till gåsa!

Denna låt är till gåsalin! gamla tider ;P hihi





lite jobbigt måste jag då säga

Idag vart det så att jag köpte mig en ny kamera, min gamla har ej blivit bättre =(  fick en liten kommentar att de kan fungera igen men inga bättringsvägar här inte, men de är oki, nu har jag en ny kamera, fick bli en svart  som faktist liknar min gamla väldigt mycke, känns skönt att faktist ha en nu innan man åker, men billigt vart det fan inte men men..


Sen känns de lite jobbigt faktist att ja inte kommer träffa mina underbara vänner på ett bra tag snart =/
Gåsalin kommer jag sakna så mycke det är ju liksom min andra halva!
Sandrita min lilla partypingla som ja kommer sakna skit mycke också
och så Linda ska vi inte glömma, en ny vän för livet!
Mamma och lillebror kommer ja tänka på varje dag och självklart ROCKY!! min älskade lilla sötnos, börjar nästan gråta bara jag tänker på det usch.... =/
MEN  jag kommer ju faktist tillbaka men ändå.. de känns lite sådär ..







Because you loved me

You were my strength when i was weak 

                                                                         You were my voice when i couldn't speak
You were my eyes when i couldn't see


                                         You saw the best there was in me 

                                                                                              Lifted me up when i couldn't reach

                          I'm everything i am
                      Because you loved me

You gave me wings and made me fly

                                                    You touched my hand i could touch the sky 

                                                                                                                      I lost my faith, you gave it back to me
You said no star was out of reach


                                                 You stood by me and i stood tall 

          I had your love i had it all
                                                                                              I'm grateful for each day you gave me 



                                                        I was blessed because i was loved by you









Min bebis e sjuk =/

Ja min bebis är då min hund! Min lilla Rocky är sjuk, tycker så synd om honom, har legat i sängen hela dagen med Rocky inlindad i en filt för han legat och skakat för han har frysit =/, min lilla bebis..
Så jag kom nyligen hem från Veterinären och han har förskylning och problem med halsmandlarna, så nu är det antibiotika för min lilla Rocky som gäller och hur jag ska få in honom tabletterna kommer bli ett stort projekt för han är inte dum inte, han lurar en och äter maten man lagt den i eller rullat in den i en ost bit och  2 sek efter spottar han ut tabletterna.. och dessutom så har han ingen aptit idag.. mmm får se hur detta ska gå






Lika som bär =)

Hangover

Vilken jävla kväll!

Min kära mor fyllde år igår så det blev en middag här hemma med lite gäster och sedan utgång som jag hade lovat att följa med på.. Jag å dom lite äldre hamnade på söder och hade det trevligt, blev 4 shots med mammsen och 2 drinkar på bara 1 timme, oj oj oj, skulle iallafall gå vidare till Berns för att träffa kära Sandrita som jobbar där och sluta halv 1 så jag går dit för mig själv...
Och nu är det så att Sandra får sjuka priser i baren för att hon jobbar, så vi dricker på en massa och shotar än jäkla massa där också och bara har det jävligt kul! :D Alltid dom oplanerade kvällarna som blir roligast, efter bersn går jag ut och sätter mig utanför jag och sandra för att prata lite, så kommer det 2 killar, inte svenska (är inte rasist)

1 killen: Era jävla äckliga horor stick härifrån

Jag: Ursäkta va fan sa du ?

2 killen: aa din jävla fitta stick!!

Sandra: vad fan är det du kallar oss? vem fan är du ?

1 killen: a ni är så jävla äckliga, jävla hora!

Sandra går därifrån och ensam sitter Mikaela

2 killen: gå du också din jävla fittjävel

Jag: vad fan är det du säger ?, vem fan är du ? vi är faktist i Sverige och här respekterar vi tjejer oavsett om ni vill det eller inte, vi tjejer har rätt till att säga och göra precis vad fan vi vill! stick härifrån själv era jävla idioter!

1 killen: ska jag slå dig eller ?

Jag: varsegod! slå mig då om du mår så jävla bra av det, om du är så omogen att du måste slå tjejer så varsegod!

Killarna drar för en liten stund och sedan kommer tillbaka....

2 killen: asså de va inte meningen

Jag: URSÄKTA? vem fan tror du att du är?

2 killen: DIN JÄVL HORA, stick innan jag slår sönder dig, hämta hit din kille då så ska ni få se

Jag: för det första så har jag ingen kille och för det andra så behöver jag ingen kille för att klara av dig din jävla idiot! jag klarar mig så jävla bra själv!

Slutar med att killarna bara går därifrån till slut, och jag är skitförbannad!


Jag förstår fan inte vad det är för fel på människor!!  Killar som är så jävla respektlösa!!! åhhhhhh idioter

Kvällen slutade iaf till slut bra, åkte hem till K och hade lite SEX! jupp precis som alla andra har sex sex sex !

En Jobbig Torsdag!

ahh nu har jag precis kommit hem, har vart en lång dag idag!
Har haft massor att göra idag, jag började dagen med att möta jessi halv 10 i stan, vilket betyde att ja skulle upp kl 8 och det är väldans tidigt för lilla mig, vilket fall som helst så var vi tvugna att gå och ta passfoto till vårat visum och lite annat, så in till centralen och ta lite foton, och sedan vidare till thailändska ambassaden  för att fixa visum, och jag ska säga er att det tog sin lilla tid, vi kommer och det är nr 61 och vi får nr 77 och 25 minuter senare är det nr 61 FORTFARANDE! inte kul!

Dessutom så har min kamera åkt i golvet och gått sönder, bilderna blir helt suddiga och gick idag för att höra vad det kostar att lämna in den, mellan 1500-2000 kr för att fixa skiten och då var det inte ens säkert att det går att fixa så jag menar hur kul är det ? kan man ju lika gärna köpa en ny kamera, problemet är bara att jag inte har pengar till det och nu åker jag om en vecka och utan kamera! =( =( jätte ledsen över detta..
Gick och handla en youghurt glass i gallerian med hallon för det behövde jag faktist..

Sedan var det bara att åka hem och vänta på brorsan för jag hade lovat att jag skulle följa med honom att klippa sig så var hemma ca 1 timme sen var det tillbaka in till stan för klippning, och så bestämde vi oss för att äta lite på Kamarina, det förtjänade vi faktist efter denna långa dag!
Hela dagen har jag vart jätte seg och trött, nu vill jag bara tvätta av mig sminket, lägga mig i sängen och se på idol =)

Everyone falls in love sometimes


Tänker på gamla goda tider när jag hör den här låten.. kommer du ihåg Gåsa? :D



Dead And Gone

Älskar den här låten!




i can not sleep!

Hur kul är det att sitta helt klarvaken kvart över 4 en tisdagsnatt ?
svar: inte så kul!

Har nämligen jobbat söndag måndag natt, och sovit 3 timmar från söndag till måndag och tisdagen häll jag mig vaken hela dagen för jag skulle göra min tattoo och andra grejer.. vilket fall som helst så tänkte jag lägga mig ner runt 5 för att vila en stund för jag skulle göra en massa grejer på kvällen, ja det var iaf planen men jag sov fram till halv 4 inatt och hade 3 sms och 6 missade samtal =/ inte så kul.
Så nu sitter jag här och är inge trött alls, kl är nu 04:20 och jag är jätte hungrig då jag inte ätiti något idag men kan inte gå ut i köket och värma eller laga något för då väcker jag alla andra här hemma..
och inget bra på tvn är det heller och ont i nacken har jag också... =/


Är iaf jätte nöjd med min tattoo och för er  som undrar vad jag har gjort så är det siffran 4 brevid ett M och detta står för- Michell (min bror) Monica(min moster) Mamma (mammsen lr hennes namn eva MARIE) och Mikaela (mig själv) jupp och 4 har jag gjort i kärlekens färg röd och imorn onsdag ska mamma göra en likadan :D ska bli riktigt kul.




Satt och kolla lite på youtube och så kom jag på en låt som jag älskade när jag var 12 till 14 haha så himla kul när man kommer på såna låtar och får en speciel känsla när man lyssnar



Ny tattoo :D

jaa, nu har jag gjort en till tatto och blev riktigt nöjd!
denna gång blev det hos Kim som jag vart hos 2 gånger tidigare, känns riktigt bra faktist men längtar tills alla mina stora projekt ja ska göra men har bestämt mig att göra det efter mig resa, vill egentligen göra dom nu men det smartaste är att vänta för dom kommer blekas så mycket annars och så hoppas jag på att komma hem lite snyggare och smalare... och nej jag är inte tjock men jag är heller inte smal well well...

det var det jag hade att skriva idag

Drugs dont work



its about his dad,  who has cancer.. =/
Love this song



The Verve - Drugs dont work





Piercing och Gåsa

idag bestämde jag mig för att jag skulle göra en ny piercing, japp i bröstvårtan! jag har redan en där eller rättare sagt hade, men nu är det så att min kropp inte gillar att jag har piercingar så därför stöter kroppen bort dom hela tiden och smarta jag går och gör om och om igen, så idag gick jag till east street och gjorde i andra bröstvårtan och tog bort den jag hade, och jaa det gjorde jävligt ont, men det går så och är verkligen värt det! :D känns riktigt bra faktist, fast saknar den gamla redan, jag vet det är jätte konstigt men det har vart en del av mig, har ändå haft det i många år.. men nu har jag en ny :D


Sen så måste jag säga att jag ser fram emot imorn jätte jätte mycket, ska ut med Gåsa och hennes pojkvän och kompisar till han, ska faktist bli riktigt kul, ska först hem till Gåsa och dricka lite vin och äta lite kex med ost och sen möta upp grabbarna på stan, då jäklar blir det party party party all night long...





Love this song

ahhh jag åker snart

oj oj oj oj oj, nu är det verkligen inte långt kvar tills jag åker, känns helt overkligt!
Träffade jessie i måndags för att gå och shoppa lite saker inför resan, Det blev en backpacking ryggsäck väldigt fin :D , silkeslakan (egentligen onödigt enligt dom flesta men jag tycker de e skönt å ha ) regnskydd till väskan, en massa små påsar att packa i , nytt smink :D  sen då så skulle jag handla myggnät men det är fan slut överallt! ingen stadium,inter sport eller team sportia har kvar det, så jag måste ta mig till naturkompaniet någon dag och handla det, tyvärr så är det så mycket dyrare där men men det är bara ett måste...

det känns som om jag knappt har tid till något, har så mycket saker att göra och ska försöka träffa så många på så kort tid!, eftersom jag jobbar gör ju då att jag sover bort dagarna, och jag bara måste jobba för att få in lite pengar .. drygt!

My best friend



My best friend


confused

som jag skrev tidigare så känner jag mig stressad med allt, att jag inte har tillräckligt med tid..

just nu består mitt liv av att jobba sova jobba sova jobba sova, jag jobbar väldigt mycket just nu, och nej det är inge kul alls för då sover jag bort hela dagarna och har inte tid att träffa vänner, men precis som alla andra måste jag jobba för att få in pengar, och nu råkar det vara så att jag jobbar natt och mina vänner jobbar dag.. thats life helt enkelt, och jag tycker det är tråkigt att vissa inte kan ha förståelse för detta, klart jag vill träffa mina vänner, men behöver varenda krona jag kan få just nu och det måste tyvärr gå före..

skulle egentligen ut och äta ikväll med sandrita, men då det blivit strul med mina grejer och jag måste flytta dom på eftermiddagen så kommer jag inte orka gå ut 8-9 och äta och vara social, har liksom jobbat tors,fred,lörd,sönd och från fredags så har jag sovit ca 4 och en halv timme, vilket gör att jag just nu är mer död än levande, och kommer inte orka gå ut ikväll.. tycker det är tråkigt att ingen kan ta lite hänsyn till detta eller ha förståelse att jag är trött och måste få vila! 
 
jag tycker inte det är kul att man är van å ses flera gånger i veckan och nu helt plötsligt aldrig, men vad ska man göra när man jobbar om varandra ? =/ 
Mina vänner vet att jag gärna ses en stund innan jobbet och käkar och umgås lite innan jobbet, men då finns det tydligen problem med det med,,, nee jag vet inte vad jag ska göra helt enkelt

Jag Vet

jag vet att jag har vart riktig dålig på att blogga nu på sistonde, det är pga av att jag varken haft tid eller ork till att blogga..

Känner mig stressad, det är bara 20 dagar kvar tills jag åker, vilket är INGENTING, tiden går så sjukt fort nu att jag känner att jag inte hinner göra allt jag vill göra, panik!

Har jobbat inatt, så är sjukt trött då jag har vart vaken hela natten lång, och det blir inge sova för mig inte nej nej nej, Har fullt upp idag, om lite över en timme så ska jag träffa Jessie och fixa en massa inför resan..
Vaccinera oss, köpa backpacking väska, Gå till Kilroy, köpa massa nytt smink, köpa näcesär, köpa en kontakt grej till väggen som man kan ha utomlands så vi kan använda vår plattång, laddare etc, köpa minneskort till kameran, jaa det är en hel del vi ska hinna göra idag.

och inte nog med detta måste jag flytta alla mina flyttlådor och annat skit jag har från ett förråd till ett annat idag, jätte kul att behöver bära en massa tunga lådor, fram och tillbaka, upp och ner i trappor, detta ska göras kl 17 idag, och kommer ta några timmar så lilla Mikaela måste hålla sig vaken hela jäkla dagen och hur fasiken jag ska orka detta vet jag egentligen inte, vet att jag kommer vara mer död än levande iallafall, och att jag kommer sova gott ikväll...

Sverige - Ungern

kom nyligen hem från var ikväll, Sverige mot Ungern.. väldigt oväntat.

Min kära mor och hennes pojkvän hade nämligen två biljetter till sverige matchen som var idag, och hade planerat att dom skulle gå på den, då tomas (pojkvännen) är en riktig fottbolls fantast, som alla andra killar :P, men när jag vakna idag fick jag höra att  dom inte skulle på matchen för han ligger hemma i feber, så det slutade med att jag fick 2 gratis biljetter till matchen :D Ringde såklart lina som älskar fotboll och hon vart helt överlycklig, så himla kul och se när man gör folk glada, det gör mig glad!

Riktigt kul hade vi det iaf, och matchen sluta 2-1 till sverige..

tack mamma och thomas för biljetterna!

its not okej!

Igår träffa jag Gåsa en stund i centrum och fikade, som vanligt pratar vi om allt möjligt, men igår satt vi och prata om sex, det här med att killar tycker tjejer är en hora om hon har legat med många, eller om hon har legat med killar som känner varandra, men vi tycker såklart inte att det stämmer, utan att det är ju faktist mer äckligt att vara kompisar som ligger med samma tjej, va inne i någon som din bästa kompis vart i ? NEJ TACK! jag skulle aldrig kunna ha sex med en kille jag vet någon av mina vänner har haft sex med, det är äckligt tycker jag, och det vet jag att Gåsa tycker med och säkert fler tjejer, det är faktist inte okej att kalla en tjej Hora för att hon haft sex mer fler än 1 kille, jag menar så ni killar tycker det är okej att ha sex med över 20 st och ni är bara coola för det ? Nej då är ni fan manshoror helt enkelt om vi tjejer är det... yes det är min åsikt.. och har det någonsin slagit er att utan oss tjejer skulle ni inte ens få något?  Ni tror kanske att ni får en tjej i säng när ni ringer, och vi kanske säger ja, men det är för att vi är kåta och vill ha sex, hade vi inte velat ha sex hade ni fått ett nej, men det roliga är att man hade ju blivit kallad hora då med för man inte vill ha sex med just dig! Nej killar vi tjejer är också kåta och behöver också sex och vill vi ha det så ser vi till att få det, det är ni som blir utnyttjade inte vi!  :D




 

it feels like a sunday..

Det är Tisdag men idag har jag verkligen en Söndags känsla.. det är grått, regnigt mörkt och tråkigt, precis som söndagar! Såna här dagar vill man bara sitta hemma i sina mjukiskläder i soffan med filt, lite ljus och äta något gott och se en bra film, men nej nej.. just nu håller jag på tvättar vilket inte är kul, måste ut med hunden i regnet, och städa.. BORING... och inte nog med detta så ska jag jobba ikväll också.. men thats life

26 dagar kvar! 26 dagar kvar tills jag sitter på arlanda och väntar på att planet ska lyfta, helt sjukt, tror jag börjar få resfeber... känner mig stressad och jävligt nervös.. om 27 dagar så ligger jag å jessi på stranden och börjar våran underbara resa, som kommer bestå av , sol, bad ligga å slappa på stranden med en god drink, festa festa festa, träffa en massa snyggingar, träffa massa nytt folk och bara njuta av livet! Inget jobb, inga problem utan bara få va... längtar!

Du gör mig på dåligt humör!

Det finns vissa människor som bara behöver öppna käften för att göra mig arg,irriterad och på jävligt dåligt humör...Så jävla trött på folk som ska klaga på allt man gör och säger, speciellt när dom gör ännu värre saker... åhhh neeeej.. alltid lika kul att börja dagen med dåligt humör

TACK!

Party fred och lörd, smart ? NEJ!

Smarta Mikaela fick för sig på fyllan att nu var det dags för teqila race... inte sååå jätte bra ide =/

okii jag fick för mig att jag skulle festa hela denna helg, och hur mår jag denna söndag? INTE BRA! jag är helt slut, sovit dåligt har jag gjort på köpet också..
Hela min plan med att va nyttig förstörs när jag ska festa, oki först och främst alkoholen inte så bra.. men det jobbiga med att vara bakis är ju att man bara är sugen på fet mat, jag vill inte ha sallad, jag vill ha en pizza eller krämig pasta, chips och dipp massa chocklad och allt du kan tänka dig.. sitter här och är så jävla hungrig men finns absolut ingenting hemma, så jag har just nu två altenativ, ena är att gå ner i centrum och handla något eller vänta 1 timme och möta gåsa och tamy och åka till kista och äta där med dom.. men jag vet inte om jag orkar vänta?? Beslutsångest det är vad jag har idag... skit faaan ...





I'm not the type to get my heart broken
I'm not the type to get upset and cry
'Cause I never leave my heart open
Never hurts me to say goodbye
Relationships don't get deep to me
Never got that whole in love thing
And someone can say they love me truly
But at the time it didn't mean a thing

My mind is gone
I'm spinnin round
And deep inside
My tears I'll drown
I'm losin grip
What's happenin
I strayed from love
This is how I feel

This time was different
Felt like I was just a victim
And it cut me like a knife
When you walked out of my life

Now I'm in this condition
And I've got all the symptoms
Of a girl with a broken heart
But no matter what, you'll never see me cry



like water, like breath, like rain






I need you like water, like breath, like rain
I need you like mercy from Heaven's gate
There's a freedom in your arms, that carries me through
I need you

....Du var inte där för mig....

Jag föll, men inte fångade du mig
Du vände och gick hemåt till dig
Då jag krossades brutalt,
Vände du dig inte om
Fast du hade bett mig hoppa,
fast du hade viskat - kom!

Då jag fallit tror jag inte du såg
Hur förkrossad jag var där jag låg
Kanske har jag fel, men jag tyckte att du log
Och jag tänkte, om jag dör blir det för detta leende jag dog

Och jag minns jag såg ner ifrån en svindlande höjd
Där såg jag dig - leende och nöjd
Jag trodde du kommit hit för att möta mig
Men halvvägs i luften såg jag - att jag misstagit mig
Du var inte där för mig

Jag föll som om jag trodde att jag var
Beskyddad av dig - ja, osårbar
Jag visste inte då att ett ja kan bli ett nej
Men halvvägs i luften såg jag - att du hade ändrat dig
För utan tvekan vände du och gick
Du gick utan att möta min blick
Kanske har jag fel, men jag tyckte att du log
Och jag tänkte - om jag dör blir det för detta leende jag dog

Och jag minns jag såg ner ifrån en svindlande höjd
Där såg jag dig - leende och nöjd
Jag trodde du kommit hit för att möta mig
Men halvvägs i luften såg jag - att jag misstagit mig
Du var inte där för mig
Du var inte där för mig



Det går faktist bra, det gör det!

JA, min diet går bra! har hållt mig till bra mat och verkligen stått emot sånt jag inte ska äta, det värsta är att gå förbi chips eller godis hyllan på iqa, kan stå där och tänka att bara en sista gång.. Men jag är faktist lite stolt över mig själv som hållt mig i en hel vecka.. okii ni andra tycker kanske det är lite men för mig som äter onyttigt varje dag så är det ett stort steg..

okii att jag drack massa alkohol igår var ju inte så jätte bra, Men detta är min sista helg jag kommer gå ut å festa innan jag åker, dålig bortförklaring kanske men jag känner faktist för att festa och dricka denna helg, får springa och träna lite extra next week helt enkelt..

Nee jag ycker jag har vart rätt så duktig om jag nu får säga det själv!




                                                                                         Dagens låt

come speak 2 me

Det är alltid dom oplanerade kvällarna som blir roligast, igår var planen att bara ligga hemma och ta det lugnt då jag börjar bli sjuk, eller jag har vart det ett litet tag nu.. Men jag blev så jävla party sugen runt 10 igår och fick först inte tag i någon, men sen va min lilla monkey ute så hängde med henne och nadine :D , självklart hälsa vi på sandra som jobbar på trädgårn och det var bartömning - wooho.... Hon va ju såklart sjukt brun igår den jäkeln för hon precis kommit hem från thahiti (avis som fan) men men sjukt kul ,träffa en massa folk jag inte hade trott jag skulle möta på, såklart alla på en gång men de löste sig ...
När jag väl satt och väntade på tuben i stan säkert 20 min så får jag ett sms från söta Danessa som också  va ute och frågade om vi skulle ses, och why not? halv 4 går vi vidare till labbet och dricker massa goda drinkar och har det kul shakade lite asses också :P    Tyvärr så såg jag lite senare att min jävla cp till ex är där, det är en sak jag inte riktigt förstår om man nu vart tillsammans och nästan bott tillsammans då är det så jävla fegt att titta på en och sen låtsats som om jag inte va där ? OMOGET JIMMY!  skit samma ha va ändå inte särskilt snygg men det är bara grejen man är ju vuxna människor...

Min kväll slutade iaf med att jag kom hem runt 7 imorse med alldeles för mycket alkohol i kroppen, tog en liten promenix med hunden så jag skulle slippa gå upp tidigt idag, vakna kl 12 och det är väldigt ovanligt, för gamla jag hade sovit till 4-5 men jag är inge trött alls... blir förmodligen det senare idag...

Ringde Gåsa halv 7 imorse för jag trodde hon skulle vara vaken då hon jobbar men nix nix ingen Gåsa som svara =/ första gången jag var vaken innan hihi... well well nu är det dags att gå ut min lilla Rocky..


Kat Von D

Jag älskar kat von d, hon är så sjukt duktig på vad hon gör och jag bara älskar henne!


The 24-year-old Kat performed her first tattoo at age 14 and has been pursuing her passion for tattooing ever since. She began working at her first shop at the young age of 16!   fatta vilken talang hon har!

Kat is attracted to realistic tattoos. Her personal style gravitates toward portraiture and realism, mostly on a black and gray scale. Kat loves playing classical piano as well as heavy metal music. She is known by her closest friends to be one of the biggest party animals east of the Mississippi.

jag bara älskar att hon är så cool, liksom klassisk musik, hon älskar bethoveen samtidigt som hon älskar heavy metal, en grym tjej tycker jag!
drömmen är ju såklart att en dag bli tatuerad av henne, vill nämligen ha porträtt på min moster,mamma och bror och det är ju det hon är bäst på... finns säkert dom tatuerare som är bra på porträtt här i sverige också men aa vi får helt enkelt se... vi får se när den tattoon blir av för jag har sjukt mycke annat jag vill göra först :D    och till er som tycker det räcker med tattoos för min del.... noo waaay de kommer bli flera på min kropp och jag bryr mig inte vad ni tycker om det!

       
  





Starkare

Även om du tog tillbaka allt som du har sagt
Även om du grät och sa jag har aldrig känt såhär
Även om du sa förlåt för allt som du har gjort
Så skulle jag aldrig se åt dig igen jag svär
Om du lovade att ändra dig och bli normal
Om du sa jag kommer alltid att älska dig
Skulle det inte spela någon roll
För tro det eller ej men jag älskar inte dig

Du får stå kvar
För jag går nu
Ja, jag går nu

Och jag är starkare än du
Ja, jag är starkare än du
Det har jag lärt mig nu

Du brände dina broar när du sa det där
Som fick mig att förstå vem du egentligen är
Jag vet du bär en mask som du tror ingen ser
Och när du försöker le så ser vi den bara mer

Men du får stå kvar
För jag går nu
Ja, jag går nu

Och jag är starkare än du
Ja, jag är starkare än du
Jag är så mycket starkare än du
Det har jag lärt mig nu

Du har sårat mig mera än du tycks förstå

come 2 me

That was love
That was then
That was us, miracles
I changed you
You changed me
This is how these things go
I was broke
And you were scared


mitt liv och ingen annans

ja blir så irriterad över vissa människor som ska försöka styra en, eller säga vad man borde göra och inte med sitt liv!
vill jag fettsuga mig tillexempel så gör jag det, då ska inte alla andra börja säga att nee gör inte det, du behöver inte det du har så fin kropp ändå och fall inte för grupptryck bla bla bla bla bla...... ja menar jag gör vad jag vill när jag vill, speciellt om det får mig att må bättre sen struntar jag i vad alla andra tycker om mig, och måste säga att jag också blir irriterad när vissa säger att jag bara är dum för jag vill göra vissa saker, men jag vet att detta bara handlar om svartsjuka men orkar inte ens bry mig egentligen men jag blir bara så arg, låt mig göra vad jag vill med MITT LIV!


iaaf nog om den skiten... för övrigt går min diet riktigt bra faktist, har hållt mig till all nyttig mat och nu ska jag faktist ner för att handla mer nyttig mat, men har fortfarande problem med det här jävla suget men men jag får bara stå emot helt enkelt....

Nu har jag vart sjuk i flera dagar också, inge kul alls, ont

Ny kost!

Yes, från och med igår bestämde jag mig för att lägga om min kost! har bara lite över en månad kvar tills jag åker och i hate my body! är inte nöjd och är arg på mig själv för att jag tillåtit mig själv bli så här, ett fetto!
tycker att jag än så länge hållt mig bra, men det jag faktist har svårtast för är och hålla emot det här suget, därför har detta aldrig fungerat för mig för jag kan inte stå emot, men nu jävlar säger jag bara!
Det som också är svårt är att man jobbar och förstör hela tidsrytmen , sover ju liksom hela dagarna men detta ska fungera ändå!

igår åt jag grillad kyckling,sallad,majs,tomater och keso, ivanliga fall hade jag dränkt det i dressing eller sås men not this time :D
och frukost idag blev det havregrynsgröt med pytte lite sylt, och två hårda mackor med keso :D

RSS 2.0