Hemlangtan!

Nu pa sistonde har jag haft jatte mycke hemlangtan, hade inte det i Thailand med har pa Bali har ja haft det sen jag kom, vet inte om det e for att jag inte trivs har eller vad det kan vara, sitter och tanker alldeles for mycke pa kvallarna, vi har liksom valt att inte festa sa mycke har eftersom partyt har inte e som vi gillar det, massa stora disco stallen e inte riktigt mn grej, vill ha min bucket och sitta pa strandstallen pa en matta och mer avslappnat folk!

Det gor ju att ja har massa tid att tanka pa kvallarna vilket jag inte gillar, jag angrar inte alls att ja salde min lhg och och att ja kommer hem till nada gor mig inget men jag far anda massa angest!
jag vill inte ma dakigt nar ja kommer hem vilket ja tror att ja kommer att gora men jag VILL INTE!
ibland funderar ja pa om e inte racker att komma hem januari februari kanske? men sa vill ja inte fira min fodelsedag i sverige? 

Nee ja vet varken ut eller in just nu.. far se hur lange pengarna haller och hur allt gar helt enkelt!  =/

saknar min Gasalin!

Maten = skit

ohh jag e sa himla trott pa maten!
For det forsta oki jag ar valdigt krasen men jag har iaf forsokt!

Det ar alltid skit lite mat man far, det smakar verkligen ingenting eller skit och hur svart ska de va och fa en okej pizza?
det ar  liksom inte deg bara krisp och tomatsas och ost haha neej usch vad jag saknar mammas och min egen mat!

Langtar tills jag kommer hem och fan da kommer jag bli en tjockis sa som jag kommer att ata!!

Suttit och klappat ett lejon! sjukt men riktigt coolt!

jupp igar var vi pa Bali Safari Marine Park!  Riktigt kul faktist fick se en massa olika djur som, Vita tigrar, lejon,leopard, apor, zebror, elefanter, och en massa andra djur men det som ocksa var kul var att man fick valja mellan tiger, lejon orangutan och kamel att sitta brevid och ta ett foto :D  Jag valde att sitta brevid ett lejon, och hon sag precis ut som Nala i lejonkungen haha oki fast den vuxna Nala da :P

Tankte forst ta brevid en tiger men de kandes lite mer vanligt sa darfor valde jag lejonet!  Fan vad radd jag var haha men faan vilken upplevelse!! har massa kort bade nar jag sitter sjalv och sen nagra med mig och jessie..

Det fanns ocksa varldens sotaste orangutang som hette Browdie men ja dopte om honom till Brownie hihi, tog kort med han med fick betala 15 svenska kronor for det, och faaaaan vad mysigt det var, hans armar runt mig och sa at han pa en Smarties och smaskade! Neeh usch jag blev helt in love i Brownie haha sa himla mysigt som att halla i en harig bebis nastan :P .. Neeej det var en riktigt bra dag igar!

Om jag skulle saga vad jag tycker om Bali pa en skala fran 1-10 skulle ja ge ca en 3a kanske, inget speciellt alls men men man har ju iaf vart hara nu och pa mandag morgon aker vi hem 06:00 gar planet sa de e inte alls langt kvar tlls det vilket ska bli skont!



saknar min mamma och min lillebror och min hund sjukt mycket!!
tanker pa er!!
 

En bra nyhet!

Kom pa att jag fick reda idag pa att Pettan och Jeppe 2 killkompisar som har seglat runt nu i nastan 2 ar ska till thailand samma tid och samma stallen som oss! Kanns skit kul!!!!!!

Har ju inte sett dom pa sa himla lange, jessie daremot verkar inte lika glad hon vet vilka dom ar men aa, alla manniskor ar ju inte lika oppna och trevliga som vissa andra!

Min resa vill jag ma bra, va oppen for nya manniskor och bara ha det kul!

Langtar jette mycket tills ja far traffa pettan och jeppe iaf tror de kommer bli skit kul, ser hur vi alla 4 sitter pa nagon strand bar med en varsin bucket :D  faan vad ja saknar mina buckets fran phi phi!!


Neee nu ska ja tillbaka till hotellet och hamta pengar for att sedan ga runt och leta lite har efter nogot kul att hitta pa, sen fa vi se om vi akre redan nu pa ons eller tors annars blir det nasta mandag som bokat, men ser nog helst att vi redan aker nu nu nu!!


Inte en bra dag idag!

Idag ar en skit dag!

Har skit ont i huvudet, magkatarr ont, ont i mina axlar och rygg och vadret ar skit sa inte ens lite sol kunde man fa idag!

stemningen mellan mig och jessi kanns inte heller bra idag, jag e sa trott pa detta sura hela tiden att ingenting passar och man ska va negativ mot allt!
Bali gor inte saken battre, ingen av oss trivs sa bra har, de e verkligen overskattat och precis som om man tar en sista minuten till turkiet,grekland eller spaninen inget speciellt alls!

Saknar thailand jatte mycke just nu, allt ar battre, stranderna,maten,priserna folket och till och med vadret har vart battre! Nej ingen av oss mar bra att stanna har, sa vi har funderat pa om vi kanske ska lagga ut en summa pengar och aka tidigare istallet, varfor va kvar dar man inte mar bra?

Bali Bali Bali

Nu har vi antligen kommit fram till Bali och det var inte enkelt!

Borjade med att vi skulle aka fran Krabi till Kuala Lumpur och edan byta flyg fran Kuala Lumpur till Bali,   Kommer fran till Kuala Lumpur 2 pa dagen och ska vanta 4 timmar till nasta plan men da visar de ig vara fel pa planet a de blir forseningar och slutar med att vi sitter pa den dar javla flygplatsen fran 2 pa dagen till 1 pa natten!! Inte kul alls men men nu har vi kommit fram och jag maste saga att jag tycker mer om Thailand an Bali, vi ar pa Kuta Beach och bade jag och jessie tycker det ar alldeles for mycket charter kansla over det hela, men vi har tankt och gora lite utflykter nu under dom har dagarna men jag saknar faktist Thailand! 

Manniskornna i Thailand ar mycke mycke snallare,trevligare och mer glada, indonesiera ar mer dryga och inte all lika trevliga!! Men alla tycker ju saklart olika om alla stallen, jag gillar thailand much more!!

Langtar tills vi ska till koh phangan och ga pa full moon party! tror det kommer bli riktigt kul!


Lite jobbigt att  mitt thai nummer inte fungerar hara i Bali a ar utan mobil vilket jag inte all gillar men men de e ju bara lite over 1 vecka!!


blir mer uppdateringar efter vi gjort lite har pa bali :)

byeeee

is hurtful

I use to laugh it of
I use to look the other way
I use to save them troubles for another day
I kept my fingers crossed
I used to never take the blame
I'll pull a sunshine story in a pouring rain
The more I have to change I just stay the same

You don't know what you got till you missing it a lot
I had to go throw it away
I was wrong from the start from the bottom of my heart I apologize
What I did to you was hurtful
What I'm going through is hurtful


I use to buy my time
I use to be around the bush
I rather give my ego another push 
I use to be a fool
There was a foolish game I played 
And it's a fool's faith coming mistakes I made
Ones I hade it right it was all to late 

You don't know what you got until you missing it a lot
I had to go throw it away
I was wrong from the start from the bottom of my heart, I apologize
What I did to you was hurtful
What I'm going through is hurtful
What I'm going through is hurtful
It is hurtful
It's hurtful

What I did to you was hurtful
What I'm going through is hurtful

I was wrong from the start from the bottom of my heart, I apologize
What I did to you was hurtful
What I'm going through is hurtful


Erik Hassle


Idag aker vi!

yes idag bar de av mot bali!

sitter just nu och vantar pa att baten fran phi phi ska aka 2 timmar kvar och kan ju saga att tiden gar sa sakta, vadret idag ar inte alls kul, jatte molningt och ingen sol, fast ratt skont men anda trakigt, kommer ta baten till Krabi och sa maste vi overnatta dar, sa egentligen kommer vi inte till bali forns torsdag men anda!

Det forsta jag ska gora pa krabi ar ata pa MC DONALDS!!! har vart sa sugen pa de nu i 2 veckor och pa phi phi finns ingen javla mcdonalds, faan va gott det ska bli!

saknar min Annica, min Rocky, Min Mamma, Min Lillebror Michell, Linda, Mary, Lee, stephanie, sandra!! Miss u!!!!!


Bali next?

jaa vi har planer om att aka till Bali valdigt snart, nu har vi hallt oss pa phi phi valdigt lange, dels for att vi trivs sa bra men sen for att vi orkar inte med mer baksmallar helt enkelt..
Jessie borjar bli trott pa phi phi jag triv som fisken i vattnet :)
me klart vi inte bara ska vara har hela tiden, sa just nu haller vi pa att kolla lite hur vi ska ta oss till Bali och sa, kanns som att Bali verkligen kommer vara paradiset!

Har faktist blivit erbjudna jobba pa barer har pa phi phi, jag kanner att de hade vart kul en stund och testa pa men vi har som sagt lite andra planer nu, planen ar att aka till Bali och sedan efter det till koh phangan pa full moon party  : D
sen ska vi nog tillbaka till phi phi da har de blivit hogsesong och lite mer folk.. men aa vi far se helt enktelt hur planen blir sen vi tar allt som de kommer...

lite uppdatering

Jag vet att jag har vart riktigt dalig pa att blogga men det ska bli battring, ska iaf forsoka!

saa vad har hant pa sistonde ? faktist ratt sa mycket...
skrev sist att nasta destiantion skulle bli koh lanta vilket det ocksa blev, akte for ca 3-4 dagar sen kl halv 11 gick baten fran phi phi och den tar ca en och en halv timme till koh lanta, kommer fram satter oss i en tuk tuk pa vag mot hotellet, jag kan saga er att koh lanta ar inget for mig alls! usch, det var helt javla dott och helt ode hotelle var riktigt skit, de slutade med att vi var i koh lanta 3 timmar sen tog vi buss till krabi istalle samma dag hihi, sa vi sitter i en javla minibuss flera timmar och tanker att detta blir nog bra, alla har pratat om krabi och att de ska va sa jadrans bra, efter nagra timmar i bussen stannar  vid turist information och vi  bokar ett  hotell fast pa raily beach en o som ska va jatte fin, sa mini bussen kor oss till ett stalle dar vi ska ta bat, longtale som tar ca 15-20 min, kl har nu hunnit blivit 8 pa kvallen och vi ar helt slut, trotta och hungriga har knappt sovit eller atit nagot, kommer iaf fram till vattnet dar vi ska ta en longtale och det ar helt morkt och borjar blixtra och regna, och sa sager dom att det inte gar nagra batar att vi maste ga t ill ett annat stalle, kul!
Dar star vi med tunga vaskor, hungriga, trotta, blixtrar och regn, hittar till slut en javla longtale som ska kora oss och far ga i massa lera sa man nastan slar ihjal sig haha, kommer antligen fram till Raily beach och guess what, besvikelse igen!!! Hotelle var skit vidrigt och inte alls som pa bilderna och helt dott och ca 3 restauranger, bade jag och jessi kan vara valdigt krasna och sa men dettta var bara for mycke for oss!

Kl har blivit sa mycke att inga batar gar nagonstans sa vi bara maste vanta till nasta dag, jag kan saga att jag langtade sa javla mycke tillbaka till phi phi sa vi gick desperata till en turistinformation igen pa raily och fraga om nagon kunde kora oss med longtale till phi phi, kan ju saga att alla skratta ihjal sig, vilket ja kan forsta nu i efterhand, en longtale boat aker man inte alls lang med oftast resor fran 5-20 min och till phi phi skulle det ta nastan 2 timmar, det var sent pa kvallen och helt svart ute, men vi gav inte upp, sa kl halv 11 pa kvallen kom en longtale och korde oss tillbaka till phi phi tog en bra stund, och jaa man kan saga att vi var lite crazy, faan en longtale mitt ute i oppna havet pa natten haha en stor vag och vi hade valt men men vi kom fram, duschade fixade oss och gick ut och festade tillbaka pa phi phi och faaan vad bra det kandes!!

Alla ar sa snalla

maste bara ocksa saga att alla har i thailand ar  sa himla snalla!
traffa 2 killar fran thailand Mo och Jack dj och ena hallaer pa med fireshows, riktigt snalla iaf!!

Love thailand!! 
pusss

Phi Phi island

Yeees akte fran patong till phi phi med bat och fyyy faan! jag som ar sjosjuk det var inte kul kan jag saga, va tvungen att lagga mig pa golvet alla sag skit nervosa ut och trodde att jag skulle spy men no no jag madde bara daligt inge spya,

Phi Phi ar verkligen paradiset, precis som vi har langtat efter!, helt klarblatt vatten sma mysiga bungalows och bara helt underbart! Finally!
Det ar inte sa mycke folk men det ar pga att de fortfarande ar lagsesong, men ratt skont anda vi har redan planer att klomma tillbaka om ca 1 manad da h'gsesongen borjar, haft det riktigt bra hara, det  ar inte som patong utan festar gor man pa stranden dansar barfota och ser pa massa eldshow och ar med pa lekar, igra var vi pa ett stalle som hette carpe diem som ligger pa stranden, f;rst var det eldshow och fy fan vad duktiga dom ar! vill ocksa kunna det!
sen var det eldlimbo (det vagade vi inte va med pa) sen tande dom ett stort hjarta som man fick springa mot och hoppa igenom men eld, det gjortde ja tusen ganger riktigt kul!
bestallde in massa buckets och drack, vart kanske lite for myck dricka  igar men kul hade vi det! javligt bakis idag dock men men, imorn ska vi aka over dagen till Monkey beach och se mass apor :P hihi
sen har vi planer om att nasta gang vi ar har ska vi aka till

en beach Maya Beach det ar samma beach som filmen the beach ar inspelad pa, riktigt coolt! och om man vill kan man vara dar hela dagen och natten och sova pa stranden over natten men de vet vi inte om vi ska men till beachen ska vi iaf och kolla,langtar!









Juste glomde natsan att beratta att nar vi var i patong akte vi ut till paradise beach och  pa vagen sag vi en skoldpadda,  jatte sot men den hade fastnat i fiskenett sa  var kille som korde baten hoppade i och tog upp skoldpaddan och hjalpte med att skara av fiskegrejen, och ja borjade nestan grata de va sa synd om den, maste h haft den i felra dagar for de hade trang igenom hela armen sa den nestan va av :( men den fick hjap iaf.....

Nesta destination blir pa onsdag da ska vi till koh lanta

hoppas alla hemmahar det bra, mis u!!

Sverige 2 Bangkok...

Nu ar man antligen har!
Kan ju borja med att beratta att varan resa borjade si sadar, akte fran sthlm 14:30 pa lordagen kom fram sondagen 06:00 i Bangkok och jag kan saga er alla att den lukten var inte oki! haha
det var inte vart hotell heller som vi hade bokat, var plan var att stanna i bangkok till tisdagen men akte redan samma kvall fran bangkok till phuket (patong) sa  da blev det sitta i buss fran halv  7 pa kvallen till mandag morgon kl halv 1 var vi framme pa dagen,  jakla mycke resa,lite sova och knappt nogot att ata,

Patong var helt oki vi hade trott de var finare men e var oki, hande en massa roliga saker dar, tr'ffade tillex en familj en mamma yvonne och hennes 2 barn som hette mikaela 6 ar och melina 4 ar. hon hade en himla lang historia att beratta, hennes man hade akt i fangelse i phuket inte sa jatte kul sa dom skulle pa rattegang och massa annat, sa jag och jessie erbjod oss att faktist vara barnvakt dagen efter so hon inte behovde kanna stress med barnen och etc
sa vi hamtade mikaela och melina 8 pa morgonen och det blev en heldag kan jag saga er, forst stranden hela dagen och bygga massa sandslott, leta sn'ckor och massa bad, sedan blev de lunch pa mcdonalds och sedan gick vi till hotellet och badade i polen hela dagen, sen var det dags f;r lite vila ocvh sedan var det kvall och da dags for middag,
kan saga er att vi fick  sa manga blickar fran folk som trodde att det var vara barn ena var mork precis som mig och andra ljus som jessi, sa dom trodde de va singelmoms pa semester hahah valdigt kul!  En rolig men lang lang dag!

resan hittills helt oki!


On my way 2 arlanda :P

oj oj oj oj säger jag bara, nu ska jag snart åka till arlanda, och hela den här morgonen har vart så sjukt stressig så ja dör!

skit nervös att ja glömt något, men tror jag har allt, faan ska leva i en ryggsäck i 6 månader haha, känns lite skumt nu när jag verkligen täbker efter.. kommer iaf sakna alla så jävla mycket!!

kommer inte bli så mycke bloggande, lr ja så mycke jag kan men de kommer ju inte direkt va så att man sitter vid datan varje dag när man är i paradiset :P

Gåsa i love u!
Mamma michell och rocky, love u 2
åå alla andra också såklart, ni vet vilka ni är :)


byyyyyyyyyyyyyeeeee så länge då !

Gåsalin + Åsalin

japp igår så kom Gåsa över för vi skulle ha en liten hej då middag, riktigt mysigt måste jag säga, det blev potatisgratäng med qorn och sallad med fetaost och tzatziki =) mums!

Kommer sakna Gåsa så himlans mycket, men jag kommer ju faktist trots allt tillbaka! =D

Var faktist skönt och bara vara hemma igår, har vart ute 2 dagar i rad och ätit och festat och det är kul det med, men skönt med en liten lugnare kväll..

tack Gåsa!!                                                                             
Till Gåsalin

Keep smiling, keep shining
Knowing you can always count on me
Fore sure
Thats what friends are for
For god times and bad times
Ill be on your side forever more
Thats what friends are for

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------


You've Got A Friend---carole King,Celine,Gloria,Shania



One Night Only


Love This Song!!
Enjoy ;)








japp


RSS 2.0