt CV men tror ni då att programet fungerar ? neeej det står att jag måste ha ett lösen? ett jävla lösen för att gå in på word? faaan vad arg jag blir!
Har liksom ingen lust att gå till biblioteket för att fixa detta när jag faktist har en ny data som ska fungera!

jävla skit helvetes fan data!

En nyvaken tjockis

Okej jag kunde verkligen inte somna igår, sjukt jävla jobbigt när man ser att klockan börjar närma sig halv 6 på morgonen ? ahh paniken kändes ju då eftersom jag hade planer om att gå upp tidigt och vara duktig med att träna, promenera och äta bra idag men istället vaknade jag kvart över 4 på dagen! 
Jaaa jag vet det är inte normalt.

Det känns som jag gick upp 7 kilo igår från allt skit jag åt, nästan så jug rullade ur sängen idag när jag vaknade, blää fy vad äckligt att man trycker i sig så mycket skit! ? varför gör man så ?  hmm anyway så har jag tänkt att gå en riktig långpromenad med hundarna idag, kanske en timme eller två för jag behöver det och dom med... men först ska jag laga mig lite middag, blir kyckling med sallad idag ;)

 
VERONICA MAGGIO- GAMMAL SÅNG
En riktigt bra låt eller vad tycker ni?


you dont deserve me

If you can't handle me at my worst, then you don't deserve me at my best!


Lonely

Nu sitter jag här som vanligt mitt i natten, klockan är snart 4 på natten/ morgonen och jag är inte alls trött.
Finns absolut inget på tvn och det finns inget att göra på datan.. men ändå så sitter jag här och kan inte sova.

Har två hundar som ligger på varsin sida av mig och snarkar som bara den, önskar jag också kunde sova så djupt och snarka.....fast jag ska nog vara glad över att dom snarkar och inte gör detta.... ;)




Arga lappen



Rolig sida med lappar folk satt upp ;)

Borde skämmas!

jaa allstå JAG borde skämmas! Fy faan vad jag har tryckt i mig en massa skit ikväll. Förstår inte att det kan finnas så mycket plats i den här kroppen? Att jag aldrig kan sluta äta? En kanelbulle räcker inte för mig utan jag ska ha 4 st plus chips och dipp... sen vart jag sugen på vindruvor och för ett litet tag sen började jag äta rester från middagen också.
What the fuck is wrong?
Neej okej att jag sa att jag skulle passa på innan imorn för då ska jag skärpa mig men jag hade ju fan inte behövt överdriva? eller?
Och nu sitter jag här och är skit sugen på glass med lite chockladsås, usch jag skäms över mig själv!

detta är min framtid om jag inte slutar
DETTA ÄR MIN FRAMTID OM JAG INTE SKÄRPER MIG!
SKÄRPNING MICKIS, SKÄRPNING!


Lagom nyttig?

Neej nu har jag verkligen betsämt mig för att från och med imorn så blir det skärpning!  Jag kan fan inte se ut så som jag gör, det är fan inte okej!

Meen eftersom jag nu är bakis idag och det är min sista fetto dag så måste jag ju faktist passa på och vara lite onyttig, så har ätit pommes med bea, har chips och dipp, lite glass och självklart kanelbullar!
Men från och med imorn så ska jag sluta äta massa skit, jag MÅSTE sluta äta allt som jag trycker i mig, ser ju varje dag hur jag blir fetare och fetare. DET ÄR INTE OKEJ!

Nee men nu ska jag se lite film och vara onyttig för sista gången och JAA jag måste ju faktist få äta skit dagen innan jag ska börja vara duktig, det förtjänar jag! ;)

Ångest Drottningen

Satt igår och verkligen inte kunde bestämma mig om jag skulle ut eller inte.... men som vanligt så blev det utgång än ändå.
Kvällen började med att jag åkte in till stan med kära mammsen för att vänta in mina kompisar som var på inflyttningsfest som jag inte var så sugen att åka till.  Så först blev det gröna jägaren och lite Karaoke ;) sen blve det dags för att möta upp vännerna och dricka goda drinkar och dansa... ljungrens och sen Berns som vanligt..

Och idag när jag vakna så hade jag ju såklart ångest över att jag gjorde av med pengar jag borde sparat istället men men MAN LEVER BARA EN GÅNG ;)


Suddiga bilder men men..




What to do, what to do ?

Ledig 2 dagar, så jävla skönt! :D

Fan men att vakna med det här skitvädret var ju mindre roligt, eller vad säger ni ?  Jag kan verkligen inte bestämma mig för om jag vill gå ut ikväll? Borde egentligen vara hemma och spara pengar, för hur kul är det att stå ute och frysa som man gör? hmm neej fast jag känner ändå lite 50/50 idag?
Men tror nog det blir hyra film, ligga i mjukisdress och äta massa gott.... för jag menar om jag går ut så är det de gamla vanliga, man fixar sig, går ut och det är bara samma vanliga idioter, man blir full, dansar men kvällen slutar med att man är trött, fryser och har gjort av med alldeles för mycket pengar än man räcknat med... såå njaa neej gud vad jag babblar om detta... får ta mig en funderare helt enkelt..

Den som spar..

Hmm fattar inte varför bilderna alltid blir helt upp å ner varje gång ja ska blogga från mobilen? Är tillbaka på jobbet nu igen, har vart ledig hela 4 dagar och det har vart så jävla skönt! Men nu är man tillbaka men är ledig lördag,söndag så ska nog bara ligga hemma å mysa med rocky är så trött på att gå ut och har dessutom noll kronor så bäst att ja bara ligger hemma...rätt skönt det med ibland! Den som spar han har;)

Back to bed

Då var det en ny dag och ännu en ny start på mitt skitliv...känner verkligen inte för att gå upp ur sängen idag, skulle bara vilja ligga här hela dagen och se en massa bra filmer och bara äta en massa skit.

Ska nog sova några timmar till för vad ska jag göra uppe nu ? finns ingenting och varför va uppe för ingenting? Har nog vaknat på fel sida idag känns det som....åhh vad jag hatar att vakna med att vara nere det är liksom ingen kul start på dagen, jävla skit!  Jävla skit att du fick mig och må piss igen!


Isn't there a fun way
To play this morning on my own
Without the sad parts
Isn't there a fun way
To let a day begin alone
Right out of nothing

To start over regardless and stronger
Make this day what you want it to be
That's not me

 I go back, back to bed with a sinking head
I return to the start to fill this empty heart
To be back another day, just to try a different way
Right now I'm back to bed whatever you say


Nighty Night

Ligger här i sängen just nu och har en massa jobbiga tankar... usch jag hatar när jag mår piss, jag hatar att jag inte kan slappna av och bara sova utan alla dessa jävla tankar ska snurra runt i skallen så man inte vet om man ska skratta eller gråta?

Jag är trött på att vara ledsen, jag är trött på att må dåligt, och jag är jävligt trött på att mitt liv är upp och ner och när et äntligen händer något roligt i mitt liv så ska det sen skita sig precis som allt annat...
Hade jag haft pengarna hade jag dragit iväg inom en vecka och komma tillbaka när jag känner för det... men att rymma från problem är väl kanske inte en så bra lösning? eller ?

Önskar jag kunde åka tillbaka till Thailand...vill sitta på carpe diem med alla thaiisar och lyssna på Thailåtar och Kings of leon och bara må bra!



Bästa Thailåten ever!
Job 2 do- do ta tam


The Thanks I Get

The days hurts

The nights hurts

The light hurts

My eyes hurts

The darks hurts

My heart hurts

It all hurts


You dont deserve Me!

Jag är så jävla less! Jag är jävligt less på er killar som tror ni kan behandla oss tjejer hur fan ni vill?
Neeej nu har jag verkligen fått nog.
Ingen kille och då menar jag verkligen INGEN killE ska få mig att må dåligt igen!  Nu blir det inge mer myskvällar med (...) det blir inga jävla myskvällar med någon!

Jag ska börja bete mig precis som ni gör, behandla er som en påse skit! Så ska nu få se hur det känns.. neej asså man har sina gränser och nu har jag nått min, jag har fått nog men det bästa av allt är ju faktist att det inte är jag som har gått miste om någonting, utan det är DU!

YOURE LOST, NOT MINE!

Girls Night

Kom hem för ett litet tag sen från tjejkvällen.
Har haft det riktigt mysigt, druckit vin, ätit gott och sett massa bra filmer och haft massa tjejsnack, vi satt där alla tre i i mjukisdressar i olika färger ;)

Är så jävla glad att jag har mina vänner som bryr sig om mig! tack för att ni finns tjejer!

RSS 2.0