Vi är inte perfekta okej!

Serisöt! ?  Jag förstår inte det roliga med att läsa massa skvallertidningar om kändisar som går upp och ner i vikt och oj dom har celluliter!! Snälla det är ju för fan mänskligt att ha celluliter och visst det är inte så jävla snyggt eller sexigt men vad fan vi är ju inte mer än människor!
Och vi får ju inte glömma att allting retucheras också. Så att så fort vi ser en "vanlig" bild på en kändis så här hon/han ful för att hon/han är sitt naturliga jag?

Okej jag förstår kanske att vissa kan tycka det är kul med skvaller och läsa om kändisarnas liv, men jag själv tycker inte det är intressant alls och det finns hur många skavllertidningar som helst och det står samma sak i alla bara att det är omformulerat olika.
Eftersom jag jobbar natt så blir det tyvärr många såna skit tidningar för mig och Nej jag köper inga själv! Utan läser det som ligger framme. Vad fan att kändisar inte har den perfekta kroppen är okej.  Det är inge fel på att ha lite kurvor eller att ha lite celluliter, vi är ju mänskliga! Och hur snyggt är det egentligen när det bara är skelett och lite hud ? Nej då tycker jag fan att det är snyggare med lite att ta i och jag tror nog att många killar tycker likadant.

Och att alla tidinigar ska spekulera i Michael Jacksons liv efter att han tragist nog har gått bort. Vad fan låt han vila i fred!  Och nej han hade kanske inte en bra barndom men vad spelar det för roll nu då? att visa bilder på hans hem och att det var massa barnleksaker och den ena med det andra..so what?

Och så har vi Kevin Federline som nu kallas för Kfat!  ja han har rasat upp i vikt för att han är männsklig!
Alla kändisar är precis som oss vanliga människor. Den enda skillnaden är att vi har olika jobb!  Nej usch jag bara irriterar mig på att vi alltid ska hitta alla kändisars fel? 

Som om vi "vanliga" människor är felfria?




My little P

Nu ska jag trycka i mig lite lunch och sen gå en promenad med hundarna och efter det så väntar det här jävla projektet med att få klart här hemma. Idag blir det rensa och tömma hela mammas rum, eller iallafall försöka. Vi får se hur bra det går för igår gick det inte så jätte bra då både jag och mamma börjar bli sjuka och är helt trött och slöa och orkat inte göra någonting.
Men ett nytt försök idag!

I just have 2!

ohh jag har sett ett par så jälva snygga skor från Din Sko faktist. Dom har fått in skit mycke snyggt och visst det kanske inte är den bästa kvaliten men snygga skor för bra priser som man kan ha ett tag? Me like!



Jag tycker iallafall dom här är skit snygga, tänk er till ett par stuprörsjeans lr ett par snygga leggings? Och dom kostar bara 499:- Så alla har råd att vara snygga på fötterna!


Natti Natti

Nu har jag tryckt i mig massa onyttigt och kollat på 2 filmer, vart mina favorit filmer med Jackie Chan pch Owen Wilson. Shanghai Noon och Shanghai Nights. Grymt bra och roliga.... nu tänkte jag kanske försöka sova men mitt problem är ju att jag inte är trött alls, skulle kunna vara uppe hela natten känns det som.





Kanske jag ska sätta på¨en film till ? hmm får se vad ja gör men att försöka sova vore kanske bäst ? Eller ?
ja ja god natt på er alla.


Söndagsmys?

Okej, nu har ja bestämt mig.

Det är faktist söndag och jag vill bara ligga framför tvn och äta massa onyttigt och se en bra film, precis som man ska göra på söndagar! Så därför ska jag fortsätta med klädkammaren och resten av lägenheten i max 2 timmar till och sen ska jag bara ligga och lata mig hela kvällen, det förtjänar jag! Det är ju trots allt en ny dag imorn och jag ska göra precis samma sak som jag gjort dom 2 senaste dagarna.... fixa fixa fixa... neej nu blir det back 2 work så jag kan slappa sen....


Rocky Rockstar

Har tagit mig en liten paus från klädkammar projektet, undrar när ja ska bli klar egentligen?

Satt och kolla egenom lite bilder på datan och hitta lite på min crazy hund Rocky så jag tänkte dela med mig lite, ENJOY!


Rocky när han var valp


Rockys vanliga position och snarkningar på det

Söt när han försöker leka smart

Hjälper också till med flyttlådorna

Ikea påse är mysigt!

Och det är plastlådor med!

Men mysigast är att snarka med matten sin!


Cry

I'm breaking your heart
But I'm breaking apart
All you do is hold me down
Trying to make me someone I dont know
I'm not the girl you thought you found

What would you do?
If I told you, you can't control my life
And what would you say?
If I left today with no regrets and no goodbyes
What would you do?
If I told you there is no more you and I
What would you say?
If I walked away and left you there to cry
?


Sunday Morning

Fan idag känner jag mig ännu sämre än vad jag gjorde igår. Tur att jag inte fick ut för då hade jag säkert legat halv död idag och det finns det ingen tid till för mitt lilla projekt måste jag få ordning på!

Idag blir det bara att vara hemma och försöka fixa här i lägenheten och ända gången jag få gå ut är när jag ska ut med hundarna....sitter just nu i vardagsrummet med balkongdörren öppen och ja jag ar nog insett nu att sommar är över! Jävla skit sommar, tror nog detta har vart min sämta sommar ever!  Nu är hösten här och det är verkligen dags att shoppa in lite höstkläder, har liksom bara linnen från min resa  fast dom kan jag ju fortfarande ha men jag måste ha någonting varmt över...nu ska man ju bara ha pengar till det också...

Neeej nu blir det frulle och sen klädkammaren som ska fixas.

Tjingeling!

Mitt "lilla" projekt

Okej ni vet om hur jag har skrivit om klädkammaren och mitt lilla projekt? Här kommer bilder på hur fint jag har det just nu...


Så såg klädkammaren ut när den skulle tömmas
Så såg klädkammaren ut

Så ser golvet ut i halva lägenheten efter den är urplockad
Så ser golvet ut i halva lägenheten

Så ser hallen ut och självklart ska Rocky ligga mitt i allt.



Okej känner att jag måste förklara detta. Är en människa som egentligen har ordning och reda och det är min mamma med men efter vi fick våran vattenskada var hela lägenheten tvungen att tömmas och det ända rummet där vi kunde ha något var klädkammaren och mammas rum. Så en 3a skulle tömmas på några dagar och allt packades i kartonger och mycke skit bara slängdes in i klädkammaren och mammas rum.

Nu så är vattenskadan och lägenheten fixad men nu återstår det att packa upp allt igen och få ordning vilket tar sin lilla tid då saker och ting ska sorteras och rensas och packa upp allt. Det är som att flytta in på nytt kan man säga.

Vi har hållt på med klädkammaren sen klockan 1 idag och klockan är nu 12 på natten och vi har inte ens börjat med att lägga in saker igen utan bara tömt den! så som ni förstår så har jag ett STORT projekt framför mig. Kul ? Neej inte direkt men thats life!


Mikkis den sjuka kocken

Smart som jag är så lyckades jag nästan bränna mig äppelpaj men som tur var han jag se det innan det var för sent! Hallonpajen klarade sig iallafall. Båda vart svingoda om jag får säga det själv.
och massa vaniljsås blev det till! Älskar vanlijsås mmmm...
Färska hallon,sjukt gott!


Min god hallonpaj varm och saftig!

Och så har vi mina snygga (not) chockladbollar till brorsan, goda vart dom iaf!


Rasberry & Äpple, Mums!

Lördag kväll och jag sitter hemma! Inte Okej!

Har så jävla ont i huvudet och har haft det hela dagen plus att jag tror att ja börjar bli sjuk =/. Hade planer om att gå ut och festa som fan ikväll men det känns som att jag bara skulle må ännu sämre imorn och har ingen lust att bli dösjuk så jag bestämde mig för bita i det sura äpplet och stanna hemma, har redan ångrat mig men alkohol plus högmusik när man har så ont i huvudet att det känns som om det ska explodera känns liksom inte som en bra ide? Eller?
Ska ju trots allt ut nästa helg då min kära Gåsalin fyller år!

Eftersom jag tycker så synd om mig själv ikväll då jag bara ligger hemma en lördags kväll så bestämde jag mig för att baka smulpaj, blir en hallon och en äpple. Och så har jag gjort lite chocklad bollar till min kära lillebror för han är helt crazy i chockladbollar så jag tyckte han förtjäna såna för han är också sjuk. Säkert han som smittat mig men men jag är trots allt världens bästa syrra!

Har för övrigt rivit ut hela klädkammaren och det fick jag ju ångra fort då hela lägenheten är upp och ner just nu och man ser inte ens golvet i över halva lägenheten så nu har jag mig ett STORT projekt som väntar!
Bilder på mina fina pajer kommer när dom är färdiga!

Ny bloggdesign!

Äntligen har jag fått en ny bloggdesign och jag är supernöjd!
Känns skönt att inta ha någon fjortisdesign längre, nej jag är helt enkelt jävligt nöjd. Den är enkel och stilren tycker jag och hon som har hjälpt mig har tagit sin tid på sig för att göra mig nöjd :)

Neej nu är det dags att börja sätta igång med klädkammaren .. usch ser inte fram emot detta....

Min söta Rocky

Min lilla Rocky

BTW OM NI VILL KOLLA IN TEJEN SOM HJÄLPT MIG MED MIN NYA SNYGGA BLOGGDESIGN SÅ GÅ IN PÅ WWW.METROBLOGGEN.SE/ANGIIE
HON TAR VERKLIGEN SIN TID PÅ ATT GÖRA DIG NÖJD OCH ÄR RIKTIGT DUKTIG!


Morgonpromenix

Tog en långpromenix med hundarna, faktist väldigt skönt att vara uppe rätt tidigt och gå på en promenad.
Så just nu ligger både Rocky och Tila och snarkar och är helt slut båda två.

Tila & Rocky

Rocky & Tila

Nu ska jag ner till centrum och handla lite och sen blir det riva ut klädkammaren hela dagen och försöka få ordning här hemma hos mammsen... och detta lär ju ta några dagar eller veckor... men men det måste ju bli gjort någongång!

Tjingeling sålänge!


Not Funny!

Var tvungen att åka hem från jobbet igår vid 1 tiden, fick ett jävla migrän anfall och trodde mitt huvud skulle explodera vilken sekund som helst så jag blev hemskickad, och inte orkade jag åka hem med tåg bland fulla människor som skriker så det blev taxi vilket jag egentligen inte hade råd med!  Kom hem och drog i mig tabletter och la mig i sängen i ett mörkt rum och slocknade rätt fort med Rocky brevid mig.

Och jag vaknade redan vid halv 10 idag vilket är tidigt för mig, vaknade av att Tila mammas hund gnällde så gick ut i köket där hon sover och såg blod över hela golvet och hela hundsängen, inte kul! Men så är det när man har tik som löper..jävligt jobbigt!  Tur att jag har en hane iallafall fast det är ju jobbigt det med när dom bor tillsammans just nu... Tila ser ut som en liten bebis just nu för hon har blöja på sig för att hon blöder så mycket och vi vill ju inte ha blod i hela lägenheten så när hon är inne blir det blöja på!


My dinner

De ser inte gott ut men det är det! Kyckling med championer,sockerärtor, pesto, vitlök och matlagningsgrädde..så jävla gott när det blir krämigt, U should try it!

japp

Faan kläderna va lite för små för Rocky =/ får kolla om jag hittar i större storlek helt enkelt.

Har vart så himla duktig idag, har tvättat halva dagen, vart och handlat saker och ting, fixat om i kylskåpet så det är snyggt och ordning där inne, och just nu håller jag på att laga middag!  
Lagar min egna rätt som är kyckling med krämig pesto, så himla gott! mmm längtar tills middagen är färdig! sen blir det in i duschen, ut med hundarna och sen jobba inatt =/  ja ja en natt står jag ut sen är jag ledig 3 hela nätter och det ska bli sååå skönt.
Ska ta tag i mitt Cv och vi ska ta tag i och fixa här hemma hos mamma efter vatten skadan.. för just nu ser det kaos ut. vi har fortfarande flyttlådor och de är så jävla stökigt och både jag och mamma hatar att ha oordning så nu ska vi ta och va duktiga och föröska ta tag i skiten!   

Lägger kanske upp bilder sen om jag orkar! 

Ha det!

Shopping

Har nyligen kommit hem från ÖB och har shoppat vinterkläder till min söta lilla Rocky :)
För tyvärr så kommer hösten och vintern snart och han darrar som asplöv stackarn och mammas hund med så nu såg vi söta överdrag till dom och hoppas att det är rätt storlek, annars får jag lämna tillbaka det. Ska ta och testa de på Rocky nu och om det är bra så kommer det upp bilder snart ;)

För övrigt handla jag lite billigt skit som, Listerine, Deo, hårspray, hårmousse, raklödder och plåster!
Handla lite mat hem också men nu ska jag packa upp... hörs snart!

X Japan

Älskar den här låten, X Japan har massa bra låtar!  Enjoy!


I Dont Wanna Do This Anymore

Har bestämt mig för att leta efter ett dagjobb, att jobba natt sliter som fan på kroppen och psyket.  Man har inget liv när man jobbar natt, man orkar aldrig göra något för man vill bara sova för att man ska jobba hela natten igen, det blir ofta att man skjuter upp på att fixa saker och ting för man aldrig har ork.... neej jag vill ha ett normalt liv där jag går upp på morgonen och jobbar dagtid, och att ja kan träffa mina vänner, jag kan gå och träna och att ja bara kan sitta framför tvn i soffan på kvällen och veta att ja kan sitta där utan att snart gå till jobbet och behöva vara vaken hela natten....

Men sen är jag som jag är och vill inte jobba på restaurang eller cafe, har gjort det förr och det är inget för mig och jag trivs verkligen inte med det och fick problem med min rygg och axlar efter det och får enligt min läkare inte bära tungt vilket man gör på raestaurang med tallrikar fram och tillbaka....
Jag skulle vilja jobba i butik, klädesbutik men så ska man jämt ha erfarenhet och hur ska man kunna ha det om ingen vill ge en det  ?

Neej jag är ledig söndag, måndag och då ska jag fan ta tag i mitt Cv och fixa lite på det och börja lämna in lite och se om man ens får något....


Me me me

Nu ska jag ner i centrum och handla sköljmedel för jag ska snart tvätta... .. hörs later!


Nails & Pankakes

Har nyligen kommit hem och är skit trött just nu, vill bara lägga mig och sova hela kvällen men nej nej snart är det dags att gå till jobbet för att jobba hela natten fram tills 7 imorn bitti och sen måste jag hålla mig vaken för att vänta till Brevia där jag fixat postbox öppnar för att kunna göra en betalning och få nyckel men men sånt är livet.

Har vart och hälsat på Gåsa idag på hennes jobb och åt lite pankakor med sylt & grädde, väldigt gott! Sen  har jag vart och fixat mina naglar för det var en hel månad sen jag gick och gjorde dom och dom växer som ogräs.  Denna gång blev det svart och rosa, är ingen som tycker om rosa egentligen men eftersom jag alltid kör svart vitt tänkte jag att ja ska göra något annat för en gångs skull.

My nails



Nästa gång ska jag nog köra på lila eller turkost.. hmm får se vad det blir eller kanske grönt till och med ? typ höstgrönt? ja ja det är ju en hel månad kvar tills jag ska fixa dom igen så man har ju sin lilla tid att tänka..



 Neej nu ska jag vila lite....tjingeling så länge!


Job 2 Do

Saknar Thailand som faaaan! Saknar Phi Phi island och alla söta snälla Thai killar! Saknar Carpe Diem bar!
 Saknar Saknar Saknar!!


Job 2 Do- Bästa thai låten!

Sleeping like a Monkey

Vaknade för ca en halvtimme sedan, allstå halv 8 på morgonen vaknade jag, och det är väldigt ovanligt att jag vaknar så tidigt men den här gången vet jag faktist varför... eftersom jag jobbade natt och sen häll mig vaken igår på dagen så var jag ju halvt död, så när jag gick och la mig vid 4 så slocknade jag och har inte vaknat en enda gång under kvällen/natten utan jag vaknade nyligen och har sovit som en prinsessa!  Väldigt skönt att få sova ut, har sovit i ca 15 timmar i sträck.

Har lite saker att fixa idag igen nu under dagen och sen blir det jobb inatt =/  neej men nu ska jag nog ta och äta lite frulle och sen ta tag i den här dagen.

Me in Bali


So Long!




24 hours

Nu har jag vart vaken ett helt jävla dygn! Känner mig helt död om jag ska vara ärlig.
Har jobbat hela natten och sen var jag tvungen att hålla mig vaken idag på dagen för att fixa massa ärenden som tog sin lilla tid.

Men nu är jag äntligen hemma och har fått lite fixat och det är mer att fixa imorn igen men det tar jag då för just nu så längtar jag bara till sängen...
Har faktist shoppat lite idag för första gången på väldigt länge, eftersom hösten snart är här så behövde jag lite nya skor, har faktist köpt mig 2 par nya platta stövlar, jag älskar platta stövlar, tycker det är sjukt snyggt och man kan ha det till nästan allt, det blev först ett par bruna som matchar en väska jag köpte i thailand och som kommer vara sjukt snyggt i höst med brunt och sen blev det ett par svarta från DinSko med dragkedja runt om skon som detaljer, sjukt snygga, dom var bara ett måste!
DinSko har faktist fått in mycket snyggt just nu och visst det kanske inte är den bästa kvaiten men jag tycker ändå att dom har mycket snygga skor och som faktist håller rätt bra, såg 3 par skor till som jag måste ha och det bästa av allt är ju att ingenting kostar över 500 kr, perfekt!  

Har försökt lägga upp bilder på skor från DinSko men det vill inte fungera så får helt enkelt ta bild och lägga in senare när jag orkar!



Me in Australia!

Neej nu är det dags att sova har fan vart vaken i ett dygn!

So long fuckers!

Phi phi


Update

Har inte gjort så mycket idag, jobbade hela natten igår och kom hem i morse och tog första john blund tåget,väldigt skönt! Vaknade vid 3tiden och hade svårt att somna om tog mig 3timmar innan ja kunde sova en timme till, va skit trött men kunde inte sova pga av en massa tänkande...är trött på alla problem, jag är trött på att när man försöker lösa ett problem så kommer det nya och större problem istället... Måste försöka hålla mig extra stark just nu har fast det är svårt, innan har ja haft min resa att se fram emot men nu blir det ingen för ja måste ta tag i mitt liv och inte bara skjuta upp saker och ting. Ska iaf försöka med en sista minuten med brorsan.. Sitter just nu på jobbet och bloggar,får ont i tummen av att skriva med mobilen så de får bli mer update imornbitti efter jobbet. Sleep tight!

Pain pain pain

Då satt man på jobbet igen då,som vanligt har ja skit tråkigt och ikväll är ja riktigt jävla trött eftersom ja bara sovit 2,3 timmar igår och hållt igång hela dagen..försökte vila lite på eftermiddagen men gick inte så bra, hade så jävla ont i huvudet. Har haft mycke problem med spännings huvudvärk förut och nu börjar de komma tillbaka. Vaknar med huvudvärk och de sitter ofta i hela dagen och hela natten om ja jobbar, och inga tabletter hjälper... Riktigt jobbigt för de känns som någon försöker pressa ihop mitt huvud till en liten ärta! Fan har 9timmar kvar på jobbet..känns som om detta blir en lång lång lång natt och självklart glömde ja både bok och tidning. Tur att man har internet på mobilen iallafall... Längtar redan till sängen!

Siesta

Nu har jag äntligen kommit hem från alla min ärenden, känner mig helt slut!
Ska faktist ta mig en liten siesta nu tänkte jag, för jag ska ju trots allt orka jobba hela natten också.. usch är inte alls sugen på att jobba men men thats life!  Har så jävla ont i huvudet så nu orkar ja inte skriva mer... bloggar nog lite efter siestan eller när jag sitter och har det tråkigt på jobbet.


Jag i Australien :P

God morgon sthlm

Kunde inte sova inatt så somnade runt halv 5 imorse,kul. Blev väckt kvart i 8 för då var det dags att duscha och sen åka in till stan och fixa en massa ärenden. Så just nu sitter ja på skatte verket och har suttit här i 20min och har 30 nr före mig och det har gått 2stycken sen jag kom så detta kommer ta sin lilla tid...efter detta måste ja till gullmarsplan och lämna nyckel till sandrita och efter det till Rissne och packa allt jag har där och sen tillbaka till solna, och då måste ja till banken och sitta i kö där...en lååång dag har jag framför mig..

Floating

Skulle vilja testa på floating, vet egentligen inte så mycket om det och känner ingen som har testat det men jag skulle vilja prova för att se om det verkligen är så avslappnande som dom säger att det är.  Så fort jag hör ordet Floating så tänker jag på Homer Simpson när han gör det, jävligt kul avsnitt!  Men men är det någon som testat på detta? och isåfall hur var det ?





BESKRIVNING

Din Upplevelse
Floating är den nya revolutionerande behandlingen inom spafamiljen. Floating eliminerar utomstående sinnesintryck som ljud och ljus. Man flyter viktlöst i flyttanken under behaglig atmosfär och upplever sensorisk deprivation = total avslappning.

Dokumenterad forskning på ett flertal universitet i Europa och USA har slagit fast att floating ökar välbefinnande, förbättrar nattsömn, sänker blodtryck och ger läkande avslappning i leder och muskler.

Du kan välja att lyssna på musik om du vill, antingen genom att ta med egen CD-skiva eller välja en av salongens CD-skivor.

Så kan det gå...

Okej det här med att bara sova några timmar gick ju inte sådär jätte bra om man säger så, jag gick upp vid 7 och skulle egentligen upp senast 4, men men så kan det gå när man jobbar natt och är helt slut. Frågan är ju óm man kommer att kunna sova inatt ? Jag hoppas verkligen det då jag måste upp tidigt och in till fucking jävla skatteverket, men det löser sig...
Mina grejer hos Gåsa får jag ta och hämta imorn för ikväll orkar jag verkligen inte det. Tror jag bara ska ligga hemma i soffan i mina mjukisar och bara sega vid tvn och datorn, himla skönt!


Me in Thailand

Me in Thailand

Sunday morning

Har jobbat hela lördag natt och har ännu inte gått och lagt mig, kom hem och gick ut med hundarna och sen blev det frukost hos min kära Gåsa, mycket mysigt!

Tänkte nog bara sova 3-4 timmar nu på dagen så jag inte är vaken hela natten utan kanske kan sova istället, försöka vända tillbaka dygnet med andra ord om det nu går...

Ska hem till Gåsa senare idag och hämta resten av mina grejer som jag bodde där ett tag, vart inte alls så länge men är tacksam för att jag fick bo där ett tag, men nu är jag tillbaka i Solna och letar lägenhet för fullt och det är ju lättare sagt än gjort för det är ju bara rum som folk vill hyra ut... men men nu ska jag ta mig en macka och sen somna till Desperate Housewifes




 

BTW Min kära Sandrita har kommit hem från grekland igen, så welcome back!


Kan man få nog av...

Skor?  Jag har sett så mycket snygga skor som jag vill ha nu nu nu!
Eftersom jag har bestämt mig för att strunta i min resa i vinter och stanna hemma och fixa mina problem istället för att skjuta upp dom så kommer jag behöva massa nya skor och kläder till vintern, för det mesta av allt sånt har jag slängt då jag inte var hemma förra vintern och hade planer om att vara borta den här med... men saker och ting förändras..

Jag älskar Converse skor och har hur många som helst men känner att till vintern kanske man inte bara ska ha det ?
Längtar tills man har lite pengar och kan shoppa in lite nytt som skor, mysiga koftor, nya coola leggings och en vinterjacka...fast jag har så himla svårt att hitta snygga vinterjackor som jag blir nöjd med?  vill liksom ha en snygg och som är varm!


Meningen är att det ska vara massa bilder på en jävla massa snygga skor men tydligen så vill inte min data att det ska vara det!   Ingenting fungerar som det ska!

Har blivit med ny dator

yes då har man äntligen skaffat sig en data, min alldeles egna lilla data.
Och som vanligt med allt annat i mitt liv så var det problem med att få igång den här datan och det mobila internet, men nu efter tusen telefonsamtal och fram och tillbaka till butiken så fungerar det!

Känns väldigt skönt faktist att ha en egen data som bara är min, jag har ju haft en men den är nerpackad efter min flytt för längesen och den är en gamal stationär data så nu är jag som alla andra och har en bärbar- woohoo! Jag vet att är lite efter men bättre sent än aldrig!


She`s Like The Wind


Lumidee ft Tony Sunshine- She`s like the wind





Do u like your..

Är sjukt jävla trött just nu,sitter på jobbet och fick knappt sova något idag för att mina grannar fick för sig att renovera sin lgh hela jävla dagen! Kul när man jobbat hela natten och har en till lång natt framför sig...livet är underbart! Hatar jobbiga grannar!

klart och bestämt!

Har nyligen kommit hem från jobbet, är helt slut...satt och tänkte en del under natten och har nog kommit fram till att jag ska ta tag i mitt liv och sluta skjuta upp alla problem, och får helt enkelt leva ett tråkigt liv och offra vissa saker och ting för att få ordning för gör jag inte det kommer jag fortsätta ha samma problem i flera år framöver och det vill jag faktist ínte...

ska upp rätt tidigt idag för att packa och städa här i gullmars för sen blir det jobba inatt och imorn bitti blir det hem till Solna igen.. känns kul att träffa min bebis men älskar att bo här i gullmars också... ska försöka till vintern att ha råd med hunddagis lr dagmatte till lilla Rocky så mamma slipper nu när hon inte mår så där jätte bra... ja ja nu ska jag se lite på Desperate Housewifes och sen sova....

What the fuck

Just nu är jag helt splittrad, jag vet inte vad jag vill göra med mitt liv.... min resa  till Asien/Australien var det bästa jag gjort och när jag kom hem i februari bestämde jag mig väldigt fort att jag ville tillbaka till Thailand till vintern och vara borta 2 till 3 månader, och det vill jag fortfarande.
Men sen sitter jag med skulder, ingen lägenhet fast det är iof bra att inte ha lägenhet om man ska iväg,  men samtidigt vill jag ha en lägenhet, ett vanligt dagjobb och inte jobba mera natt, men börjar jag söka dagjobb och skulle få ett så kan jag inte åka iväg 2 månader, vilken jag kan med det jobbet jag har nu.. men åker jag iväg så skjuter jag egentligen bara upp mina problem här hemma och hur kul är det egentligen att alltid ha massa problem? 
Så på sistonde har jag funderat på om man bara ska åka på någon sista minuten 2 veckor och sen leta jobb och lösa allt här hemma och jobba arslet av sig i 1 år och sen ut och resa till något ställe man inte vart ?  Men när jag tänker så så saknar jag Thailand direkt och vill tillbaka en månad iallafall..... neeej jag vet inte vad jag ska göra ned mitt liv just nu, jag är  helt förvirrad och börjar bli helt nere, börjar få ångest att jag måste till jobbet varje dag, vill bara vara ledig och sova hela dagarna... vill inte jobba nätter och inte ha ett liv, jag vill ha en lägenhet och en bra inkomst...


Vad fan ska jag göra?

Så kan det gå

Har sovit hela precis hela dagen, vaknade kvart över 6 men det är kanske inte så konstig när man jobbat hela natten och sen somnar vid 11... skönt var det iallafall!  Har precis ätit kotlett men en halv avocado,ett stort salladsblad och lite gräddfil, helt okej.

Min plan idag var att egentligen fixa med Cv och annat men jag var så trött så jg valde att sova istället, hade också velat åka hem till mamma idag och vart lite med min älskade Rocky men det får bli imorn tänkte jag... idag eller ikväll rättare sagt ska jag bara ligga i sängen och se på desperate housewifes och sega hela kvällen, ska bli såå skönt!

Längtar tills min nya bloggdesign är färdig förhoppningsvis så blir det i slutet av den här veckan eller nästa vecka :) längtar!  Det är en tjej från metrobloggen som hjälper mig, hon har gjort en massa snygga så jag hoppas jag får en jag är nöjd med för den jag har nu har jag aldrig tyckt om särskilt mycket, verkligen inte min stil eller jag, neej såå håll ögonen öppna! 


@ work again

Då satt jag här på jobbet igen,känns väl sådär men men nu är jag här och får bara stå ut. Sitter och dricker ett stort glas med mineralvatten och pressad citron i,har aldrig gillat bubbelvatten men nu ska ja lära mig att gilla det,för nu är det slut med läsk! Har med mig kycklingfile och lite fetaost och en halv avocado som jag ska äta inatt på jobbet,är redan hungrig men måste hålla mig några timmar till... Har lyckats med att byta bort mitt pass imorn,ska bli så skönt att vara ledig,blir fixa och lämna massa cv! Känner att ja måste ha ett dagjobb, sliter som fan att jobba 9 på kvällen till 7 på morgonen 4 till 5 dagar i veckan, orkar inte mer,vill faktist ha ett normalt liv..

My new Life

Okej, en ny dag, en ny vecka, en ny början på mitt liv!

Hur kommer det sig att man alltid säger att "oki från och med nu ska jag börja träna och äta bättre för att gå ner i vikt" ?  Jag vet inte om det är något allvarligt fel i min skalle som gör att jag säger så och sen blir det inte så för att jag inte orkar? 
jag har har iallafall bestämt mig igår natt på jobbet att nu jävlar! Nu jävlar ska jag faktist ta och skärpa mig för jag menar det är inte kul när man mår dåligt med sig själv och den ända som kan göra något åt saken är faktist jag själv.., har en kompis på jobbet som är jätt duktig på mat och träning och hon kör just nu en diet där man bara får äta mycket kött och fett, inget socker alls för man ska rensa ut det.  Så man får alltså inte äta, pasta,ris,bröd, gröt, potatis, frukt, sallad och en massa annat ... jag visste inte ens att paprika eller majs var det jätte mycket socker i, och i buljongtärning med? helt sjukt iallfall men man får äta mycket gott ändå som massa gott kött och fisk och man får äta feta ostar, som parmesan, chevre, mozarella och fetaost, dock måste man kolla hur mycke dom innehåller och man får ju inte köpa fel för då skiter det sig... man kan äta lite blomkål och broccoli, tonfisk, gurka , bearnesås! jaa den här dieten låter lite konstig men man rensar ut allt socker ur kroppen som kommer att göra att man slipper det här jävla suget, och det har jag ett STORT problem med att jag jämt är sugen oavsett hur mätt jag är så är jag ändå sugen.... ska iallafall testa den hr dieten i 2 och en halv vecka sa hon och man kan faktist gå ner i vikt om man sköter den rätt, hon hade gått ner 5 kilo på 2 veckor vilket är jävla bra...



Kommer sakna all frukt för jag älskar frukt men tyvärr så är det ju en jävla massa socker i det och i många grönsaker med, jag får äta typ ett salladsblad med lite gurka och salt och peppar...och frukosten kommer att vara jobbig för jag ÄLSKAR mackor och gröt men nu blir det bara omelett eller typ kyckling... MEN  jag ska klara av detta! och jag kommer att blogga om vad jag ätit, hur jag mår och helt enkelt blogga så ni kan följa detta!

Så nu har jag precis ätit kycklingfile med en tesked gräddfil, faktist rätt gott!




Det jobbiga med att jobba natt är ju att man faktist inte har något jävla liv, man jobbar hela natten, kommer hem runt 8 halv 9 på morgonen, äter frukost, sover, vaknar laggar middag, duschar och sen måste man gå igen, man hinner aldrig träna eller göra någonting.... ska försöka börja fixa mitt cv och söka lite nytt,..


Upside down

Känner mig så jävla nere just nu,allt känns faktist bara skit! Jobb,ekonomi, livet är bara skit. Jag är trött på att bara jobba jobba och inte ha något liv lr pengar, jag är trött på att inte ha ett boende..och jag försöker lösa allt men de känns som om mitt liv är menat att misslyckas! Vill bara rymma..

uppdatering

Då var den här helgen slut då. Varföre går tiden så fort varje gång man är ledig och sakta när man jobbar ?
Har haft en riktigt bra helg iallafall!
Fredagen vart det party med tjejerna och dans hela natten, lördag vart det tacos och kanske inte en lika lyckad kväll som fredag med den vart helt oki men en sak har jag kommit fram till och det är att jag faktist måste ha alkohol i min kropp för att kunna vara ute och ha kul, känns ju egentligen helt jävla stört men att vara nykter och se alla fulla människor går bara inte plus att det finns ju inte en enda snygging när man är nykter, med lite alkohol finns det iallafall lte och titta på även om dom är skit fula dagen efter men det är en annan grej.

En bra helg var det iallafall och känns skönt att ha gjort mågot och inte bara segat hemma, och känns jävligt trist att man ska jobba ca 14 nätter i rad med 1 dags ledighet bara men men thats life!


My new Tattoo

Här kommer bild på 2 av mina nyaste tattoos, stjärna på örat och text på handen.
Vad tycker ni?


Enjoy!


Friday Night

Just nu ser jag ut som en dränkt katt!  Var tvungen att gå till systemet för att handla lite vin till den stora party kvällen ikväll! Men jag lyckades pricka in att gå precis när det började spöregna och sen hagla.. jätte kul när man gick där i sin klänning utan paraply!  well well.... nu tänkte jag äta lite mackor (min middag idag) sen är det dags för duschen och sen fixa sig, ser fra´m emot ikväll jätte mycket, tror det kommer bli skit kul! 
Och jag ska fa´n ha klänning även om det regnar och är kallt för vill man vara fin får man lida pin ;)

@ work

Då satt jag här igen på jobbet..helt dött är det också men klockan är ju inte så mycke ännu.. Är onyttig idag och har med mig lite lös godis men gott är det! Längtar som fan tills imorn då blir det utgång och vi kommer va ca 10tjejer,hur kul som helst! Jag hoppas bara ingen bangar i sista sek för då blir jag galen! På lördag ska jag kanske träffa mitt ex,inget bestämt till hundra men vi får se om de blir av lr inte helt enkelt.. Ska försöka hälsa på solkungen imorn bitti efter jobbet,orkade aldrig imorse så ja borde försöka..får se hur trött jag är helt enkelt.

i just love sweden?

Lr kanske inte?  När ska vi egentligen få ha det fint väder men än bara några dagar i rad? Just nu önksar jag att jag hade råd men en jävla sista minuten men nej nej...så jävla tråkigt väder, så jävla tråkigt i sverige överhuvudtaget!

Är rätt nyvaken och kanske därför jag är på halv dåligt humör... är trött på att jobba och vill ínte jobba mer, jag vill bara komma bort.. jag har kommit in i en period där jag bara får ångest så fort jag tänker på att jag ska jobba.. usch..
Men fredag och lördag är jag ledig iallafall  tack och lov, sen från och med söndag jobbar jag ca 14 nätter i sträck.. wiiee ser verkligen fram emot det måste jag säga... well well nu är det dags att fixa matlådan och klä på sig för att sen röra sig mot stan...

lägger upp bilder imorn på nya tattoon! :D


Rocky  på snaps
rocky på snaps

On my way

Då va man åter igen på väg till jobbet, sitter och väntar i odenplan på bussen..som vanligt så missade ja den med typ 1min men men tur att det inte är kallt ute.. Testade nyss en nutrilett meal med chockad å caramel smak,riktigt god faktist! Man kan ju alltid försöka vara duktig! Imorn blir de nog solkungen efter jobbet för ja har planer om att vara brun å snygg till helgen!

My tattoos

Ska lägga upp bilder på mina 3 nyaste men det kommer i helgen, måste hitta min usb sladd och sen lovar jag att det kommer!   Men här är några av mina tattoos iaf!

Några av mina tattoos

BTW så kommer jag förhoppnings vis få en ny bloggdesign snart! Hatar den jag har just nu, är inte alls min stil.. men det ska det bli ändring på!

Och nya bilder på mina 3 nya tattoos kommer till helgen ;)


Like a Tattoo

Jag är helt besatt av tatueringar!
Jag tycker det är så jävla fucking snyggt!   Men jag tycker dock att det är snyggast med svart gråa, färg är också skit snyggt men jag själv vill bara ha mina i svart grått med skuggor.

Jag önskar jag kunde rita, att jag var riktigt grym på det för då hade jag fan velat jobba som tatuerare men det blir ju lite svårt när jag inte ens kan rita en jävla streck gubbe..=/ 
Life is a Bitch!
Tur att man inte är miljonär för då hade jag nog vart heltäckt vid de här lagret, har ca 10 tattos just nu och vill ha massa fler, jag vet exakt vad jag vill ha men det ända som fattas är the money men det är bara att spara spara spara så kommer jag en dag ha det!  





Hur snyggg/cool är hon inte?   Älskar Kat Von D! Tycker hennes tatueringar är grymma!
Men jag skulle aldrig börja tatuera mig i ansiktet,där går min gräns...

New Tattoo!

Ohh då har ja 2 nya tattoos igen då! På örat och på handen, ska lägga upp bilder så fort jag har tid och ork... är skit nöjd och längtar tills Kim kör nästa på mig.... Jag älskar tattoos! det är så jävla snyggt och varje gång ja sitter och blir tatuerad så vill ja inte bli färdig vill bara ha mer och mer....

kanske man ska råna en bank så man har råd att göra alla tattoos man vill ha ? eller om någon känner för att skänka en slant så varsegod! :)

Sitter hemma hos mammsen just nu och väntar på att Paradise Hotel ska börja och sen blir det natti natti för min del... jobbade ju hela natten igår och har hållt mig vaken hela dagen idag så just nu känner jag mig mer död än levande om man säger så......

Bilder kommer i veckan helt enkelt!

..rubrik..

Jahap då satt man på jobbet och har de tråkigt, va tvungen att jobba fast ja egentligen skulle vara ledig men no no så blev de inte... Är skit trött och tiden går riktigt sakta! Och inte kommer ja kunna lägga mig efter jobbet då ja ska vara i vällingby och tatuera mig kl 11...

Greken på söder

Rocky äter lite souvlaki;)

Desperate Housewifes

jag har blivit besatt av DH!   Eftersom jag inte har en tv hemma i gullmars så blir det mycke data och filmer, så igår bestämde jag mig för att kolla på Dh boxarna som finns där hemma och se dom från början så jag började med första säsongen och jag började klockan 8 på kvällen och stänge av 5 på morgonen, jag vart helt fast! Det första jag gjorde när jag vakna var och satt på datan igen för at kolla på fler avsnitt... i just love it!


Just nu är jag hemma hos mamma för jag har vart och lämnat Rocky och ska nog sova här ikväll.... neej nu orkar ja inte skriva mer....
Min älskling!

yes

Nyvaken och trött!

Har inte sovit många timmar alls men det är mest för att jag ska kunna sova ikväll...så nu tänkte jag ta mig något att äta och sen gå in till söder och möta kära mamma en stund och kanske ta ett glas vin plus att hon har med sig min älskade Rocky också så det blir mys ikväll med vovven... har ju aldrig tid till honom så tur att jag har mamma söger jag bara! vad skulle vi göra utan våra mammor?.....nej nu blir det på med klänning och sen börja röra på sig!


Tjingeling

All By Myself

Då var man hemma efter en lååång natt på jobbet, och trots att jag var helt död så tog jag mig en liten tur till solarieöarna och fick lite färg iallafall.  Så nu ligger jag i sängen helt ny duschad och inväntar John Blund tåget!

Har sån jävla ångest över att det är fint väder idag och att jag kommer sova bort dagen för det finns ingen som ville hitta på något...men jag har ju trots allt vart vaken sen klockan 5 igår och jobbat hela natten så jag behöver ju lite sömn men jag hatar att sova bort det fina vädret när man är ledig för sen ska det vara dåligt väder resten av dagarna man är ledig och jaa man vill ju gärna ha sol och värme då men nej nej... well well sömn måste man ha!

Känns så himla tomt att komma hem och inte ha någon runt omkring mig, är inte alls van vid detta och jag saknar min hund Rocky som bara den, tror nog jag ska hämta honom så han får va här en dag medans jag är ledig och mamma kan få lite paus....kanske det blir en Rocky kväll med film och massa kärlek till honom, då tror jag han blir glad.......hade ju också vart mysigt och suttit på en uteservering med ett glas Rose men så blir det nog inte....
Spar Rose vinet till nästa helg helt enkelt!


Mina älsklingar!  Rocky till vänster och Tila (mammas hund) till höger

Fler som tarsig en siesta

Peace & love

Hittade bild på mig å sandrita från Peace and love festivalen;)

Solarieöarna

Jahap då satt man på jobbet igen..tiden går skit sakta,klockan är bara 11 å jag slutar 7 på morgonen.. Men men man får ju bara stå ut, är ledig i hela 3dagar sen vilket känns jävligt skönt! Tänkte nog ta mig en liten tur till solarieöarna imorn efter jobbet å försöka få lite färg. Har nog aldrig vart så här blek en sommar någonsin,nästan så man skäms. Och dom som känner mig tycker jag är brun men jag är ju också halv grek så jag är brun i mig själv så för mig är det min vanliga hudfärg å ja vill vara brunare så då får man fuska för inte är man ledig när det är fint väder och ingen utomlands resa blir de..nej nu orkar ja inte skriva mer...tjingeling på er!

sophia somajo



älskar hennes låtar!

sophia somajo



älskar hennes låtar!

Like a Angel

Nu har jag flyttat till gullmars och det kändes jätte konstigt...känns jätte tomt att komma hem och inte ha någon hemma och inga djur heller för jag är van att alltid ha någonting hemma, antingen djur eller människor... fast jag måsrte säga att lite skönt är det också, älskar den här lägenheten och den är min i hela 2 veckor... fan kommer vara 2 snabba veckor men men man får njuta medans man kan helt enkelt..

Har sovit som en ängel i sandritas säng, den är så jävla skön så man dör! love it!
Har precis käkat lite och ska in i duschen nu för sen är det jobb igen som vanligt...trist att jobba helger på nätter medans alla är ute och festar fast jag är ledig nästa och då blir det party party! :D

neeej in i duschen nu ha de så bra ni 2 läsare som läser mig blogg...hahahha......


Mc Flurry & Gåsalin

skulle egentligen ha bloggat från mobilen igår eller jag gjorde det men det kom aldrig fram!
vilket fall som helst så hade jag en mysig liten snabbfika med Gåsa igår och det vart en mcflurry från donken och det var jävligt gott och en massa skit snack like always ;)


Loves it!


Älskar den här låten, vill daaansaaa!!



Packat & klart

Sitter på tbanan just nu på väg hem till mammsen, har vart och lämnat min packning i natt gullmarsplan för de e mitt nya hem i 2v..ska bli skönt å ha eget fast de bara e för 2 veckor.. Kommer säkert blogga från min nya mobil ikväll när ja sitter å har de tråkigt på jobbet....så tjingeling så länge!

Mobilinlägg

Har som sagt ny mobil å tänkte testa å se om de går att blogga..så testing testing

oh la la

jupp då har jag skaffat mig en ny mobil idag, har velat haft den ända sen jag kom hem och har väntat på att den skulle komma ut. W995 och den finns i rött,silver och svart och som vanligt valde jag en svart.. röd är skit fin men jag trivs bäst med svart så det blev en black one!  håller på att ladda ner filmer gratis som jag får ha i min mobil men det tar ju sin lilla tid...skit segt.. hart knappt sovit idag och ska jobba hela natten, plus att jag måste hem till gåsa för att packa för att jag ska bo i gullmars i 2 hela veckor för mig själv... ska bli skönt att ha något eget även fast det bara är för en kort period så ska det ändå bli skönt!

Thanx

när man väl är ledig så finns det helt plötsligt ingen som kan eller orkar ses?  vad fan är detta!?
Jag som verkligen var inställd på att hitta på något ikväll och jobbar varje jävla dag men så när man är ledig ska man bara sitta inne när det är fint väder dessutom.... well, life sucks!

Btw blir ny tattoo på tisdag, en liten på handen...

Dagens!

Dagens!






9 years later..

Kom ju just på att jag måste skriva om detta som hände mig i lördags! 
Sitter hos min kära Sandrita på hennes jobb och tar mig en drink innan jag ska till jobbet, (tog en alkohol fri) och helt plötsligt får jag ett sms från ett nr som jag inte känner igen... det är mitt EX, mitt ex från när jag var 14 år, alltså min första pojkvän har letat upp mitt nr och smsar mig!  Jag satt där helt cockad och trodde att det var någon som drev med mig först men det var de inte..... måste bara säga att det var helt stört för det kom som en sån jävla chock, 9 år senare så hör han av sig för att han var nyfiken på hur det var med mig ?  hmm skumt tycker jag iallafall fast också lite kul på ett konstigt sätt...

men men killar säger jag bara.....


what 2 say.

jag har verkligen ingenting att blogga om.. eller jag orkar helt enkelt inte heller för hur kul är det att blogga om ingen läser? 

Kom nyss hem till mammsen och sitter och myser med min älskade rocky, tänkte gå en promenix med honom idag, fst är helt död, för jag har knappt sovit inatt, kunde liksom inte.
Jag gick och la mig lite över 1 på natten och vaknade vid halv 3 och kunde knappt somna om sen ringde klockan 5 i 6 för jag skulle tvätta men som ni säkert förstår så blev det ju ingen tvätttid för mig för jag orkade inte gå upp men jag kunde inte somna óm heller... och så jobbar jag i natt så jag måste försöka sova lite på dagen sen..

neeej nu ska jag ta och äta något och sen gå på promenad!

RSS 2.0