4 Days Left

Shit, nu är det bara 4 dagar kvar tills jag åker, om 4 dagar vid den här tiden är jag på väg till Arlanda.
Helt overkligt att om 5 dagar är jag Bangkok.
Det kommer bli en lång resdag för mig då jag kommer mellanlanda i Doha, Qatar i 2 timmar och sen byta flyg till Bangkok. Jag är mest nervös över att planet på Arlanda ska vara försenat vilket skulle göra att jag missar planet i Doha och det hade ju ine vart så jätte roligt....så nu får vi hålla tummarna att allt går som det ska helt enkelt.

Flyger med Qatar Airways



Som en anka

haha vaknade nyligen och tittade mig själv i spegeln och jag ser ut som en anka med mina läppar haha ser ut som en riktig fläskläpp!  Inte så konstigt när jag ick så mycket i och inte alls är van, så nu kommer jag vara svullen i några dagar och dessutom blir jag säkert blå imorn också som sist, man får blåmärken som stter ca 1 vecka, inte så jätte snyggt men vill man vara fin får man lida pin...
Neej men ni alla tycker att jag kanske inte skulle lagt i så mycket men ska dock vara borta 2-3 månader och jag vill att dom ska vara fina hela perioden, okej kanske inte se ut som dom gör nu men om ca 2 veckor så kommer dom ha lagt sig och vara precis som jag vill ;) det är bara att stå ut helt enkelt.




Min överläpp ser nästan ut såhär fast värre hahah, det är bara å skratta åt sig själv just nu, fan ser ju ut som Linda Rosing haha herregud!

Lite restylane

Sådär då var man hemma igen, alldeles för många timmar senare än planerat!
Började dagen med att både jag och min kompis var försenade så det blev en stressig frukost och sen springa till kliniken där vi gör våra läppar...förra gången jag gjorde dom så kändes det knappt men idag gjorde det skit ont! Och denna gång så sprutade jag i dubbelt så mycket än sist pga att jag kommer vara borta ett tag och vill att dom ska vara stora och fina så länge som möjligt.




Sen har vi gjort en massa ärenden och vart över hela stan känns det som. Och sen fick jag ett litet ryck att jag helt plötsligt inte var nöjd med läpparna så då gick jag tillbaka och fick i lite till, man blir helt skadad haha neej nu blir det inget med restylane på ett bra tag!  Nu ska jag försöka vila en timme och sen måste jag ta och fixa mer här hemma och sen jobba hela natten.......


Lite info om Restylane:

 Restylane® består av hyaluronsyra, ett naturligt ämne som redan finns i kroppen och är helt syntetiskt framställt för ökad säkerhet och långvarigt resultat. Restylane® injiceras i huden och ger volym så att rynkor och veck slätas ut. Med Restylane® kan man även skapa fylligare läppar, tydligare ansiktskonturer och en föryngring av huden. Du får ett naturligt skönhetslyft och ett omedelbart synligt resultat.

Restylane® är ett ledande varumärke inom sin kategori på den globala skönhetsmarknaden. Produkten baseras på Q-Meds patenterade NASHA™ teknologi och förbättrar det naturliga utseendet genom att tillföra och återge huden volym.

 Fördelarna med Restylane
Låt Restylane bli en naturlig del av din ansikts- och skönhetsvård. En behandling med Restylane är enkel och tar omkring 30 minuter
- Resultatet syns direkt
- Minimal tid borta från jobbet
- Långvarig men inte bestående effekt
- Naturligt och säkert med låg risk för biverkningar
- Passar många olika behov och ger dig valmöjlighet och flexibilitet




Morgonångest

Neej usch vad jag verkligen inte är en morgonmänniska, det gör ont i hela min kropp när klockan ringer och det är kolsvart ute....har verkligen svårt att ta mig upp på morgonen och vill gärna snooza 1 timme eller två hihi :P



Neej men nu är jag iallafall uppe, fick sova nästan 3 hela timmar, sen var det bara gå upp när klockan ringde och in i duschen så man vaknade till lite, märkte dock att jag duschade nästan i en halvtimme.
Så nu ska jag fixa mig det sista sen röra mig in mot stan och möta upp en kompis så ska vi äta lite frulle och sen fixa våra läppar klockan 9!
Jag hoppas verkligen jag kommer hinna ta mig en liten siesta senare under dagen så jag orkar jobba hela natten, min sista natt! :D woohoo känns så jädrans bra!!

Bloggar mer när jag kommer hem, och om ni har tur så kommer lite bilder upp också, hoppas ni alla får en trevlig måndag ;)


Time 2 sleep?

Klockan har redan hunnit bli 1 på natten, helt sjukt jag förstår inte vart tiden tar vägen ?
Har försökt fixa lite med mina grejer hemma, och har också vart och hämtat mina sommarkläder som låg långt in i förrådet.
Har testat alla kläder som jag vill ha med mig till Thailand å plockat fram allt jag ska ha med mig så på onsdag kväll är det bara att packa ner allt :)

Ska upp lite över 6 imorn bitti för att äta frukost med Arlinda innan hon ska till jobbet men först efter frukosten ska vi gå och göra våra läppar, längtar!
Sen så har jag en fullspeckat dag framför mig. ¨Måste åka och köpa färgade linser som jag brukar ha ibland och vill gärna ha med mig det till Thailand, sen måste jag fortsätta här hemma med allt som måste göras med mina grejer. Måste även tömma mina minneskort på kameran och föra över dom på datan som tar sin lilla tid och sen ska jag jobba min sista natt, så jävla skönt att jag bara har en natt kvar!

Nee nu är det nog dags att försöka sova några timmar, ska ju trots allt upp snart!
Nighty night på er ;)

5 Days Left

Japp nu är det bara 5 dagar kvar tills jag åker till Thailand, ska bli så himla skönt att få koppa av och bara ligga och steka sig i solen, träffa nya människor och bara ha det bra :)

Den här helgen har vart väldigt lugn för mig, jobbade i fredags natt och går var jag ute och käkade på kvällen, grekist som vanligt hehe... sen blev det raka vägen hem för min del. Kändes faktist skönt att inte gå ut.
Som jag skrivit tidigare så tycker jag inte att det är kul att gå ut längre...vill spara alla pengar till Thailand men en liten middag satt perffa en lördags kväll!

Nu blir det att fortsätta att packa allt, helt sjukt att jag inte är färdig med det ännu, och sen så måste jag försöka leta efter mina sommarkläder i förrådet...neej nu är det dags att sätta fart!



Phi phi (feb 09)

På med Tandkräm! ?

Jahap då va man hemma igen efter en lååång natt på jobbet, var fan en av dom segaste nätterna jag vart med om någonsin....tror det beror på att jag vet att jag bara har 2 pass kvar och sen slutar jag och då vill man ju bara att tiden ska gå fort, fast tyvärr så gör den ju inte det.

Det har inte vart en bra natt för mig, först så har jag knappt sovit för jag kunde inte vila på eftermiddagen igår för telefonen ringde stup i kvarten, sen har det bara vart en massa idioter som har tagit massa krafter ur en OCH så har jag bränt hela min tumme rejält!
Pga av att tjejerna på jobbet alltid ska ha sina jävla plattänger och locktångar ikopplade och dessutom ha dom på fast dom inte ens använder dom, vilket jag tycker är jävligt onödigt.... vilket fall som helst så skulle en av tjejerna sminka sig lite och bland allt smink vid spegeln så låg såklart en plattång ivägen och hon råka komma åt sladden så plattången hållr på att åka i golvet och min första reaktion är ju såklart att fånga den så den inte åker i backen...vilket var jävligt dumt av mig! Jag trodde ju såklart inte att sladden satt i kontakten och att plattången stått på i flera timmar!!
Så det hela slutar med att min stackars vänstra tumme blir plattat och helt bränd för jag fångar den på ett så konstigt sätt så nu kan jag knappt röra min tumme, har fått blåsor och har en sån jävla hemsk smärta!!

Jag kanske borde få skylla mig själv som var dum att ta emot den när jag såg att den höll på åka i golvet, men jag trodde aldrig den skulle va på som den var och hade vart det i flera timmar..för jag menar när man användt sin plattång så stänger man väl av den sen ? Varför ska man låta den stå på hela natten?  Alla kan göra sig illa och bränna sig på armar och händer vlket också har hänt ett antal gånger.....nee faan jävligt rriterande och jävligt ont har jag!
Men nu är jag hemma, har spolat kall vatten hela natten, haft papper med is i och lindat runt hela natten också, plus att jag fick höra att det var bra att ha tandkräm på ? Visste ni det ? Det kyler liksom ner och fungerade väldans bra måste jag säga! 
Så på med tandkräm om du skulle råka bränna dig! ;)

Nu ska jag försöka sova 4 tmmar innan jag måste upp igen och fortsätta där jag slutade igår innan jag gick hemfrån

Mer död än levande




Jaa precis som rubriken känner jag mig just nu, är så jädrans trött hela tiden. Fast har dock bara sovit lite över 3 timmar inatt och sen hållt på och fixat här hemma hela dagen och det ser nu ut som en bomb har slagit ner här hemma, är långt ifrån färdig med all packning som måste göras...fy fan.

Nu ska jag försöka vila en halvtimme och sen är det dags att röra sig mot jobbet och jobba hela natten hur man nu ska orka det ? Sen hålla mig vaken när jag kommer hem imorn bitti och fortsätta där jag sluta idag... sen på kvällen ska jag ut och äta middag och sen direkt hem, inget festande här inte!
Neej jag vill faktist spara vartenda öre jag kan till Thailand och är dessutom inte sugen på att festa här hemma nu när det är mörkt och kallt...mycket roligare att festa på sommaren, eller vad tycker ni ?



Inte långt kvar tills jag är här igen :D *Längtar*

More time please ?

Har så mycket som jag måste göra innan min resa, vet faktist inte hur jag ska hinna med allt?

* Packa ner alla mina grejer och lägga i förrådet

* Hinna handla allt som jag behöver till resan

* Klippa mig

* Vaxa mig

* Försöka fixa min ipod fan så jag kan få in alla låtar

* Fixa min cp kamera

* Ta fram mina sommarkläder ( som ligger någonstans i förrådet)

* Färga håret

* Träffa mina vänner och umgås lite innan jag åker

* Packa backpacking ryggan...( ska inte bli kul att bära på den igen)



Okej jag har 7 dagar kvar tills jag åker och för vissa så kanske 7 dagar är mycket att fixa detta på, MEN det är lite stressigt när jag jobbar natt och sover på dagarna...måste försöka gå upp tidigt och får helt enkelt sova när jag kommer till Thailand haha... stress stress stress...


Du snodde min julskinka

haha guess what just happend?

Ibland när vi lagar mat eller grytor och ska låta det svalna så brukar vi ställa ut det på balkongen när det är kallt ute, vi gör det såklart inte på sommaren, men ibland får man inte plats med stora saker i kylskåpet efterslom vi har ett litet bara... men vilket fall som helst så har jag bett mammsen att laga julskinka innan jag åker, för det är ju så jävla gott med knäckebröd, julskinka och senap på! Yuumiie :)
Så nu har vi ställt ut julskinkan på balkongen och så ser jag hur min hund står och skäller mot balkongdörren och jag förstår inte varför? ingen är ju där?


Men så går jag ut på balkongen och ser än jävla fågel som sitter vid julskinkan och har tuggat sönder plasten som va runt och ätit på halva skinkan! MIN JULSKINKA!  haha jag tyckte faktist att det va lite roligt så det var ju bortkastade pengar och ingen julskinka för mig inte..... i alla år som mammsen har haft saker på balkongen har aldrig något sånt här hänt... helt sjukt...
Jävla fågelfan! min skinka jue.... jaja nu ska jag fortsätta med att packa ner mina saker till förrådet ;)

IRRITERAD!

Fan vad arg jag blir! Vad jag än gör så ska det alltid vara något som inte ska gå som det ska..alltid!
Nu har jag suttit flera dagar och nätter och fixat in låtar på min jävla data, jag har fixat en massa spellistor på Itunes som har tagit mig jävla många timmar och dagar...

Okej jag har en fucking jävla ipod touch som ska vara så jävla komplicerad och inte som en vanlig jävla ipod! Man kan liksom bara få in låtar om man har Itunes och nu har jag fixat det på datan och mina jävla spellistor.. jag har ca 2000 låtar nu som jag placerat och fixat med och jag kan säga er at det gör man inte bara på en dag, Neej detta har tagit mig många nätter och dagar... såå nu när jag då kopplar in skiten i datan så kommer knappt hälften in i min ipod? WHAT THE FUCK?
Tex en spellista där jag har blandad musik med ca 600 låtar, kom det bara in lite över 100 ? Varför ?
Varför kan det inte bara fungera som det ska ?
Och nu så står det på Itunes att mina låtar helt plötsligt inte fungerar att lyssna på ? Men jag har kunnat lyssna på dom i flera dagar och senast imorse....åhhh jag blir så jävla arg, stressad, irriterad och trött!

Varför kan ipod touch inte bara vara lika enkel som en vanlig ipod där man bara kan dra över låtarna ?
nej nej nu ska man fixa itunes och strular det... jaa då får man va utan musik lr vad ?


Om det är någon som vet hur jag ska lösa detta så vore jag tacksam.....har fan testat allt i en timmes tid nu!

8 Days Left

Sådär då var man hemma igen. Är helt slut men har faktist gjort allt som jag skulle göra på listan förutom middagen och matlådan :P
Har även vart och växlat lite pengar till Thaibath och fixat julklapp till mammsen och brorsan. Har också vart och bokat tid till att fixa läpparna innan jag åker till mig och arlinda på måndag morgon

Måste hinna klippa mig och vaxa mig också innan jag åker men har tänkt att göra det en dag innan jag åker eller kanske samma dag? hmm får se jag tror det kanske blir samma dag som jag åker, mitt plan går inte förns 21:25 på kvällen så jag har hela dagen att fixa det sista och så kommer jag va trött tills kvällen så jag kan sova på planet och sen så ska jag bara ligga och mysa med Rocky hela dagen innan arlanda! Kommer sakna honom massa =( känner mig faktist lite elak som lämnar honom men han har det bra med mamma och Tila där han ändå bor..och när jag kommer hem ska han få vara fast med mig for the rest of his life hihi :P

Neej nu ska jag nog försöka med min lilla siesta innan man ska jobba hela natten... usch dom här sista passen känns verkligen hemska! Har ångest över att jag måste jobba hela natten, sitta 10 timmar på ett ställe som man vantrivs på är verkligen inte kul och jaa jag vet att jag inte har många pass kvar men dom här sista passen känns som evighets nätter....well well snart är jag i paradiset och slipper skiten!
8 days left!

My Day

Dagens lista:

* Äta lite frulle, duscha och ut med hundarna

* Betala räkningar

* Åka till Thai ambassaden och hämta ut visum

* Lämna tillbaka usb sladd från teknik magasinet

* Fixa in alla nya låtar till ipoden

* Ta en siesta så man orkar jobba hela natten

* Laga middag och matlåda

* Jobba hela natten lång....


Lite update

Jaa jag vet nu har jag vart värdelös på att blogga igen....
Är väldigt stressigt just nu, det är 8 dagar kvar tills jag sitter på Arlanda och ska till värmen! Längtar som bara den :)

Ska snart åka in till Thai ambassaden och hämta mitt visum :) sen blir det försöka fixa lite i klädkammaren, måste ta och packa ner allt sånt som jag inte kommer använda medans jag är borta så mammsen får plats med sina grejer.
Är så himla stressad just nu att jag inte vet hur jag ska hinna med allt innan resan? Jag jobbar ikväll och imorn kväll, ledig lördag och då ska jag ut och äta på min favvo restaurang Kamarina, söndag jobbar jag igen och måndag. Tisdag ska jag träffa alla tjejer och ha en Hej då kväll, onsdag ska jag bara va hemma och packa och sen va med familjen och söta Rocky, Torsdag åker jag! :D
Men jag vet seriöst inte när jag ska ha tid till att handla allt jag behöver inför resan, träffa dom som vill ses innan jag åker och hur ska jag hinna packa ihop alla mina grejer och hinna gå till förrådet med det ?  Neej stress stress stress, och problemet är att när jag jobbar  natt så sover jag sen på dagtid...får försöka gå upp tidigt och fixa lite hur jag nu ska orka ?

Fast jag ska inte klaga för snart är jag  underbara Thailand igen och har det hur bra som helst! :D




What a day

Oj vilken dag jag haft, är helt slut och klockan är bara lite över 3 på dagen..
Dagen började inte bra kan jag säga, inget gick som det skulle och det vara bara stress stress stress...men nu har jag sprungit fram och tillbaka i stan, sundbyberg, kista och solna centrum och är helt slut!
Men har fått massa saker gjorda vilket känns skönt...så nu tänkte jag ta mig en liten siesta så jag orkar jobba hela natten eftersom jag vart vaken sen 3 imorse :S helt crazy!

Tjingeling på er!

my day

Sådär efter att skrivit ett jävla långt inlägg innan så tänkte jag säga att min data har pajat eller själva internet fungerar inte som det ska..så kan inte blogga så mycket. Sitter just nu i brorsans rum och lånar hans data. Ska snart börja fixa mig och åka in mot stan för att fixa Visum för min resa och sen shoppa lite saker som, kläning och väska som jag verkligen vill ha med mig! :)

Om jag har tur så kommer jag äntligen få träffa min älskade Sandrita idag också så vi kanske kan luncha tillsammans, har inte setts på en månad nu för att hon har vart i Thailand men nu är hon tillbaka! :)  Efter stan blir det hem och sova några timmar för sen är det jobb hela natten...somnade igår runt 9 tiden på kvällen och vaknade igen vid 3 på natten och kunde inte somna om... typiskt mig, så har vart vaken sen 3 på natten så jag kommer nog kunna sova några timmar på eftermiddagen....

Ja ja nu är det dags att hoppa in i duschen.. hoppas ni alla får en trevlig dag! :)

Its your problem, not mine!

Många av er som läser min blogg tycker att jag flyr från mina problem...att jag är missnöjd med jobb och lägenhet här hemma och med min tillvaro...

Jaa jag har haft ett jobb där jag har vantrivts på men som jag nu äntligen kommer slippa om några dagar.
Och jaa jag tycker det är jobbigt med att jag inte har en lägenhet, men utan fast jobb är det svårt att få ett lån och visst finns det andra handskontrakt att hyra men jag är inte intresserad av att bo i en lägenhet i några månader och sen flytta runt hela tiden.

Jag flyr inte från mina problem och om nu alla tycker att jag gör det så kan jag väl få göra det ? Det är ju faktist mitt problem om jag väljer att åka bort för ett tag... och att jag kommer ångra mig som vissa säger när jag kommer hem ? Neej jag skulle faktist inte tro det, att jag gjorde min resa förra året har jag INTE ångrat en sekund!
Då tyckte alla jag rymde från mina problem då också och att jag borde vart hemma istället men jag kan säga er att det var det bästa jag gjort i hela mitt liv! Att bara få komma bort från allt negativt här hemma, all stress och bara få ta dagen som den kommer och inte behöva oroa sig för något..helt underbart!
Visst det var inte det roligaste att komma hem, men ja skaffade mig ett jobb, och lägenhet har ja velat fram och tillbaka om ja ville skaffa en då jag hade planer om att resa igen i october egentligen.. ville spara varje krona jag kunde till resa för att komma bort igen... så dom sista 2 månaderna har jag valt att skita i att leta lägenhet för jag ville ut och resa!

Och varför vill jag ut och resA?
Joo för att man lever bara en gång, jag har inget fast jobb, ingen lägenhet som jag är låst med, jag har ingen pojkvän och jag har inga barn...alltså helt fri att göra precis vad jag vill med mitt liv just nu! Och jag är en människa som älskar att resa, som vill passa på att göra saker medans jag kan! Innan jag sitter här hemma och är fast med saker och ting....jag vill liksom inte vara 30 + och  ånga att jag inte gjorde det jag ville medans jag var ung och kunde.....sen om nu alla tycker att det är fel av mig och att jag rymmer från mina problem ?  Well thats your problem!

Sen är skillnaden från sist jag reste och nu, att jag faktist har planer när jag kommer hem, sist så tänkte jag bara att allt löser sig och var slarvig med saker och ting och orkade inte riktigt ta tag i saker... denna gång har jag en plan och jag vet vad jag vill och ska göra när jag kommer hem!
Jag förstår inte varför alla ska ha så mycket emot att man vill resa bort 1- 2 månader medans man kan, att få komma bort till värmen och bara njuta av livet och slippa må dåligt för ett tag ? Varför är det så fel?  Jag behöver detta och jag förtjänar detta, och dom som verkligen känner mig och är mina bästa vänner sitter inte och klagar utan tvärtom dom är hur glada som helst för min skull och tycker jag verkligen borde göra detta medans jag kan!   Sen finns det dom vännerna som inte kan visa att dom är glada för min skull...och dom ser jag faktist inte som mina "riktiga/äkta" vänner...tråkigt men sant.

Det känns som att ni som klagar och tycker det jag gör är hur dumt som helst och att jag kommer ångra mig... jag tror faktist det är ni som är avundsjuka, ni kanske också vill resa för ett längre tag men inte kan pga, jobb, pojkvän, lägenhet, barn eller ekonomi?   Bara för att ni är bittra på livet och andra så behöver ni inte klaga på dom som försöker leva livet och må bra och göra saker som dom vill innan det är försent....Men tyvärr så finns det många som måste trycka ner och klaga på andra för att själva må bra!  Tragiskt! Jag tycker synd om er...


Jag har haft det jobbigt och ni som läser min blogg vet inte ens hälften om mig eller mitt liv även om ni nu verkar tro det...jag flyr inte fråna mina problem men däremot så passar jag på att resa bort mer än 2 veckor på en sista minuten för att jag nu har möjlighet till det som sagt då jag inte är fast med något här hemma, jag älskar att resa, När jag sen kommer hem och har skaffat mig jobb och lägenhet så vet jag att det inte kommer bli fler långresor, för det går inte när man har fast jobb och lägenhet... Jaa jag vill absolut ta tag i mitt liv ordentligt med jobb, lägenhet, pojkvänn och allt sånt... MEN det är när jag kommer hem, När jag har fått komma bort från allt skit, när jag känner mig utvilad, när jag har fått nya krafter...

Som jag skrev tidigare, jag gör vad jag vill med mitt liv sen kan ni surkärringar sitta och läsa min blogg och tycka att jag gör ett stort misstag och att jag kommer ångra mig.....men jag hoppas verkligen ni kommer fortsätta läsa min blogg medans jag är borta för att se hur jävla bra jag kommer ha det i paradiset medans ni sitter här hemma och sliter i kylan.  Sen hoppas jag också att ni läser min blogg när jag kommer hem och läser hur jag INTE ångrade mig och hur jag löser mitt pussel med en bit i taget!.....


A dead rat

Jag glömde skriva vad jag såg imorse, så jävla jävla vidrigt och hemskt!
Kom hem och skulle gå ut med hundarna på en morgon promenad, och när jag kommer ut från porten och går mot gräset där hundarna brukar rastas så ligger det en död och mosad råtta!
Den har blivit påkörd och är helt platt, benen ligger mosade på sidorna och svansen är helt platt. Huvudet är skit äckligt och det ser ut som hela kroppens innehåll har tryckts upp mot huvuet och sen exploderat...så jävla vidrigt att se.
Jag verkligen hatar att se döda djur och det spelar verkligen ingen roll om det är en råtta eller inte...tyckte synd om stackars råttan som fick en sån hemsk avlidning...nee usch verkligen ingen trevlig syn!
Hoppas verkligen dom tar bort den under dagen och att den verkligen är borta imorn då vi har ett dagis precis utanför oss ...

Neej nu blir det försöka sova några timmar...ska försöka att inte tänka på den mosade råttan..


6 more nights...

Då va ännu en natt avklarad, skönt!
Nu har jag bara 6 nätter kvar, kan ni förstå bara 6 nätter sen behöver ja aldrig mer jobba natt, jag behöver inte sova bort dagarna, jag behöver inte ha ångest när jag vaknar att jag måste jobba hela natten....åhh ni förstår inte hur skönt detta känns! Det kommer bli 6 långa nätter men verkligen värt det! :)

Har precis ätit lite frulle och ska försöka sova några timmar nu, är trött men ändå inte..hoppas jag kan somna ?
Hmm ja ja hoppas ni alla får en bra söndag och haft en bra helg!

Me and my...

Jag och mina planer fungerar verkligen inge bra ihop!
Fick höra igår från en killkompis att när jag planerar saker och ting så vet man aldrig om planen blir av eller inte... så jävla sant haha jag planerar saker hela tiden men sen så dyker andra saker och ting upp och då blir det liksom så att min plan skjuts upp....jaa jag vet att jag är helt värdelös, för jag menar hur svårt ska det va att göra det man planerat egentligen ?  Väldigt svårt för mig iallafall hihi :P

3 timmar kvar tills det är dags för mig att jobba...usch verkligen inge sugen på det, jag vill bara ligga hemma i soffan i mjukiskläder och se massa bra filmer och bara va.... fast nu får jag försöka tänka positivt! 7 pass kvar för min del.. inte så mycket, i can do it!
Neej nu blir det laga middag och göra matlåda in för natten också...faan skulle vilja ta mig en liten siesta fast det hinner jag nog inte? lr kanske ? hmmm ja ja hoppas ni alla får en trevlig lördags kväll!


.....

Satt nyss och läste igenom mina gamla inlägg på bloggen från 2008, faktist riktigt kul att läsa :)
Idag ska jag bara ta de lugnt på dagen, tänkte vara duktig och fixa lite här hemma och sortera lite i klädkammaren, har så mycket därinne som jag liksom inte använder just nu och så måste jag dessutom börja ta fram sånt som jag kommer behöva om två veckor ;).....och ni som undrar vad jag ska göra om 2 veckor får fortsätta läsa min blogg.....
ska nog försöka ta mig en långpromenad senare också, så himlans härligt när det är sol ute, tittar man bara ut genom fönstret så kan man nästan tro att det är sommar ute...

Ska jobba ikväll också, är verkligen inte sugen på det men thats life och jag får trösta mig med att jag får jobba med älskade Lina och att jag inte har så många pass kvar på jobbet :)
ska nog göra en god kycklingsallad med mig som matlåda inatt också, har vart sugen på det i flera dagar nu....nee nu blir det göra lite nytta här hemma!


Trouble




Trouble

Trouble been doggin' my soul since the day I was born

Worry

Worry just will not seem to leave my mind alone

Feels like every time I get back on my feet
it come around and knock me down again

Sometimes I swear it feels like this worry is my only friend


Friday Night

Det är fredag kväll och jag vaknade för en liten stund sen ? Skulle kolla på idol och sen ha lite film mys tänkte jag, men jag måste verkligen ha vart helt slut efter dagen och somnat så fort jag la mig i soffan hihi...snacka om att vara trött!
Nu lär jag vara vaken hela natten istället hmmm tur att man inte ska upp särskilt tidigt imorn.
Fick en kommentar från en tjej som sa att hon läser min blogg och hon undra vad det är för viktiga saker jag gör om dagarna och vad det är jag ska packa?
Joo det är nämligen så att jag ska ut och resa väldigt väldigt snart ;) Det kommer komma mer om detta nästa vecka, info om allting som kommer hända dom närmsta månaderna...hihi så ni får fortsätta läsa min blogg om ni vill veta mer... ;)

hmm neej om man kanske ska sätta på en film ëller något?  inget bra på tvn är det iallafall..





2 Do List

Dagens lista:

*Gå ut med hundarna

* Äta frulle och duscha

* Gå och ta foto

* Gå till biblan och skriva ut viktiga papper

* Åka in till stan och göra viktiga ärenden

* Handla shampoo, balsam tvål och raklödder (viktigt viktigt hihi)

* Ringa viktiga samtal

* Långpromenad med hundarna

* Middag kanske ?

* Träna träna träna

* Skriva en packa ner väska


Scary Clowns...

Är det bara jag som tycker att Clowner är läskiga?

Ända sen jag var liten har jag vart rädd för clowner, dom får inte mig att le eller skratta...tycker dom är obehagliga med det där konstiga sminket...haha jaa jag är väl lite skum säkert som tycker så, men så är det!
Kommer ni ihåg filmen DET med en läskig och elak clown som rövade bort små barn ?
Det är nog den filmen som gjort att jag inte tycker om clowner, jag minns att jag och en kompis brukade titta på den och vi var alltid livrädda under hela filmen och efter.... såg den igen för ca 1 år sen och jaa den va ju inte så läskig som man tyckte när man va liten....men jag ogillar ändå Clowner.


Vad tycker ni om clowner ? läskiga lr inte ?

 


  


Lovely Day

Så jävla skönt att vara ledig och få sova ut ordentligt! Vaknade vid halv tio och kände mig utvilad, så himlans skönt....är ledig idag och imorn med sen är det jobb jobb jobb som väntar.

Har en del saker att ta tag i dom här två dagarna, dels en massa telefonsamtal som jag måste ringa, jag tycker verkligen det är så tråkigt att sitta och ringa massa olika samtal för man får alltid en massa val som man måste knappa in och sen en jädrans massa telefonköer.....boring.....vilket fall som helst så vägrar min mobil fungera idag med så på eftermiddagen blir det gå ner till Phone House och lämna in skiten....tur att jag har min gamla mobil kvar fast det fungerar sisådär men bättre än ingen iallafall..

Neej om man ska fortsätta med sina samtal att ringa och sen ska jag faktist vara duktig och träna idag..
Hoppas alla får en super dag!



På Lördag kommer min älskade Sandrita hem från Thailand :) Finally säger jag bara!!


Seriöst! ?

Åhh vad irriterad jag blir på ALLT!

Är så jävla trött så jag avlider snart, och inte nog med detta ska min jävla mobil telefon haka upp sig.
Först går det inte att smsa eller ringa, sen står det att det inte är någon täckning så då stänger jag av skiten, tar ut batteriet och sätter in det igen och ska starta mobilen men tror ni att den går att sätta på igen ?
Efter att jag försökt i ca 20 min att starta om den så sätts den på, jag skriver in pin och mobilen stängs av igen. Och när jag försöker sätta i laddaren när den är avstängd så händer inget.......får igång mobilen igen, den startar men då står klockan på 14:03 och ingen täckning, när jag försöker ladda den då så står det att batteriet går inte att ladda för jag behöver en Sony Ericsson laddare? asså jag har ju för fan en sony ericsson laddare!!!!

Och sen så bara dör den igen... åhh jag blir så jävla trött, orkar verkligen inte gå till butiken idag och fråga vad fasiken som har hänt, mina ben orkar knappt hålla mig uppe efter att ha vart vaken ett dygn...jävligt irriterande!


Brrrr

Jag fryser ihjäl! Hela min kropp är helt nerkyld känns det som, jag ligger i soffan med mjukiskläder, sockor och täcke men fryser som fan... kan ju kanske bero på att jag jobbat hela natten och ännu inte lagt mig ?  Men jag är ledig i 2-3 dagar nu och då vill jag försöka vända tillbaka dygnet.
Så min plan är att vara vaken hela dagen och sen lägga mig rätt tidigt ikväll...en väldigt bra plan tycker jag.

Åt frulle med söta Dalin från jobbet imorse och som vanligt så ska vi alltid överdriva och äta 2 much men gott var det! Sen blev det en promenix med vovven på morgonen och sen har jag bara suttit vid datan och kollat massa viktiga grejer och ringt en massa samtal.
Har fler saker att ta tag i innan den här veckan är slut, känns lite jobbigt men det är för en bra grej så det är bara dra ut korken ur arslet och sätta fart! ;)

Btw så tror jag att jag har gått och blivit kär...........Jag älskar Erik från idol, jag vet skit töntigt men asså hans röst är så jävla braaa!!!
Vad tycker ni ?



Nyvaken

Gud vad det känns i kroppen när man jobbat några nätter i sträck, när klockan ringde vid fem tiden så kändes det som min kropp var helt bedövad.
Men en natt kvar ska jag stå ut och sen får jag ta och vila lite, har precis tryckt i mig lite middag och ska hoppa in i duschen nu....

Imorn efter jobbet har jag egentligen tusen grejer som jag måste fixa så jag måste hålla mig vaken hela dagen efter ha jobbat 11 timmar, vet inte riktigt hur jag ska orka detta ? men jag kan verkligen inte skjuta upp på det! Skulle gjort det redan i måndags men valde sömn framför det istället men nu kan jag faktist inte skjuta upp det mer, så nu blir det jobb fram tills 7 imorn bitti och sen ringa en massa viktiga samtal och åka in till stan och göra viktiga ärenden....sova kan man göra när man är ligger i graven!


Did U Know ... ?

Visste ni att Anders Bagge faktist är bra på att sjunga ?
Hittade ett videoklipp med honom och blev kär i hans röst, väldigt bra måste jag säga... säkert jag som är lite efter och inte hänger med att han faktist har en grym sångröst, fast det ser han inte ut att ha. Men det har han!

Enjoy mina damer och herrar ;)


Off

Jag känner mig mer död än levande just nu. Har jobbat några nätter i sträck och desto fler dagar man jobbar desto tröttare blir man, men en dag kvar sen är jag ledig i 2 hela dagar, wohoo!!
Har haft 2 kaos kvällar i rad på jobbet nu så jag hoppas verkligen denna natt kommer bli okej....

Ska försöka va lite mer duktig på att blogga också, har vart rätt så off på sistonde känner jag, har ingen ork till att blogga längre men i promise you att jag ska bli bättre ;)
Men nu är det dags att hoppa in i duschen och sen försöka sova några timmar innan det är dags för en lång arbetsnatt....



En av mina favvo låtar! Enjoy!


Skype

Har precis skaffat mig Skype, har aldrig riktigt orkat skaffa mig det men nu kändes det som att det var dags!
Förstår nada av det men det ska nog gå och lösa, har en kompis som är i Thailand just nu som har tjatat på mig att skaffa det så imorn ska vi ha en skype date hahah...men det verkar ju väldans bra att ha, tänk er när man är ute och reser och kan prata med sina vänner och familj genom skype, skit bra jue!
Alla borde skaffa Skype ;) så till alla min kära vänner som läser min blogg....skaffa Skype!

Har precis lagat matlåda också som jag ska ha med mig till jobbet inatt, kycklingsallad med feta ost, yumie!
Ska snart ta och röra mig mot jobbet, mina ben är helt döda vet inte hur jag ska orka ta mig upp ur soffan men men jag får tänka att jag inte har så lång tid kvar på jobbet och det är pengar... ..
Har bara 3 veckor kvar på jobbet, woohooo sen är det över, finally!


I-rony

Bakis, Bakis, Bakis!
Japp det är exakt vad jag är idag, jag är helt jävla död så ikväll blir det nog lugna puckar för min del, var egentligen lite småsugen på att dra ut igen men jag ska vara duktig och faktist bara ta de lugnt och inte slösa mer pengar.
Orkar faktist inte blogga just nu så det får bli en dagens låt ;)

 



Why do I want you?
now that I can't have you.
Why did'nt I just want you
back when I had you


En jävla jobbig dag...

Helt sjukt att jag är helt död och klockan är bara halv 3 på dagen ? hahah så går det när man inte är van vid att ha ett full speckat schema.

Började dagen med att gå upp när klockan ringde, 09:00 sen vart det lite frulle, och sen en promenad med hundarna. Efter var jag tvungen att åka in till stan och handla present till Linda som fyller år på måndag och har fest ikväll...
Och jag måste säga att jag blir så jävla irriterad på människor som jobbar i butiker som inte kan va trevlig mot sina kunder!

Kommer in i affären där jag ska handla väska och skor, och frågar då om dom har skorna i fler storlekar, svaret jag får är att hon som jobbar i butiken suckar och pekar att det ska ligga där borta någonstans ?  Så jag går och letar men hittar inget, så då frågar jag igen om hon kan hjälpa mig eller söka på datan om den andra butiken har dom i andra storlekar...och svaret jag får då är att hon inte kan göra det, och varför hon inte kunde det, kunde idioten inte svara på... okej så då frågar jag om hon kanske kan ringa till andra butiken och fråga om dom finns där ? men icke sa nicke det kunde hon inte heller....och då ber jag om telnr och artikel nummret och då ser man hur hon himlar med ögonen, suckar och är riktigt jävla grinig....

Jag menar ska man inte vara trevlig mot sina kunder när man jobbar i en butik ? Självklart kan alla ha en dålig dag men jobbar man med service så får man faktist ta och svälja det sura äpplet och helt enkelt hålla minnen och visa ett leende på läpparna!
Nee jävligt irriterad blev jag och har absolut ingen lust att gå dit igen.
Fick iallafall tag i det jag behövde och sa till henne att hon inte borde jobba med service och människor när hon är så jävla otrevlig mot sina kunder...och inte visste hon vad hon skulle svara på det.. jävla idiot fan!




Förutom detta har ja vart fram och tillbaka och fixat massa ärenden, nu har ja äntligen kommit hem och tänkte ta mig en liten siesta innan jag måste in i duschen och sen börja göra mig i ordning för kvällen.... mer bloggande blir det sen... hoppas ni haft en bättre och trevligare dag än mig iaf ;P

Finally

Ahh vilken dag jag haft!  Var riktigt längesen jag har gjort så mycket på en och samma dag.
När man jobbar natt så har man aldrig tid eller ork att göra saker men idag har jag knappt vart hemma...

Började dagen med att fixa lite ärenden i stan och sen lunchade med en kompis, sen var det hem och duscha och fixa sig för sen var det dags för thia middag i stan, sjukt gott var det och när jag kom hem blev det en promenad med hundarna och sen en långpromenad med ipoden.. så har nyligen äntligen satt mig ner i soffan och är verkligen helt slut! 
Och imorn väntar en till  hektisk dag fast en rolig kväll kommer det bli! Längtar extremt mycket ;)
Neej nu ska jag nog ta mig ett äpple, tvätta av mig sminket och krypa ner under filten i soffan och se på en film innan jag ska försöka sova... imorn blir det upp tidigt för att hinna med allt....





Tjingeling på er!

Gooood Morning!

Jahap då var det en ny dag då och den här dagen ska jag faktist ta vara på så för en gångs skull så är jag uppe i rätt så god tid och tänkte dra i mig lite frukost nu och sen röra mig mot stan där jag måste fixa lite grejer, bland annat hitta en present till en kompis som fyller år och jag har verkligen ingen anning om vad jag ska ge henne!! ?

Hmm men jag kommer nog på någonting hoppas jag...
Neej om man ska ta och börja sätta igång kanske ?  Vem vet jag kanske mms blogga från stan ;)


Puss på er!


Det var den dagen det..

Helt sjukt klockan är halv 12 på natten och jag har bara vart vaken i 5 timmar och det är redan dags att sova egentligen... sov till halv 7 på kvällen, var verkligen helt död så det var skönt att få sova ut.
Har nyss kommit in från en långpromenad, kände att jag behövde göra något och inte bara ha legat och segat hela kvällen så det blev lite över en timme jag gick för mig själv med ipoden, väldigt skönt faktist!

Faan jag kommer ju ha väldigt svårt att sova inatt då jag sovit hela dagen.... och jag som ska upp tidigt imorn och göra lite ärenden i stan och sen träffa en kompis son jag inte träffat på evigheter!
Får väl försöka läsa en bok eller något så kanske jag blir lite trött ?
Neej nu ska jag nog fortsätta med att fixa in musiken på itunes och göra klart spellistorna till min Ipod touch för det tar sina lilla tid med 2tusen låtar... hihi




Hur söta är inte dom här sötnosarna då ? ;)

Vad fasiken ?

Det snöar!

Har vart och hälsat på Annic på jobbet och ätit frukost med Dalin, och vilken frukost det blev!  Kom nyligen ur duschen och när jag tittar ut så snöar det... jaa jag vet det är ingen riktigt snö kanske och jätte löjligt att jag reagerar på det men jag var ju i Thailand förra året vid den här tiden pch såg aldrig riktigt snön så jag blev lite chockad och skrek timm morsan DEEET SNÖÖAAAR, MAMMA TITTA DET SNÖAR!!  Jaa hon tyckte jag över reagerade en aning och medans jag nu skriver detta inlägg så har det redan slutat hahaha men kul var det. kul att få se lite snö även om det var för några minuter.....

Neeej nu blir det natti natti för mig


Night dreaming

lilla jag i grekland:)skönt det hade vart om man låg på en strand nu istället för att sitta och jobba 4 på natten..det ända jag har i mina tankar är att komma bort, komma bort till något varmt land där man tar dagen som den kommer. Där det finns glada människor som får en att ha ett leende på läpparna hela dagarna och kvällarna.... Sitter och drömmer mig bort, bort till paradiset.... Saknar thailand extremt mycket!

ehmm....

Så man kanske ska försöka skriva ett litet gladare inlägg nu.....

Är rätt så nyvaken och har precis ätit lite middag, pasta å köttfärsås.  Ska snart in i duschen och sen iväg mot jobbet, har lite över en månad kvar sen så är jag färdig med det jobbet vilket känns riktigt jävla skönt!  Och inte nog med att jag slipper det utan jag kommer även få må så jävla bra då jag har mina planer som jag faktist inte tänker berätta om ännu....men jag kan bara säga att jag längtar!

Nee känner faktist inte för att blogga mer just nu, åhh jävla idioter som ska göra mig irriterad!
Lägger in en låt istället från Erik i Idol, haha jaa jag tycker faktist att han har en grym röst!


Att ni orkar!

Varför vill man läsa någons blogg endast för att klaga, skriva elaka kommentarer och vara elak ?
Jag förstår faktist inte riktigt grejen  ?


Jag börjar bli jävligt trött på er som läser min blogg, som ändå bara stör sig på mig ? det ända ni vill det är att läsa den för att sen skriva helt onödiga kommentarer?   Skulle jag läsa en blogg och störa mig på den människan skulle jag inte ens orka lägga ner tid på att skriva elaka kommentarer.
Och många skriver att jag är jävligt omogen för att jag har valt att bestämma själv vilka kommentarer som ska synas och vilka som inte ska synas!  Vad är det som är omoget med detta ? Är jag den ända som har så tror ni? NEEJ det finns tusen som har så och det är fan inget fel på det! Kanske man ska börja med att man inte kan skriva något alls för jag har faktist ingen lust att ha massa onödiga IDIOTER i mitt liv, idioter som måste trycka ner på andra för att må bra...jaa det är verkligen inte omoget måste jag säga!

Sen klagar ni på att jag äter frukost på morgonen när jag har jobbat natt och att det är fel för att när man jobbar natt så ska man vända på exakt ALLT enligt vissa.... och då undrar jag: VEM FAN HAR BESTÄMT DET?  Jag äter väl vad jag vill och när jag vill? eller ?
När jag jobbar nätter så hinner jag faktist inte äta varje gång, och när man sovit hela dagen, sen bara ätit en macka innan jobbet och sen jobbar 11 timmar så får man inte ens äta lite frukost efter jobbet för då är det fel ?
Seriöst jag blir så jävla fucking trött på er idioter som inte kan låta en sköta ens liv hur fan man vill... vad skulle ni tycka om någon som ni inte kände sa åt er hur ni skulle äta och leva ert liv för att ni jobbar natt ?
Man får väl fan äta när man vill!!
Jag skiter faktist i vilka tider jag äter, jag äter när jag är hungrig oavsett tid!!

Jävligt tråkigt att ha haft en jobbig dag och natt igår och sen vakna upp idag med en massa bullshit!
Ni som läser andras bloggar endast för att skriva elaka kommentarer för att må bra själva, ni borde faktist ta och söka lite hjälp, vänner och ett liv!

What the fuck! ?

Finally! Äntligen har jag kommit hem efter en LÅÅÅÅNG kaos natt.
Detta har nog vart en av dom sämsta nätterna jag jobbat.  Bara massa idioter, har vart skit trött, inget att göra och man bara sitter och tittar på klockan och när det äntligen är dags att byta om för att åka hem mot sängen, nej då ska man få kaffe över sina helt nya vita Converse!! INTE OKEJ!
Har bara haft dom i 2 veckor och använd dom 3 gånger =/ så nu ligger dom dränkta i klorin och hoppas på att det ska gå bort annars kommer jag faktist bli ledsen... jaja så kan det gå när folk inte kan plocka undan efter sig, precis som jävla småbarn....




Neej nog med klagandet! Nu ska jag äta frukost, tvätta av mig och sen krypa ner under täcket och ta John Blund tåget, ska orka med att jobba inatt med, så bäst att man får några timmars sömn......

Nighty Night!


@ work

Jahap då satt man här på jobbet igen och än sålänge är det helt dött. Alltid jobbigt att komma tillbaka efter att man vart ledig några nätter, första natten är faktist jobbig. Sitter just nu och är skiiit trött! Det svider i mina ögon, känns som ja kommer somna vilken sekund som helst. Brukar i vanliga fall läsa tidning eller en bok när det är lite att göra men idag kan jag verkligen inte det för då somnar jag.... Ne jobbigt att komma tillbaka första natten..

My day

Har precis kommit hem från en mysig lunch med Linda, det blev Thai mat och det var sjuuuukt gott!  så nu är jag helt slut fast jag knappt gjort någonting.
Jobbar några nätter i rad nu vilket jag inte ser fram emot, är skit less på att jobba natt, det tar extremt mycket på kroppen och ens krafter.
Jag är trött hela tiden och orkar aldrig träffa mina vänner för jag vill hellre ligga och sova...neej tur att man inte har lång tid kvar på jobbet, får bara stå ut och bita i det sura äpplet några veckor till helt enkelt.

Nu blir det vila en timme och sen upp och färga håret och duscha, middag och sen jobba fram tills 7 imorn bitti.. fy faaan..


Min goda lunch, Panang med kyckling och grönsaker, curry, kokosmjölk och ris, yumiie!


Nothing Else Matters

Orkar verkligen inte blogga idag så det får bli en av mina favourite songs istället! =)
Har ni någon favorit sång som ni aldrig tröttnar på ?





Så jävla fucking braaa!


All by myself

Aahhh vilken tråkig dag! Ingen som har kunna setts på dagen och nu är det ingen som kan ses på kvällen heller, jag säger bara en sak. Boooring!

Faan jag vet att jag bara borde va hemma och spara pengar och så men jag tycker det är skit trist att bara ligga hemma hela dagen och hela kvällen! nee fy fan men å andra sidan kanske det är bra att jag håller mig ibne för jag vakna med ont i halsen och helt snorig igen så nu börjar jag väl bli sjuk...igen....men men thats life det är bara att hålla ut helt enkelt för något gott kommer komma ur detta snart. Det vet jag!  Så nu tänkte jag gå ner till Ica och handla massa olika frukter och göra mig en god fruktsallad till kvällen, och kanske handla middag också....har bara ätit frukost idag vilket är väldigt ovanligt för min del...jaja  mooot icaaaaa



Och ni som har ett liv och vänner får ha det så himla kul ikväll och tänka på lilla mig som ligger by myself här hemma :P


If i failed....

If I failed, if I succeed, at least I lived as I believed!


Yees, exakt..jaaa...


Kommer ni ihåg min snygga plattång som jag beställde som skulle va en liten mini ? well here it is!
Den får plats i min hand så ni kan ju tänka er hur liten och smidig den är och att den faktist fungerar är ett  under :p hehe.... och så min fina sockerkaka som var såå jädrans god!
Kanske man ska baka en till ? ....



Liten va ?


 mmm min goda saftiga sockerkaka

med glass och lite varma äpplen vid sidan om, mums!

Och självklart gjorde jag lite chockladbollar åt brorsan då han älskar det! ;)

Fan vilken bra syrra han har! haha


What to do ?

Jahap då var det lördag och jag har absolut inga planer alls för dagen eller kvällen.
Känns faktist lite små tråkigt för jag känner att jag är rätt så sugen på att hitta på något, jag vet inte riktigt vad men någonting och helt något som inte kostar......men många av mina vänner har redan planer för dagen eller jobbar, blir säkert bara en lugn dag och kväll för min del men det är lika bra med tanke på att jag måste spara varende krona jag har!

Tror jag ska äta lite frukost nu och sen gå mig en liten promenad, fast vädret lockar ju inte direkt måste jag säga, det ser riktigt kallt och ruggigt ut ute, blää!






The Box - en av dom sämsta





Kom hem för ett litet tag sen från bion. Var och såg filmen The Box med Gåsa och jag måste säga att jag är riktigt riktigt besviken!  Trailern som ni ser ovanför är lite över 2 minuter lång och jag kan säga er att på trailern så verkar filmen hur bra och spännande som helst. Men jag kan tala om för er att det är bara dom där 2 minuterna som dom har samlat ihop som är bra på filmen, det händer absolut ingenting i filmen, den har ingen spänning, ingenting!  Jag trodde verkligen den här skulle vara skit bra men när folk i biosalongen sitter och skrattar istället för att bli rädda så är den verkligen dålig! Det som skulle vara läskigt skrattade alla åt för det var så pinsamt dåligt..haha neej herregud säger jag bara, Och Gåsa somnade till och med! Om man somnar på en bio då är filmen verkligen skit, fick väcka henne 2 gånger :P
Dom flesta hörde man säga att det var en av dom sämsta filmerna dom har sett och jag håller verkligen med. Tråkigt när man blir besviken....  men men förutom det så var det en mysig kväll.

Vi satt oss på O Lerys och tog oss en varsin drink innan bion skulle börja för att fördriva tiden lite, eller njaa jag tog en Bacardi Breezer hehe var himlans gott! Och så handlade vi lite lösgodis på Konsum och det var en kassa där man fick slå in allt själv och trixa och fixa med massa knappar...sätta in pengar i någon konstig grej...nee de va himla krångligt tyckte jag faktist och dom bakom oss vart inte så glada då vi verkligen tog oss tid för att vi inte förstod någonting
Sen blev det förstås popcorn också och dom ville vi salta lite extra men smarta Gåsa råka tappa saltet så istället för popcorn med lite salt fick vi Salt med popcorn...jaja så kan det gå :P




Mmm gott gott gott!


Tänkt inte ens tanken på att smaka!! ( haha måste ju bjuda på en fulbild också :p)



Konstiga kassa grejen, me dont likiee


Biljetter till en av dom sämsta filmerna ever!


on my way

Har bara tagit det lugnt hela dagen, väldigt skönt fast tråkigt.... nu ska jag snart träffa Gåsa och vi tänkte gå på bio och det känns egentligen också tråkigt en fredags kväll MEN jag måste spara pengar om jag någonsin ska komma bort från Sverige så jag får se det positiva i det hela helt enkelt...

skriver mer sen ;)

Gooood Morning eller något...

Åhh vad irriterad jag blir! Jaa jag vet precis som vanligt men det är faktist jävligt irriterande när man skrivit en långt inlägg och är inne på en massa sidor och sen så ska datan haka upp sig! Faan faan faan!

Jaa men så kan det gå, har nyss kommit in från en promenad med hundarna och usch vilket tråkigt väder det är idag, regningt och helt grått ute, verkligen inge kul alls.
Jag blir så himla omotiverad till att göra saker och ting när det är sånt här väder, vill liksom bara ligga hemma under täcket och inte göra någonting alls.  Fast det funkar ju inte riktigt så, så nu ska jag ta och äta frukost och sen städa lite här hemma för det behövs verkligen och sen ska jag försöka träna om jag orkar, jag borde men får se vad jag känner för helt enkelt.
Har haft planer om att träna hela veckan men eftersom jag vart sjuk så har jag skippat det.

Mina planer för helgen är faktist att bara ta det lugnt för en gångs skull, känns egentligen lite tråkigt men jag är trött på att gå ut och speciellt i det här vädret och det är ju sååå mycket roligare att gå ut på sommaren. Såå neej jag ska bara ha en helt lugn helg och spara pengar!




Det är såna här dagar man saknar Thailand... önskar jag satt på planet på väg  till paradiset just nu...








Russian Roulette

Take a breath, take it deep
Calm yourself, he says to me
If you play, you play for keeps
Take a gun, and count to three
I’m sweating now, moving slow
No time to think, my turn to go

And you can see my heart beating
You can see it through my chest
And I’m terrified but I’m not leaving
Know that I must must pass this test
So just pull the trigger

Say a prayer to yourself
He says close your eyes
Sometimes it helps
And then I get a scary thought
That he’s here means he’s never lost


As my life flashes before my eyes
I’m wondering will I ever see another sunrise?
So many won’t get the chance to say goodbye
But it’s too late too pick up the value of my life




Ipod Touch = Krångligt ?

Har faktist ingenting att blogga om idag.....så jag tror nog jag skiter i att blogga idag, har sovit hela dagen pga av min jädrans huvudvärk, somnade lite över halv 7 på morgonen så nu vart ännu en dag förstörd =/

Ska sitta och fixa in lite låtar på min ipod fast det är ett litet projekt i sig med Ipod Touch måste jag säga eftersom man inte bara kan lägga in en låt hur som helst nej nej, skulle jag koppla in den i datan nu så skulle alla låtar jag har försvinna på den och det jag har på datan nu skulle komma in. Dom låtarna jag har på min ipod har jag haft sen innan min resa vilket är väldigt väldigt många månader sen....och dom låtarna hade jag på min lillebrors data och dom har han inte kvar.. så det känns lite drygt att allt kommer försvinna så därför måste jag fixa nya låtar på  min data, samt ladda ner Itunes och fixa med spellistor och sånt.
Sen när jag väl är färdig och redo att byta ut mina låtar då kan ja göra det men det kommer ta ett bra tag innan man får ihop många låtar, har ca 2000 låtar på min ipod nu och vill inte ha bara några hundra utan vill ha massa massa musik :)
Och som tur är så har jag nyss fått reda på att man kan ladda ner musik via Youtube! Hur bra som helst! Så detta är vad jag ska göra framöver dom nätterna jag inte kan sova eller inte har något att göra ;)

Men jag förstår faktist inte varför Ipod Touch ska vara så jädrans krånglig? varför kan den inte va som en vanlig ipod där man bara kan dra över en fil ? jaja jag får se det på den positiva sidan....jag har helt enkelt något att göra :P






Oj det vart ett litet inlägg ändå fast jag inte hade planer om att blogga... jaa så kan det gå helt enkelt.. inget roligt inlägg men det är något iaf ;)


Im going crazy!

Seriöst! Klockan är nu 12 minuter över 6 på morgonen och jag har inte somnat ännu! Jag har så jävla ont i huvudet så det spänner ända ner i nacken....mitt dygn är helt fucked up! Såhär kan jag inte ha det längre och att man har ett nattjobb gör inte saken bättre...jaja ska väl försöka få några timmars sömn om det går...

Yummiiiieee

Sådär då har jag fått min söta lilla plattång, den är så himla söt! Jätte liten, precis som en hand den är verkligen perfekt om man ska resa för den tar ingen plats alls.
Och jag var lite skeptisk till om den ens skulle fungera men det gjorde den, för det var det första jag gjorde när ja kom hem, det var att testa den ;) man får ju inte vara dum!

Och just nu har jag precis bakat en sockerkaka med äppelbitar i med socker och kanel, och så ska jag ha vaniljglass till det, mums! Blev så himla sugen på sockerkaka och vi skulle dessutom får besök så då tänkte jag att det var en perfekt anledning till att baka...såå snart får jag äta en färsk nybakak sockerkaka, mums!
Lägger in lite bilder senare när jag orkar ;)...

Jag är så jädrans smart!

Jag tror det är någt allvarligt fel på mig!
Jag vakna halv 7 på morgonen av mig själv och kan inte somna om även fast jag var skit trött, så jag kollar lite på tv, går ut med hundarna, äter frukost och pratar lite i telefon och helt plötsligt är klockan 12 på förmiddagen. Så då har jag ju hela dagen med att göra någt och ta tag i lite saker......men nej nej smarta jag går och lägger mig och somnar som en stock och vaknar vid 4 igen! 

Detta kan ju inte vara normalt? eller ?  Det här betyder ju att jag kommer vara vaken hela natten igen och aldrig kunna vända tillbaka dygnet..åhh jag blir så arg på mig själv!
Ja ja gjort är gjort så nu ska jag gå ut med lilla Rocky på en promenad och hämta min fina plattång som jag ännu inte gjort pga av att den finns en bit bort att hämta.....well well hoppas ni alla haft en bra dag!


Vad fasiken! ?

Klockan är halv 7 på morgonen och jag vakna av mig själv och kan inte somna om! Detta känns inte okej för egentligen är jag skit trött och vad fan ska jag göra halv 7 på morgonen egentligen? Kan inte minnas att jag vaknat såhär tidigt av mig själv på väldigt väldigt länge.....hmm ja ja jag får väl kolla lite på tv, gå ut med hundarna, äta lite frukost och sen vet jag faktist inte.....hoppas ni alla får en bra dag iallafall ;)

Thailand and me

Tänkte dela med mig lite av Thailand igen... med bilder.

Phi Phi viewpoint

 
Fireshow på Phi phi

Vår bungalow i Kohpangan 
 
Självklart Thaiwhiskey Bucket

 Och jag med min bästa vän Bucketen 
 
Lilla söta Kala, fast jag kallar han bobban haha

Floating market i Bangkok, väldigt mysigt

 



Och dom här fina hattarna fick vi när vi åkte på marknaden 
Viktigt med vatten i värmen! ;)



Mer bilder kommer next time ;)


 

 


Goooood morning Sunshine

Fan nu har man sovit hela dagen igen, känns så himla trist att vakna när det är helt svart ute.
Har sovit skit dåligt idag pga av mina magsmärtor jag haft hela natten, det är som krampaktiga smärtor som gör skit ont så fort jag rör på mig.
Trodde det skulle försvinna tílls jag vakande med icke sa nicke!
Förskyld, ont i halsen, huvudvärk och tandvärk på detta också...åhh så bra det känns! neej fy fan och jag skulle egentligen jobba inatt med men som tur var kunde Charlotte jobba för mig inatt, vet faktist inte hur jag skulle klarat natten annars, men en sak vet jag och det är att jag inte hade vart trevlig iallafall.

Neej nu blir det middag och sen bara slappa i soffan och halvvila hela kvällen/natten, det jobbiga är ju att jag kommer vara vaken hela natten pga av att jag har vändt på dygnet...jaja man är ju en van nattuggla ;)






haha stämmer väldigt bra tycker jag! :P


Mobil inlägg från jobbet

Sitter och bara räknar ner timmarna just nu..verkligen inget att göra, det känns som om det är helt dött på stan idag. Fast det kan jag förstå, jag hade också velat vara hemma i en varm säng istället för att sitta här hela natten. Speciellt när jag är sjuk och inte nog med detta har jag sån jävla mensvärk så det känns som om min mage kommer att explodera vilken sekund som helst! Ja ja 4 timmar kvar sen slutar jag...och jobb imorn natt med, fy fan vad jag längtar tills ja kommer bort! Nej nu ska jag fortsätta läsa min bok..sov gott!

Ugliest Tatto

Satt och kolla lite på några av dom fulaste Tattos som gjorts och fy fan säger jag bara till dom som måste ha detta på sin kropp...jag skulle skämmas.

Tänkte dela med mig lite av det fula jag såg ;) såå here it comes!



Varför vill man ha en ful penis?               Eller detta ?

  

En skam mot Michael Jackson, skäms!     Och detta? hur kom man på denna ide?
  

Ful ful ful,   och sexy nurse ? njaaa det skulle jag inte kunna påstå?    Och den 3je är skit dålig gjrod!
     


Jag sulle verkligen skämmas om jag hade något av detta som tatuering, linjerna är riktigt riktigt dåliga, jag förstår verkligen inte varför man gör sånt här på sin kropp som ändå ska sitta där resten av livet ?  Neej jag har bara en sak att säga om detta och det är 

WHHYYYY ! ????

Me and my Books

Sådär då har jag 4 nya böcker, är egentligen ingen bok människa men eftersom ja sitter i kassan på nätterna och det ibland är halvdött så brukar jag läsa lite, nu har jag lite nytt ;)



Älskar Kat Von D                               Verkar väldigt intressant
 

Dumpa honom har jag haft men slarvat bort,en riktigt bra bok!

  mening är att det ska vara Mia Törnblom- Självkänsla nu hära men inte fan vill det fungera som det ska!

This is how i feel

Att vara en nattuggla och sen dessutom jobba natt börjar bli jävligt jobbigt.
Man sover bort dagarna för att man jobbar hela natten fram tills sju på morgonen och sen dröjer det ett tag innan man kommer hem och somnar, sen vaknar man äter och duschar och sen är det dags att gå till jobbet igen.
Och när man väl är ledig 2, 4 dagar så är det jätte svårt att vända tillbaka dygnet, dels för att ag är en nattmänniska och lägger mig nästan aldrig innan 3 på natten, jag vill kunna lägga mig tidigare men oftast är jag inge trött alls och försöker jag så slutar det med att jag bara ligger och vrider och vänder på mig i flera timmar.

Har sovit halva dagen idag med fast jag var ledig igår, och inte nog med att jag var bakis igår feter lördagens partaj så blev jag sjuk igår. 
Jag har skit ont halsen och kan knappt svälja, helt täppt i näsan och min kropp känns jätte tung och så har jag vart magsjuk hela natten och morgonen, och över allt detta så kom tandvärken också. Känns väldigt bra måste jag säga!
Och så ska jag nu behöva jobba med detta i några dagar, fy fan säger jag bara. Det kommer bli några långa långa nätter men det är bara att göra det bästa av situationen och ladda upp med massa halstabletter och alvedon!

Neej nu ska jag ner till centrum och hämta ut mina böcker och min plattång som har kommit.
TJINGELNG SÅ LÄNGE!



Fan vad jag önskar att det var sommar igen. Kunna gå med klännning utan att frysa, kunna gå i stan utan tusen klädesplagg på sig...saknar saknar saknar!

me me me


Paranoid


People think I'm insane because I am frowning all the time.
All day long I think of things but nothing seems to satisfy.
Think I'll lose my mind if I don't find something to pacify...

Can you help me, occupy my brain?

I need someone to show me the things in life that I can't find.
I can't see the things that make true happiness, I must be blind...

Make a joke and I will sigh and you will laugh and I will cry.
Happiness I cannot feel like love to me is so unreal...

And so as you hear these words telling you now of my state.
I tell you to enjoy life, I wish I could but it's too late...


Bakis Söndag

Är riktigt jäkla bakis idag, orkar knappt stå på benen....har sovit dåligt och vart ute och shoppat hela dagen vilket kanske inte är så smart en söndag när man är bakis ? hmm men man kan ju faktist inte vara smart alla dagar i veckan :P

Har köpt en skit snygg skjorta från Gina tricot som man kan ha till leggings eller jeans och så har jag köpt ett par kängor från Monki som jag velat ha hur länge som helst men som har vart slut, men nu har jag dom! Lite nya smycken blev det också, jag älskar armband och örhängen, har hur mycket som helst och kan inte få nog!  Men känner att jag behöver inskaffa lite snygga halsband för det har jag väldigt lite av.
Och eftersom det är söndag och jag är bakis så har jag unnat mig en vegetarisk pizza med bearnesås, mums!
Sen ska jag såklart se massa film och äta morötter med dipp och bara slappa i soffan hela kvällen ;)

Neej nog om detta, hoppas ni haft en bra Halloween helg för det har jag!



En riktigt bra låt med Rihanna, Enjoy!


RSS 2.0