Smart mikkis

Oki nu nar jag antligen tar mig tid till att sitta vid bloggen for att gora massa update till mina kara lasare och lagga in massa nya bilder sa glommer jag ju saklart att ta med mig Usb sladden till kameran, javla smart huvud man ar!
Ville verkligen lagga upp lite nya bilder men det far bli next time helt enkelt.

Igar sa tog jag och Taa oss en liten *holiday*  till Krabi, vi brukar alltid hyra moppe for de e det som ar billigast plus att man maste ha de for att ta sig angonstans men igar lyxade vi till det och tog motorcykel :D  sa himla underbart sa fran och med nu vill ja aldrig mer aka moppe igen bara dom stora :P
Vilket fall som helst sa akte vii till Krabi for att ga till nationalpark och hot spring water....helt underbart var det och fy faan vad varmt det var..sa dar satt vi mitt i naturen och saklart sa var jag den anda falangen ( turisten) sa jaa jag fick mig nogra odentliga blickar haha...och har i thailand sa badar alltid alla thai tjejer med kladerna pa, alltid med tshirt och short sa inte nog att jag var den anda turisetn utan jag hade ju saklart bikini pa mig och sa har man ju sillisar saa jaa de kandes som om jag var med i nagot javla tv program som hette stirra ut falangen ( turist) haha men kul var det iaf.


Sen sa akte vi och halsade pa Taas familj, har traffat han syster tidigare men ingen annan sa igar fick jag traffa mamma,brorsan och mormor :) ingen pratar saklart engelska sa man satt mest dar och log, sen ville hans mormor prata med mig sa vi gick och satt oss sjalva men inte forstod jag ett enda ord da hon pratade thai haha kandes lite jobbigt men valdigt gulliga va dom och snalla :)
Och efter familjetraffen sa akte vi till en nattklubb som var sjukt bra! Nog den basta jag vart pa nagonsin, jatt ebra live band som spelade lite rock latar fast saklart pa thai men var anda javligt bra och dar vart jag ju ocksa saklart utstirrad da ja var den anda falangen men vi hade sjukt kul.....

riktigt skont att gora nagot som man inte gor varje dag men nu ar det dags att aka tillbaka till tonsai och taa ska jobba och jag ska kanske leta jobb, kanner att jag vill gora nagot pa dagarna.. steka pa stranden kan ja gora 2 v innan ja aker hem... borjar tycka de e trakigt att bara ligga dar varje dag sa far se om ja kanske ska jobba... you never know helt enkelt...


Men nya bilder kommer inom kort my friends!


Har var vi igar, helt underbart!

Sorry but i dont like you

Assa jag hr verkligen haft alla javla djur i olika rum nu och jag tror aldrig jag kommer att vanja mig vid dom helt enkelt.

jag har haft:

Kackerlakor ( alldeles for manga och stora)
larver ( skit vidriga)
Spindlar
Dod odla men en levande svans

ORM!
och i forgar sa kom det in en djungeratta i rummet! 

Sa det anda som fattas ar en apa nu men sa fick jag hora igar fran en kompis att nar hon odde pa Bannyan dar vi bor nu sa hade hon 2 apor i rummet, sa det kandes ju jatte bra sa jag kommer defenetivt hitta apor en vacker dag i rummet.
och eftersom vi lagar mycke mat i rummet och har massa nudlar och sant bara i en pase sa kanner dom lukten specielt rattorna sa idag blir det kopa plastlada och lagga allt i.... men usch vill verkligen inte ha en apa i rummet da dom ar liksom skit stora o laskiga hara.... well well thats life when you live in the djungle!



Jag ar verkligen ledsen men dom anda djuren jag gillar ar hundar och katter!  inga javla djungel djur tack!


Bakis and skakis

Idag ar jag sa javla bakis att jag klanner mig mer dod an levande just nu.. fy fan... min plan var ju att ga och lagga mig pa stranden och steka men efter 2 steg ute i varmen sa angrade jg mig och gick till Mai Plu, en bra dar Taas basta kompis har och dar vi alltid ar.. helt underbart stalle som ligger i slutet av stranden och man kan bara lagga sig i hangmattan och ta nagot kallt och dricka och lyssna pa musik sa dar har ja legat halva dagen....

Men sitter just nu i Aonang for jag ar sa javla sugen pa donken eller riktig bakis mat sa jag tog en longtale bat hit med Daniel den svenska killen jag traffa hara och takte handla lite grejer jag behover......men usch vad piss jag mar idag, det var nog langesen jag var sahar bakis..... men hade en sjukt bra kvall igar....


Langtar verkligen inte hem till sverige nar jag fick ett sms fran min kara mamma dar det stog att det var 20minus grader igar, fy fan vad glad jag ar att jag ar i varmen aven om jag inte riktigt ligger pa stranden varje dag, orkar inte det och tycker det ar ratt sa boring men 2 veckor innan jag ska hem da javlar ska jag steka som jag aldrig stekt forr haha ...  neeej nu blir det ga till donken och vara onyttig! :)

Inkopslista for idag:

* Rakblad
* Harfarg
* plastlada ( for att lagga all mat i for annars kommer de rattor och apor in i rummet)
* cigaretter ( mycke billigare har i aonang)
* mascara

Japp det var i stort sett det!
tjingeling pa er!


jupp

Nu nar vi antligen har nytt rum sa ska jag packa upp allt och fixa inne i rummet sa man kan kanna sig som hemma igen....sen ska jag nog ga till stranden och ta min en  fruit shake och lagga mig i hangmattan i skuggan :)
Har sovit bort halva dagen  idag efter aventyret igar, det tog hart pa lata kropp....

ska forsoka blogga oftare och mer  bilder.... men nu blir det stranden!


Taa and me <3

Mikaela pa Äventyr

Änu har vi nytt rum men ja tror de kommer  finnas djur med men de e iaf inte i djungeln hahah.... men for 2 dagar sen traffa ja en svensk kille som e skit snall och han ville testa pa  rock climbing det som taa jobbar med sa ja tog honom till taa sa han fick en ny kund och sa ville daniel den svenska killen att ja skulle med sa jag kan saga dig att igar var en av dom laskigaste dagarna ever i mitt liv!

forst var vi tvugna att ga till raily beach och nar de ar lagvatten sa ar det oki att ga men det var hogtidsvatten igar sa vi var tvugna att klattra flera javla meter upp i djungeln vilket typ tog doden pa mig i ca en halvtimme och sen fick vi ga skit langt for att komma dit man klattrar och sen sa forklarade taa allt for daniel och sa klattrade han pa lite olika stallen, sag skit laskigt ut for du liksomklattrar pa stennar lr liksom en stor vagg med lite hal i ...sen var det min tur och jag holl ju pa att skita pa mig for det var skit laskigt plus att jag ar hojdradd sa neej usch men nagra meter rackte for mig medans daniel klattarde 20,30 meter......vilket fall som helst sa efter vi vart dar nagra timmar o klattrat sa vill Taa ta med oss till panang cave en grotta dar man kan klattra och se hela raily o tonsai det ar ca 40 50 meter upp... saa vi gar dit och jag kan saga att det var ett projekt att klattra och skit laskigt fy fan jag maste ha sett skit rolig ut haha....sen nar vi antligen kommer in i grottan sa ar det ju skit morkt sa man knappt ser nagot och sen far vi krypa ut genom ett litet hal och da var det verkligen vart hela trippen for fyy faan vad fint det var och vilken kanskla att sitta dar uppe helt sjalva utan en enda manniska och bara titta over utsikten, helt underbart!

Sen var det ju saklart dags att borja rora sig hemmat for hela dagen hade gatt och da maste vi genom grottan till andra sidan och jag kan saga att det kandes somjag var med i en skrackfilm,det var helt blackmorkt och vi har bara 1 tandare pa 3 personer och sa var det massa bamboo pinnar som var byggd som  en stege som vi behovde klattra upp for vilket  var skit laskigt....vilket fall som helst nar vi  gatt i morkret ett bra tag och klattrat i morkret sa kommer vi antligen fram till ljuset  och gissa vad Taa sager till mig da?

alskling det anda sattet att kommer ner igen ar att ta sig ner med snore, att domliksom skjutsar ner en, below you down.... jag fick ju sklart panik for jag ar ingen javla klattrare som vill hanga med ett snorde och klattra ner for 50 meter men jag hade ju skalrt inget val men fy fan det var nog det laskigaste jag gjort i hela mitt liv jag tror aldrig jag har vart sa javla radd.......men jag vet ju att jag kan lita pa Taa for det ar ju hans jobb och har jobbat med det i 5 ar men anda nar du sitter dar med din lina och han sager oki borja ga baklanges och bara sitt pa linan sa drar jag ner dig... det ar fan inte sa javla  enkelt som man tror for sa fort han lossar pa linan sa kanns de som att du ska ramla ner do....fy faaan men i did it! och efter vi alla 3 kommit ner sa maste vi ga genomdjungeln for att komma till stranden och det har saklart blivit blackmorkt igen sa dar far ja ga genom djungeln och hora massa ljud och inte se nagot... fy fan vilket aventyr vi hade igar och idag sa ar min kropp helt dod.....fan klattra och vandra i 8 timmar fran att bara legat och lata sig i flera veckor.......men nu har jag iaf gjort det och testat och tror inte ja gor det igen hahaha

nu har vi nytt rum men ja tror de kommer  finnas djur med men de e iaf inte i djungeln hahah.... men for 2 dagar sen traffa ja en svensk kille som e skit snall och han ville testa pa  rock climbing det som taa( min pojkvan) jobbar med sa ja tog honom till taa sa han fick en ny kund och sa ville daniel den svenska killen att ja skulle med sa jag kan saga er att igar var en av dom laskigaste dagarna ever i mitt liv!

forst var vi tvugna att ga till raily beach och nar de ar lagvatten sa ar det oki att ga men det var hogtidsvatten igar sa vi var tvugna att klattra flera javla meter upp i djungeln vilket typ tog doden pa mig i ca en halvtimme och sen fick vi ga skit langt for att komma dit man klattrar och sen sa forklarade taa allt for daniel och sa klattrade han pa lite olika stallen, sag skit laskigt ut for du liksomklattrar pa stennar lr liksom en stor vagg med lite hal i ...sen var det min tur och jag holl ju pa att skita pa mig for det var skit laskigt plus att jag ar hojdradd sa neej usch men nagra meter rackte for mig medans daniel klattarde 20,30 meter......vilket fall som helst sa efter vi vart dar nagra timmar o klattrat sa vill Taa ta med oss till panang cave en grotta dar man kan klattra och se hela raily o tonsai det ar ca 40 50 meter upp... saa vi gar dit och jag kan saga att det var ett projekt att klattra och skit laskigt fy fan jag maste ha sett skit rolig ut haha....sen nar vi antligen kommer in i grottan sa ar det ju skit morkt sa man knappt ser nagot och sen far vi krypa ut genom ett litet hal och da var det verkligen vart hela trippen for fyy faan vad fint det var och vilken kanskla att sitta dar uppe helt sjalva utan en enda manniska och bara titta over utsikten, helt underbart!

Sen var det ju saklart dags att borja rora sig hemmat for hela dagen hade gatt och da maste vi genom grottan till andra sidan och jag kan saga att det kandes somjag var med i en skrackfilm,det var helt black morkt och vi har bara 1 tandare pa 3 personer och sa var det massa bamboo pinnar som var byggd som  en stege som vi behovde klattra upp for vilket  var skit laskigt....vilket fall som helst nar vi  gatt i morkret ett bra tag och klattrat i morkret sa kommer vi antligen fram till ljuset  och gissa vad Taa sager till mig da?

alskling det anda sattet att kommer ner igen ar att ta sig ner med snore, att domliksom skjutsar ner en, below you down.... jag fick ju sklart panik for jag ar ingen javla klattrare som vill hanga med ett snorde och klattra ner for 50 meter men jag hade ju skalrt inget val men fy fan det var nog det laskigaste jag gjort i hela mitt liv jag tror aldrig jag har vart sa javla radd.......men jag vet ju att jag kan lita pa Taa for det ar ju hans jobb och har jobbat med det i 5 ar men anda nar du sitter dar med din lina och han sager oki borja ga baklanges och bara sitt pa linan sa drar jag ner dig... det ar fan inte sa javla  enkelt som man tror for sa fort han lossar pa linan sa kanns de som att du ska ramla ner do....fy faaan men i did it! och efter vi alla 3 kommit ner sa maste vi ga genomdjungeln for att komma till stranden och det har saklart blivit blackmorkt igen sa dar far ja ga genom djungeln och hora massa ljud och inte se nagot... fy fan vilket aventyr vi hade igar och idag sa ar min kropp helt dod.....fan klattra och vandra i 8 timmar fran att bara legat och lata sig i flera veckor.......men nu har jag iaf gjort det och testat och tror inte ja gor det igen hahaha




Tonsai numera mitt hem :)


Me and my friends

och sahar ser det ut dar man klattrar, rock climbing

Taa visar vilken rut daniel ska ta

Panang Cave

Utsikten fran panang cave, laskigt men sjukt vackert!

me likkiee

Lilla jag


och sahar ser det ut inne i grottan...kalsvart



Och har kommer vi fran for att ta oss ut och han sager att han ska lira ner mig


En livradd Mikaela

 


A new pet....just lovely!

jag maste da saga att det alltid ar lika trevligt att komma hem pa natten och man ar skit trott och vill bara sova for man ska upp tidigt dagen efter.....saa jag kommer hem, satter mig pa golvet och satter pa vattenkokaren for att vi ska laga nudlar and guess what i see?  EN JAVLA ORM FAN!!

Jag kan saga er att jag blev sa javla radd att jag hoppade upp i sangen under myggnatet och brojade stortgrina for att jag blev sa javla radd, fy faan jag verkligen hatar ormar... men jag ar glad att det inte var en sa jatte stor orm som hon Heidi jag traffade hade fy fan da tror jag nog att jag hade svimmat lr dott....nee jag gillar inte att bo uppe i djungeln sa idag har jag vart runt och letat nytt boende men allt ar fullt eller for dyrt men nu htta jag ett som ar 50 bath dyrare an vad vi har och de ligger battre till och det finns sakert massa konstiga djur och ormar dar med MEN jag har iaf grannar och nara till allt jag maste inte springa tusen mil i djungeln for att hitta hjalp hahah... nee fy fan sager jag bara ni skulle ha sett mig igar usch!

tank er nar jag ska packa alla grejer for att byta rum sa kanske de ligger en javla orm i min vaska eller vad som helst...nee fy fan och sjalvklart sa jobbar Taa hela dagen sa inte far man nagon hjalp hahah
Men jag tror nogatt jag fan har haft alla slags djur nu i thailand, allt fran kackerlackor, spindlar och da har det vart stora!, odlar, doda odlor, larver och nu ormar ocksa..vad blir nasta en vild apa som sitter och vantar pa mig?

ormen ja hade i rummet liknade den har valdigt mycket, tyvar sa tog ja ingen bild for jag var ju livradd och kameran lag precis brevid orm helvetet haha.... nee usch arrad for livet hahah





nee
nu ska jag ga ner till stranden men ja ska inte ligga i solen orkar aldrig det langre,sa javla varmt, ska nog ga till Bau en kompis till Taa som har en liten strandbar i skuggan och lagga mig i hangmattan och lyssna pa musik och dricka nagot kallt :)

tjingeling salange!






Pictures :)

kanner att det ar dags for lite nya bilder igen :) so here it comes!





Lilla jag


me at banana bar drinking lemon daquri




Supriiiiseeee me doing a bamboo tattoo


kanndes inget alls, mycke ondare med maskin




 dalig bild jag vet ska ta en battre men om ni undrar vad det
star sa ar det mitt namn pa thai :)


basta tjejerna ever!


me and taa ater thai mat bland alla lokal folk....yes jag blev javligt utstrrad


solnedgang i aonang

 my love

 varat lilla rum dar vi knappt fick plats 2 st...

 the way to find the toilet

varan sa kallade trapp

 nya hemmet i  djungeln

min utsikt....djungel....

ser konstigt ut  men ar javligt gott, fruktsom ar valdigt sot men sjukt gott




sorry att bilderna ar lite i oordning..men datan e sjukt seg.. men ska lagga upp fler snart :)

 


Welcome to the djungle

Tonsai ar verkligen typ djungeln och samma dag vi kom hit sa va alla stallen helt fulla vilket e helt sjukt vi fick leta boende over 2 timmar och anda hitta vi inget och de e liksom mindre an phi phi hara,de enda som va ledigt va dyrt men vi var ju tvugna att ha nagonstans att sova sa forsta natten bodde vi pa ett stalle nara stranden men vaknade 7 pa morgonen av att en javla apa hoppade pa taket och typ slar pa taket och spelartrummor pa taket kandes det som ....japp de e sjukt mycke apor har overallt....sen sa fanns de inget annat ledigt sa vi fick bo dar 2 natter till.....sen bytte vi till ett annat stalle som va mycke mycke billigare men toalett och dusch fanns inte i rummet sa man fick ga en bit, och rummet va sjukt litet, nar vi la in vara vaskor sa va rummet fullt och vi fick liksom sta i sangen haha, man kunde inte vara 2 personer samtidigt i rummet for de fanns inte plats......men igar sa hitta vi antligen ett rum med dusch och toalett inne i rummet och som va ratt oki pris, ett stalle som heter Djungle Hut och tro mig vi bor verkligen i djungeln!

Dt ar liksom massa sma bungalows men varan ligger saklart langst bort och upp for tusen trappor for att sen ga tusen miljoner meter upp i djungeln, dar ar varan bungalow och visst rummet ar bra och stort och vi har allt inne men de e riktigt laskigt haha jag bara vantar pa att en apa ska komma och attackera mig pa balkongen lr nagot,massa konstiga djur har jag sett bara pa en dag dar i djungeln....

och juste har pa tonsai sa stanger dom av elen 6 pa morgonen och sa ar det ingen el pa hela dagen forns 6 pa kvallen igen, eller det ar lite olika beroende pa vilket stalle du bor pa men iallafall sa du liksom vaknar av att du svettas ihjal for flakten ar ju avstangd och det ar sa sjukt varmt att jag tror jag ska do av mitt eget svett varje morgon hahah
Traffade en tjej pa baten hit fast hon e 34 men skit rolig att vara med men vi tva traffa en annan tjej haromdagen och igar hade vi middag tillsammans och sa berattar hon att efter hon hade vart pa stranden sa nar hon gick hem tll sin bungalow sa ser hon en STOR svart lang orm under hennes trapp!! och sa visa hon bilder som hade tagit pa den och fy fan sager ja bara om ja hade haft den nara min bungalow hade jag fan skitit knack! den sag riktigt laskig ut och sa visa hon bilderna till nagra lokalfolk som jobbar har och deras reaktion va inte bra dom sa run och djungle alltsa vi ska springa om vi ser dom och undvika djungeln hahah kul att ja bor mitt i djungeln! men allt ar fullt men om vi har tur sa om ca 2 veckor far vi kanske nytt boende dar Taa jobbar men allt e fullt nu men fy fan sager ja bara....

igar kvall nar vi skulle ga hem var ja skit radd riktigt laskigt med djungeln och aporna har ar skit stora! oc igar nar vi betsallde pankaka innan vi skulle hem sa ba ser ja hur de kommer regn fast bara pa ett stalle pa vagen och alla ba va fan kommer det dar ifgran ioch varfor bara pa ett stalle.....jooo de va ju sklart en javla apa som satt och pissa i ett trad haha sa har maste man verkligen akta sig.....

men jag gillar att vi ar hara det ar verkligen skillnad mot phi phi har finns det bara grusvagar och du maste ha ficklampa vart du an gar pa kvallarna for att se nagot men ja gillar det, alla kanner alla och har det hur bra som helst nu onskar jag bara att vi kunde fa nytt boende sa jag slipper bo i djungeln det ar fan laskigt!
Fast lite sma mysigt pa dagarna nar ja ligger pa balkongen i min hangmatta och lyssnar pa musik eller laser en bok men annars ar det laskigt......








update

jag vet att jag har vart dalig pa att blogga, men nu ar jag pa Tonsai och det ar verkligen stooor skillnad fran phi phi, men i love it! ska lagga in bilder snart men saklart sa glomde jag att ta med mig usb sladden sa de far bli nasta gang helt enkelt....

Vi har haft lite otur sen vi kom hit dock for alla stallen ar helt fulla sa vi har flyttat runt hela tiden men allt ar skit dyrt och alla billiga rum ar upptagna men ja hoppas att vi far nagot snart....just nu bor vi i ett mini rum med toalett och dusch nagra meter ifran rummet, inte sa kul men helt ok, betalar 40 kr per natt...
Ska kanske leta jobb hara, har inte betsamt mig riktigt om ja vill jobba lr inte sa jag tar de lite som det kommer men jag vill forst hitta boende och sen ta tag i allt annat.....

lovar att blogga snart igen och lagga in bilder och ge er massa update :)


btw har ny tattoo och bilder kommer snart :D


Next destination is.....

Tonsai beach! Yes imorn sa lamnar jag och Taa Phi Phi, kanns skont att faktist fa se nagot nytt och slippa phi phi jag har trottnat lite, eller njaa jag har liksom en hatkarlek till phi phi just nu men vilket fall som helst sa ar det var sista kvall har pa phi phi...

ska bli spanande och fa se Tonsai plus att det ar min pojkvans hem och han kan fa jobba med det han verkligen alskar, rock climbing och det ska jag ta och testa innan jag aker hem iaf! fast jag e hojdradd men what the fuck man lever ju bara en gang!

Nu ska jag ga och shoppa lite och sen blir det hem och duscha for att sen mota upp mina norksa vanner som ar dom basta ever, sen ska vi ut och lyxa till det med god middag sista kvallen pa unnis, som ar en svenk, norsk restaurang och varldens godaste mat!





och ikvall blir det Rock N Roll!

Pictures of my new piercings

Har helt glomt bort att lagga upp bilder fran nar jag tog mina 2 piercingar sa for er som ar nyfikna sa check this pictures out!




Dags att dricka upp innan piercing nr 1

 
En nervos Mikaela




piercing nr 1 fardig......


sa gick det 2 min tills jag fraga om dom kunde gora en till....


och det gjorde dom och har har ni 2 happy girls med nya piercingar :)


 


Update update UPDATE!!

Jag vet att jag har vart sjukt dalig pa att uppdatera bloggen, men har inte orkat helt enkelt!
Ar tillbaka pa Phi Phi igen och har haft det sa himla underbart medans jag rest runt i Langkawi och Koh lipe, jag verkligen alskade Koh lipe, paradiset!  Sa jag tankte att mina underbara vanner som laser min blogg ska fa se lite bilder :) 

Enjoy!




Sitter och ater middag i Aonang. thaimat- papaya sallad, grillad fisk och kyckling och sticky rice mums!

 Annu mer thai mat i Hat yai, kyckling och fisk

En trott Mikaela efter en lang tur runt hela langkawi med moppe

Langkawi :P



stor och laskig krokodil haha

en arger

ett miffo

solnedgang i langkawi

lilla jag :)


pa vag till piren (satun)

just loving the converse bade me and my boyfriend

vantar pa speedbaten

Koh Lipeeee

<3

yeeaahhh

puusss

steker

ego bild

annu mer ego bild

och sa en till....

puusssss

solnedgang pa lipe

lovely

on our way back to Phi Phi


Mer bilder kommer snart!

RSS 2.0