Peace & Love

Imorn ska jag till borlänge på Peace & Love festivalen med Sandrita, jag längtar! Tror det kommer blir så jävla kul, fast jag ser dock inte fram emot att gå upp tidigt imorn men men det blir nog bra det... vi har planer om att åka i dom kläderna vi ska ha på kvällen och ja helt enkelt inte ens ha med oss ombyte för vi pallar inte med packning, men vi är ju bara borta lördag till söndag,,, ohh det kommer blir så jävla galet kul och vi kommer få se Håååååkaaaan! :D Underbart!!



Ajuste asså jag måste bara säga att jag förstår mig inte på killar? Idag när jag var inne i stan så ser jag mitt ex och han går förbi mig med sin nya flickvän och dom går typ 5 cm brevid mig och han låtsas som om han inte ser mig ? Assså seriöst! Vad är felet, inte för  att jag bryr mig om han hälsar eller inte men jag tycker bara att det är så jävla omoget när man är 30 år gammal och inte ens kan säga hej, och låtsas som om han inte ser mig ? Neeej jävligt omoget!
men men det var bara det jag ville få sagt!

Nu ska jag äta jordgubbar och se film med brorsan... vi har umgåts hela dagen.. sånt behövs ibland, man måste umgås med sina syskon, väldigt viktigt!

Tjingeling!


Lovely Day

Åhh jag har haft en himlans bra dag idag! Har vart ute i solen nästan hela dagen, känns väldigt bra måste jag säga... Åkte in till stan med brorsan och fick tid hos min frisör så nu har jag äntligen klippt mig och det var verkligen på tiden. Är supernöjd! Sen har vi gått runt i stan och kollat på all rea fast ändå har jag fan inte unnat mig något förutom en vit tubtopps klänning från Carlings. Brorsan fick ett par snygga vita tygskor från stadium ;)

Sen har jag och brorsan vart och ätit på min favvo resturang, Kamarina! Ohh det var så jävla gott så jag nästan dog, sen tog vi oss en liten tripp förbi sandrita och sa hej svejs... plus att jag har handlat födelsedagspresent till henne ;) och kan ju inte skriva vad jag handlat ifall hon läser detta... men det var en rätt bra present som kommer komma till användning ;)

Neej en jävlans bra dag!


Lite update

Okej, kul att min data har pajat! Så just nu sitter jag som en liten nörd på biblioteket... asså dert är helt sjukt vad man är beroende av sin data.. lr det kanske vara är jag? har vart utan nu i 2 dagar och det känns skit! Jävla nörd man är men men...

Igår låg jag ute i solen hela dagen och njöt av det fina vädret.. fast tyckte det var rätt tråkigt att bara ligga där för sig själv fast nu är jag ju brun och fin, eller igår var jag nog mer röd hehe inte sådär jätte kul men idag är jag skit snaygg om man får säga dte själv!  Man känner sig så mycket fräschare när man är lite brunare och man behöver typ bara mascara för att se fräsch ut...

Har vart hos Gåsa och käkat middag på hennes jobb idag och nu ska jag snart ta en taxi till jobbet, borde gentligen inte slösa pengar på det men är så jävla seg att jag inte ens orkar bry mig idag.. är helt slut och vill bara sova men nu ska man jobba.. men sen är jag ledig fredag, lördag och på lördag blir det love and peace festivalen med sandrita :D
Neeej dags att gå nu.. tjingeling!

Sol,vind och vatten....

Asså jag måste börja med om att be om ursäkt till Gåsalin för igår, vilken jävla tråkmåns jag var som var så himla trött att jag somnade hahaha. usch inte okej!  Och sen måste jag säga TACK till dig my love som lät mig åka till.... hihi ja du vet...
Hade en riktigt bra dag och kväll igår iallafall, och idag så startade dagen bra.. kom nyss hem och tänkte äta lite frulle och sen träna lite kanske.. sen ska jag vara så duktig att jag ska gå hela vägen in till stan, det är ju så himla fint väder och man måste ju passa på att vara ute och eftesom jag inte har någon att umgås med idag kan jag och min ipod ta oss en promenix helt enkelt... neeej nu är det dags för lite frulle...



Tjingeling!

2 weeks 2 my new tattoo!

ohh underbar dag!  Känns så himla skönt när man har gjort lite och inte bara sovit hela dagen, och så har det vart hur skönt väder som helst!

Har vart inne i stan med en kompis, vi tog bilen vilket inte var en smart ide, fan vilka köer!  Men jag fick en tid om 2 veckor till min nya tattoo så jag längtar som faaan! :D
Lunchade ute i solen idag och det var så himla mysigt, var på söder såklart sen åkte vi hem igen, men känns skönt att bara få ha vart ute lite och gjort något.. och så har jag fått sett på Pelins söta kattungar, vill ha, vill ha, vill ha!!

Nu ska jag snart ner i centrum och möta Gåsa för å handla och sen mysa med massa gott och film.. imorn kväll blir det dags för jobb igen.. usch men men thats life!

Superhuman

Såå jävla underbart att vakna och att solen skiner! En mycket bra start på dagen måste jag säga, är lite små trött då jag inte kunde somna igår och sista jag kollade på klockan så var den kvart över 5 på morgonen, men men nu är jag uppe innan klockan 10 och har massa att göra idag...

Först så blir det lite städning så det är fint här tills ikväll då min kära Gåsalin kommer och ska äta middag och ha myskväll, sen blir det träna lite för jag har inte så mycket tid för idag ska jag in till stan och boka tid för ny Tattoo :D ska bli så himla kul så det kommer bli en ny i mitten av juli tänkte jag.. wiiieeee

Sen ska jag hem till Linda om jag hinner en stund eller så blir det vara i stan och njuta av det fina vädret helt enkelt och sen hem och börja med middag och så.... neej detta blir nog en bra dag tror jag.. dags att börja städa lite så man har det gjort..




Älskar den här låten!



Fast dom här 2 tjejerna är också jävligt duktiga och gilar när dom sjunger den.. vilken tycker ni om bäst?

Mitt nya jag!

Den här gången är det på RIKTIGT!   Jag ska faktist från och med imorn (måndag) skärpa mig, faan det är ju inte kul när man börjar må dåligt med sig själv..och den ända som kan göra något åt saken är ju faktist en själv. Så nu är det bara nyttig och bra mat som gäller, och träning... faan man mår ju så mycket bättre när man tränar, jag älskar att träna egentligen.. jag var ju skit duktig innan min resa, faan jag ska bli duktig igen men det gäller bara att komma igång!

Och om en vecka går mitt busskort ut så då blir det bara gå och cykla till jobbet, japp inget annat oavsett hur trött jag är och kan jag inte hålla detta så kan jag ju lika gärna bara låsa in mig i ett rum och ligga i en säng och äta mig så fet att jag aldrig mer kommer upp...
Skärpning Mikkis!!  Neej jag ser fram emot mitt nya jag, dock så ska jag och Gåsalin vara lite onyttiga imorn MEN om jag tränar och äter bra resten av dagen så får det gå för den gången men inte annars! 
Och den här alkoholen gör ju inte saker och ting bättre så därför är det så bra att jag faktist jobbar sjukt mycket i Juli så jag knappt kommer ha tid för något annat än jobb...känns lite tråkigt men lika bra det!

Neej nu ska jag nog se på film lr zappa på tvn ett tag, som vanligt när jag är ledig så är jag inge trött på nätterna..well well sov gott


Peace & Love

Dålig kväll på jobbet men men alla kvällar kan väl inte vara bra antar jag... ska faktist försöka sova snart så man får några timmars sömn. Har inte bestämt mig ännu om jag ska jobba extra inatt med eller om jag ska vara ledig.. Jag har jämt sån jävla beslutsångest.. ligger jag bara hemma och inget speciellt händer så känner jag att jag lika gärna kan jobba och tjäna pengar, och är jag på jobbet och folk helt plötsligt hör av sig så får jag ångest att jag jobbar och inte är ledig och träffar vänner... förstår ni ?  nej jag får ångest oavsett vad jag gör.. fast just nu orkar ja inte tänka mer på det.


blir inte så många timmars sömn idag för min söta Gåsa ska faktist komma hem till mig och få sitt hår fixat, japp jag ska fixa en snygg frisyr till henne som ska på fest :) ska faktist bli himla kul. Och på måndag ska vi ha midag och dricka vin och få lite GLAM tid tillsammans!

Oooch om exakt en vecka så ska jag med Sandrita på Peace & Love festivalen, ska bli jävla kul.. är i borlänge men det är bara över natten för jag jobbar ju såklart på söndag men men kommer bli en galen dag och kväll och riktigt jävla kul plus att jag kommer få se Håkan Hellström! yeeeaah i love Håkan!   Så jag har 2 dagar att se fram emot nästa vecka, måndag med Gåsa och lördag med Sandrita och Håkan!


Glad midsommar..?

Just nu är jag rätt nyvaken, har sovit hela dage då jag jobbade hela natten... är alldeles för mig själv och familjen är på landet och har det mysigt.

Har bestämt mig för att jobba hela helgen, pengar behöver man alltid, så mitt midsommarfirande blir med min älskling olive på jobbet, min andra babe är på landet med sin kille och myser.....

Neeej om man ska ta och duscha och kanske laga sig något att äta innan man ska iväg och jobba igen då?  Ibland får man lite ångest när man jobbar natt, man har liksom inget liv, man jobbar och sover, vaknar äter och duschar och sen går man och jobbar igen.. men sålänge det är det är skit vädret så spelar det ju ingen roll om man sover bort dagarna, svensk sommar är inget att hurra för.. jobbar hellre och får ihop pengar så man kan åka i vinter :) ...neeej dags för middag nu!

ME AND OLIVE


 

ME AND OLIVE
ME AND LINDA
LITE POSING FÖRE PARTYT :p




GLAD MIDSOMMAR!

who cares?

Nyligen kommit hem från jobbet, en bra kväll/natt måste jag säga... men mitt problem just nu är att jag inte är något trött alls, tänkte faktist nog ta och städa här hemma för det ser fan ut som ett helvete... förstår inte hur jag lyckades med denna röra egentligen? 
Rätt skönt och vakna upp och allt är fixat och klart... såå det är väl lika bra att sätta igång helt enkelt innan jag kanske blir trött... mmmm  midsommar idag också.. känns inget speciellt... nyår och midsommar är överskattat för min del.. funderar på att jobba extra i helgen för pengar behöver man ju alltid... hmm well well får se hur ja gör men nu ska jag städa...

Glad midsommar då..

working 9 to 7

jahap då va det dags att jobba hela natten igen då... är så jävla trött men men.... time for work...

Tattoo i ansiktet?

Okej läste just om en tjej som ville bli tattuerad i ansiktet, hon ville ha 3 st stjärnor men fick 56 st? och kan inte visa sig ute just nu, och att allt är hans fel.... hmm asså för det första så märker man väl om han börjar tatuera halva ansiktet, jag menar man reagerar ju på det och säger till? Man märker ju när det börjar bli mer än 3st...  helt jävla sjukt är detta och den här stackars tjejen är bara 18 år och har halva ansiktet tatuerat och det ser inte bra ut... 

men men så kan det gå när man är ung och dum.

Ville lägga upp bilder men går inte att kopiera dom men ni måste gå in på den här sidan och läsa om detta och se hennes bilder!  http://www.dailymail.co.uk/news/worldnews/article-1193384/What-did-expect-Incredible-face-revealed-man-tattooed-girl-56-stars-asked-three.html

http://www.dailymail.co.uk/news/worldnews/article-1193384/What-did-expect-Incredible-face-revealed-man-tattooed-girl-56-stars-asked-three.html

Its my fucking body!

Okej..  nu på sistonde har jag fått många som helt plötsligt har märkt att jag har opererat mina bröst... asså ja jag har gjort dom större och är det något fel eller?  Jag älskar mina nya bröst och jag är så jävla glad att jag gjorde det jag gjorde.. men det verkar som att vissa människor är helt chockerade och inte förstår detta... meningen är väl ändå inte att ni ska gilla det, för ska jag vara ärlig så skiter jag i om andra tycker om dom eller inte jag har inte gjort detta för någon annan utan för MIG!  Och ska folk störa sig på detta och det ska bli en massa snack så fine...  

ohh jag blir bara så irriterad! Orka egentligen inte bry mig men var bara tvungen att skriva av mig lite om det här.. alla som har följt min blogg vet att jag har opererat brösten och ni som inte vistste det... well now u know!


Is This Okey ?

Neeej asså detta med SL som pågår just nu är inte okej!
Från och med i söndags så slutar blåa linjen gå ända till centralen, ohh det irriterar mig som faaan! Det irriterar mig att den stannar en station från stan och man kan ta ersättningsbuss? Lr åka till fridhemsplan och byta men detta ärju sånt jävla projekt tycker jag, nu tar det mycket längre tid att ta sig in till stan och til jobbet och samma sak hem..... och alltid när man åker från stan till fridhemsplan så missar man tåget med 1 min... neeej jävligt irriterande och krångligt tycker jag.. och detta ska pågå til october..  ?   JÄVLA SKIT!

All By Myself

Kändes helt knäppt när jag vaknade upp nyss.... har jobbat natt som vanligt och sovit hela dagen och i vanliga fall när jag vaknar så hör jag alltid min Rocky ligga och snarka, mammsen gör något i köket och det är alltid något som händer... men idag vaknade jag och det var helt knäppt tyst, inte ett enda ljud och jag måste nog erkänna att det var jävligt skönt fast samtidigt ensamt... hela familjen G..... åkte till landet idag så nu är jag helt by myself till söndag.. ska faktist bara jobba och sova den tiden fast ändå skönt....

och som vanligt när jg vaknar upp är jag stressad, måste hinna äta lite och duscha innan jag går och klockan tickar på som faan..  nee dags för lite mat nu... tjingeling!

thats life.

Då var det dags att jobba snart igen då...

Jag är så jävla trött på att må dåligt över pengar!  Jag orkar inte mer.. spelar ju ingen jävla roll hur mycke man jobar kommer ju ändå sitta i skiten ekonomiskt... neeej jag är trött på allt.. jag som vill göra min tattoo nu också men ja ska faan göra det.. jag skiter i vilket den ska jag ha och det är inom en månad.. ska gå till Tyson i helgen eller nästa vecka och boka tid.. jobbar jag 6 nätter så har jag pengarna.. nu ska jag fan jobba skiten ur mig...funderar också på att ta något skit jobb.. typ som nisse och få in lite extra pengar på det....

Känns bara tråkigt att typ jobba hela sommaren och inte ha något liv.. fast thats life!
NEEEJ NU SKA JA SNART IVÄG TILL JOBBET IGEN.. DAGS FÖR 4 NÄTTER IRAD.. JOBBIGT NÄR MAN VART LEDIG FLERA DAGAR.., WELL WELL.....

Min Rocky

Min Rocky är sjuk! =/
Vet inte vad som är felet men vetrinären säger att jag ska av vakta, och det sa dom igår kväll och han är fortfarande dålig så måste nog gå till en vetrinär med honom idag, han skakar och darrar och spyr..min lilla bebis, tycker så himla synd om honom, och det är så himla typiskt att mamma skulle åka till landet på tisdag med hundarna i en vecka men det går ju inte och sitta på ett tåg i flera timmar med en sjuk hund..och ja jobbar nätter och sover dagar... nee stackars min lilla rocky.. hoppas att dom hitta felet idag hos vetrinären...

Hur söt är inte jag?

UPDATE

Dags för lite update tänkte jag, för som vanligt så är jag ju jävligt dålig på att blogga...

Har festat som en galning både fredag och lördag, båda kvällarna var riktigt bra, lördagen var inte planerad fast som vanligt när man träffar Sandrita så blir det en galen danskväll, och massa goda drinkar...såå söndagen sov jag bort eftersom man festat 2 dagar i rad... faan jag kommer ihåg när man gick i gymnasiet då var ja jämt ute och festade flera dagar i rad utan problem.. man orkade vad som helst men jag börjar fan känna mig gamal..och jag är bara 23 men jag orkar knappt gå ut 2 kvällar i rad nu för tiden jag är helt slut efteråt...well well en bra kväll och nu är det en ny vecka och dags att försöka tjäna ihop nya pengar....

Kul?

Neej neeej neeej! Nu ska man gå på på massa knark tabletter som ja fått av läkare i 10 dagar..ååå vaa kul att man inte får dricka när man äter antibiotika och va kul att det är en stor sor stor fest imorn som jag liksom har haft inplanerat i en månad, och visst kan man ha kul utan alkohol men det är inte så kul när du ska stå där nykter bland massa fyllos.... well well thats life i guess....

Är ledig inatt, jävligt skönt så ska bara ligga i soffan med mina mjukiskläder och försöka blir frisk....orkar faktist inte blogga...

what the fuck is this?

seriöst vad fan är det här för väder!!???
Det är liksom sommar och svinkallt jue, faan regnit och molningt, skit kul verkligen.. faan hur kul är det att man börjar bli sjuk nu också? När ska vi i sverige få ha en bra sommar? och med bra sommar menar jag tre hela månader med bra väder! fast dumt att tro att något så bra skulle hända när man bor i fucking sverige.... oki att det regnar ibland oh att det kanse inte alltid är sol och 30 grader.. men vad fan det behöver ju inte vara så jävla fucking kallt.. eller?

Tror jag börjar bli sjuk, känns som om jag snart åker på en hals infektiooooon..yeaaahh vad kul, kul att man har en stor överraskningsfest att fixa och va på, på fredag och jag kan fan inte vara sjuk då inte.. denna dag har vart planerad väldigt väldigt länge... och man måste ställa upp för sina vänner som man lovat, får bara hoppas på att man inte ligger sjuk tills dess... neeej nu blir det knarka piller och försöka vila dom få timmarna man kan innan man ska upp och jobba natt igen då...   natti nattiiiii



BTW- GÅSALIN DU MÅSTE BLOGGA MER TACK!

Dagens!

Dagens!


cykla eller gå?

Idag ska jag nog vara duktig och gå till jobbet, orkar egentligen inte men jag menar man går ju inte direkt ner i vikt på att ligga ner och sitta hela dagarna.. faan det är ju skönt att gå så länge det inte regnar...ska nog försöka börja cykla också, vi ska ha någon cykel i förrådet kanske det är dags att ta fram den. Fast jag vet inte om jag vågar cykla, sist jag cykla var jag typ 15 tänk om jag inte kommer ihåg hur man gör? eller om jag ramlar när jag ska svänga hahah det är så himla typisk mig liksom... hmm neej men fan borde ju liksom börja gå och cykla det är ju bra motion... hmm får se hur jag gör om det blir cykla eller gå ikväll...

Mobilsmycke



Lax mobilsmycke, hamburgare, ägg eller kanske en sushi tallrik?
Kanske något för dig som älskar mat så mycket att du måste ha det hängandes med dig på mobilen... hahah neeej detta var bara för mycket för mig.. vad tycker ni? Något ni skulle gå runt med?

mobilsmycke lax 

 

Mini semester

japp, som vanligt är ja sämst på att blogga jag vet!
Vilket fall som helst så va jag på en liten mini semester i lördags, yes jag var på kryssning och fan va de var skönt! Birka Paradise blev det såklart.. handlade en masa på taxfree och jag oh mina 2 älsklingar var ju såklart snyggast på båten... karaoke och dans hela natten blev det, fast hade jävligt ont i fötterna kan jag ju säga men så är det när man vill vara fin.

Dagen efter på väg hem blev det på med bikinis och solbrillorna, upp på soldäcket och ligga i solen och bublbla lite, med dricka såklart ;)... neej en himla bra kryssning måste jag säga!

Lite pictures från kryssningen ;)

I HYTTEN OCH FIXAR TILL OLIVES HÅR :p    LITE POSING FÖRE PARTYT :p

MY BABES!      SPRITEN BÖRJAR GÖRA SITT..


 
     

Glaaasssaaar :P
on my way home
olive & Linda

Bitterfitta

japp det är jag det!

Idag känner jag för att vara bitter, ´nu var det dags för den här jävla fitt äckel mensen igen och det gör jävligt ONT! Jag har så jävla fucking ont så jag knappt vet vart jag ska ta vägen, varför ska man ha den här skiten för? Började med mina mini piller igen för att ge dom en sista chans att fungera (håller tummarna) annars vet jag fan inte vad jag ska göra av mig själv..

Imorn blir det kryssning, känns inte så jätte kul just nu men det är nog för att jag har så ont och känner mi så äcklig, inte kul att vara sjösjuk och ha ont och må illa liksom.. neeej och hur kul är det när man planerat att bada och grejer? typiskt min otur, jag hoppas jag inte har lika ont imorn men känner jag mig själv rätt så lär det ju blir ett helvete imorn med...well weelll nu ska man snart till jobbet också och sitta där 10 timmar..woohooo  livet är ju helt underbart just nu...





ALLA KAN BARA DRA ÅT HELVETE IDAG!

Summer sun ?

Hmm är det inte meningen att det ska vara sommar nu? Det är ju faktist juni månad...  fast juste vi är ju I SVERIGE! neej här har vi det inte varmt vrje dag under sommaren.. det var ju så jävla fint väder för några dagar sen men men, så är det när man bor här.. hoppas verkligen att det blir fint väder och varmt snart igen... alldeles för kallt för att vara 4 juni!


jahap..

Jahap då har man sovit bort hela dagen som vanligt när man jobbar..väldigt skönt iallafall, en nu är det bara att laga middag, duscha och sen gå och jobba igen.. jobbar 3 nätter till sen är jag ledig! skönt skönt skönt!
funderar på om jag ska vara duktig och gå hela vägen idag lr om jag ska vara lat och ta tåget.. hmm får se hur lång tid maten och duschningen tar helt enkelt... well well har inget kul att blogga om just nu som vanligt såå.....

haa de braa!

Whats your fucking problem?

Asså jag undrar en grej, ska man inte som tjej kunna gå ut i känning eller kjol utan att det ska bli problem? Ska man inte kunna få känna sig trygg bara för att man inte går i byxor?
Jag är jävligt trött på alla jävla äckliga idioter som tror att dom kan behandla tjejer utan respekt! Så funkar det fan inte här!
Vi ska fan kunna få gå i kort kort och skit urringat (inte för att jag gör det) utan att man ska bli kallad hora eller utan att massa jävla äckel ska skrika en massa saker efter en..

Vad får er killar att tro att man vill knulla er för att man har känning på sig?  Tror ni att vi vill sätta på er bara för att ni går i shorts på sommaren ?  Nej jag blir så jävla fucking irriterad på detta!

Jag är glad att jag inte åkte tunnelbana hem själv för vem vet vad som hade hänt då bara för att jag hade klänning på mig.. det satt 2 äckel och nej jag är inte rasist men två äckliga arabkurder som visslar och skriker efter en.. och självklart skiter man in dom och går vidare MEN dom ska såklart gå efter en och gå hela vagnen bara för att sätta sig i rutan brevid och glo som om dom aldrig sett en tjej förr... Självklart byter jag plats men inte fan hjälper det för dom börjar fråga om vi ska knulla, att jag ska suga hans kuk, han stäler sig till och med upp och runkar sin kul i luften och säger at han vill bli avsugen.. .. han frågar om min pappa äger tåget för att jag bara byter runt platser hur som helst?    och allt jag gjorde var att gå igenom perongen och ta mitt tåg hem... men tydligen så måste man gå i mjukiskläder nu för tiden... neej jag blir så jävla arg och hade en jävla massa att säga den idioten men jag ORKADE inte.. orkar inte ens ge sådana äckliga människor uppmärksamhet!!..  JÄVLA FUCKING ÄCKEL, INSE ATT VI ÄR I SVERIGE OCH ÄR INTE PÅKLÄDDA FRÅN TOP TILL TÅ!  OCH NEEJ VI ÄR INGEN HORA FÖR ATT VI GÅR I KLÄNNINGAR PÅ SOMMAREN!

The Tai Boat..

Har haft en sån jävla skön dag och kväll för en gångs skull!
Först så har man njutit av det underbara vädret hela dagen.. älskar att kunna gå i klänning och känna sig sommrig, sen så vart det favorit i repris på Snaps med min älskade Gåsa.. och sen kom mina andra två små babes dit, och om alltid när man är ute så hälsar jag på min Sandrita och får massa goda drinkar.. Rasberry Fudge självklart och en ny favourite som smakar som äppelpaj, mums!

Hamnade faktist på Thaibåten senare ikväll och fattar inte att jag inte vart där tidigare, hur jävla mysigt som helst, först blev jag lite deppig för jag fick sån jävla Thailand känsla igen och saknade allt och alla så mycket men vilket fall som helst så är det ett nytt ställe jag kommer börja hänga på... väldigt mysigt!

Älskade Thaibåten, ni måste dit om ni inte vart där!

 


Come Speak To Me

Come speak to me easy like hands on skin
Come speak to me easy like sky on earth
We are going to do something if you come and tell me
just how you feel
'cause we are gonna work it out
even if your world's falling apart
are you gonna do something?
Are you gonna trust at me?
Are you gonna take care of what I've been given?
Are you?

Birds are crying for the two of us can't sleep
'cause the moon reminds me of
your face and now
I can see sunsets on my homeland
through yor words still
alive

Come speak to me easy like hands on skin
Do you know why I left?
It's 'cause I was digging into my past
are you gonna do something?
Are you listening to me?
Are you gonna take care of what I've been givin'?
Are you, are you?

So fucking underbart!

som vanligt är man seg när man bloggar men jobbar man natt så orkar man inte....

Har vart i stan hela dagen och njutit av det underbara vädret, kändes helt sjukt att faktist ha klänning på sig... känns så sommrigt och nu visst nu är det sommar men det känns som en sån stor omställning för mig.. jävligt skönt iallafall!
Imorn blir det at ligga och sola hela dagen och bara njuta för sen ska de blir kallt och regn igen.. men så är det när man bor i sverige, you never know...

Neej nu blir det kolla film för min del för som vanligt är man ju vaken mitt i natten och inte kan sova...


RSS 2.0