familjen!!!

jag blir så jävla trött!
nu är det såhär att jag faktist nästan alltid brukar fråga min familj om dom vill ha något från mataffärn om jag ska ner och handla eller om jag bara ska ner och hyra film för det kan man göra på ica! Men är det någon jävel som frågar mig tillbaka? NEJ! jag blir ledsen av det här, arg och tycker inte alls att det är snällt... nu så har dom tjatat på  mig att jag ska upp (har jobbat natt)  i flera timmar, sen går jag upp å bara hör hur dom går... ringer efter ca 10 min, nee då är dom nere för att hyra film och då sa jag det att det är tråkigt att dom inte kan fråga om jag vill ha något speciellt när jag alltid frågar!!!!  men då får jag svar att nee men vi skulle bara hyra film och handla dricka, men hallåååååå spelar väl för fan ingen roll om man bara ska handla ett äpple om man ändå är på ica kan man faktist fråga.. har inte någonting att äta hemma,. och vadå kul att ni frågar mig om jag också vill se film ikväll men nej nej..... så trött på att ställa upp så mycke och fråga om dom alltid vill ha ngåt men får fan aldrig något tillbaka, bara en massa gnäll å tjat!

Kul så nu sitter jag här och är skit hungrig , finns inget att äta, dålig stäming och vill inte alls vara här hemma.. orkar inte, trött på att inte ha något privatliv....känner mig tvingad att ta mig ut för jag inte orkar vara här, men egentligen vill jag bara äta god mat, ligga i mjukiskläder och äta godis och se film .. men så verkar det inte bli....

Allergi?

Kan man va allergisk mot mygg?

Igår kväll bestämde jag mig för att gå ner till statoil och köpa mig lite barbeque chips onyttig som jag är... ser iaf en jävla mygga där och trodde faktist inte att det fanns kvar längre men tydligen gjorde dom det! den lilla skiten gav mig myggbett rakt på pekfingret! jag är väldigt känslig mot mygg så nu är mitt finger tjockt som en jävla falukorv, det kliar och huden mellan pekfingret och tummen är uppsvälld och helt röd.. tror jag fått en allergi chock?  ser skit vidrigt ut kul!

om jag bara kunde låtit bli och gå ner för dom där jädrans chipsen... vet liksom inte om man ska gå till läkare eller kommer detta lägga sig? funderar iaf på att vänta tills imorn...

Nobody`s home...

But I couldn't tell you
Why she felt that way
She felt it everyday
And I couldn't help her
I just watched her make
The same mistakes again

What's wrong, what's wrong now
Too many, too many problems
Don't know where she belongs
Where she belongs

She wants to go home but nobody's home
That's where she lies broken inside
Was no place to go, no place to go
To dry her eyes broken inside

Open your eyes
And look outside
Find the reasons why
You've been rejected
And now you can't find
What you left behind

Be strong, be strong now
Too many too many problems
Don't know where she belongs, where she belongs


She wants to go home but nobody's home
That's where she lies broken inside
Was no place to go, no place to go
To dry her eyes broken inside

Her feeling she hides
Her dream she can't find
She's losing her mind
She's fallen behind
She can't find her place
She's losing her faith
She's fallen from grace
She's all over the place


She wants to go home but nobody's home
That's where she lies broken inside
Was no place to go, no place to go
To dry her eyes broken inside

She's lost inside, lost inside
She's lost inside, lost inside



friends

jag måste bara säga att det finns en ny person som kommit in i mitt liv! Linda, jag bara älskar när man träffar någon som är en kopia av en själv, vi har sjukt kul tillsammans, sjukt lika och bara trivs så jävla bra ihop :D Känns så skönt när man träffar lite nytt tycker jag, men det är alltid typiskt att man ska iväg ett halvår då, men vet att vi kommer ha kontakt medans jag är borta och när jag kommer hem ;)

Har lite dåligt samvete att jag inte hälsat på gåsa på ett tag nu, men har vart så jävla trött, men imorn då ska jag faktist komma oavsett hur trött jag är!





orkar fan inte

jag blir så trött! som jag nämnt tidigare om mitt idiot till ex om att ja ska betala han en jävla massa pengar! no way! nu håller han fortfarande på att tjata å bårkar om det! jag orkar inte bry mig mer, jävla idiot! Jag åker om 5 veckor det ska bli så jävla skönt att komma borta från allt och alla, slippa alla problem och alla bekymmer för jag börjar bli trött på det! jag orkar fan helt enkelt inte mer! kan alla jävla idoter bara låta mig vara! åhhh!

och inte nog med detta så börjar jag bli sjuk också, känner mig jätte seg och tung i hela kroppen, ont i huvudet och förskyld, inte okej!
Mina veckor bara försvinner känns det som, när man jobbar nätter och sover hela dagarna så går veckorna jävligt snabbt, på ett sätt tycker jag det är rätt skönt för jag vill bara komma iväg på min resa, men å andra sidan så vill jag hinna med så mycke här hemma innan jag åker och känner att tiden inte riktigt finns..

....

nu är det bara ca 6 veckor kvar tills jag åker :D helt jävla sjukt, har nog inte riktigt fattat ännu att om 6 veckor sitter jag på arlanda på väg på äventyr!

jag måste bara säga att idag gick jag förbi stadium som jag alltid gör på väg hem från jobbet genom centrum, kollar alltid in på alla bikinis och sommarkläder, men imorse så hängde det riktiga vinterjackor! deprimerande för det är verkligen slut på sommaren, visst jag kommer inte hinna med det kalla så mycket men iaf, får ändå ångest! hatar när det är kallt och alla kläder man måste ha på sig, frysa när man lägger sig, vakna när man fryser och gå upp när det är kallt.. neee inge kul alls!


ska snart iväg med brorsan och gå på bio, men vad vi ska se är inte bestämt ännu.. nee michoo har lite beslutsångest om vilken film han vill se... jaa vi får helt enkelt se när vi kommer till bion då..

pilutta dig!

Så söt text! videon kan jag nog inte kalla lika söt, men men ibland hittar man inte alltid det man vill..





fucking match

Jag har alltid tyckt solna är ett bra ställe,nära till allt, pendeltåg, tunnelbana, bussar till stan ect det finns massa och välja på, MEN en sak som inte är lika kul det är dom här helvetes matcherna! Fulla eller inte fulla idioter som går runt och skriker, bor  på 7de våningen men hör dom klart och tydligt som om dom vore i mitt vardagsrum! centrum är smockat av idioter, tunnelbanan är inte enkel och ta och inte pendel heller, det som gäller är att om du har planer om at gå någonstans så gör det medans matchen är igång annars är det fan inte lätt!

jag som ska iväg runt halv 8 får se hur lyckat det blir  =/



För övrigt så har jag kommit på att Avril Lavigne har många bra låtar!


Why?

Why
Do you always do this to me



Bra låt, bra text!

Fred,lörd,sönd.. yes yes yes

oki, vet att jag har vart riktig dålig på att blogga nu på sistonde- not okey! Men ibland har man sina perioder helt enkelt, just nu sover jag å jobbar and thats it känns det som..

Men var ute i helgen både fredag och lördag riktigt kul.
Fredag va ja ute med söta lina :D och vi började kvällen på 54, där var det en riktigt söt vakt som hon kände och mikaela skulle ju såklart börja flirta på fyllan men men :P sedan blev det Berns där vi skulle möta linas pojkvän och vänner, sjukt söt kille MEN han var ju så jävla full! så tråkigt när dom ska förstöra för sig själva liksom och när dom tror att dom kan få en med sina söta små hundögon men hörrni killar jag ska säga er att så länge ni e fullare än mig så går det inte ;)
iaf så avslutade vi kvällen på lab.. en bra kväll helt enkelt!

me and lina ;)


Lördag va ja ute med Frida, det var flera år sedan vi va ute tillsammans så det var sjukt kul, måste göras om! Blev en liten tur till kellys och åt en massa goda nachos och shota lite ;) sedan 54!  Frida vi borde ses oftare!

Min Söndag bestod av att jag legat bakis och sedan var det jobb.. skit kul.. så nu har jag jobbat hela natten, och kl är nu 11 på morgonen och snart dags för mig att säga natti natti

yeeah

weey äntligen fick jag tillbaka min mobil, den har nämligen vart inlämnad för det har inte gått att ringa, lr ta emot samtal på den... fick ett sms idag att den var färdig, kommer till Air call och då har jag fått en helt ny mob, oki det var ju en likadan som jag hade men ändå en helt ny för det gick tydligen inte att fixa problemet... men men skönt att få tillbaka sin mob.. MEN såklart så har båda mina laddar fått ben och sprungit sin väg och gömt sig ? hmmm lite konstigt måste jag då säga..






it's like a fairy tale without a happy ending
But then again maybe we are just pretending
Why does it have to be so unfair?
Tell me that you care








...

Som vanligt är jag väldans trött idag, men idag kunde ja verkligen inte öppna ögonen, jag var helt död.. jag tror nästan jag skulle kunna sova hela kvällen och natten också det hade vart skönt men nej nej...

hade planer om att ta de lugnt i helgen, men så vart det ändrade planer, ikväll blir det utgång ska bli kul.. ska ut med lina som är världens goaste tjej :) ... lr jaa om hon nu vaknar, hon börjar bli sjuk och har jobbat hela natten,, men jag känner lite så att jag kan gå ut lika gärna som jag kan vara hemma ikväll... time will tell helt enkelt..

idag har jag ätit FISK! yes Mikaela har ätit fisk och ni som inte känner mig så är det inte vanligt, har nog inte ätit fisk på flera år, men jaa nu på sistonde har jag smakat på grejer jag inte tyckt om tidigare men gott var det iaf!

vaxa dig när du är 8 ? normalt ?

Lästa i Metro idag att 8 åringar vaxar sig! hur sjukt är inte det? Detta va såklart inte i sverige tack och lov men ändå, det börjar tydligen bli vanligt att barn under 12 år vaxar benen och bikini linjen... vart kommer detta sluta egentligen ? Är det normalt att en 8åring vaxar sig? jag menar jag är 22 och har vaxat mig 1 gång, vill iof göra det igen för det är skönt å slippa detta med å raka benen och sånt, men hur mycket hår har man på benen och bikinlinjen när man är 8 ? Jag tycker detta är så jävla stört, BARN SKA VARA BARN! Vad är det för föräldrar som vill att sina små barn ska vaxa sig? ska man inte lära sin 8 åriga dotter att hon är vacker som hon är ? neeej detta chockade mig rejält måste jag säga..


Two beds and a coffe machine

And she takes another step
Slowly she opens the door
Check that he is sleeping
Pick up all the broken glass and furniture on the floor
Been up half the night screaming now it's time to get away
Pack up the kids in the car
Another bruise to try and hide
Another alibi to write

Another ditch in the road
You keep moving
Another stop sign
You keep moving on
And the years go by so fast
Wonder how I ever made it through

And there are children to think of
Baby's asleep in the backseat
Wonder how they'll ever make it through this living nightmare
But the mind is an amazing thing
Full of candy dreams and new toys in another cheap hotel
Two beds and a coffee machine
But there are groceries to buy
And she knows she'll have to go home

Another ditch in the road
You keep moving
Another stop sign
You keep moving on
And the years go by so fast
Wonder how I ever made it through

Another bruise to try and hide
Another alibi to write
Another lonely highway in the black of night
But there's hope in the darkness
You know you're going to make it

Another ditch in the road
Keep moving
Another stop sign
You keep moving on
And the years go by so fast
Silent fortress built to last
Wonder how I ever made it


The Dark Night

yes då har man kommt hem från bion då, riktigt bra film- the dark knight MEN jag tyckte nog att slutet kunde vart lite bättre men de tycker jag nästan alltid om alla filmer, blir liksom aldrig riktigt nöjd med slutet på filmer man hoppas eller jag hoppas alltid på bättre slut, men vem vet kanske det är det som är meningen ? hmm jag vet inte men bra var den iaf !*tummen upp*





Jag blir så trött

jaa trött det är vad jag blir på alla dessa idioter som finns!  att folk orkar irritera en ? Jag kan verkligen bli på dåligt humör och det är fan inte kul och vakna och det första man blir är irriterad! Hela min dag blir förstörd.... åhhh till alla er idioter dra åt helvete säger jag bara!



såååå annars har de inte hänt så mycke i mitt liv just nu, inte så långt kvar till min resa :D vill¨åka nu nu nu nu nuuuuuuu,
ska träffa min monkey och gå på bio och se Batman- yeeahh fan som vi har velat sett den länge så de ska bli kul, vi har inte setts på över en vecka och de känns lite tråkigt men sen samtidigt så tänker jag att vi ska ju resa och vara tillsammans 6 månader dygnet runt så vi behöver inte oroa oss, man måste ju passa på att vara med sina andra vänner och familj nu när det inte är så långt kvar liksom.... well well nu ska ja in i duschen



Det ska egentligen vara en video här nu men inte fan ska de gå!  iaf ladda ner eller utuba joe feat papoose- where you at

Stand up

Yes kom nyss hem från stand up, riktigt kul faktist.. hade bara tänkt och ligga hemma ikväll och se en bra film i mjukiskläderna... men sen så fick ja sms om att de va stand up ikväll på söder å att jag borde hänga med... och jag tänkte why not... visst de va inga spec som skulle va där ikväll men kan ju ändå va roligt.. ungefär efter 1 timme så säger dom att nu så har vi en liten överraskning ett litet inhopp.... BJÖRN GUSTAFSSON!!! jag trodde jag skulle dööööö I LOVE HIM!  han är så sjukt bra, rolig,snygg,söt, bäst, rolig rolig rolig helt enkelt... alla blev nog lika chockade som mig när han sprang upp på scenen :D Kul som fan och gissa om jag var glad att ha hängde med ikväll och inte bara satt hemma..
Björn får mig och skratta även om han säger något dåligt så börjar jag skratta bara jag ser honom...

björnis



Dont worry, be happy... cant smile without you








And Then?...

jahap då satt man här en lördag kväll då, tråkigt fast ändå rätt skönt måste jag säga, ensam hemma med brorsan å hunden :)
Har precis målat naglarna och undrar varför det alltid är vänster handen som blir finast..för att man är högerhänt säkert men de irriterar mig som fan.. ja menar ja vill ju ha båda händerna fina, men om ja fick välja en så skulle ja helst vilja att min högerhand va lite finare än vänster..why? jo för att de e den jag gör allt med och den man visar mest hihi..kanske bara ja som är lite knäpp ?

Just nu står brorsan å steker potatis..mm ska bli gott å äta lite men han gör ju också tyvärr bacon å jag hatar bacon, hatar lukten å de stinker i hela lgh nu =/  men men får ju iaf god potatis....


ps: Gåsa aj löve ju!




Min krämiga pasta pesto

jag måste bara säga att jag är himla glad att min maträtt ska snart komma till cafe himla, yes dom kommer ha min krämiga pasta pesto som en rätt där vilket jag tycker är skit kul :D spec när ja kommit på den alldeles själv, oki inge svårt att komma på men iaf känner mig lite stolt ,visst de e ju absolut inget spec men fy fasiken vad gott det är! Och snart kommer alla andra också kunna smaka på det :D

Mikaelas krämiga pasta pesto:
Tagliatelle
Egengjord pesto
Kyckling
Championer
Sockerärtor
Matlagnings grädde
Salt & Peppar     

Sååå gott :D

Bedtime




Craving your body all through the night
Feels like I'm goin through withdrawls
I wanna hold you
I'll hold you inside of these arms
Dying to taste you, I can't deny
Can't get it out my mind
Please let me hold you
Cause I need your loving tonight

Whenever I'm near you
My love just comes down
Whenever I see you
I just want you around
Cause I wanna feel you
All through the day and the night
Whenever I'm near you
It feels like bedtime

Constantly thinking of things to do
Places where we can make love
Cause, I wanna freak you
I'll freak you where ever you want
Placing my kisses all over you
Caressing you so nice and slow
Oh how I want you
Girl, there's something I want you to know

Whenever I'm near you
My love just comes down
Whenever I see you
I just want you around
Cause I wanna feel you
All through the day and the night
Whenever I'm near you
It feels like bedtime

Do you get lonely?
Thinking about me?
Am I the only?
Girl I dream of love, think of it oohh yeah
Are you into me? Are you mine for me?
Say you can't go a day without me.
Girl I love you, and I want you,
And I need you, I need you, I need you, yeah

Whenever I'm near you
My love just coms down
Whenever I see you
I just want you around
Cause I wanna feel you
All through the day and the night
Whenever I'm near you
It feels like bedtime

50 days left

wohoo 50 dagar kvar, de e inte mycket åhhh så det betyder att om 50 dagar då står jag på arlanda och redo för min backpacking trip :D .. ska bli såå underbat, så kul sen när jag kommer till australien och har så många å hälsa på.. faan vad jag längtar....


Va hos gåsa idag på morgonen och åt lite frulle, mysigt som vanligt.. köpte faktist minirosor till henne,..varför ? jo för att jag älskar henne och hon behövde det tycker jag :D


Neee nu ska ja ut med lilla Rocky å sen laga middag
tack och hej leverpastej hihi

Rocky å jag vi e goda vänner fast en mycket olika

lalalallalaaa  såå skönt är helt ensam hemma i helgen, känner mig som ett litet barn som har FF haha, men skönt är der iaf... jag och rocky bara... oki lillbrorsan e ju hemma också men de gör inte så mycke.. skönt är det iaf


ORKAAAA!!

åhhhh jag blir så arg! kommer ni ihåg att jag skrev om mitt jävla cp idiot helvetes ex från norge om vad han hade skrivit för nåhgra dagar sedan ?  Nu har ja fått svar på att jag tydligen ringt för 2 månader sedan och frågat om han kunde betala en räkning ? ehh VA??? och nu skrev han i svaret att han har fått påminelse på påminelse som han inte betalat räkningar, och han har tydligen betalat en på 6000 nu helt plötsligt också ?  NEEE åhh jag blir så arg! men han kan ju bara försöka.. har inget som står på mitt namn och ska ut å resa nu snart så kommer ändå va borta    åhh idiot

Det var en gång..

Hur kommer det sig att man alltid dricker mer än man borde ?


Det var en gång en tjej som skulle ut med en av hennes bästa vänner, dom hade nyligen kommi hem från Grekland och där hade dom träffat en massa nya vänner, nu var det så att en av vännerna från Australien var på besök i Sthlm med en vän, så Tjejen och hennes kompis tänkte bjuda ut dom på middag och sedan visa hur det festas i sthm, Dom började kvällen på Resisen, ett 5 stjärnigt hotell med mycke god mat. dom drack en massa goda drinkar före och efter maten, kanske dom drack 1 för mycke ? Sedan fortsatte dom till Berns och tog lite fler drinkar och dansa dansa dansa...Den här tjejen träffade 3 gamla tjejkompisar hon inte sett på säkert 6-7 år sedan så det kom som en chock men var väldigt kul, dessutom så bodde en av dom i Australien och den här tjejen ska ju åka dit i December... Iaf så fortsatte kvällen vidare till East där det blev ännu mer dricka, vilket egentligen borde förbjudas, kvällen avslutatde med att det blev efterfest i Gullmars..
Den här stackars tjejen kom hem 6 imorse, alldeles för full,trött och hungrig.. Bakis ? JA som faan men man har bara sig själv och skylla... men det var en riktigt bra och lyckad kväll så det var liksom värt de här dåliga om man tänker efter... men det är aldrig kul å va bakis en hel dag.. well well thats my story




Min favorit låt, älskar den här, lyssnar på den hela tiden.. spec gitarr solot i love it!! Enjoy

Calling all angels...

Calling all angels
I need you near to the ground
I miss you dearly
Can you hear me on your cloud?

All of my life
I've been waiting for someone to love
All of my life
I've been waiting for something to love

Calling all angels
I need you near to the ground
I have been kneeling
And praying to hear a sound

All of my life
I've been waiting for someone to love
All of my life
I've been waiting for something to love

All of my life
I've been waiting for someone to love
All of my life
I've been waiting for something to love

Day by day
Through the years
Make my way

Day by day
Through the years
Day by day
Through the years

Day by day
Through the years
Day by day
Make my way

Day by day
Through the years
Day by day
Day by day




Älskar den här låten!
Lenny kravitz-calling all angels


hur dum får man va ?

oki, gick in på facebook, där har ja ett nytt meddelande från mitt gamla ex i norge, chockad ? jaa!

iaf så här stod det...hej, hoppas allt är bra med dig? snygga tattoos du har gjort, jo föresten så har jag betalat mobilräkningar på 8000 som är dinamen står på mitt namn! så om jag kan få tillbaka dom pengarna tack.. hoppas rocky mår bra du kan nå mig på tel ########..

HALLLÅÅÅÅÅ IDIOT! för det första om man nu får en räkning varför säger man inte till redan den första ? och för det andra , ehh jag har inte haft så lång bindningstid på abonemanget.. har ju fan bott hemma över 1 år i sverige, för det tredje så har han en massa grejer kvar som är mina som han lovat komma med för tusen år sedan, och om de nu står i hans namn så säg upp skiten , konstigt att han sagt att han reda gjort de när ja  flytta :S kanske han har spök räkningar... Neeej de här förstörde hela min jävla dag helt enkelt, blev på skit dåligt humör... ARG DET ÄR VAD JAG ÄR!!  åhhhhhhhhh idioter det finns!

Magkatarr (Dyspepsi)

Magkatarr, dyspepsi, är ett samlingsnamn för olika besvär från övre delen av magen, maggropen. Magkatarr kan utlösas av till exempel olämplig mat, stress och alkohol. Försök därför att förändra din livsstil om du har tecken på magkatarr.

Besvären kan utlösas och förvärras av till exempel:

  • viss föda. Det är individuellt vilken, men ofta nämns fet, salt, rökt och stekt mat samt kaffe och starka kryddor
  • stress
  • oregelbundna måltider
  • alkohol
  • rökning
  • vissa läkemedel, framför allt vissa mediciner mot värk och led- och muskelbesvär

Symtom

Alla har inte samma tecken på magkatarr. De vanligaste är:

  • smärta eller obehag i övre delen av magen
  • tidig mättnadskänsla när du äter
  • hungersugningar i magtrakten
  • känsla av uppkördhet
  • illamående och rapningar
  • halsbränna, som egentligen är ett eget tillstånd, men ibland kan vara ett delsymtom vid dyspepsi.

Dyspepsi leder sällan till komplikationer, men symtomen kan likna dem vid magsår, en sjukdom som blir allt mer ovanlig.

Egenvård

Det viktigaste är att undvika sådant som du själv märker orsakar eller förvärrar besvären. 

  • Undvik mat och dryck som du märkt besvärar dig
  • Ät allsidigt
  • Ät på regelbundna tider
  • Minska på eller sluta helt med rökning och alkohol
  • Försök ta bort orsakerna till stress och spänning
  • Undvik läkemedel som kan irritera magslemhinnan, oftast läkemedel som innehåller acetylsalicylsyra och medel mot led- och muskelvärk
  • Ofta hjälper det att äta något för stunden när man har problem eftersom magsyran går åt till att bearbeta maten




Jag har ju tidigare nämnt att jag har magkatarr- inge kul alls =/ men på dom senaste veckorna så har ja inte haft problem alls, inga problem innan grekland, inga i grekland å inga efter.. förns i lördags! då kom skiten tillbaka =( jaa alkohol har det vart mycke av vilket inte är bra, fet mat skyldig där också... neee måste ta å ändra på detta!


dagens låt

Dagens låt



clowner= läskigt

om jag skulle hem till någon och kommer in genom dörren....och det första jag ser är clowner som hänger i taket? Nee då hade jag fan vändt...hur läskigt är inte det, för det första så tycker jag clowner är läskiga, men att dom hänger i taket?? hmm nee tycker de e lite konstigt...

har vart och ätit frukost hos gåsa like always :) så himla mysigt, bara jag och gåsa!

orkar faktist inte blogga mer today, e så tröööött

Varför ?

Varför ska folk lägga sig i andras relationer?
Varför ska man bara sitta hemma dygnet runt om man har pojkvän/flickvän?
Varför ska man bli sur för att man går ut 1 gång i veckan?
Varför ska man bli arg för att man är ute längre än 12 på natten?
Varför ska man bråka varje dag om onödiga grejer?
Varför ska man spela mamma när man inte är det?
Varför bli sur för att man inte tar tbana hem?  det går faktist nattbuss och taxi!
Varför bli sur när man inte svarar i telefon? Man kan ha dålig mottagning eller mobilen i väskan, man kan inte höra allt hela jävla tiden!

Åhhh  neee jag bara förstår mig inte på vissa människor!




Någonting som fattas..

Det känns som att det är någonting i mitt liv som fattas, jag vet inte vad det är men någonting är det.....

Jag är så trött på alla idioter, på alla dumma människor, på alla som alltid ska klaga och komma med elaka kommentarer... visst jag kan också klaga och säga saker ja kanske inte borde, men jag gör det inte till dom ja inte borde och jag gör det inte för att vara elak...
En bra kompis- bästa kompis ska man väl kunna säga allt till utan att det ska kännas jobbigt och utan att den personen ska döma? Jag kan väldigt ofta känna att jag inte kan säga allt, eller jag kan säga allt men sedan vet jag att någon kommer fälla en dum kommentar, och jag tycker inte det är oki!
Och killar.. jaa alla har vi olika tycke och smak.. vilket är tur, jag menar hur hade det annars sett ut om alla tyckte likadant?och ålder ? vad spelar det för roll ? om en 30 årig kille är tillsammans med en 21 årig tjej så är det inge fel alls, men är en 18 årig med en 22 årig så är det fel ???  Nej jag tycker inte det ska vara sååå! Huvudsaken är väl att man har de kul och bra tillsammans ? eller ? '

kanske det bara är mig det är fel på, jag vet inte.. jag dömer iaf inte mina vänner, tycker dom om någon som ja inte tycker är så snygg, fine bra för dom, kul för dom .. men gäller det mig nee då är det andra visor minsann..

Idag är  en dålig dag, jag är nere,arg,irriterad,trött,ledsen,deppig och inte  alls på humör!

Before he cheats

Right now,
He's probably slow dancing with a bleach blonde tramp
And she's probably getting frisky
Right now,
He's probably buying her some fruity little drink
'Cause she can't shoot whiskey
Right now,
He's probably up behind her with a pool stick showing
Her how to shoot a combo
And he don't know...


I dug my key into the side of his pretty little suped up four wheel drive
Carved my name into his leather seats
Took a Louisville slugger to both headlights
Slashed a hole in all four tires
Maybe next time he'll think before he cheats


Right now,
She's probably up singing some white trash version of Shania karaoke
Right now,
She's probably saying I'm drunk and he's thinking that he's gonna get lucky
Right now,
He's probably dabbing on three dollars worth of that bathroom polo
and he don't know...

That I dug my key into the side
Of his pretty little suped up four wheel drive
Carved my name into his leather seats
Took a Louisville slugger to both headlights
Slashed a hole in all four tires
Maybe next time he'll think before he cheats


I mighta saved a little trouble for the next girl
'Cause the next time that he cheats
 you know it won't be on me
No, not on me

'Cause I dug my key into the side
Of his pretty little suped up four wheel drive
Carved my name into his leather seats
Took a Louisville slugger to both headlights
Slashed a hole in all four tires
Maybe next time he'll think before he cheats

 maybe next time he'll think before he cheats

 



080808 =

SKIT!

oki jag och monkey skulle in på 08 som dom har gjort en så jävla stor grej av..... hmm jag bara undrar om man nu planerar att fixa en så stor grej borde man inte då organisera det lìte bättre ? och borde man inte ha åldergräns? och borde man inte ha musik som det är skrivet? jag menar längre än till kl 12? Nej detta var en STOR BESVIKELSE!

jag som verkligen var på G ikväll och redo för en partykväll och jag behövde verkligen det! men nej nej istället sitter jag hemma nu framför datan, kul fredag kväll jag fick.... och nu undrar ni varför vi inte drog någon annanstans? joo för att det var fullproppat runt hela stan och såna jävla köer och jag orkar inte ställa mig i dom, de e liksom inte värt det.. och sitta och åka till söder runt halv 2 känns inte så jävla kul heller då allt stänger tidigt där.....nee jag hoppas på en bättre kväll imorn..

å bara skit på tvn like always =(
and gåsa if u read this, du kan va glad att du inte föjlde med för de va en misslyckad kväll =(


vad är det för fel ?

mm har precis ätit tacos med fast vegetarisk! Riktigt gott...frukost blev liksom middag idag, vaknade kl 15.. jag förstår inte vad som är felet på mig, jag kan inte sova på nätterna, va rätt seg igår och la mig i sängen rätt tidigt, ungefär kl 01 somnade jag, vaknade sedan halv 2 på natten och var hur pigg som helst och inte det minsta trött =( låg och vred och vände på mig, kollade lite på tv och hoppades att jag skulle somna om men neeej då, till slut blev ja hungrig och tog mig en macka och lite fil... helt plötsligt var kl 7 på morgonen! somnade ca halv 8 imorse, det är fan inte normalt.. känns som jag testat allt man ska testa för att kunna somna.... ni som har några tips, skriv gärna dom till mig tack!

känns inte så kul att man ska ut ikväll och det är kallt och regnigt, okej om man ska ligga hemma och mysa i soffan med någon och det regnar,, men fan inte när man sk ut och festa men men...

Längtar tills min Monkey kommer ikväll, då ska vi dricka lite vin och äta lite kex med ost innan vi går ut, ska bli riktigt mysigt =D

me and monkey (jessi) ;)

Have U Ever..

Idag har vart en tråkdag, en depp dag... nee jag hatar den här känslan när man bara är helt nere och det finns inget som kan få en att le, =/  jag längtar så mycket nu till min resa, vill bara komma bort från alla jobbiga människor,alla idioter, alla problem och alla idiot killar!  Självklart så kommer jag att sakna vissa personer men iaf...

och nu sitter jag här som vanligt kl är lite över 12 och jag är inte det minsta trött och bara skit på tvn, och film på datan kan man inte se för min e paj och brorsans data finns de inget film ja vill se..

nee orkar inte ens skriva något, hitta den här låten idag, gamla tider och memories, enjoy


=(

Det var nog inte menat att ja skulle ha en ny ipod =(
mammas data jag hade alla mina låtar och alla bilder och filmer dog idag, kul.. allt är borta! man tror alltid att när någonting är skit så kan det inte bli värre  MEN det blev det!
Ont i huvudet har jag idag också jätte jätte jätte ont.. trött och vill bara ligga i min säng och se en bra film och typ sova i tusen år......

Har tänkt att ja måste förbi Tyson min tattuerare och visa min tattoo som han gjorde, nu är den färdig läkt så han vill ju se hur den blev om vi ska fixa till lite mer på skuggorna eller inte, men jag orkar inte någonting nu för tiden.. bara sover och sover .. måste skärpa mig!!

..Lucky Me..

åhh jag blir så arg!  jag har haft en creative som har fungerat hur bra som helst förutom att det inte går att göra spellistor, vilket har irriterat mig som faaan, och vill jag lyssna på en artist går det bara att lyssna på en låt, idiotiskt. Men för övrigt så har den vart väldigt enkel att hantera, sätta in ny musik,bilder och filmer är hur enkelt som helst..

Jag har iaf köpt mig en ipod touch idag,brorsan har en och sandra hade en i grekland jag blev väldigt bortskämd med.. oki den är ju ett helvete och hantera tycker jag! först och främst måste allt gå via itunes, och filmer kan du inte bara dra över för dom måste konverteras och grejer.. har iaf suttit hela kvällen men att lägga in massa nya låtar på itunes.. har ingen data så använder mammas och där har det inte funnits... så jag har behövt göra en massa grejer...

1- ladda ner itunes  ( jag är riktigt dålig när det gäller nerladdnings grejer)
2- föra över mina låtar från creative till mammas data
3- lägga in alla i itunes
4-ta bort allt som låg i nya ipoden för jag har köpt den på annons så det låg massa annat kvar
5- skaffa konverteringsprogram till alla filmer ( vilket inte var enkelt)      tack S för hjälpen :)
6-göra en massa spellistor

 när jag äntligen är färdig med allt så lägger jag in alla mina 702 låtar på min nya ipod, nästan helt nöjd men ville ha fått in lite filmer idag också men oki de får bli en annan dag tänker jag..
Tro faan då att min data ska cp så alla mina 472 låtar som ja haft på creativen som är sparad på en mapp försvinner, vilket betyder att de försvinner från itunes och helt plötsligt har ja bara ca 200 låtar??!!  Jag trodde jag skulle bli helt jävla galen, så här sitter jag halv 2 på natten och har fått göra om steg 2,3 och 6  igen!

Jävla skit varför ska de va så komplicerat för? varför inte bara kunna dra över  bilder, låtar eller filmer som på en creative det är så enkelt och inga problem...och du kan göra det på vilken data som helst, men med ipod touch så går de bara att ändra dina låtar och så på dn data, sätter du in på en annans och vill ta några låtar från någon så går det fan inte, då blir du av med alla dina och får alla som är på den datan du kopplatin den i.. idiotiskt!


Men jag är ju nöd men själva ipoden annars förutom när man har den i datan! =D

förutom detta har jag haft en bra dag, var och åt frukost hos gåsa like always.. sedan haft lite tild med brorsan och hunden..

Play me through the night

A smoky room, a small café
They come to hear you play
And drink and dance the night away
I sit out in the crowd
And close my eyes
Dream you're mine
But you don't know
You don't even know that I am there


I wish that I was in your arms
Like that Spanish guitar
And you would play me through the night
'Til the dawn
I wish you'd hold me in your arms
Like that Spanish guitar
All night long, all night long
I'd be your song, I'd be your song

Steal my heart with every note you play
I pray you'll look my way
And hold me to your heart someday
I long to be the one that you caress with tenderness
And you don't know
You don't even know that I exist


i dont want 2

jag är så trött, mina ögon svider och orkar knappt hålla dom öppna =(

ska snart iväg och jobba hela natten, brukar alltid sova lite på dagen 1 timme eller 2.. men så blev det inte idag. sov rätt dåligt inatt och skulle upp tidigt, eller kl 10 men det är faktist tidigt  för mig speciellt när man somnar lite över 4 på nätterna... skulle iaf luncha med S idag på hans lunch, trevligt faktist.. bestämde mig sedan för att åka till cafe himla å hälsa på isabella en snabbis, men fastnade med henne, så satt först där, åkte sedan hem till henne för å hämta Milo som skulle lämnas på hunddagis och sedan fika i centrum  OCH jag gjorde ett riktigt bra fynd idag, hittade ett par jätte fina skor som ja velat haft tidigare, ett par lila puma tygskor, dom har kostat 700 och nu kostade dom 150 kr! dom var tagna direkt!. så mina sovtimmar liksom bara försvann.. fast det var det ju värt eftersom ja fick kvalitetstid med Gåsa och nya skor =D

jag hatar den här känslan när man får ångest, den känslan har jag just nu and i dont like it! vill bara krypa ner i sängen med lite te och en bra film ... och kanske lite godis också.. och bara ligga och mysa i det här skit vädret, vill inte utanför dörren just nu, vill inte in i duschen,vill inte ut med hunden heller när det regnar som det gör.. neee men allt är ju inte alltid som man vill tyvärr... jag vill att det ska va helg nu nu nu nu....

nu måste jag in i duschen och stressa.. hur ska ja orka denna kväll ?

Vi är faktist egna!


Idag har jag vart och vaccinerat  mig, inte kul! jag hatar nålar och sånt.. många tycker det är konstigt då jag har en väldigt många tattoos men det är inte samma sak!

iaf så undrar jag... ..

Bara för att man har pojkvän betyder det då att man bara ska sitta hemma resten av sitt liv?
Att pojkvännen har all rätt och bestämma över dig ?
Att du inte kan få vara dig själv för då får du bara klagomål?
Att du inte kan gå ut med dina vänner mer än 4-5 timmar en gång i veckan?
Jag trodde att alla var en egen individ!!

och nej kompisar har heller ingen rätt att bestämma över någon, ingen ska bestämma över någon alls, man är väl för fan ingen hund? sitt, ligg, vacker tass.. du ska va hemma, prata inte i telefon, du får inte dricka ett glass vin med dina kompisar!.... neee ja bara irriterar mig så jävla mycket på detta!  och jag gillar inte heller folk som ska lägga sig i andras förhållande bara för att dom har ett torrt jävla förhållande och bara sitter hemma och inte har något liv betyder det inte att alla andra par också ska göra det... LÅt folk bara va och leva sina liv så som dom vill leva det, låt dom leva sitt liv precis som dom vill och låt dom göra så som dom vill om det får en att  må bra av det? är det inte viktigast att din syster,flickvän,pojkvän,bror mår bra ??

För mig är det viktigast att dom jag bryr mig väldigt mycket om och älskar mår bra! det kommer i första hand...











sunday

idag har vart en rktigt tråkig dag, oki sov iof bort halva dagen då jag vaknade kl 16... vakna med att jag hade riktigt jävla ont i ryggen men så är det när man sover i en obekväm soffa...

My best friend bytte namn idag, från och med idag heter hon isabella och har börjat ett nytt liv, det tycker jag är bra! det är bra att hon ska börja äta 3 måltider om dagen! :D

N
U sitter jag här och är inge trött alls men vet att ja borde försöka sova då jag ska upp väldigt tidigt för att ja ska gå och vaccinera mig- är jätte rädd för det, tycker det är jätte läskigt men sådant som måste göras när man ska ut och resa.. nu är det bara 2 månader kvar det är helt sjukt, längtar så jävla mycke men kommer sakna vissa personer här hemma också.. men hoppas dom finns kvar när jag kommer hem..

Har tänkt och överraska Gåsa på jobbet å äta frukost innan jag ska vaccinera mig :) so if u read this gåsa så vet du :D



jag och Gåsa- på väg till snaps ;)   Gåsas nya förlovningsring :D


just love it!

jeff dunham e för rolig

haha here comes another one :P



silence! i kill you..

om du har 10 min så kolla denna.... ;)


Paralyzing me


everytime you messed with my head
all the things you did and you said
see my scars spell out your name and
you're paralzing me

everytime you left me behind
all these tears are no longer mine
because you took it all away and
you're paralyzing me

memories they fall apart
whenever your inside my heart
take my tears they say a lot
since your the one who put them there
when i needed you the most
you were no where to be found
but i still hung on just hoping for my love to come around

everytime you messed with my head
all the things you did and you said
see my scars spell out your name and
you're paralzing me

everytime you left me behind
all these tears are no longer mine
because you took it all away and
you're paralyzing me

i miss those times when things were simple
and your heart was mine
i just dont understand how you could throw it all away
when i needed you the most
you were no where to be found
but i still hung on just hoping for my love to come around

everytime you messed with my head
all the things you did and you said
see my scars spell out your name and
you're paralzing me

everytime you left me behind
all these tears are no longer mine
because you took it all away and
you're paralyzing me

Look Up At The Sky
Its A Bird Its A Plane
Nah Its Just Me
Again Crying In The Rain
I Cant Figure Out Why I Feel So Ashamed
You Push Me So Hard That I Feel So Insane
Everytime I Cry You Dont Wipe My Eyes
When I Was Scared You Wasnt By My Side
Everything It Did Was Made Me Wise
And I Guess Its All Goof Cause It Kept Me Alive

when i needed you the most
you were no where to be found
but i still hung on just hoping for my love to come around


everytime you messed with my head
all the things you did and you said
see my scars spell out your name and
you're paralzing me

everytime you left me behind
all these tears are no longer mine
because you took it all away and
you're paralyzing me



-Tila Tequila-

                                                          

boring

Varför ska alltid dom bra kvällarna sluta dåligt ?  man har kul hela kvällen och är på bra humör fram tills 10 min innan man ska hem så ska det alltid finnas idioter som ska förstöra allt! 

hade iaf sjukt kul med Gåsa den lilla stunden hon var med, å sedan med jessiii min lilla galning...
har så tråkigt idag, har inte gjort ett piss och vet inte om jag orkar det heller.. och vädret gör ju det inte roligare direkt... men men... nee ska nog äta lite ostbågar nu

Talanger!

oki satt och kolla lite på youtube och hitta dom här söta ungarna, mitt hjärta smälter så söta och charmiga! spec första och sista





Jessica sanchez- 12 år och sjunger sjukt bra, tror hon kommer bli riktigt stor!



Såå braaa




Så jävla söt!

Hur kan man misslyckas?

Hur kan man misslyckas med lite klyftpotatis?

Träffade Frida igår vilket var tusen år sen så det var riktigt kul!, vi bestämde för att dra ut och käka och valde söder, jag älskar söder och tycker det är mysigt.. går på götgbacken och ser Mest så vi tänkte why not, menyn såg bra ut.. för det första får vi vänta i evigheter på maten och dom har inte särskilt många matgäster.. Jag hade beställt Fläskfilespett med pommes men bytte ut dom mot klyftpotatis, in kommer maten och där är 3 stor klyftpotatisar och ja hade trott att de skulle vara små men nej nej.. salsa såsen man fick till smakade ketchup inte så jävla gott, potatisen va så smaklös att ja trodde jag åt luft.. jag menar jobbar man som kock borde man väl ändå kunna laga lite jävla potatis ? men nej på Mest så är det tydligen väldigt svårt.. Men man lär sig av sina misstag..Detta är skället till att jag alltid går till Kamarina =D, alltid bra mat, mysigt ställe, bra priser..

Min lilla Monkey (jessi) kom förbi igår också och vi har inte heller setts på ett bra tag =/ så det va kul att umgås lite men det ska vi minsann få göra så det räcker och blir över när vi ska resa om 2 månader, jag kan inte fatta att det bara är 2 månader kvar till jag ska ut och resa och inte komma tillbaka på minst ett halvår.. lite läskigt är det men fan vad ja längtar!

Tog en liten runda till snaps igår men det va ingen höjdare, ingen bra bartänder var där och riktigt dålig musik, ja är en sådan människa som kan lyssna på det mesta men jag menar när man bara spelar house musik i en timmes tid så är det inte så kul längre så jävla bra tycker ja inte att det är, oki 1 eller 2 låtar och sedan byta lite men nixen pixen heroin Djn skulle minsann inte byta.. ska tillbaka till Snaps ikväll med Gåsa å Monkey ska bli mysigt.. å då ska ja fan äta lite nachos =D






Joshua Radin- Only you


Until we Bleed

I'm naked
I'm numb
I'm stupid
I'm staying
And if Cupid's got a gun, then he's shootin'

Lights black
Heads bang
You're my drug
We live it
You're drunk, you need it
Real love, I'll give it

So we're bound to linger on
We drink the fatal drop
Then love until we bleed
Then fall apart in parts

You wasted your times
On my heart
You've burned
And if bridges gotta fall, then you'll fall, too

Doors slam
Lights black
You're gone
Come back
Stay gone
Stay clean
I need you to need me

So we're bound to linger on
We drink the fatal drop
Then love until we bleed
Then fall apart in parts

Now we're bound to linger on
We drink the fatal drop
Then love until we bleed
Then fall apart in parts


RSS 2.0