Gåsalin do u remember?

denna låt är till min gåsalin,tänker på gamla tider




Hundfotboll

Jag känner mig som en ispinne, jag är verkligen inte van vid det här vädret, kallt som faan och gå ut med hundarna.
Men kul var det och se hur Rocky äntligen fick leka med någon annan för han har svårt för andra hundar och leker nästan aldrig med andra hundar men nu har han en flickvänn som han kan leka med :)






Vi hittade en boll på vägen och Rocky älskar bollar så vi har lekt i hundgården i 1 timme , hundfotboll är fan inte enkelt när dom ska stå mitt framför fötterna så blir det ju lite svårt att sparka bollen men de gick ju lite iaf..


God morgon sverige

Det känns helt sjukt att vakna med att man fryser och att det är snö ute.
Men gud vad skönt det var och faktist sova i en skön säng, jag har sovit så bra inatt vilket jag inte gjort på nästan ett halvår, plus att jag fick sova med min älskling Rocky och såklart nya flickvännen Tila, jätte mysigt!

Klockan är kvart över 9 på morgonen och jag är vaken vilket känns helt sjukt för jag är ingen morgon människa alls, men känns skönt och vara uppe, tänkte äta lite frukost och sen gå en lång promis med vovvarna, sen vet jag inte vad som händer denna dag..ivanliga fall hade jag satt på mig bikini och gått ner till stranden men nu sitter jag här i mysbyxor och luvtröja och filt och håller på frysa arslet av mig!  Men är faktist lite glad av att vara hemma ändå måste jag ju erkänna, :)

Min tokiga mamma och Rocky

Jag är så glad att få träffa Rocky min hund igen , gud vad jag har saknat honom jag har saknat honom så mycke att det inte går att beskriva!

Jag fick en så himla bra överraskning idag nar jag kom hem, mamma har smsat mig och sagt att hon har en liten suprise när jag kommer hem och jag har undrat och undrat vad det kan vara... nar jag kom hem fick jag sätta mig i soffan och blunda och helt plötsligt fanns det en till hund, mamma har köpt en fransk bulldog en liten tik som heter Tila som är 8 månader och hon är så ful så att hon blir söt, så mamma har skaffat en flickvan till Rocky rockstar :D jag blev så glad för jag och mamma har pratat om att skaffa en kompis till Rocky länge nu och att vi ska göra det senare och helt plötsligt så fanns det en till så nu har vi en varsin fralla och jag kan säga er att varken Rocky eller Tila ser normala ut, men dom är så söta tillsammans och fann varandra på en gång! Dom är så söta tillsammans.....

Och ni som har trott att mamma har vart hundvakt, kän er blåsta! Det är Rockys nya flickvän haha :P


Tila  Kärleksparet tillsammans  utslagna frallor 

Back in Sweden

Då va man tillbaka hemma i Sverige igen då...

känns jätte jobbigt faktist och komma tillbaka hem till det kalla och snö! Men ar glad över att få traffa familjen iaf :)
Landade kl 06 på morgonen efter 11 timmars flygresa, kallt som fasiken var det när man gick av planet i sina thai kläder.. blev jatte glad nar jag saåg mammsen på arlanda och att Michell min lillebror var med ocksa för det visste jag inte att han skulle så det var en trevlig överraskning!

Första jag gjorde när jag kom hem var och åt en eller rättare sagt 5 lingongrova macka med ost och skinka och varm chocklad såååå gott med frukost!

Sen har jag vart och överraskat Annica på cafet idag och givit henne sin present , en rosa ipod :) jätte kul och träffa henne igen!! vi har en date på söndag! :)

Jag har nog inte riktigt fattat att jag har vart borta nästan ett halvår och är hemma nu igen.. känns overkligt!


Tick tack tick tack tick tack...

ohhhh hur ska jag orka denna dag?

klockan ar just nu 12 pa dagen har i Bangkok och vart plan gar kl 01 pa natten, jag vill verkligen inte hem men ni vet nar man baar sitter och vantar ut tiden ? da vill man bara aka nu och fa det overstokat !

Jag har 0 kr kvar och de finns inget mer att shoppa, finns inget och se heller for de har vi redan gjort, nee just nu sitter vi bara o vantar.. och jag lovar er att med min otur kommer planet vara forsenat sen ocksa det ar det alltid...
Tiden kommer att ga valdigt sakta idag tror jag..

Men jag kan inte fatta att jag snart far traffa alla vanner och familjen, och min hund! gud vad jag saknar min snarkande rocky!! och mamma, brorsan, gasalin,linda,stephanie,elina,pelin, maria, sara, oo alla manniskor runt omkring mig saknar jag!  jag langtar tills jag satter mig i soffan med lilla sota rocky som snarkar ohhh va mysigt!! 
Maten ocksa mmm ska bl sa gott med frukost, ska handla pa iqa sa fort det oppnar! :D yeehh

Last night in Bangkok

igar va sista kvallen i bangkok, kanndes jatte trakigt faktist... men de blev en bra kvall :)

under dagen akte vi bade till Platinam och Mbk 2 stora kopcentrum o kolla det sista och sen blev de ga och shoppa runt pa koasan hela dagen och kvallen, shoppa inte sa mycke eftersom de fanns varken pengar eller nagot mer ja behovde...

pa vagen tillbaka till vart hotell nar vi skulle hem o packa o va ratt trotta sa motte vi pa Peter det ar han som ager baren carpe diem pa phi phi som vi alltid va pa, sa himla kul och traffa honom for sist vi var pa pi hi sa var han i kina sa vi han aldrig saga hej da men sa traffa vi pa honom har :) sa istalle for att ga hem och packa blev det en liten runda ut, och vi gick till ett jatte mycisgt stalle med live musik och dom var riktigt riktigt bra :)
sa det blev en sen kvall igar for nar vi kom tillbaka till hotellet var kl nastan halv 3 och ja hade inte ens packat sa sist jag titta pa klockan var den halv 5 pa natten och skulle upp 10 , inte sa jatte kul nar man maste checka ut men men  nu e jag uppe och sitter har och ruttnar och svettas ihjal...



Jag langtar redan tills jag kommer tillbakla till thailand! skulle kunna flytta hit!

Tiger tempel and Floating market

japp imorn ska vi pa floating market och tiger tempel sa vi har nagot att gora , det var typ mina sista pengar men men.. maste ju syselsatta sig med nagot jue,
det jobbiga e ju att man maste ha langa byxor och man far inte ha linne pa sig pa tigertemplet utan man maste tacka sig vilket ja tycker ar lite trakigt da ja vill ha fina kort ju.. men men blir nog bra iaf..

det blir en laaaaaaaaang dag imorn, fran 7 pa morgonen till 7 pa kvallen vet egentligen inte hur ja ska klara det med tanke pa att ja fortfarande har sa ont och blir trott av min medicin men ja klarar nog de pa ett eller annat satt :)

Bangkok again

Just nu ar vi  i bangkok och i stort sett bara vantar pa att tiden ska ga sa vi kan aka hem, vi har inga pengar kvar alls just nu och det finns inte sa mycke o gora mest shoppa o sa och det finns de inte pengar till.. sa vi vill bara hem.. tiden ga jatte sakta speciellt dagarna... 5 dagar har vi kvar och vet inte hru vi ska sta ut....vi har dessutom kollat om de finns tidigare flyg hem med platser men det gor det inte..

Sjukhuset

Nu var det ett tag sen jag bloggade men det ar pga av att ja vart pa sjukhuset i nagra dagar och fatt mig ett par nya brost :P antligen!!

17 februari kom jag till sjukhuset, hade en tid kl 10 pa morgonen men doktorn men eftersom vi hade akt fran phi phi med bat och nattbus kom vi fram till Bangkok redan halv 6 pa morgonen sa vi akte direkt till sjukhuset och vantade dara, var helt slut men efter kl 10 fick jag traffa Dr Pitch och fick bekraftat att operationen skulle bli pa eftemiddagen, sa fick ga upp till mitt rum som var rena lyxen for mig som backpackat, Ac, kylskap, balkong, Tv och varmvatten haha.. fick ju ocksa satta pa mig jatte fina sjukhusklader :P , sen var ja tvungen att ta bort alla smycken , nagellack piercing o ja allt san sa jag kande mig sa javla ful men de e tyvarr sant som maste goras, sen fick jag ackel dropp i handen som jag hatar jg tycker de e sa himla ackligt och ha det... lag iaf i rummet och kl ticka och dr pitch hade 4 patienter samma dag och dom visste inte om ja skulle bli nr 1 2 3 eller 4, jag blev ju saklart sist, man far ju inte ata pa 8 timmar innan operationen och eftersom vi akte nattbuss sa hade jag inte atit nagot , sist jag at var dagen innan och jag fick aka ner till operations salen 9 pa kvallen..skit nervos var jag!

Nar jag vaknade upp igen hade jag en san javla smarta som inte gar att beskriva, det gjorde sa ont att ja inte visste vart jag skulle ta vagen usch! fick i mig massa medecin som skulle hjalpa men ja tyckte ingenting hjalpte.. ONT  det var vad jag hade......Men
jag e sa himla nojd dom ar jatte fina och NEJ dom ser inte ut som nagra stora runda silikon tuttar, for det forsta sa ar det inte sa stor skillnad fran vad jag hade och dom ar inte fasta och runda som alla verkar tro utan dom ser naturliga ut!

Alla pa sjukhuset var jatte jatte snalla mot mig och har verkligen tagit hand om mig och stallt upp!

Jag har fortfarande ont och jag ater massa tabletter men det ar ju tyvarr sa att man har ont ett bra tag men faaan vad jag ar nojd!

Jag gillar dock inte att ja bara fa ha sportbh pa mig i en manad de e ju inte sa himla snyggt , kanner mig som en tant haha men men jag star nog ut :)




Ett Svar Tack!

just nu sitter jag o vantar pa att baten ska ga fran phi phi, kanns jatte trakigt... och inte nog med detta trodde vi eller det har rattare sagt statt att baten gar halv 5 pa dagen sa vi trodde vi skulle ha hela dagen o sola o shoppa lite, men nej nej nar vi checka ut fick vi reda pa att baten gar kl 2! tank om vi hade missat den? det hade inte vart bra alls for jag ska ju kanske gora operationen imorn och da hade jag inte hunnit, ar inte helt sakert att jag fatt tid den17 men har ju bokad tid den 18 men jag hoppas pa att fa tid 17 till brosten....

MEN det jag ville saga var att vi har fortfarande inte fatt svar fran kilroy med flygbiljetterna vilket gor mig valdigt nervos faktist.. for att dom sa ju att de bara fanns platser den 24 feb och att det var fullt den 26 och den 27 men sen fick vi ett mail dar de helt plotsligt fanns 26 pa natten o att vi skulle va framme hemma i sthlm den 27 tidigt pa morgonen sa vi maila tillbaka o sa att de tar vi!  Men nu har vi inte fatt nagotr svar annu.. vad faan ja kan liksom inte aka hem den 24 det gar inte alls.. maste vanta med att ta bort stygnen efter 7 dagar o de e liksom redan tight med den 27 egentligen..  neej detta tycker jag ar jobbigt.. kan man bara fa ett javla svar tack!

Bye Bye Phi Phi

idag ar sista dagen pa phi phi, aker imorn.. kanns jatte jatte trakigt och vill egentligen inte fast samtidigt sa vill ja harifran nu, har blivit lite for mycke med alla man har kommit alla sa nara bara for att vara turister som inte jobbar.. men jag alskar phi phi och langtar tills jag kommer tillbaka for att jobba :D

sa ikvall blir de sitta lange pa carpe diem och ha kul med alla dar, usch nee kanns sorligt att de e sista kvallem men man kommer ju tillbaka som tur e..

och sen e de akak till bangkok for nya brost :D woohoo


Blev ju helt ok!

Alla hjartans dag blev ju helt ok iaf.. blev inte riktigt som ja tankt mig men de blev bra!

jag och jessie var och at 3 ratters pa unnis. de blev mozarella och tomat till forratt, sen kyckling fahitas, och kladdkaka till efterratt :) och sa en jatte jatte god strawberry Daquri, fast min va dock en Virgin haha :P japp e ju sa att ja inte far dricka alkohol pga av operationen, trakigt men de e det vart och dessutom kan ja faktist ha kul utan alkohol!

iaf efter middagen blev de carpe diem som vanligt e ju dar varje kvall, plus att de finns en sa sot kille som jobbar dar. Ruki fast ja kallar honom pocahontas for han ser ut som en pocahontas :P fick en ros igar ocksa de va ju trevligt :)
sen blev de vidare till Apache och dansa massa .. sa himla kul nar ja o jessie dansar for alla e skit seriosa och tror dom e skit snygga medans ja o jessie lojlar oss sa himla mycke o driver med alla hihi.. tycker ja e kul iaf :D

slocka som en stock halv 5 pa morgonen, helt dod efter allt dansande..


Fucking Valentines Day

ohh just nu ar jag sa javla arg den har dagen e forstord!!! allt e forsort!

jag tycke de e konstigt hur mina pengar pa kontot bara forsvinner helt plotsligt utan att ja ens rort mitt kort?
pa mindre an 24 timmnar e 2000 kr borta? kul nu har ja 0 kr till mat vatten och inte ens kan ja ta mig till bangkok! kul liv

detta ar inte forsta gangen detta hander att pengar pa mitt konto ar borta... kan fa sms att mamma satt in ca 2000 kr o nar ja ska ta ut sa finns de inget dar?
jag vet i nte hur mycke minus jag gatt pa pengar som dragits o bara forsvunnit! kan ju saga att det ar nastan allt som allt 10tusen om inte mer.. jaa sa kul har ja det..

och idag skulle jag handla det sista innan ja aker hem och vi skulle ut o ata 3 ratters o ha de mysigt men nej nej, istallet siter jag har med 0 kr... japp de bir ju bara ga o sova bort valentines day .. kul ocksa att de ar var sista dag pa phi phi ocksa.. sa himla kul att mina 2 sista veckor e forstorda..


24 eller 26?

Just nu sitter jag och undrar vilket datum vi kommer att flyga hem, vi har namligen oppna biljetter sa man bara hor av sig 1 vecka innan om vilket datum man vill aka.. vi ville aka samma dag som vart visum gar ut den 27 feb, o och under hela resan har vi alltid andrat datum ca 1 vecka innan vi akt, men sa igar fick vi mail att de var fullt pa planet bade den 26 och den 27 och att det bara fanns platser den 24 februari...

problemet med detta ar ju min operation, ska operera mig den 18 och skulle ta bort stygnen den 26 men de blir ju lite svart om man nu inte ens ar i thailand da... saa just nu vantar jag pa svar fran sjukhuset om jag kan fa operera mig den 16 istallet for den 18e, men inte fan far ja nagot svar jatte konstigt...
men bara for att ja sagt till dom att ja skulle behova andra sa har vi fatt mail fran Kilroy igen att nu helt plotsligt fanns de platser natten den 26 sa vi landar 6 pa morgonen den 27..... saa jag far helt enkelt se hur de blir nu med operationen , om de finns tid den 16e gor ja de da annars kan ja ju gora de som planerat nu anda da de fanns platser pa planet... struligt allt blev tycker jag men men.. allt loser sig i slutandan,  :)


Nu ska jag ga och steka pa stranden hela dagen :P

Fredag den 13e

vad e det som ar sa specielt med det?

nee far se om jag har nagon otur idag da.. an sa lange har min dag vart bra..

och om exakt en manad ar det fredag den 13e igen i  mars ... mm nu vet ni det ocksa..

Problem

okej jag maste bara saga att jag stor mig valdigt mycke pa folk som ska kommentera om min operation, tank pa att de kan bli problem nar du kommer hem mikaela?

jaaa sjalvklart kan de bli problem det kan det bli oavsett vilken operation du gor och oavsett om du gor den hemma i sverige eller i Thailand! det ar inte direkt sa att jag ska till ett skruttit sjukhus som ar jatte smutsigt och dom inte kan sitt jobb?   vad fan tror folk?

jag ska till ett av thailands basta sjukhus och som ar lika rent och frascht som hemma i sverige om inte battre ill och med!
och jaa det kan bli problem men de e en risk jag tar, det ar en risk alla tar som opererar sig oavsett vad de tar for operation, ska man halla pa tanka sa hela tiden att allt kan bli problem? sjalvklart ska man tanka pa for och nackdelar med saker och ting och det har jag gjort nu i flera ar och detta ar nagopt jag verkligen vill gora och NEJ det ar inte for att fa ett par jatte brost utan for att jag hatar min form, jag har sma brost och som ser ut som strutar.. det ar min kropp och jag gor vad jag vill!

du  kan bli pakord av en bil nar du gar over gatan ( ska man aldrig mer ga over gatan?)
du kan kracsha med flygplan nar du flyger ( man kan aldrig mer flyga)
du kan bli ner puttad till taget av en galning ( du ska ha ogonen oppna hela tiden och va nervos av alla)
du kan bli skjuten helt plotsligt ( du ska helst bara sitta hemma for tank om)
du kan va med om en olycka varje dag men betyder det att man bara ska sitta inlast i sitt hem for det kan bli problem och man tar en risk?

Mouth shut


en av mina favvisar, enjoy!


En hemlighet som ska komma fram har och nu

okej, det ar sa att jag haft en liten hemlis under den har resan.. och andledningen varfor jag inte sagt nagot till alla mina vanner dar hemma ar for att ja inte vill att dom ska domma mig, och for att ja inte orkar lyssna pa allas kommentarer...

Mikaela du behover inte gora det
mikaela ska du verkligen gora det i thailand
mikaela du ar fin som du e
mikaela hur vagar du gora de i thailand
etc etc..

Oki andledningen till att ja ska gora detta i thailand ar for att det ar mycket mycket billigare an hemma, det ar ett jatte bra sjukhus, och jag har massa vanner som gjort det har och al;drig fatt problem och ar hur nojda som helst, och tjejer hemma i sverige som gjort de i sthlm har inte alltid vart nojda.. nee jag har helt enektl valt att gora det har och det kanns bra och jag har velat gjort detta i valdigt manga ar men aldrig haft pengar och nu har jag det  saaa har kommer hemligheten..

Jag ska operera mina brost! sa nu e de sagt.. jag ska gora det och har velat gjort de lange och ja hatar mina brost och har alltid gjort sa nu ska de bli andring pa det... och ja hoppas verkligen alla kan stotta mig.. att mina vanner inte ska borja komma med en massa dumma saker att saga.. va glad for min skull istallet!


kanns skont att fa ut detta ..

jobbigt jobbigt jobbigt

Kanns sa jobbigt att resan snart tar slut jag vill inte hem men ja maste
jag ar iaf glad att ja har nagot att se fram emot oc de ar att jag ska komma tillbaka i october/november.. langtar redan

IDAG har ja iaf tagit longboat till en annan strand longbeach, trodde de skulle va finare men de va inget speciellt fast anda skont o se nagot annat...
det ar sa konstigt for nu dom senaste dagarna ar jag sa trott, jag sover bort halva dagarna och ja kommer verkligen inte upp nar klockan ringer.. vill ju inte sova bort halva dagen, vill ligga pa stranden men ja orkar aldrig Fast idag orkade jag :) lr orka och orka men ja tog mig upp iaf, maste saga att jag ar ratt nopjd med mig sjalv!

Jag Vill inte!

JAG VILL INTE HEM!
JAG VILL INTE HEM TILL DET KALLA TRAKIGA STHLM
JAG VILL INTE HEM OCH JOBBA
JAG VILL INTE HEM TILL ALLA TORRA TRAKIGA OCH DRYGA MANNISKOR
JAG VILL INTE HEM, HAR INGA KLADER JUE TILL DET KALLA VADRET
JAG VILL INTE HEM
JAG VILL INTE
JAG VILL INTE
JAG VILL INTE!

JAG VILL STANNA I PARADISET FOR ALLTID!

Jag skäms!

Nej usch jag skams over att komma hem snart.. och da undrar sakert alla varfor da?

Nastan alla som reser och backpackar kommer hem jatte smala o har gatt ner massa i vikt.. men jag daremot har gatt upp! jag har blivit en tjockis av den har resan och ja kommer skammas over folks reaktioner hemma occh ja kommer se deras blickar men dom kommer inte vaga saga nagot.. och detta ar inget jag hittar pa..
om man borjade sina 3 manader med att leva pa chips och kakor och godis precis varje dag for man inte gillade maten och man rorde knappt pa sig sa ar de ju inte sa konstigt att man gar upp i vikt, men har ju sa javla svart for att ga ner igen ocksa..

Jag hatar mig sjalv for jag har latit mig sjalv se ut sahar.. jag ville komma hem smal och snygg men istalle kommer ja hem fet o blek? bra jobbat Mikaela..


Men nar ja kommer hem da blir det trana trana trana och bara ata bra saker!
fast dom 2 forsta veckorna ska ja bara njuta av allt gott hemma som jag inte fatt pa 5 manader :P dumt kanske men sa ar det bara..

Just Love It

Jag orkar faktist inte blogga sa mycke just nu, men en sak jag bara maste saga ar att jag ALSKAR att vara har!

Phi Phi ar det basta som hant mig pa valdigt lange, jag kanner mig som hemma, phi phi ar sa litet och man kanner allt och alla, och da menar jag att vi kanner alla som jobbar jag och jessie ar vanner med alla Thaiisar och jag alskar dom!
Dom ar sa underbara och snalla.. finns ett stalle vi alltid ater pa Calamro heter det och har alltid gatt dit och atit varje dag anda sen dag 1 vi va pa phi hi och dom ar sa snalla och ger oss det billigare for vi e stammisar.. sa himla gulliga.. nee usch jag vill inte aka harifran.. vill inte   vill inte   vill inte!!


Jag har iaf bestammt mig att jag bara far bita i det sura applet och aka hem till trakiga sverige och alla trakiga svenne killar usch!

MEN JAG SKA KOMMA TILLBAKA I DECEMBER OCH JOBBA 3 MANADER! DET SKA JAG FAKTIST OCH JAG LANGTAR REDAN TILLBAKA KOMMER BLI SA HIMLA BRA!!!!!!

Buckets med Thai Whiskey

oj oj oj jag tror snart ja kommer se ut som en bucket n har jag druckit sa manga att ja nastan tror ja dor..

alskar att vara har pa phi phi och sitta pa strandbarerna med buckets! love it och vill inte hem.. usch

Nu har vi druckit massa sangsom med sprite, sangsom e thai whiskey och ar hur gott som helst gillar egebtligen inte whiskey men de har e goda grejer det :D

ikvall blir det en till!

Phi Phi igen..

Da va ja tillbaka pa phi phi island igen da, kanner mig som hemma nar jag kommer hit och denna gang  kanns de annu battre for nu har jag Sandra har :)  vi ska ha det sa kul dom har 2 veckorna!!

ikvall ska vi ut och ata, sandra traffa nagra svenska killar pa baten som bor brevid oss nu sa ikvall blir de middag och party med dom.. Langtar till carpe redan :P

tjingeling

Bying Tears?

If people are bying tears
maybe i will be rich one day?


tralalalalalaa

ohh sitter just nu i Bangkok o bara vantar pa att klockan ska bli sex ska vi kan aka harifran, hatar o bara vanta en en hel dag, finns liksom inge mer o gora har nu, ga runt o kolla har man gjort nu tusn ganger har pa koasan road sa nu sitter j bara har o vantar ut tiden.. inte kul!

Jessie borjar bli sjuk sa just nu ligger hon o sover o ja sittr har for mig sjalv o vantar pa klockan, tick tack tick tack tick tack... ooo de gar inte fort!!

RSS 2.0