Girls Day

Då var man snart på väg för att dra hem till Linda, idag blir det tjejdag/tjejkväll... dricka vin och laga middag tillsammans, se tjejfilmer, rensa kläder och prata killar.
Ska blir riktigt mysigt faktist, har precis kommit ut från duschen så nu är det dags att klä på sig och sen dra sig mot tbanan.

Så jävla skönt att blåa linjen snart börjar fungerar som den ska!
Kanske bloggar lite senare från mobilen eller Linda .. om jag orkar.


Tjingeling så länge!

Me and Hassle

Japp, igår var jag och Elina och såg Erik Hassle! Sjukt jävla bra var han live, så jävla gullig med sitt oranga krullo hår ;)
Mycket trevlig och bra kväll var det igår, sådär lagom kväll. En bra konsert med bra sällskap helt enkelt.  Båda var rätt trötta efter så det blev hemgång fast det var rätt skönt faktist.


Ändrade planer

Imorn så hade jag och kära Sandra planer om att vi skulle se Eric Hassle som vi båda älskar, vi tänkte middag hemma och sen konsert, MEN nu blev det lite ändrade planer för Sandra måste till Norge, jävla skit faan säger jag! 
Jag är ju såklart jätte glad för hennes skull men hade ju sett fram emot våran lilla tjejkväll med varandra :P
Fast nu blev det som det blev och kvällen blev räddades ändå. Ska ÄNTLIGEN få träffa Elina och få umgås lite.. vi har inte setts på hur länge som helst så det ska faktist bli jätte kul att träffa henne imorn.. så de blir jag och Elina och underbara Hassle imorn... åhh vad jag längtar!


Jag, Sandra och Elina.
Jag, sandra och elina


Har redan planerat hur min dag ska se ut.
Planen är att gå upp tidigt och vaar duktig och träna, sen duscha och åka in till stan för att hämta biljetterna till kvällen, gå en långpromenad med hundarna, äta middag och sen träffa Elina den fina!  Jaapp så ser min dag ut och jag längtar!!!




Ett litet tips

Ett litet tips till er tjejer som vill komma över en kille.
Jag tycker den här ideen är så himlans bra, en tjejkompis till mig har gjort den och jag ska fan göra den jag med nästa gång jag vill glömma någon...

Påminn er själva varför han inte är bra för dig!

 

 

                                  

Här är bara några bra ord varför han inte förtjänar dig! ;)
sätt upp lapparna i lägenheten och glöm idioten helt enkelt!


Im sorry...

jaa alltså sorry att jag vart dålig på att blogga! Jag har bara inte haft ork eller lust till att göra det.


Så egentligen har det inte hänt något speciellt roligt i mitt liv, mammsen fyllde år i lördags så då vart det mat på favorit returangen Kamarina, mmm så jävla underbart gott varje gång där!  Sen vart det utgång med Jessie och Sandrita och det blev det vanliga, malmen och Berns.
Sjukt bra musik på berns i lördags man vill liksom bara dansa hela natten lång!  Vilket vi också gjorde men jag hade sjukt jävla ont i mina fötter, MEN vill man vara fin får man lida pin ( eller hur det nu stavas) som det nu heter.

Jobbade igår natt så idag har jag sovit bort dagen som vanligt.. tänkte nog vara duktig och ta mig en långpromenad, sen blir det taco till middag ;)


Och så här såg jag ut i lördags ;)

lilla jag


Who are you?..

Klockan är två på natten och jag sitter här i soffan och glor på tv, är inte trött som vanligt.. att jobba natt förstör ens dygn som fan men men det är bara och leva med det.
Inget bra på tvn som vanligt heller funderar på om jag kanske ska sätta på en film ?

Sitter och överför lite låtar på mobilen också.. hittade nämligen min hårddisk med lite gamla godingar ;)
Faan har egentligen ingenting att blogga om.. som vanligt. Vet inget kul att skriva och nee kanske man ska lägga ner sin blogg ? 
Jag har ju inte så många läsare... vilka är ni som läser min blogg ? och varför läser ni den ?


neej nu blir det nog leta film så jag har något att se på iallafall.

Chippendales 2

Tänkte bjuda på lite bilder från en av dom bästa kvällarna i mitt liv!
Dock är dom suddiga och inte världens bästa bilder men bättre än inget, har lånat dom här av Sofie som var med, hittar inte min sladd till datan men ska lägga upp mina bilder så fort som möjligt!

Och här sitter lilla jag



och får reda på att det är dags för mig att...

 
Sätta på en kondom?  what the fuck ?


jahap ska det göras så är det bäst att göra det ordentligt :P


Såååå jävla heta!


Ohh la la.. me likiieee ;P


Rocky

Så här skönt har min söta rocky det brevid sin tjej tila. Tänk om man kunde va så bekväm av sig jämt;)

Good Morning

Jag vaknade 10 över 6 på mogonen idag!  Det händer verkligen inte ofta kan jag ju säga, brukar fortfarande ha en timme kvar på jobbet vid den tiden. sjukt.
Igår vart det middag och bio igen med (.....) och sen massa mys hemma, väldigt trevligt!
Såg Kvinnan som lekte med elden, sjukt bra film och käkade pasta med oxfile, mums ;)


Nu ska jag ta mig en dusch och sen måste jag gå till mitt förråd för att plocka ut allt för att hitta mina lite varmare kläder.. usch kommer inte bli kul att bära in och ut allt i det kalla förrådet, men lika bra att ta och göra det nu så jag har det gjort för det måste ju tas och göras helt enkelt.
Sen blir det jobb inatt för min del som vanligt, skönt att ha vart ledig i 2 dagar men nu är det back to reality!


Och en liten bild på mig från Australien.

me in australia





Neej får bli mer bloggande sen ;)
Tjingeling!

CHIPPENDALES!

Igår var den bästa kvällen ever!

Kan inte fatta att vi var och såg på CHIPPENDALES igår, helt jävla sjukt! Det var så JÄVLA BRA! åhhh dom var så jävla fucking sexiga så jag trodde nästan jag skulle dö i en hjärtattack.

Det var en sjukt bra show och gissa vem som var uppe på scenen? JAAAAAG! :D så jävla underbart och inte nog med detta har man ju fått tagit på dom och pussat på dom, och en massa bilder med dom har jag också,väldigt viktiga grejer!
Men det bästa på hela kvällen var ju faktist att jag vart uppraggad av en chippendale, japp jag fick telefonnummer och lite till om man säger så :P hahah åhhh kvällen igår kommer jag aldrig att glömma!

ska lägga upp bilder så fort jag har tid ;)


Svar på kommentar!

Angående att jag är en idiot och har blivit lurad angående mitt abonemang?

NEJ JAG HAR INTE BLIVIT LURAD! OCH JAG VET ATT DET SJÄLVKLART INTE INGÅT I ETT ABONEMANG MEN JAG HAR FAKTIST TAGIT INTERNET MAXI SOM DET HETER, MAN BETALAR ALLTSÅ 99 KR EXTRA I MÅNADEN FÖR ATT KUNNA GÅ IN PÅ INTERNET HUR MYCKET MAN VILL UNDER EN MÅNAD!
FÖR ATT SLIPPA HÖGA RÄKNINGR!

OCH NEJ JAG ÄR INTE EN IDIOT, DET ÄR DOM SOM SITTER MED FAKTURORNA SOM HAR GJORT FEL! TILL OCH MED TELE2 SÄGER ATT DET HAR BLIVIT ETT FEL I FAKTURAN, DOM SKULLE ALLTSÅ INTE TAGIT BETALT MEN NU HAR DOM GJORT DET, ALLTSÅ ETT FEL! ETT FEL SOM KOMMER FIXAS!
JAG KAN VARA INNE HUR JÄVLA MYCKET JAG VILL PÅ INTERNET PÅ MIN MOBIL OCH DET SKA INTE KOSTA MIG FLERA TUSEN DÅ JAG FAKTIST HAR INTERNET MAXI!
JAG FATTAR VÄL ATT DET SKULLE VA SVINDYRT OM JAG VA INNE PÅ INTERNET UTAN ATT HA ETT AVTAL OM DETTA FATTAR NI VÄL? ELLER TYDLIGEN GÖR NI JU INTE DET MEN MEN SKIT SAMMA!

JÄVLA IDIOT KAN DU VARA SJÄLV!

Girls Night

Är hur stressad som helst just nu!
Jobbade hela natten igår och har hunnit sova 3 timmar idag så känner mig helt död.

MEN nu är det dags för mig att ta en taxi till gullmars för att träffa tjejerna och äta middag och sen ska gå och se CHIPPENDALES!! kommer bli så jävla kul, tjejkväll med god mat, snygga killar och självklart så är vi ju också fixade med klackar och hela kitet ;)  
neej nu kommer taxin, bloggar när jag kommer hem!

Jag vill...

Faan vad jag är trött på detta!
Att sova bort hela dagarna och ändå vara trött?  Somnade runt 10 på morgonen och vaknade igen vid halv 4 och under dom här timmarna småvaknade jag jävligt många gånger, skit jobbigt! Fattar inte hur jag ska orka jobba inatt igen.. vill inte jobba mer, vill verkligen inte jobba mer natt, jag är så jävla less på detta!

Jag vill ha ett normalt liv!


Jag vill ha ett dagjobb
Jag vill jobba måndag till fredag och vara ledig helger (då jag jobbat helger hela mitt liv)
Jag vill hitta en lägenhet
Jag vill kunna träffa mina vänner på kvällarna utan problem
Jag vill att alla mina problem ska lösa sig NU!

Cold Desert

Gillar att lyssna på lugn musik när jag ska sova eller alltid ha tvn på.
Här är en av mina favorit låtar att somna till som spelas mycket just nu i min ipod.

Kings of leon- Cold Desert



Good Morning, Good Night

Då var ännu en natt på jobbet avklarad då!

Gick och solade en snabbis efter jobbet, tänkte att det var lika bra att göra det så man hade det gjort.
Så nu blir det snart dags för mig att hoppa på John Blund tåget och få några timmars sömn tänkte jag för inatt blir det jobb igen.. sen är jag ledig hela två dagar! Och dom ska jag verkligen njuta av ;)

Har precis tryckt i mig lite filmjölk med hallonsylt, mums!
Neej mer bloggande får det bli sen när jag vaknar igen.. orka sitta och blogga en söndagsmorgon klockan 9 ? nej nej såå Good morning på er alla morgonmänniskor och Good night till alla mina nattugglor!


Blää

Då var klockan 5 på dagen och jag är rätt så nyvaken..fint väder och man har sovit bort det som vanligt eftersom man jobbar hela nätterna och slutar 7 på morgonen... it sucks!

Blir jobb inatt med för min del och kanske till och med imorn.. ahhhw vet inte hur jag ska orka!
Känner mig nere idag eller gör det nästan varje dag, jag är så trött på att må dåligt, jag är så trött på att mina problem aldrig löser sig, jag är SKIT TRÖTT på mitt jobb som jag verkligen vantrivs på just nu.. tycker det är hemskt att sitta på jobbet och vill bara hem så fort jag satt foten där...
Men 3 månader måste jag stå ut och så är det bara .. fy fan!


NÄR SKA JAG FÅ LEVA ETT NORMALT LIV IGEN ?


Ångest!

Fan vad jag vantrivs på mitt jobb just nu, jag verkligen hatar det! Jag mår skit dom dagarna jag vaknar upp och vet att jag ska jobba på kvällen, jag får lust att spy,gråta och bara ligga i sängen hela dagen. Har aldrig mått så dåligt över ett jobb som jag gör just nu :-( Jobbar såklart imorn med och nästa vecka..ja ja livet suger just nu

work work work

Har nyligen kommit hem från solarieöarna ;)
Jag brukar alltid vara brun men den här sommaren har jag vart en riktig blekfis måste jag säga!  Känner att det var dags att ta tag i solningen ordentligt och försöka bli lite brun och fräsch.

Ikväll blir det jobb för min del, känns rätt tråkigt faktist och imorn jobbar jag också.. så denna helg blir en jobbhelg och inget party party inte!
Vädligt ovanligt för min del att faktist inte gå ut på en hel helg och nu blir det andra helgen irad jag inte festar.. för förra helgen var det mys helg med (.....) japp. Men väldigt skönt faktist att inte gå ut för nu när det börjar bli kallt så är det inte lika mysigt och kul att gå ut.... neej nu ska jag ta och måla mina naglar och sen beställa pizza! Orkar inte laga middag idag...

Tjingeling!

Slänger in en liten bild på mig och tjejerna ;), mycket roligare med inlägg som har bilder tycker jag!
Me and the girls
Jag, sofie, jonna, sandra och jasmine! ;)

Fucking jävla Tele2!

Jag förstår verkligen inte! Hur länge ska allt gå emot mig egentligen? räcker inte 23 år?

Ingenting vill lösa sig för mig, verkligen ingenting! Jag är skit TRÖTT på att leva det här jävla skit livet!
Inte nog med alla mina problem så fick jag min mobil räkning, och jag har fast pris varje månad men denna månad så har jag fått en räkning på 1800 kr för mycket!

Ringde självklart till kundtjänst och där blev jag kopplad och sen kopplad igen och tror ni dom hade något vettigt att säga? neej jävla idioter!
Alltså grejen är den att jag har internet på min mobil och med mitt abonnemang jag har så ingår fritt internet och jag ska alltså kunna surfa hur mycket jag vill och hur många gånger jag vill under dagarna,veckorna. MEN nu på min räkning så står det att 1800 kr är för internet ?  WHAT THE FUCK?
Gick ner till Phone house där jag tecknade mitt abonemang och krävde en förklaring!  Och då har det blivit fel i fakturan och dom har ringt till Tele2 kundtjänst och jag har vart där i nästan en timmes tid för att lösa detta fel som har uppstått, och detta är inte Phonehouses fel utan fucking jävla Tele2 och dom säger att jag blir tvungen att betala detta och att dom inte kan ändra på fakturan?

Detta går jag självklart inte med på då jag faktist har tecknat ett abonemang med fast pris varje månad och nu helt plötsligt vill dom att jag ska betala 1800 kr för något jag har gratis? GLÖM DET!  Det är dom som har gjort ett fel och jag ska minsann ringa och klaga tills dom gör något åt saken!!


Erik Hassle

Ännu en bra låt med Erik Hassle!
ohh han har så himla underbar röst, eller vad tycker ni ? ;)







Och ännu en bra låt....




Med den här låten känner ni ju iallafall igen honom :P





And guess what?  JAG ska på hans konsert med Sandrita den 29e september! ;)


Solarieöarna

Som vanligt så vill ingenting i mitt liv fungera som det ska just nu.. igår skulle jag se på mina två filmer jag hyrde men tror ni att båda av dom fungerade ? nope ena filmen var det fel på så idag när jag lämnar tillbaka dom blir det minsann en utskällning.
Jag var skit irriterad över detta igår när jag hade krypit ner under täcket, tagit fram mitt goda och var helt redo för en komedi, så fungerar inte filmen!

Jaja livet går ju vidare men iallafall... fick se på slumdog millionare som var sjukt bra!
sen låg jag vaken halva natten eftersom ja inte kunde sova som vanligt  och nu imorse så ringde klockan redan halv 8 för jag hade planer om att gå upp och sola och ta en långpromenad.....

men här ligger jag fortfarande i sängen och är skit trött men ska nog ta och gå upp snart... äta lite frukost, gå en långpromenad och sen sola.


Rubrik

Det vart inte så mycket idol för min del, för jag fick ett samtal av (hemligt) så satt och prata i tel hela idol ;)
Tur att det finns en som kan få mig och må lite bra just nu iallafall!

Me, Myself and I

Känner mig nere idag, trött på allt, trött på livet.

Tack gode gud att jag är ledig idag, hade ju inte vart så kul att sitta på jobbet och vara helt nere.. så idag har jag sovit halva dagen då jag jobbade hela natten igår.
Och nu har jag precis kommit upp från ica där jag har handlat massa gott!  Först så vart det Thaigryta som redan är färdig och den är sjukt god! Var lite lat så jag orkade inte riktigt laga middag.
Sen så har jag handlat chips och dipp, vindruvor och hyrt 2 filmer!



Ps i love you och slumdog millionare blev det


 


Ska bara ligga i mina mjukiskläder under täcket, äta gott och se massa filmer!



Men innan allt detta så ska jag faktist se på Idol! ;)
Har missat alla avsnitt utom ett då jag alltid jobbar kvällar/nätter men ikväll ska jag minsan se på alla som gör bort sig! ;P


Homeless?

Jag har verkligen fått nog!
Jag orkar inte leta efter en lägenhet mera, Jag är fan inne på blocket 3-4 gånger om dagen VARJE dag.
Jag står med i massa köer på olika sidor men får jag en lägenhet? NEEEEJ!

Jag förstår inte, det ända jag hittar är antingen lägenheter som hyrs ut för bara 2-3 månader och det är jag inte intresserad av, eller så är det bara rum så man kan bo inneboende och NEEJ jag vill faktist inte bo hos någon jag inte känner och speciellt inte för 4000-5000 i månaden? NO WAY!
Sen så finns det ju faktist dom dagarna man hittar lägenheter som hyrs ut i ca 1 år och som har en rimlig hyra och när man ringer på annonsen så svarar såklart ingen, spelar ingen roll hur många gånger man ringer,mailar,smsar...inget svar får man!

Jag är verkligen skit less på att bo hemma och är riktigt jävla trött på att leta lägenhet, priser som folk tar för att hyra ut i andra hand är sjuka, NI BORDE SKÄMMAS! Att ta 7000-11000 tusen kronor för en liten etta eller en liten tvåa?  Vem fan har råd med det ? INTE JAG IALLAFALL!

Neeej jag vet ärligt talat inte vad jag ska göra längre, jag vet bara att jag behöver få ha mitt eget, mina grejer, mitt privatliv för mig själv!  Jag behöver få kunna vara för mig själv när jag känner för det, jag vill kunna ligga och se på tv utan att någon stör mig eller att jag känner mig ivägen...






Har två vänner som säger att ja kanske kan dela lägenhet med dom, men den ena vet jag aldrig kommer bli av tyvärr och den andra.. njaaa jag hoppas på den men med min otur blir det väl inget... så just nu har jag allvarliga tankar om att packa en väska och bara sticka härifrån!  Vad fan ska jag göra kvar i Sverige?  jag vantrivs på mitt jobb, jag har ingen lägenhet och har mina grejer i ett jävla fucking förråd, jag har ingen pojkvän, inga barn, jag har absolut ingenting här hemma förutom en massa JÄVLA PROBLEM!


Eller man kanske bara ska flytta ut på gatan och bo under en bro? Då får jag ju vara för mig själv iallafall.......


Vakna med mikkis!

God morgon! Här sitter jag på jobbet som vanligt och är riktigt trött. Har vart en helt galen natt,mycket folk som är fulla och mycket stress har det vart inatt. Men nu är det bara en timme kvar och sen får jag sova. Kommer dock inte sova så många timmar då jag är ledig ikväll så sover ja hela dagen kan jag inte sova på natten och när jag är ledig vill jag gärna vända tillbaka dygnet,ska va ledig 2 dagar,jävligt skönt! Har planer om att sola några dagar nu för nu börjar ja bli blek! Ne tillbaka till arbetet nu! Tjingeling!

Detta är nog DAGENS!

ÅHH han är så underbar, älskar hans röst! Detta blir min dagens!




Nothing else matters

Ahhh nyvaken, nyss ätit en fet kebabtallrik (NYTTIG IDAG)  och nu är det fort in i duschen och sen stressa till jobbet!  Kul liv?  NEEEJ!

vilket fall som helst så tänkte jag dela med mig en av mina favvo låtar- Nothing else matters med metallica MEN jag älskar Erik Hassle han har så sjukt många bra låtar och hans röst är grym! 

Enjoy!




The cold is here

Fy fan nu är verkligen sommaren över, sitter på jobbet och vart så jävla trött så ja tittade ut en snabbis för att ta lite luft. Men kylan slog emot mig så dörren stängde jag fort som attans! Det är nu man börjar sakna thailand,ligga på stranden och bara njuta av värmen i bikini men nu är det istället dags att börja leta höst och vinter kläder och jackor... Ne brr riktigt kallt börjar det bli och jag är skit trött just nu, har en timme och 40 minuter kvar tills jag slutar,längtar!

Kiropraktor

Har precis fått behandling av en Kiropraktor, ont som fan men jävligt skönt! Som ni vet har jag problem med spännings huvudvärk och mycke av det sitter i min nacke! Tycker inte alls om att bli knäckt, tycker det är jävligt obehagligt men som tur är så känner jag den här tjejen och hon är väldigt försiktig. Hon sa att det var längesen hon hade en kund som var så stel som jag och att det inte var konstigt att jag jämt har ont i huvudet,nacke och axlar. Hon tröck på en punkt i nacken så ja nästan trodde ja skulle börja gråta,gjorde så jävla ont! Men hon sa att efter att jag hade opererat brösten så har mina axlar sjunkit framåt jätte jätte mycket och att det är ju tungt för kroppen och att jag måste försöka ändra på min hållning, väldigt viktigt! Så det jag måste göra nu är att stretcha mina axlar och rygg 2 till 3 gånger om dagen, köpa gummiband och köra övningar och att köra två nya behandlingar nästa vecka! Så nu ska jag skärpa mig och faktist göra detta!

ångest

Då var jag nyvaken och har redan ångest över att jag ska jobba ikväll!m =( vill verkligen inte jobba mer natt men måste stå ut i fucking 3 månader till, vet inte hur jag ska klara detta?

Skulle egentligen inte upp förns halv 6 idag men vaknade av att mobilfan ringde och dum som jag är så lär jag mig ju aldrig att sätta den på ljudlös?
Ska försöka se om min brors cykel fungerar för då ska jag faktist vara duktig att cykla till jobbet och hem..

Nee men nu orkar ja inte blogga mera... hörs sen!

I just wanna..

ZzzzZ ZZ åh vad jag längtar till en säng just nu! Är så jävla trött så ja nästan avlider! Och nu märker man verkligen att hösten är här..i vanliga fall runt 6 tiden på morgonen så är det ljust ute men när ja titta ut nyligen är det fortfarande mörkt ute? Mörkt och kallt men på något konstigt satt kändes det faktist rätt mysigt! Längtar nog lite till hösten....ne men nu har ja bara en halvtimme kvar tills jag slutar,finally! Blir raka vägen hem till sängen och sova hela dagen för sen är det jobb igen..usch ja jobbar 5 6 nätter i rad nu..well well nu orkar ja inte blogga mer.. Ha en bra dag!

I fucking hate it!

Det är fan inte kul att vantrivas på sitt jobb! Har alltid vart en nattmänniska och alltid trivts med att jobba natt men just nu är hela mitt liv upp och ner! Jag har ingen ordning på något och jag försöker och försöker men det verkar som att gud hatar mig just nu? Vill bara kunna gå upp på morgonen oavsett hur trött jag är,jobba dagtid som vanliga människor, sluta jobbet och fortfarande kunna träffa vänner,familj,killar. Kunna träna efter jobbet och må bra,laga middag normal tid på dygnet.. Men istället så lever jag mitt liv på natten och har aldrig tid till att träna eller ork. Hinner aldrig träffa vänner för ja sover på dagarna...nej jag är jävligt trött på det här livet just nu... Hur länge ska man behöva gå runt och låtsas att allt är bra, när ska man kunna gå med ett riktigt leende och faktist få må lite bra? När? Sitter på jobbet just nu och det här bara gått knappt 3timmar och har 7 jävla timmar kvar och ca 9 timmar innan ja ens kommer till en säng!

Back to life, back to

Reality.

Ja då har ännu en helg bara flygit iväg och det var dags att komma tilkbaka till verkligheten. And it sucks!

Har haft en sjukt bra helg och för första gången på väldigt länge så har jag faktist bara tagit det lugnt, fredagen vart det käk och lite drinkar på Fridays inne i stan och sen hem för att dricka lite vin och se film och mys, lördagen var en riktig seg dag med pizza, massa filmer och god middag och ännu mera mys.  Och idag var de ju söndag och dags för mig att jobba igen..usch ja jobbar hela den här veckan som kommer och ser inte fram emot den.. men men inte så mycket att göra åt saken.
Ska verkligen sätta igång med att leta nytt jobb, ett dagjobb!

För första gången i mitt liv så ser jag fram emot att faktist ha ett dagjobb, att gå upp tidigt på morgonen (fast det är det värsta jag vet)  Ha min egna lägenhet, kunna få ett normalt liv, att kunna träffa mina vänner på kvällarna, att kunna göra ärenden utan att vara helt död och sova bort dagarna OCH att kunna börja träna igen! Saknar faktist att träna och har vart duktig en gång i tiden på det, men nu när ja jobbar natt har ja verkligen ingen ork till att träna för jag sover hellre eller träffar vänner... men det ska det bli ändring på!


Back to life, Back to reality, Back to the here and now!







Me- Phi Phi island 2009


Tyvärr den har utgått!

Klockan är redan halv 3 snart! Hur fan gick det här till? Jag skulle liksom va hemma i solna vid senast 11 idag, eller ja det var ju iallafall min plan.. gud vad jag har fått springa i stan för att leta och leta!

Skulle köpa min parfym idag som har tagit slut, har haft samma i ca 4 år! Cerutti 1881, älskar den och har jätte svårt att hitta någon annan som jag gillar.
Vilket fall som helst så finns den bara på Åhlens i city och jag har sett den i Farsta centrum. Så idag när jag gick in på Åhlens och inte hittade den så trodde jag att det kanske bara var jag som va lite blind?  Men icke sa nicke för den har tydligen UTGÅTT!
Förstår ni hur mitt hjärta gick sönder när jag hörde det ordet, fyy fan min älsklingsparfym finns inte mer? DETTA ÄR INTE OKEJ! tänkte jag.. sprang vidare till Kicks för att se om den fanns där men dom hade också slutat med den, MEN som tur var så kom jag och tänka på NK and guess what?  Den fanns där! Min lilla älskling stod där i hyllan och jag fick äntligen den igen!  

Frågade om den skulle utgå där med men det trodde dom iallafall inte och det hoppas jag verkligen inte för då blir det handla upp lönnen på parfym hahah... helt sjukt hur jag kan vara helt desperat för en jävla parfym ? Men jaa jag är ju inte helt normal och jag tycker inte att det finns några andra bra parfymer som jag trivs med!

Neeej nu ska jag färga håret och sen blir det träffa.....(hemligt)... och in till stan ta lite vin och sen mysa ;)



TJINGELING!


God morning Sthlm

Jahap då var det en ny dag då och äntligen fredaag!

Har inte kunnat sova inatt, fy fan vad jag har ont i mitt uvud, det känns som om någon står och pressar ihop det vid tiningen och bankar allt vad dom kan, och så här ont har jag haft sen igår klockan 16!
Kunde sova lite över en timme iallafall... så förhoppningsvis så kan jag sova inatt..

Sitter just nu på Seven Eleven och väntar på Olive, vi ska båda till skatteverket så då tänkte vi ta sällskap med varandra, bar aatt jag var lite för tidig och hon lite för sen.. inte så bra kombination. Men här sitter jag just nu och bloggar och äter en Big Toast!

Efter skatteverket blir det shoppa parfym och nytt linne sen back to solna igen . Funderar på att färga håret idag också men känner att ja inte riktigt har tid till det men det har ju kommit en ny hårfärg som bara tar 10 min! :D  ska kanske testa mig på den, för jag menar 10 minutes har man ju tid till iallafall ..


Neeej  nu orkar jag inte sitta vid datan mer här på seven, jävligt obekväma stolar måste jag säga!

Haa en bra dag!

Dont lose your selfish ways for me

I sleep with windows open
I sleep with eyes wide
In case you would come walking
In case you change your mind
But don't strain yourself for me
Don't break yourself for me
Don't loose your selfish ways for me

I keep a leash around you
And I keep it nice and tight
In case you would go walking
Over forbidden lines

But don't go all soft on me
Don't come across for me
Don't lose your selfish ways over me



Rubrik :P

Oj vad klockan blev mycket helt plötsligt, den är ju snart halv 1 på natten och jag ska upp klockan 7! Hur fan ska det gå?

Skulle egentligen ha träffat Kära Sandrita på kvällen och se på idol och ta en drink på Malmen, men eftersom jag har problem med min jävla huvudvärk så blev det ingen =( jävligt tråkigt!
Men imorn är det finally friday och jag har faktist längtat tills den dagen.


Morgondagens 2 do list!

Upp tidigt för att ta sig en tur till Solarieöarna

Åka till skatteverket och fixa med papper

Shoppa något nytt linne på Gina eller H&M ( viktigt! )

Luncha med min kära Elina

Shoppa snygga örhängen  och leggings som jag sett hos Jonna på Glitter ;)

Gå en långpromenad med Hundarna

Ringa Viktiga samtal

Duscha, fixa mig och sen in till stan och mysa med.... (hemligt)


Japp så ser min fredag ut så nu ska jag försöka sova fast jag är verkligen inge trött alls...hmm läsa en bok eller se en film kanske ?  ja ja pigg och glad kexchocklad imorn!



Nighty Night! <3


Michael Jackson Imitation

Tråkigt som jag har det så satt jag och youtuba lite på Michael Jackson och hitta 3 klipp som är riktigt sköna!
Olika personer som gör Michael Jackson imitation, ENJOY!

Rätt grym måste jag säga! eller vad tycker ni?



Riktig grym och jävligt rolig att se på ;)



Och så har vi dom små som också vill vara michael jackson




Mina favoriter är nog 1:an och 2:an.. vad tycker ni?


Min blogg,jag skriver vad jag vill!

Okej ni som har problem med vad jag skriver i min blogg?  Om ni nu tycker det är så jävla jobbigt att läsa den, eller att jag inte borde skriva vad som helst i mina inlägg? 

DET ÄR MIN BLOGG OCH JAG SKRIVER PRECIS VAD JAG VILL, NÄR JAG VILL!
Och om nu folk har problem med detta så sluta läsa min blogg då!  Jag TVINGAR INGEN att läsa min blogg!  Har aldrig gjort och kommer aldrig att göra.

Jag har min blogg för att kunna skriva av mig, jag skiter i om jag har många eller få läsare. Och neej jag skulle aldrig smutskasta bara EN person på min blogg, jag är faktist inte så jävla ELAK! 
Vilket fall som helst, ni som läser min blogg jätte kul att ni gör det och hoppas ni gillar den, och ni som har problem med min blogg får väl börja läsa någon annan eller bara acceptera mig och det jag skriver!


Migrän!

Har handlat tabletter på apoteket eftersom jag har så jävla ont i huvudet, det är ingen vanlig huvudvärk utan det känns som migrän!
Har haft problem med spänningshuvudvärk men den smärtan som jag har nu för jävlig! Tusen gånger värre än vad jag brukar ha,... vaknade upp och hade ont så det går ner ända i nacken..

Fan inte kul att ha ont i huvudet, och det är fan inte billigt med migrän tabletter från apoteket. 100 kr för 2 små ynkliga tabletter?   lite överdrivet tycker jag!

Shame on u!



Vad får er att tro att ni kan behandla oss hur som helst?
Vad får er att tro att det är okej att kalla oss en massa fula saker?
Vad får er att tro att det är okej att spotta och förnedra oss?

Varför ska ni ha allt på era vilkor?
Jag menar man är faktist TVÅ i ett förhållande och det är inte bara en som ska bestämma och kunna behandla en hur man vill ? Man ska faktist ha RESPEKT för varandra!
Och man måste faktist inse att ibland är man kanske inte menade för varandra, man kanske behöver en paus för att rädda förhållandet?  Eller så kanske man bara behöver gå vidare med sitt liv och fortsätta vara vänner... MEN tyvärr så finns det folk som inte har någon respekt mot ens partner och tror att man är ensam i ett förhållande och man kan behandla henne som vilken skit som helst?  Är detta okej? NEEEJ!

Jag tycker att det är jävligt fegt att inte låta den ena få gå vidare, att tvinga kvar någon i ett förhållande bara för att man är rädd för att bli singel? eller bara för att man vill ha den kontrollen över en människa, den makten att kunna styra och behandla som man vill.. det är jävligt fegt och jävligt egoistiskt!

Att tvinga kvar en i ett förhållande fast den ena vill gå vidare med sitt liv och vill träffa andra, det är elakt. Och att sen hota med en massa egoistiska saker är ju bara så jävla fräckt! Du borde skämmas!

Att sparka på en som redan ligger ner för att må bättre själv?  VAD FAN ÄR FELET PÅ DIG!?
Är det för att känna dig cool? Mår du bra av att ha den kontrollen?  Får det dig att må bättre?

Inse att det är över eller att ni behöver en paus och sluta va så jävla ego....allt handlar inte om dig utan det handla om TVÅ i ett förhållande, och för att ett förhållande ska kunna fungera så krävs det att båda två vill vara i ett med varandra!









Och vi som inte vill vara i ett förhållande och vill ut från ett men blir tvingade att vara kvar i ett vi inte vill........ VA STARKT OCH STÅ EMOT IDIOTERNA OCH FÖRSÖK GÅ VIDARE OM DET ÄR DET DU VILL SÅ ÄR DE DET DU SKA GÖRA!

Tiden går fort när man har roligt?

Mm men att tiden går sakta när man har tråkigt näms aldrig minsan! Sitter på jobbet och den här natten har verkligen vart lååång... Nu är det en och en halv timme kvar tills jag slutar,men många timmar kvar tills ja ska lägga mig. Ska gå och sola efter jobbet och sen promenera hem från odenplan oavsett hur trött jag är så ska jag GÅ hem! Just nu vill jag bara att det ska vara fredag! Ska träffa min lilla blåsmurf elina och luncha:) vi har inte setts på evigheter så de ska bli väldigt kul att ses.. Och sen på kvällen hoppas ja på mys om inget råkar komma emellan fast det tror jag inte...lördag blir de nog party och söndag jobb.. Ne back 2 work!

Nu får det vara nog!

Jag orkar inte mer, det känns som om mitt huvud ska explodera vilken sekund som helst.
Jag orkar inte må mer dåligt, jag orkar inte må dåligt över pengar, jag orkar inte må mer dåligt över mitt jobb, jag orkar inte må mer dåligt över att jag ALDRIG hittar en lägenhet. JAG ORKAR INTE!

När ska jag egentligen hitta en lägenhet ? och då menar jag en lägenhet som inte bara hyrs ut i 3 månader och som är möblerad med äckliga möbler och kostar 8 till 10 tusen.  Nej jag menar en lägenhet som hyrs ut iallafall mer än ett halvår, som har ett rimligt pris på hyra och som inte är äcklig!  Finns det såna? Neej jag tror fan inte det... jag behöver verligen komma bort från den här lägenheten.. jag behöver ha mitt egna privatliv, mina egna grejer.. jag behöver kunna få vila ut när jag behöver det och en tusen massa andra grejer jag behöver...

Inte så jävla konstigt att man har problem med spänningshuvudvärk när man har tusen saker att tänka på och pricken över iet är ju att jag har ett nattjobb som jag just nu AVSKYR!
Jag vill verkligen inte till jobbet, jag vill ligga hemma och tycka synd om mig själv, jag vill lägga mig under täcker och få bort det onda i huvudet, jag vill inte sitta vaken tills imorn bitti.. men så är mitt liv just nu.. att vara vaken på dagarna och fixa massa skit för att sen jobba 11 timmar på natten och vantrivas på jobbet för att sen gå hem igen och inte kunna sova för jag inte ens har en säng....

NEJ NU FÅR DET FAN VARA NOG!  JAG ORKAR FAKTIST INTE MERA! =(

Rubrik

Min plan var att gå upp  vid 9 idag för att träna lite och sen fixa med mina grejer här hemma..´.. men planen vart inte riktigt som jag ville då jag vaknade vid 1 tiden idag.. faan jag hatar att ja sover dåligt på nätterna för det gör att jag inte orkar gå upp på morgonen.. så nu känner jag mig stressad för det tar några timmar att fixa allt idag plus att jag ska hinna duscha,laga middag och försöka vila innan jobbet...

Faan vill inte jobba mer nätter, är skit trött på  det!
Nee men nu är det dags att ta tag i allt här.... byee so long!

Be happy?

Igår på dagen var jag mest irriterad och på dåligt humör pga av att jag inte fått sovit ordentligt, jag blir en riktig bitterfitta när jag inte får sova ut eller om jag sover dåligt på natten...

Jag tycker väldigt mycket är jobbigt just nu och har en massa problem med saker och ting som gör mig helt slut i skallen och man tycker att livet suger MEN igår kväll så fick jag för en gångs skull känna mig lite glad och må bra en hel kväll!  Blev bjuden på middag och sen bio vilket var jävligt mysigt, det blev tappas för två som var sjukt gott, testade på bläckfiskringar för första gången också,. de va lite för slemmigt för mig men nu har jag testat det iallafall ;)
sen vart det bio, vi såg på Gamer hette den och den var sjukt bra!  Älskar actionfilmer, är inte riktigt den tjejen som tittar så mycket på romantiska komedier och kärleksdrama, utan jag vill ha fighting och blod hahah..  nee men för att komma tillbaka till där jag var så hade jag det jävligt mysigt igår kväll och det var längesen jag hade en sån kväll men en normal människa! Skönt!

Känns skönt att mitt i alla problem så finns det något man kan se fram emot!


ZzzzZzZzZz

Jag önskar jag kunde få sova i 3 dygn!

Just nu är jag så trött och på så jävla dåligt humör så det finns inte, och mitt huvud känns som det ska expplodera!  Min mammas tik hund har börjat löpa och det är ju så jävla kul när nar man har en hann hund, verkligen skit kul! Jobbade i söndags natt och sov bara några timmar på måndagen för jag ville kunna lägga mig tidigt...mm och lägga mig tidigt kunde jag bara glömma igår, har vart vaken i stort sett hela natten och kanske sovit 2 timmar pga av att min hund är helt hyserisk just nu när mammas hund löper, han flåsar och gnäller och springer runt som en galning och när vi försöker sära på dom och låta dom vara i varsitt rum blir det KAOS!

Så idag klockan 9 på morgonen vaknade jag och jag somnade runt halv 7 imorse...tänkte försöka vila lite på dagen men har inte gått det heller, klockan är nu snart 4 på dagen och jag har lyckats vila 1 jävla timme... neeej fy fan jag skulle kunna mörda just nu!

 

och så ska jag liksom ut och käka klockan 6... kul..


Uggs?

Uggs, är det snyggt eller fult ? 

Jag vet faktist inte vad jag tycker längre? Har alltid tyckt att det har vart skit fult men när jag var i Australien så såg jag ett par lila som var skit snygga! Och efter det så kan jag liksom inte riktigt bestämma mig vad jag tycker? Dom kanske är fulsnygga?  Men dom är ju jävligt sköna och egentligen väldigt bekväma. Jag funderar på att kanske skaffa mig ett par för det skulle va skönt nu när det börjar bli lite kallare och dom hade passat perfekt när jag ska ut med hunden, att liksom bara kunna glida i skorna hade ju vart skönt... för jag har faktist bara jobbiga skor med snören som man måste fixa och trixa med.. men tänk vad skönt och bara gliiida i ett par uggs ?




 

Fast ska jag skaffa mig ett par så blir det självklart inte några dyra och äkta, nej nej det blir några billiga som ser okej ut isåfall.  Och ska man ha ett par svarta eller ett par bruna ?  Hmm neej jag ska nog inskaffa mig ett par fulsnygga uggs!

 

 


Imse Vimse Spindel....

Hahaha min lillebror kom just ut till mig i vardagsrummet och fråga om jag kunde hjälpa honom med en liten grej ? hmm vadå undrade jag..

Min lillebror är ganska så tuff och kaxig i vanliga fall men när det kommer till småkryp och sånt äckel så är han inte så tuff minsan :p
han har en stor spindel i sitt rum precis ovanför sängen och han har nämligen sin säng väldigt högt upp, så nu står han här och tjatar på både mig och mamma att vi ska ta bort den men nu är det nämligen så att Familjen G inte gillar spindlar någon av oss så detta får lillbrorsan fixa själv..vad fan han är ju faktist 15! :P

Jag borde egentligen inte ha problem med det efter mim backpackingresa och alla kackerlakor och spindlar man fått döda där men här hemma i sverige är det en annan grej.. där var jag ju tvungen att ta bort dom och döda dom men här hemma så finns det ju andra som kan göra det!

Just nu sitter jag och lyssnar på hur min mamma och lillebror står och tjaffsar om en spindel....

Och nu var det helt plötsligt ingen spindel utan en stor mygga ? hahah herregud säger jag bara villket dårhus man bor i  :P


Fucking jävla skit!

Har precis vaknat upp och jag är så himla irriterad, har vart ett par skit snygga platå stövletter som jag velat haft på Din Sko och jag köpte dom för en vecka sen men har inte använt dom och idag så såg jag att dom idioterna har givit mig fel storlek! Dom är som ubåtar för mig och jag har ju såklart inte kvittot kvar och får inte byta dom fast det är dom jävlarna som gjort fel!

Så nu har jag ett par skit snygga skor som jag inte kan använda och måste sälja.. kul.. åhh neej jag blir så irriterad på sånt här och jag har liksom knappt haft dom en vecka och jag antog ju att dom gav mig rätt storlek eftersom det är deras jobb? men tydligen så vet dom inte hur man gör och dom vet heller inte hru man ska vara trevlig mot sina kunder som dom gjort fel mot..... nää JÄVLA FUCKING IDIOTS!


Home sweet Home

I did it!
Fan vad duktig jag känner mig som faktist gick hela vägen hem, precis som jag hade planerat! Var jävligt sugen på att hoppa på bussen som åkte förbi mig men det gjorde jag inte utan jag stod på mig och fortsatte att gå all the way home.

Var skit trött efter jobbet men min lilla promenix fick mig att vakna till faktist, gick där och lyssna på min musik och såg på alla cyklister som rullade förbi... faan vad många det är som cyklar egentligen, sjukt många måste jag säga..  har ju funderat på att börja cykla till jobbet men sist jag cykla var jag typ 12 så jag är lite rädd för att cykla igen.. och hur är det egentligen med hjälm?  Jag vet att man egentligen ska ha det och borde ha det men det är jätte jätte många som faktist inte har det  ? Och jaa nu är jag lite töntig som säger detta men det är fan inte snyggt med hjälm, jag skulle känna mig som värsta nörden, men så borde jag egentligen inte skriva för man känner sig säkert inte som en nörd när man ligger där och har vart med om en olycka och inte hade hjälm?!

Hmm ja ja jag har iallafall gått hela  vägen hem och innan jag tog hela steget innanför dörren så handla jag med mig lite frulle, det blev knäckebröd,keso,avocado och tomater..riktigt gott!

Neej nu ska jag ta och krypa ner under täcket och sussa lite... så nighty night på er!

Ångest?

Klockan är snart 5 på morgonen och jag har 2 timmar kvar tills ja slutar...är skit trött och börjar ångra mig rejält över att ja bestämde mig för att gå hem hela vägen..det tar mig nästan en timme att gå..men hur trött jag än är och hur mycke ja verkligen inte vill SÅ Ska jag gå hem! För som vanligt tänker ja ehh jag kan göra det nästa gång eller en annan dag? Nej det går inte att ja tänker så för en annan dag blir helt plötsligt flera veckor och sen flera månader..jag måste skärpa mig! Har läst ut min bok som var sjukt bra! Glöm att ni har en dotter hette den och handla om en tjej som hamnar i fängelse i thailand. Jävligt bra bok! Nej nu ska ja dricka lite te..

Det är inte enkelt

Sitter på jobbet just nu..har inte orkat blogga idag.. Försökte mig ut en tur igår kväll för att festa lite men det vart inte så lyckat då min jävla spännings huvudvärk kom när ja satt på reisen..jag hatar när ja får den,ja får så jävla ont så jag bara vill lägga mig i ett mörkt rum under täcket och sova! Så de tar exakt det ja gjorde igår..tog en taxi hem och gick och la mig. Kändes tråkigt men ändå rätt skönt. Är fortfarande sjuk och har inte blivit bättre..sitter just nu på jobbet och mår jätte illa..har hela 8 timmar kvar på jobbet plus att jag har bestämt mig för att gå hem imorn,även om ja inte orkar så måste jag det! Har gått upp sjukt mycket i vikt och om jag inte gör något åt detta nu så kommer det sluta väldigt illa! Så nu blir det att gå hem från jobbet varje morgon! Nej nu ska ja försätta med min bok..natti natt på er!

Skansen

Idag kände jag att jag verkligen ville göra något på dagen, inte bara ligga hemma och inte bara göra det samma vanliga.. så jag bestämde mig för att åka till Skansen!  Var så jävla längesen jag var där så det var på tiden.  Tog med mig söta lilla youseff som är 6 år och hade en heldag på skansen. Eller heldag kanske jag inte ska kalla det då det var jävla problem med tunnelbanan som vanligt!

Har ju vart någon jävla brand eller var det va idag i tunnelbanan vilket gjorde att inget fungera som det skulle.  Från Solna kom jag bara en station till Västra skogen och därifrån var vi tvugna att ta ersättingsbuss till stan.. mm jag stod där i en och en halv timme och den kom BARA 2 bussar! 2 bussar som vart fulla på en gång och jag kom ju såklart inte med någon av dom.... slutade med att jag fick ta en taxi för att ens komma någonstans.. drygt!  Men det ska Sl minsann få betala!

Vilket fall som helst så kom jag till slut fram till skansen.. väldigt mysigt men det var mycket bättre förr. Man ser ju knappt några djur och dom har tagit bort väldigt mycket.
Det roligaste på hela vistelsen var nog när lilla youseff sa "dom där aporna har jätte röda rumpor, det ser ut som dom har fått massa smisk på rumpan." hahaha folks blickar mot mig var ju inte så roliga.. men ja tyckte det va roligt sagt från en 6åring hahaha vilka kommentarer..

Här är lite bilder från dagen.



Youseff tar sig en funderare med sina brända mandlar

Aporna som fått för mycket smisk

såhär fint vatten var det till sälarna...man såg inte ett skit!

Youseff klappar snoddas

 och imse..

 Och såhär går det för dom som snattar!

Gåsas B-day

Igår fyllde Gåsa 25 år!  Helt sjukt vad tiden går fort!
Jag kommer ihåg när hon och jag lärde känna varandra, jag var 6 år...nu är jag 23, tiden går fort.

Vi var och åt på en libanesiskt resturang igår, riktigt mysigt ställe och riktigt god mat! Sahara tror jag det hette? hmm väldigt mysigt och gott iallafall.


och såhär snygg var jag igår :P



Efter middagen träffade jag upp Jessie och meningen var ju att vi skulle ut  och festa hela natten men båda var rätt sega så det blev 2 glas vin på Retro och sen hem =/ kändes väl sådär men men thats life, man kan väl inte ha kul jämt ?


japp

Känns som om mitt huvud ska explodera idag...
Har försökt att fixa lite här hemma men har inte orkat så mycket.. det är ju fan helg och då ska man va ledig tycker jag, ledig från allt som är jobbigt ;)

Har vart och handlat present till Gåsa som fyller år idag och det är fan inte enkelt att köpa något när dom vägrar säga vad dom önskar sig! Men det blev en liten grej iallafall, inget speciellt men något.

Blir middag med Gåsa ikväll på någon libanesiskt ställe och sen blir det utgång för min del iallafall, Gåsa vill inte ut men det vill jag så blir att möta upp Jessie och sen dricka goda drinkar och dansa all night long! ;)

Happy B-day Gåsa!

Idag fyller min älskade syster Gåsalin år!!!  Graaatttttiiiisss graaattttiiisss graaatttiiisss!


Nattens


Istället för dagens så blir det en NATTENS!
Enjoy ;)






Virus?

Ohh vad jobbigt det är när man inte får sova ordentligt på natten för att man bara ligger och hostar hela tiden, faan jag vet inte hur många gånger jag vaknat inatt av min jävla hosta och min hals gör så jävla ont!  Hoppas verkligen att jag blir bättre snart för det här orkar jag inte med.
Ringde vårdcentralen igår och dom sa att jag förmodligen har fått något virus/influensa? och att det kan ta upp till tio dagar innan det är borta och man kan inte göra något åt det.. kul ?
men om jag inte blivit bättre tills nästa vecka så skulle  jag ringa tillbaka.. så vi får se hur ja mår om en vecka för nu har ja mått såhär sen i fredags, alltså en vecka har gått imorn...

Idag blir det nog rätt lugnt för min del...nu har vi slutat fixa här hemma för ingen av oss orkar då alla är sjuka, så det ser för jävligt ut och man kan knappt tro att vi gjort något alls här hemma, men det har vi fast det syns inte för det är så jävla mycket.. blir väl säkert att vi fixar tills efter helgen igen om vi har blivit bättre tills dess!

Nu ska jag nog äta lite frulle och sen lägga mig ner i sängen en stund igen och bara glo på tv...måste ner till centrum sen också och handa något till Gåsa som fyller år imorn!  Tur att man bor mitt i Solna Centrum och bara behöver ta hissen ner och sen är man framme´;)
neej nu e de dags för frukost är fan skit hungrig!

Hörs later!

Chockladsås Vs Kolasås

Det är fan inte kul att vara sjuk!

Jag nyser hela jävla tiden, kan knappt andas genom näsan, min kropp känns hur tung som helst, min hals känns som den är helt svullen och det gör skit ont när jag sväljer... neej som sagt inte kul att vara sjuk!

Gick nyss till ica för att köpa lite glass, jag tycker faktist att jag förtjänar det när jag är sjuk för när man är sjuk så förtjänar man allt ;)
Det blev bara vanlig vanilj glass och så köpte jag chokladsås OCH en kolasås, kunde inte riktigt bestämma mig vad jag ville ha så de blev båda.  Jag vet inte vaf jag tycker är godast, kola eller chocklad? hmm båda är ju sjukt goda. Vad tycker ni ?

Hyrde en film också och lite efter som jag är så blev det Gran Tarino, har velat sett den skit länge så nu jävlar var det på tiden att jag tog tag i det också!  Så nu blir det film och massa onyttigt för lilla sjuka mig..

JAG FÖRTJÄNAR DET..

   


Duck Lips

När jag vaknade upp idag efter ha vilat i fyra timmar så kände jag mig som Linda Rosing, hahaha!
Min överläpp ser ut som en ankas just nu, den blev svullen medans jag vila men detta är normal. Linda har tydligen också fläskläpp så jag kan nog slappna av. 
Men eftersom det här var första gången för mig så blev jag ju lite nervös, Fan man vill ju inte se ut som en anka?
Känns skit konstigt när man ska äta och dricka, det känns som om läpparna är SKIT stora och bara ivägen.. skumt vad en spruta kan göra med en.



Men snygg vart jag idag och ja glömde hämta ut min tandblekning men det blir det första jag gör imorn bitti!
Neej nu blir det middag och unga mödrar...

Svininfluensan?

Jag börjar tro att jag har fått svininfluensan? Eller börjar jag bara bli nojig?

Alla går och tror att dom har fått svininfluensan, alla utom jag. Men idag så fick jag en konstig känsla och blev nervös! Alla säger att jag borde kolla upp det då jag är sjuk och hela min familj är det och vi alla har symtomen.
Jag tror nog jag ska ringa vårdcentralen och kolla vad dom säger.... jag har nog inte fått det men man vet aldrig och borde kanske ta  det säkra före det osäkra  ?

Plastic is Fantastic!

Klockan är snart halv 2 på dagen och jag kom nyligen hem! Har jobbat hela natten och sen fixat lite grejer i stan.

Började dagen med mysig frukost på uteservering med Linda, fast det spöregnade men vi hade filtar och det var faktist rätt mysigt att sitta ute med macka och te. Sen var det meningen att jag BARA skulle följa med henne till hennes läkare eller vad man ska kalla det för att göra hennes läppar. Kallar man dom läkare när dom sprutar in saker i ens läppar?  Hmm vilket fall som helst så skulle jag följa med henne och se när hon fick dom snygga! 

Det hela slutade med att jag också gjorde mina läppar! Japp idag gjorde jag mina läppar lite större och jag ÄLSKAR dom! jag har alltid tyckt om mina läppar och har inget fel på dom alls men jag har alltid tyckt att jag har en väldigt liten mun och har fått höra det ofta och när jag satt där idag så tänkte jag, hmm why not ?  Jag vill inte ha put läppar om ni förstår vad jag menar? Utan vill bara ha dom lite bredare lr vad man nu ska säga. Vilket fall som helst så är jag supernöjd och det är inte alls så stor skillnad och dom ser faktist naturliga ut! 

Helt sjukt vad man kan göra med lite sprutor... senare idag ska jag ner till posten och hämta ut ett paket. Har nämligen beställt hem tandblekning. Vet inte om det är bra men dom säger att det ska vara samma som tandläkare använder och att detta ska ge resultat. Vilket fall som helst så var det billigt och funkar det inte så funkar det inte.
Men jag hoppas ju såklart att jag ska få jätte vita vackra tänder!  hmm får se hur detta slutar.
Neej men nu ska jag ta mig en smörgås och sen ska jag faktist sova några timmar, har ju trots allt vart vaken sen 09:30 igår (tisdag)  så jag börjar känna mig som en sladdrig spagetthi.

So long!


I cant handle this anymore

Kunde vila bort problemen en timme iallafall. Skönt.

Vill verkligen inte jobba ikväll, orkar verkligen inte sitta och vara vaken fram tills klockan 7 imornbitti.
Jag undrar om jag kanske har åkt på något virus?  Har jätte ont i halsen, den är helt svullen och gör ont när jag sväljer. Kan knappt andas genom näsan och känner mig tung i hela kroppen. Och på detta har ja fått tillbaka mitt problem med min huvudvärk och denna gång tror jag inte det är spänningshuvudvärk, jag tror jag kansek har fått migrän? 

Jag vet inte men något fel är det just nu. Skönt att ja gått ner till deltid på jobbet och bara jobbar 3 nätter i veckan för jag orkar inte mer, min kropp orkar inte mer. Att jobba natt sliter på en som fan ska ni veta!
Att sitta och vara vaken i minst 10 timmar är inget kul alls!

Och jag är trött på att må dåligt, jag orkar inte ha massa jobbiga tankar i huvudet,jag orkar inte tänka på alla problem men ändå gör jag det hela tiden.. dom bara dyker upp från ingenstans och stannar där och vägrar ge sig av! 

Trött på livet det är vad jag är. TRÖTT!

More problems?

Jahap då var det ny månad, nya problem...just nu är jag jävligt trött på mitt liv och alla mina problem!
Hur mycket jag än försöker att lösa dom och fixa dom så kommer det nya problem eller större och värre? why? varför händer detta mig?  Jag förtjänar inte allt det här!

Jag har fått nog. Jag försöker hålla mig starkt och jag försöker se positivt i saker och ting men det går inte.
JAG HAR FÅTT NOG! JAG ORKAR INTE MER!

SKA FÖRSÖKA VILA LITE NU SÅ JAG GLÖMMER ALLT FÖR EN STUND, OM DET NU GÅR.
SEN ÄR DET JOBBA HELA NATTEN SOM GÄLLER, KUL VERKLIGEN JÄTTE KUL!


RSS 2.0