Jädrans SL!

Är det bara jag som stör mig på sl?
Fn det har ju blivit helt sjuka priser för sl kort och bussremsa.. och att skicka sms biljett blir ju faktist ganska dyrt i längden det med... hmm jag undrar varför dom ska höja priserna hela tiden för jag menar det är ju inte direkt så att dom gör något bättre? ingenting förbättras ju?
Tycker att det alltid är förseningar och man får vänta och blir kanske sen till jobb eller annat och änåd betalar vi fullt pris för vadå? för att stå och vänta och väldigt sällan få information när det är försenat?

Som i morse skulle jag ta bussen hem till solna från liljeholmen, men inte kom bussen som den skulle utan en kvart försenat..inte sådär jätte kul och jag tycker faktist att en kvart försenat är mycket! Som tur var hade jag ju inte bråttom någonstans men de kanske andra hade?  Dröjer väl inte långt kvar tills priserna ska höjas ännu mer och såklart utan förbättringar men men.. ville bara ha detta sagt jag tycker att sl inte är så himla bra, tycker faktist att dom nu ska höja prisera och ta såna priser som dom tar borde dom försöka göra lite bättringar ;)

Och sls hemsida fungrar ju inte alltid som den ska den heller.. eller är det bara jag som har otur? försöker kolla just nu och det går jätte trögt och sen så står det att sidan inte fungerar helt plötsligt.. har testat massa gånger nu =/ faan måste ju se när bussen går så jag vet till ikväll....jädrans sl helt enkelt!

Är jag den ända som tycker så?

why?

Har nu testat  att blogga från min mobil igår, testade att skicka in 3 inlägg men nu när jag kollar min blogg så har ju ingenting kommit =( varför har det inte kommit in? vad gör jag för fel?

Jag som trodde jag var jätte duktig och uppdatera hur allt gick igår men nej nej inget  inlägg kom in fast det är ju inte så mycket att göra jag får helt enkelt uppdatera lite nu ;)

Jag lyckades ta mig till östberga och det tog ju sin lilla tid ska jag säga fast som tu är man har ju ipod med bra musik hehe, satt ju barnvakt till 2 tjejer som är 9 och 10 år och inte alls blyga utan väldigt pratglada, fick hjälpa till med läxor som inte gick sådär jätte bra då jag har svår dyslexi men jag gjorde så gott jag kunde iallafall, sen hade jag fått mig ett eget rum med en helt ny ikea säng och lakan och en tv, så det kändes skönt..barnen la sig klockan 9 och då gick jag in till mitt lilla rum och kröpp ner under täcket och kollade på tv där inne...

Fick ju dock gå upp kvart över 6 imorse och det var inte kul, jag som är så jädrans morgon trött och aldrig vaknar så tidigt men jag kom upp och väckte barnen och duka fram frukost, faktist lite små mysigt!  Men jag känner idag att jag är helt slut och har ju egentligen inte gjort så mycket men att gå upp så där tidigt med tuppen gör mig helt färdig... och snart är det dags att åka iväg till östberga igen.... tråkigt bara att jag inte kunde blogga med mobilen ? hmm fattar inte varför det inte går?

..

Har gjort en del på min lista idag iallafall men har inte gjort allt. Ska snart gå min långromenix med fisarna också och sen är det bara börja tänka på middag och sen ta mig ut till östberga.
Har ingen anning om hur jag ska ta mig dit egentligen så ska ta och kolla upp det på Sl.se  Vet ju att jag måste ta mig till liljeholmen och sen ta en buss men har ingen anning om vilken,...hmm neej dags att ta o kolla upp det helt enkelt.... och för alla er som undrar vad jag ska göra i östberga så ska jag sitta barnvakt till 2 tjejer medans deras pappa jobbar natt, ska också få upp dom och ge dom frukost och förbereda inför skolan dagen efter och det ska bli intressant då jag verkligen inte är en morgonmänniska och har svårt att komma upp innan 10 på morgonen, fast detta ska ju såkkart fungera för annars går det jue inte.....neeej kolla sl och sen promenix med fisarna...

Tjingeling så länge!

No More Bitterfitta!

Jahap som vanligt satt man ju framför den här datan på natten och är inge trött alls, tänkte ta och se någon film men vet inte alls vad jag är sugen på att se? kanske bara blir att man zappar på tvn som vanligt och somnar till något skit program. 

Men vilket fall som helst så har jag bestämt mig för att inte mer vara en jävla bitterfitta som jag har vart på sistonde!
Jag menar jag mår ju inte bättre av det och det tar bara en jävla massa onödig energi, så från och med nu är jag en ny Mikaela eller jag ska iaf försöka!

Jag ska börja träna,äta bättre, va mer positiv än negativ, vara mer glad och helt enkelt försöka...får väl se hur detta går.. tycker detta ska bli intressant... men men nu är det god night till datan.. se u tomorrow!!

Old times

Jag sitter just nu på min lillebrors data och hitta en mapp som är min med massa bilder och där hitta jag min lilla fis när han var valp så jag tänkte dela med mig lite så ni får se hur söt han va då.. så enjoy!

      

  









Visst e han söt? och nu är han en tjock korv som fiser och snarkar... tänkte lägga upp nya bilder i veckan..


Job 2 Do

Saker att göra Måndag 30e mars!

*Ringa fryshuset och få mina gamla betyg.
*Ringa hundförsäkringen.
*Ringa skatteverket.
*Gå till Skandia banken och avsluta mitt konto.
*Gå till SEB banken och sätta in pengar.
*Ringa till jävla Norge.

*Gå en långpromenad med mina fisar.
*Färga håret (utväxten, om jag hinner och orkar)
*Gå en långpromenad för mig själv med min ipod.
*Försöka börja äta mer nyttigt.

*Åka till östberga och barnvakta hela natten.


I do have feelings

Jag har faktist känslor!  Verkar ju som att vissa tror att jag är en skit kall jävla bitch? Jag ska tala om för er att jag faktist är en jävligt snäll människa, som faktist alltid har brytt mig om andra mer än mig själv!  Och jaag bryr mig faktist om dom som betyder något för mig, fick en kommentar att jag verkar vara en jävligt elak människa? den raderade jag för jag blev jävligt irriterad!  tråkigt att folk som inte känner mig säger att jag är elak och ego... jag vet inte men jag tycker faktist att alla har rätt att ha en jobbig och deppig period i livet, eller?  Jag menar jag tror faktist att alla har en period i sitt liv då man har det jävligt jobbigt och mår dåligt, och ingenting funkar som det ska och man bara känner att livet är piss. Men är det så fel då att få må dåligt några dagar eller veckor?

Och du som tycker att jag verkar vara jävligt elak och ego.. jaa men tyck det då da och om jag nu skiter i det så är jag ju tydligen en elak människa för att jag inte bryr mig? Neeej jag bryr mig inte om idioter som skriver elaka kommentarer om att  jag är elak och dum bara för att jag inte orkar bry mig om allt och alla... varför ska jag göra det? varför ska jag bry mig om dom som inte bryr sig om mig? om människor jag inte känner?  JAG BRYR MIG OM DOM SOM STÅR MIG NÄRA OCH DOM VET VILKA DOM ÄR! 

Och ni som tror att jag inte försöker ta tag i mitt liv och tror att jag bara ligger inne hela dagarna och inte ens letar jobb eller inte ens försöker ska jag tala om att ni har fel!  JAG letar jobb, JAG försöker hela dagarna, JAG gör allt jag kan just nu som kom inte och säg att jag inte gör något när ni inte ens känner mig! 
Som sagt jag har faktist känslor och jag blir faktist ledsen av att  folk ska dömma mig bara för att jag mår dåligt just nu och har det jävligt jobbigt.. känns skit trist att faktist få höra att jag verkar vara en elak och ego människa när jag faktist inte är det!

Du säger att jag är elak?  Men är du inte elak som då dömmer folk som du inte ens känner ? - eller neej juste det är ju jag som är dum !


Time 2 wake up?

Kanske jag bara ska ta och inse att jag inte kommer få leva mitt liv precis som jag vill? Att jag inte kommer kunna ta mitt jobb där jag får betalt för att sjunga och dansa och göra det jag tycker är kul för några månader.
Att jag måste ta ett jävla skit jobb på resturang eller cafe bara för att jag måste ha pengar?

Men vet ni vad? Jag vill INTE ta ett skitjobb som jag verkligen inte vill ha! och jag förstår faktist inte varför alla ska tycka jag är så jävla dum som tycker så? Vad fan det är ju mitt liv eller hur? jag får leva mitt liv best fan jag vill och för en gångs skull vill jag faktist jobba med något jag tycker är kul! Jag vill faktist kunna må bra över mitt jobb och inte vakna med ångest varje gång jag ska till jobbet, är det så jävla fel?
För en gångs skulle i mitt liv vill jag faktist kämpa för att göra något JAG vill och inte baa göra något för att jag måste... neeej jag vet inte hur jag ska göra med mitt liv just nu... jag vet bara att jag inte vill ta ett skitjobb bara för att jag måste, jag vill ha ett jobb som JAG vill ha och som JAG vill jobba med för en gångs skull... och jag vet ju att väldigt många stör sig på det här men jag skiter i vad ni tycker för det är JAG som ska gilla mitt liv och det är JAG som ska må bra med mitt liv och inte NI!  Låt mig leva mitt liv och låt mig blogga om det här att jag är så gnällig.. vad spelar det för roll jag måste ju fy fan f å skriva av mig på min egen blogg och har inte tvingat någon att läsa den!!

Life Sucks!

Just nu hatar jag alla som har det så jävla bra och som är nöjda med allt och som alltid får hjälp när dom behöver det!  och ni som tycker jag är lat och egocentrisk kan u bara ta och tycka det då för jag skiter i vilket! Jag har för en gångs skulle fått ett jobb som jag inte ens kunde föreställa mig att jag kunde få och nu har jag fått det men kommer inte kunna åka för jag har 0 kr och ingen som kan hjälpa... livet suger för mig just nu.. jag hatar det.. för en gångs skulle har jag fått ett jobb som är något jag verkligen vill jobba med som jag tycker är kul men nej nej .. ska va kvar i fittsverige, med alla dryga människor, skitväder och en massa annan skit sverige har att bjuda på när det gäller mig... LIVET SUGER!!!! JAG HATAR ALLT JUST NU, JAG HATAR MITT LIV!!

FAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAN!!


More People-what 2 do?

Hur ska man få mer läsare till sin blogg?
Hur kommer det sig att vissa har hur mycket läsare som helst och då menar jag inte alla kända människors bloggar men utan vanliga människor som mig.

Måste jag behöva skriva om mode och shopping för att folk ska vilja läsa? Eller vad är det folk tycker är kul med att läsa andras bloggar egentligen? Jag hatar att läsa andras bloggar som handlar om mode och shopping, tycker att det är skit tråkigt och jag struntar i vad dom handlar och vill ha och vad den senaste tränden är!
Men vad är det ni vill läsa? alla kan ju inte tycka om att läsa om tråkig skit liksom... hmm jag vet inte vad jag ska blogga om, jag skriver ju mycket om mitt liv,tankar och har lite musik jag gillar på bloggen men hur kul är det att läsa om för andra som inte känner mig? Jag vill ju ha en blogg där inte bara mina vänner läser den... hmm neej jag vet helt enkelt inte vad jag ska skriva om för att göra den mer intressant?

Sen vill jag ju faktist skriva om saker jag känner för men nee jag vet inte.. så ni som läser min blogg kanske har några bra förslag? vad ska jag skriva om ? vad vill ni läsa?  och Elina H när du läser detta hoppas jag på en kommentar från dig som är så kreativ haha ;) du har alltid bra saker att säga...

Tjingeling!

In The Ghetto

Sådär nu har jag ganska nyligen kommit hem från Tensta ghettot, följde ju med en kompis som skulle kolla på en lägenhet och jag måste säga att den var JÄVLIGT fin!  Väldigt stor och nybyggd, med balkong och stor klädkammare och massa annan bra förvaring, man kan dela upp den så det blir som ett sovrum och ett vardagsrum, jätte stort badrum, väldigt stort för den lägenheten, men iaf jag blev riktigt avis måste jag säga.
Okej Tensta kanske inte är drömmen att bo i ? Men lägenheten ligger 2 min från Tbanan och det är inte så långt in till stan, stor lägenhet och jävligt fin.. faan why not? Jag hade ju tagit den direkt för lägenheten är min drömlägenhet nästan, men sen förstår jag att det är svårt beslut om är uppväxt på söder och bott där hela sitt liv... hmm ja vi får helt enkelt se om Elina blir en Blåsmurf eller inte ;)


Arga lappen

Jag kan inte sluta tycka att dom här lapparna är så himla sjuka, man får sig ett litet gott skratt.
Vilken tycker ni om bäst? av dom här 4?  mina favoriter är nog dom som ligger på ett tidigare inlägg (bruna kalsonger/gonorre) 
har inget kul att blogga om så här får ni läsa lite lappar istället...


  

 

Sunday

Jahap då har den här helgen snart tagit slut också, jag tycker tiden går så jäkla fort, faan jag har ju inte gjort något speciellt alls denna helg fast det var egentligen rätt skönt också att faktist bara ha degat i soffan i mjukiskläder, sett fim och ätit massa onyttigt. Verkligen bra för figuren måste jag säga!

Jag är fortfarande helt mätt efter igår då jag åt för en hel vecka kändes det som, men jag är sugen på något gott just nu, fast mer på mat än något sött liksom, en god middag mmm fast vet ju inte direkt vad jag vill ha och ska dessutom ta och vänta tills middags tid.

Ska snart iväg och träffa Elina och följa med henne och  kolla på en lägenhet i ghettot hahaha så hon kanske blir en blåsmurf som mig-wieee tycker jag hade vart kul..nee usch jag har verkligen inget kul att blogga om idag känner jag.. vad ska man skriva om som folk tycker är kul att läsa egentligen?


Party för 2

Igår kom jag hem 5 på morgonen från min kompis, hade tänkt att sova över men det är ju så himla skönt att vakna hemma hos sig själv så jag bestämde mig för att gå hem istället och eftersom det bara tar 10min att gå så tänkte jag att det var värt det, och de var det!

Jag tror jag aldrig har vart så mätt som jag var igår, trodde seriöst att min mage skulle ta och explodera, först åt vi biff med bearnesås och pommes, med sallad och varmt turkist bröd, skiiit gott var det, sen var det movie time och till det hade vi en massa att välja på, vi hade rabarber paj med vaniljsås som var skit gott det med, sen chips och dipp såklart och som jag inte ätit på skit länge så hade vi kinapuffar! Japp man skulle nästan kunna tro att vi hade fest för en massa med tanke på allt vi hade men vi hade bara ett litet party för två!

Såg en riktigt rolig film igår, Sex Drive en komedie som jag faktist satt och skratta åt hela tiden så den borde ni alla se om ni gillar komedier ;)

Bruna kalsonger och Gonorre?

  

Vem fan vill ha någon annans kalsonger? som dessutom är bruna och har hål i grenen? hahah vill ni se mer roliga lappar kan ni gå in på www.argalappen.se  ;)

Music & Dance

Har böjat tänka lite på hur mycket jag saknar att sjunga, har alltid älskat att sjunga och dansa sen jag var liten och började dansa när jag var 6 till 15 sen slutade jag, varför gjorde jag det? Gick på Miro Kids när jag var liten och vi både dansa och sjöng och jag tyckte det var skit kul, sjöng alltid hemma hela tiden, stod alltid med fjärkontrollen som mikrofon och sjöng och skakade på hela kroppen.....Sen började jag estetlinje med inriktining sång 3 år och tyckte det var skit kul.. fast tyckte ju bara om sånglektionerna, alla andra lektioner som vanliga ämnen sket jag i, jag har aldrig vart någon skolmänniska.. har också gått och sjungit massa gospel vilket jag tyckte var skit kul och neej det var ingen vanlig kyrk tant gospel låtar utan det var faktist bra soul gospel men världens oolaste och bästa körledare!

Men efter gymnasiet orkade jag inte plugga vidare, man började jobba heltid och allt liksom bara ran ut i sanden...Jag flyttade till Norge och försökte spela och sjunga lite hemma men hade aldrig tid eller ork efter jobbet... helt pltsligt så vart det bara dans ute på krogen och sång inne i duschen... faan vad tråkigt tycker jag, jag ångrar att jag inte höll kvar i allt..

För en vecka sen var jag på kryssning och sjöng karaoke och det var så jävla kul! det var då jag insåg hur mycket jag hade saknat sången, att faktist bara få sjunga ut och stå med en mic i handen var sjukt kul... brukar akdrig sjunga karaoke men alla vänner bestämde att vi skulle upp och sjunga en låt och det vi gjorde det... faaan jag saknar sången, jag saknar när tjejerna från klassen och jag satt och gjorde vårt projektarbete och spela in en skiva med egna låtar.. hur kul som helst jue... faan bara sitta och jamma lite hade vart kul...

Nee men det jag vill komma fram till är att jag saknar det som fan och ångrar jag inte gjorde mer utav det.. eller att jag liksom la det på sidan.. dumma mig!

Saturday Night

Just nu sitter jag i vardagsrummet med fisarna och glor på Tv och tråkar.. mammsen ligger och vilar och i min lillebrors rum ligger min kompis och ska vila en timme, som är död efter en lång arbetsdag.
Men om en timme så ska vi ner på iqa och handla massa gott, både mat och onyttigt godis, och sen hem till henne och laga god mat, se film och snacka massa skit.. ska faktist bli mysigt tycker jag för vi umgås inte sådär jätte ofta vilket jag egentligen inte förstår för vi har ju kännt varandra sen vi var små och våra mammor är bästa vänninor dessutom men men vem bryr sig om detta som inte känner mig?

Ska if bli kul att inte bara ligga inne hemma hos mig som vanligt.. visst ska ju inte ut och festa men bara komma bort lite blir skönt!

Sommartid inatt

Jag fick nyss reda på att inatt klockan 02:00 så ska man ställa fram klockan till 03:00  för nu är det sommartid som gäller.
Vilken tur att man inte ska ut då så man förlorar en timme, hade jag inte läst om detta idag hade jag ju aldrig vetat att  det är sommartid som gäller från och med natten som kommer.. hur vet folk det? hur har alla koll på det undar jag? och varför ska man ställa fram den från 02:00 ?  någon som vet detta ? eller är det kanske bara jag som är helt dum i huvudet?

Btw Ångeeeest!

Jag har sån jävla ångest just nu, no money och massa räkningar, inget jobb så jag kommer inte få pengar heller.. hmm så snart sitter jag nog utan mobil också men men sånt är livet när man inte har ett jobb.. och jooo jag letar faktist!!

Jag kom att tänka på hur man alltid ser fram emot sommaren och längtar till den, men denna gång eller just nu så gör jag inte det som jag brukar, för det känns som om man bara kommer att jobba och slita häcken av sig och sen när man väl är ledig så kommer det vara skit väder, för det är det nästan alltid när jag väl är ledig, och jag tror inte jag kommer ha så mycket pengar den här sommaren så man kommer inte kunna ha så kul som man brukar.. såå nej just nu ser jag inte fram emot sommaren så jätte mycket, klart jag vill att det här skitvädret ska bort men njaa inget kul i mitt liv just nu känns det som.. allt går bara nerför nerför nerför... jävla skit helvete!


Min lilla fis & fis flickvännen

Min lilla fishund och hans fisflickvänn


 








Yes yes yes

Missade ju såklart John Blund tåget igår så jag somna inte förns klockan var 4 på natten, satt och zappa på tvn och som vanligt är det ju bara skit!

Än så länge har jag inte gjort så mycket idag, tänkte att jag skulle gå en långpromis med frallorna men det är ju sånt jävla slaskväder  och jag är inte så sugen på att vandra runt i det och bli blöt om fötterna och sen så vägrar ju min Rocky gå i sånt här väder så det är ju inte så kul att behöva dra han fast Tila däremot bryr sig inte alls om vädret hon går oavsett om det spöregnar eller är jätte slaskigt, hon är bara glad för att vara ute men jag känner nog att  jag skippar det och tar det någon annan dag när det blir bättre väder helt enkelt..


Sleeping Sun

Okej jag sitter fortfarande vaken och vet inte riktigt vad jag ska göra... har suttit lite på youtube och måste ju faktist säga att det finns massa skoj och titta på där och även lyssna på allt man gillar.. tänkte faktist  göra ett försök att hinna med John Blund tåget nu ...  men här är en av mina favvo låtar med Nightwish, älskar att somna till den här låten och kommer nog aldrig tröttna på den... well well natti natti...


Pojken som kallades DET

Jag kom bara å tänka på en bok som jag läste för länge länge sen, Pojken som kallades DET! En riktigt hemsk historia, jag har alltid haft svårt för att läsa böcker men denna bok är så gripande och den läste jag ut på 2 dagar, nu är det som sagt några år sen jag läste den men skulle faktist vilja köpa den och läsa den igen... har ganska nyligen tror jag kommit ut en fjärde bok, allt har hänt på riktigt... helt sjukt tycker jag..någon som läst denna?


Dave Pelzer
växer på sjuttiotalet upp i en familj i USA som på alla punkter realiserar den amerikanska drömtillvaron för ett barn. Pappan är brandman och mamman husligheten själv. Hon älskar att laga fantastiska middagar, hon ser till att familjens julgran alltid är den vackraste och de åker på underbara semestrar tillsammans.

Så händer något. Mamman har alltid tyckt om att ta sig ett glas, men hennes drickande börjar urarta, och hennes psykiska hälsa vacklar. Av någon anledning utser hon den då fyraårige Dave till den av bröderna som får skulden för allt. Och för detta ska han straffas. Hon fryser ut Dave ur familjen, han får inte äta med de andra, och sova får han göra i källaren. Hon tvingar honom att i ett rasande tempo sköta hushållssysslorna. Om han hinner diska på av henne utsatt tid kan han få lite rester från familjens middag att äta. Men oftare händer att hon drar undan tallriken just som han ska hugga in, och istället ger maten till hundarna. En gång låter hon honom svälta i tio dagar. Han tvingas sitta ensam nere i den kalla källaren och kämpa mot hungern. Föreställ er hans känsla när han då hör bröderna gå till kylskåpet och hämta sina efterrätter. Brutaliteten och bristen på empati från modern är skrämmande. Hon roar sig med att hitta på den ena "leken" mer utstuderat elak än den andra, och alla med samma syfte: att skada Dave. Hon är flera gånger nära att döda honom.

Trots allt han utsätts för visar den lille killen upp ett otroligt mod. Mammans överlägsenhet till trots vägrar han förlora. Hon inte ska få vinna, då kan han lika gärna dö. Och när han bestämt sig för det, kan hon slå honom så mycket hon vill, hon kommer inte längre åt honom. Men det utesluter inte att han börjar hata. Han hatar allt i sin omgivning: Henne, pappan, syskonen och alla runt omkring som inte låtsas om problemet. Och mest av allt hatar han sig själv.

Denna psykiska och fysiska misshandel som pågår från att Dave är i fyraårsåldern tills han är tolv, avbryts av att hans lärare äntligen ingriper, och ser till att Dave placeras i fosterhem. Att ingen ingripit tidigare är en gåta, eftersom Dave ständigt haft blåmärken över sin utmärglade kropp. Att inte allt stod rätt till borde varit uppenbart för var och en.


(Tagen recension)


Friday Night

Jahap som vanligt satt man ju uppe på natten, fast denna gång är det ju faktist fredag och okej att sitta uppe hur länge som helst ;-)
Har bara vart hemma hela kvällen och kollat lite på film, ätit chips och dipp och ostbågar, var sjukt längesen jag åt det, fan det är ju riktigt gott jag har lite svårt att sluta när jag väl har börjat bara, inte så där jätte bra känner jag men men gott var det iaf!


Hyrde en film som var riktigt bra faktist med Samuel L Jackson, kommer inte ihåg vad det hette dock och jag orkar inte resa på mitt feta arsle och kolla heller men bra var den iallafall!
Vet inte riktigt vad jag ska göra just nu om, för jag är inge trött som vanligt och orkar inte se mer film och det finns inte så mycket skoj att göra på datan heller.. hmm what 2 do what 2 do?  Blir nog zappa på tvn ett tag och hoppas man hittar något kul helt enkelt....vem vet kanske jag bloggar om något tråkigt igen senare på natten, annars får det bli imorn.
Hmm Lördag imorn undrar vad man ska hitta på för något skoj då....................nee nu får det vara slutbloggat på det här inlägget börjar faktist bli väldigt ointressant eller det har hela det här inlägget vart...neej god natt på er!

Finally!

Ohh ni vet vad som hände mina ögonfransar som jag skrev om?
annars får ni läsa det inlägget, iaf så ser jag männsklig ut igen, Jag mådde faktist riktigt dåligt över hur jag såg ut för det är fan inte kul att vara utan massa ögonfransar, vilket fall som helst så gick jag och köpte såna som man kan limma på själv, finns ju liksom en och en man kan sätta på så åkte till Stephanie så hon kunde hjälpa mig och jag måste säga att hon gjorde ett väldans bra jobb!

Känns jätte skönt att faktist se okej ut igen och dessutom känna mig okej...

Jag vet att jag inte gick länge utan fransar men det kändes som en evighet men nog om det nu, för nu är det löst ;)...


Vad hände egentligen?

Vad fan hände med vädret? När ska det egentligen bli bättre tider?
Igår var det ju sol och fint men idag känns det som vinter igen, nu tycker jag faktist att det är dags att det blir vår och sommar! Alla skulle må så mycket bättre av ett lite bättre väder tror jag!

Inte kul att ha 2 frallor som jag måste ut med i det här vädret men som tur är tycker inte dom heller om detta väder så det blir bara snabbisar hela tiden för dom drar bara in, väldigt skönt egentligen! :D

Hmm

Har precis ätit pannkaka och det var så himla gott! Det var tusen år sen jag åt pannkaka kändes det som, hmm okej inte tusen år kanske men det var väldigt väldigt längesen jag tror det nästan är ett år sen, pannkaka med hallonsylt är ju bara för gott!!  Fast nu när jag åt det blev jag riktigt sugen på våfflor!



Jag undrar vad jag ska äta till middag idag? har ju inte pengar till att handla så får ta det som finns hemma... kanske jag ska göra tagliatelle med ost & broccoli sås? med kanske lite sockerärtor till och en god sallad? eller fisk, har torsk hemma men vet inte vad jag ska äta till.. hmm kanske potatismos? Får se vad det blir helt enkelt men bara för jag pratar om mat nu så blev jag riktigt sugen på Tacos! Men det får bli en annan dag helt enkelt..


ME ME ME, SINGING KARAOKE!!

Nu är det dags att fixa ordning det sista här hemma innan mammsen kommer hem, ska sätta på bra musik på högtsa volym och sjunga som bara den...

Design på bloggen

Är det någon som kan hjälpa mig med min design på bloggen? den jag har nu hatar jag och vill inte alls ha kvar den... hittade en tjej som gjorde denna och ja skrev hur jag ville ha den och vad i för slags stil men jag vet inte det verkade ju inte direkt som om hon förstod mig... för denna design är inte jag för fem öre och jag hatar den och fråga om hon iaf kunde ändra färgen men tydligen så var det svårt att svara tillbaka.. och ni som vill ha bloggdesign ska inte göra den av natlin.blogg.se om man inte vill ha en blogg som inte är du alls...

vilket fall som helst någon som kan hjälpa mig? har en kompis som ska hjälpa mig men vet att hon har mycket och det verkar gå lite segt.. jag är desperat och vill ha en nu nu nu!


Svar på en idiots kommentar!

Okej skulle precis gå in och blogga lite och såg att jag fått en kommentar anonymt!  och så här skrev denna människa!

Kommentar från anonym:
Du har aldrig tänkt tanken att livet blir ganska lika vart du än bosätter dig? Det är en sak att flumma runt i Thailand några månader på semester, men skulle du bor där skulle du nog inte vara så jävla "happy" som du tror. Jag är så trött på människor som klagar på att de inte orkar med de här landet, och inte tänker ta skit jobb och är trötta på att vara panka. Nä men fixa ett bättre jobb och sluta gnälla! Det är inte det minsta synd om dig, du är bara sjuk egocentrisk och lat!

Okej för det första så är alla människor olika! Alla kanske inte tycker om sverige och jag har aldrig sagt att jag för alltid kommer att må bättre om jag bor utomlands!
Livet blir lika vart man än bosätter sig?  Jag tror det beror på från person till person, hur kan det vara lika att vara i tex nu då thailand i värme,sol,bad, jobba med glada  och roliga människor, träffa nytt folk varje dag och jobba med något du tycker är kul och har det roligt på jobbet. Eller jobba i sverige med något du inte alls gillar, du jobbar ofta med dryga människor, det är kallt och grått (utom sommarn men då är det också skitväder) du jobbar med något du egentligen inte vill för det är det enklaste och få och du måste kunna försörja dig.... neej för vissa är det säkert ingen jävla skillnad men för mig är de det!

För det andra så är jag inte helt dum i huvudet som du verkar tro! Självklart är man inte alltid "happy"  och det tror jag vilken människa som helst fattar! Men JAG skulle vara "happy" av att få komma bort från sverige för jag trivs inte här och SJÄLVKLART kommer jag ha problem där jag bor för ett tag men vad spelar det för roll? Det handlar om några månader i mitt liv, är det så jävla fel att man vill må bra i några månader? är det så fel att vilja se saker och ting? är det så fel att vilja vara utomlands helt plötsligt?  Jag blir så jävla förbannad för vill jag flytta utomlands för några månader och jobba där med någonting jag tycker är kul så är det väl fan upp till mig att göra det?

För det tredje så har jag aldrig tvingat någon att läsa min blogg, om ni stör er så jävla mycket på att jag gnäller så sluta läs då förihelvete!! Jag gnäller hur mycket jag vill,jag klagar på exakt vad jag vill, jag får tycka synd om mig själv eller inte när jag vill, jag får skriva exakt vad jag vill och vet ni varför? för det är MIN BLOGG! jävla idiot!

För det fjärde så har jag en massa vänner som flyttat utomlands för dom trivs bättre med det och har det bra och JA självklart har dom sina problem där med men dom har en bättre miljö som får dom att må bättre än i sverige och dessutom jobbar dom med något dom tycker är kul. Men tydligen så är ju det ett stort problem?

För det femte så NEJ jag vill inte ta ett skit jobb som jag verkligen inte vill ha och nej jag tänker inte ta det bara för att jag är pank, och nej jag tänker inte sluta gnälla på att jag inte trivs i sverige och att jag är pank! FÖR att jag är trött på att vakna på morgonen och ha ångest och må skitdåligt över mitt jobb, där man får slita och få en riktig pisslön! Och NEJ jag kan inte ta ett restaurang jobb eller cafe jobb för att jag har vart sjukskriven pga att jag jobba så JÄVLA HÅRT i Norge att jag fick stora problem med mina axlar och jag har redan en skada i min ena hand!  Så enligt mina läkare får jag inte ens jobba med det din jävla idiot som kommer och klagar och tror att du är så jävla mycket bättre? Du kanske ska ta reda på lite fakta innan du börjar anklaga folk?

För det sjätte så har jag tagit så mycket jobb jag inte vill och mått dåligt av det och slutat med att jag fått magkatarr och är nära på att få magsår!!
 
För det sjunde så känner jag för en gångs skull i mitt liv att JAG vill göra något JAG tycker är kul och som JAG mår bra av, jag vill faktist för en gångs skulle jobba med något JAG verkligen vill! Jag vill passa på att resa medans jag kan! Jag vill inte ha bott i sverige hela mitt liv, jag vill ha erfarenheter! Jag vill ha sett så mycket jag kan av allt och inte bara i Sverige! , Jag vill resa runt och bo och jobba lite här och där för att sedan bosätta mig i sverige och skaffa mig ett okej jobb, en man och familj...MEN jag vill först göra saker jag velat gjort sedan jag var liten och om det nu är så jävla fel att jag för en gångs skull tar tag i mitt liv och gör DET JAG vill så får ni tycka det! Men jag är trött på att må dåligt och du känner fan inte mig så du ska inte komma och snacka om VAD JAG ska göra med mitt liv!

För det åttonde så har jag aldrig sagt att andra ska tycka synd om mig!!! och att du tycker att jag är egocentrisk och lat? jaa nu har du ju fått skrivit av dig och vad du känner, och fått ut dina aggretioner, grattis! och vet du vad det är inget fel att inte tycka om allt och alla, att du stör dig på mig bjuder jag gärna på.  Att du tycker jag är lat tycker jag verkar vara väldigt konstigt, för du har ingen anning om vad jag gör i mitt liv!  Och när du säger att jag är lat så undrar jag vad det är du syftar på? Jag gör en massa om dagarna! jag fixar mitt Cv, jag letar jobb varje jävla dag, jag ringer och fixar saker och ting som jag måste ordna efter min resa, jag har 2 hundar som ska ut flera gånger, och en massa annat så kom fan inte och säg att jag är lat! Alla har inte tur och får jobb på ett två tre, jag är en otursmänniska och har alltid fått kämpa för att få jobb,  kom fan inte och kalla mig lat!
Som sagt jag tvingar ingen att läsa min blogg och jag har aldrig sagt att någon som läser den ska tycka synd om mig!!  Jag bloggar för att jag vill skriva av mig och jag skriver hur jag mår,vad jag känner och en massa annat och passar det inte dig SÅ LÄS INTE MIN BLOGG OM DU ÄR SÅ JÄVLA TRÖTT PÅ MÄNNISKOR  SOM MIG!

Du är trött på människor som klagar på att dom inte orkar med det här landet, och dom tänker inte ta ett skit jobb och att dom är panka?
Ja men vet du vad? Alla kan inte älska sitt jävla jobb, alla kan inte tycka om att bo i sverige hela sitt liv, alla kanske inte är så jävla "happy" som du verkar vara... faan låt folk göra vad dom vill med sitt liv, låt dom vara glada,ledsna, arga, klaga, låt dom gnälla.. varför ska du bry dig för? Man kan inte tycka om allt och alla och det verkar som om du bara får ta och acceptera det! Lev ditt jävla perfekta liv eller vad du nu har och låt andra leva sitt istället!  och om det nu är så att du inte har ett perfekt liv så skiter jag egentlien i vilket, jag skiter i om du har ett skitjobb men jobbar ändå okej? jag skiter i andras liv jag bryr mig om mitt liv just nu!!

Och för det sista så vill jag bara säga att denna kommentar låter precis som en vän till mig, och jag kan tänka mig att jag känner dig som skrivit den, jävligt smart att vara anonym väldigt vågat måste jag säga!! *inte*, om du nu stör dig på mig kan du väl säga det rakt till mig istället för att vara någon annan? jävla idiot!!
och undrar ni varför jag tror jag känner denna människa är det för att det inte alls är många som läser min blogg, utan mest såna som jag känner... mm smart!!
Och är det nu så att jag inte känner denna människa så hoppas jag att du fattar att du inte ens behöver lägga dig i vad jag skriver och hur jag levet mitt liv! Jag gör vad jag vill med det! sen om jag måste vara olycklig och må dåligt tills jag får det jag vill så tänker jag fan kämpa för det denna gång i mitt liv!


Bara för att jag inte vill bo på ett och samma ställe hela mitt liv, och att jag vill göra något jag tycker är kul för engångs skull så är jag egocentrisk och lat?  hahahaha      Kan du inte bara fatta att alla lever olika och tycker olika och vill göra olika och ÄR OLIKA?


Faaan!

Ohhh jag försöker komma på en lösning så jag kan göra det jag vill men allt verkar bara skita sig! Jag vill ju att detta ska lösa sig men finns ingen jag kan få hjälp av och utan hjälp så kommer allt skita sig, jag kommer bli så jävla nere om detta inte löser sig vilket det inte verkar göra har liksom lite ont om tid.... jävla fan helvete! =(

The Landlord

Kolla in hela videon, kan inte sluta skratta åt den söta lilla landlorden hahaha





God Morgon Sverige

Att jag gick upp klockan 07:15 är väldigt ovanligt ska jag säga er och det händer väldigt sällan (förutom om jag har jobb där jag börjar tidigt förstås)  Men eftersom mammsen är på kryssning så har jag ansvar att få upp min lillebror till skolan och han är precis som mig en nattmänniska och har väldigt svårt att gå upp på mornarna men vi båda kom upp och lyckades ;) jag är väldigt nöjd måste jag säga!
Jag skulle ju inte bara få upp brorsan idag utan jag var också tvungen att gå ut med mammas hund som är van att gå ut så tidigt på morgonen, jag är så glad att min hund är trött på mornarna för honom behöve man aldrig ta innan 10 på morgonen ibland går han inte ut förns 11 12 på dagen och nu kanske många tycker vad elakt ? Men det ör det faktist inte för jag tar alltid honom innan jag lägger mig och folk som känner mig eller läser min blogg vet ju också att jag är en nattmänniska så sista rundan är alltid sent, och han sover ju tills jag vaknar så nej det är inte elakt!

Nu är klockan 08:24 och jag är faktist helt jävla död, sist jag tittade på klockan igår var den nästan tre på natten så jag kommer säkert ta mig en liten siesta senare idag känner jag på mig men jag ska försöka att hålla mig vaken så kanske jag faktist somnar normal tid ikväll ? hmm  neej men nu ska jag faktist ta och äta frukost och sen börja ringa runt lite om mina jävla fransar som jag skrev om plus leta jobb helvete....

så kan jag och rocky rockstar se ut en natt       två tröttisar
Hitta två bilder på mig och Rocky när vi båda är utslagna, är vi inte söta? ;)



Ha en bra dag!


When i wake up i have 2....

När jag vaknar måste jag:
*Gå ut med frallorna
*Äta frukost
*Leta något att ta bort lösfransarna med.
*Leta olja eller något som förstärker mina egna fransar eller hjälper dom växa ut fortare.
*Ringa någon och fråga om hjälp.
*Leta jobb jobb jobb.
* och säkert en massa annat skit under dagen som måste fixas.


och ni som skrattar åt detta som hänt mig och tycker det är skit kul? vet ni vad tänk om det hade hänt er? mm hur fan hade ni känt er då? och jag hoppas ni straffas och att något illa kommer hände er!


ÅNGEST ÅNGEST ÅNGEST! INTE VAD JAG BEHÖVER JUST NU I MITT JÄVLA TRAGISKA LIV!


Shampoo fan helvete!!

Faaaaaaan!

Okej så här ligger det till när jag var i thailand och innan jag skulle åka hem så bestämde jag mig för att göra en ögonfransförlängning för jag tänkte att det kunde vara fint! Det jag dock inte visste var ju att det var ett jävla projekt att ha, man kan ju inte ha mascara på och det behövs ju egentligen inte, men när man sminkar sig tex så är det ett himla projekt i sig att tvätta bort sminket utan att ta vattenihela ansiktet för du får nämligen inte gnugga ögonen,samma sak när jag duschar så får jag inte få vatten i ögonen vilket är ett jävla projekt det med!

Men det jag vill komma till är att detta skulle hålla i en månad vilket det har gjort och det har vart skit fint och jag har vart skit nöjd fast som sagt väldigt jobbigt att ha, jag har också hört att man bara kan vänta ut dom, att dom faller av av sig själv vilket jag nu väntar på för jag börjar bli lite trött på detta med att inte kunna gnugga mig i ögonen eller skölja mig som jag brukar, vilket fall som helst så har jag nyligen kommit ut från duschen och när jag duscha så fick jag
shampoo i ögat! Gjorde skiiiit ont och jag var TVUNGEN att gnida mig i ögat med vatten, det gjorde skit ont på lösfransarna och när jag sedan titta mig i spegeln så jag ut som fan! massa har ju åkt av plus mina egna! =(  jag är skit ledsen jag ser ju fy fan helt sjuk ut, ser ut som jag har någon äcklig sjukdom och bara på ena ögat, kul!  Nu vill jag ju liksom bara få bort allt.. och så undrar jag växer egna ut igen?

FAAN JAG MÅR SKIT DÅLIGT ÖVER DETTA!!
Jag vill inte visa mig ute! jag kommer att gömma mig hemma eller ha solbrillor på mig.. faaaaan varför ska alltid skit grejer hända mig?

well well nu är det dags at gå ut med hundarna och sen lägga sig i sängen och se på tv och försöka komma på andra tankar =(


En liten Break

Känner att jag behöver en liten paus, har nu hållt igång med att städa här hemma väldans länge känns det som, har ordnat med mina kläder i klädkammaren och fått lite ordning där inne, finaly!  Men min kära mor har vart tvungen att ta ut mycket av hennes kläder så jag skulle kunna få plats med mina vilket var väldigt snällt så hennes kläder har legat i hennes rum helt kaos i en hög på en stol och jag kan säga er att det har vart rätt mycket som legat där.
Men jag bestämde mig att jag skulle ta och fixa allt det och vika och lägga in i hennes garderob så det är fint när hon kommer hem eftersom hon är på kryssning.. detta har tagit mig över en timme och jag har inte ens kommit halvvägs så ni kan ju bara tänka er hur mycket kläder som ligger där.. så jag beslöt mig för att ta en luten bloggpaus och en drickpaus, lite päronsaft faktist, väldans gott!

Neej men nu är det väl dags att fortsätta för efter mammas rum ska jag ta och fixa i resten av lägenheten tänkte jag, men dammsuga och damma får bli imorn för det orkar jag inte idag, räcker med att plocka och fixa tycker jag....FAN VAD SNÄLL JAG ÄR!

Hmm har också tänkt att jag kanske ska börja ta mer kort och sätta in på bloggen men det är ett sånt projekt en kanske lite roligare än bara läsa all skit jag skriver hela tiden.......neeej nu måste jag sätta igång igen va fan inte bra att jag satt mig blev ju helt seg hahaha

Given Up

Wake in a sweat again
Another day's been laid to waste
In my disgrace
Stuck in my head again
Feels like i'll never leave this place
There's no escape
I'm my own worst enemy

I've given up
I'm sick of living
Is there nothing you can say
Take this all away
I'm suffocating
Tell me what the fuck is wrong with me

Looking for help somehow somewhere
And no one cares


Fuck Off!

Ni vet det jag skrev om att jag skulle bli lycklig?  Det höll inte så jävla länge för allt sket sig, känner mig så jävla dum som ens trodde att det skulle lösa sig och att jag faktist skulle få må bra och för en gångs skull göra något jag verkligen vill ( förutom min resa), hade en liten chans att få hjälp men tydligen så går det inte att hjälpa, fast jag förklarat så får man ett nej... jätte kul... detta var något jag verkligen verkligen ville  men nu ska jag må dåligt precis som innan så nu blir väl alla glada när jag inte får som jag vill!

Vad är ens meningen med detta skit liv? JAG VÄGRAR TA ETT SKIT JOBB PÅ ETT CAFE ELLER RESTAURANG!! Tänker sticka från det här skit landet!! tänker sticka från alla härifrån JAG ORKAR INTE MERA!!

IDAG ÄR EN SKIT DAG OCH INGEN JÄVEL BEHÖVER HÖRA AV SIG TILL MIG!  JAG GÅR I IDE LR IDEE ELLER VAD FAN DET HETER! FUCK OFF!

Happy happy

Just nu är jag så himla  glad! japp och jag kan inte riktigt säga why men om allt går som jag vill kommer jag att vara lycklig iallafall för ett tag! Eller det är liksom lite blandade känslor för jag vill men jag vill inte.. hmm jag vågar inte vara för glad ifall detta nu inte händer men om det gör det så  kommer jag vara väldigt glad för en period.. men jag vet nog detta i slutet av veckan och då får ni också reda på vad som händer lilla mig!

Jag kan vara lycklig men bara om mina problem kan lösas och gör dom inte det komer jag vara lika olycklig som jag vart sen jag kom hem från resan MEN jag klarar mig nog på ett eller annat sätt... håll nu tummarna för mig att jag kan lösa mina problem även om nu inte alla vet vad detta handlar om...
Nu ska jag nog ta mig en macka och se lite tv.. tjingeling!

Yes Yes

Jahap då är man rätt så nyvaken som vanligt då runt den här tiden! Har nyligen kommit in med frallorna och ska ta och äta lite frukost/lunch och sen ska jag faktist ta och maila massa Cv så jag får något jobb i mitt liv.

Min fot som var så konstig har faktist blivit bättre har inte lika ont men har forfarande ont men jag kan iaf stå på foten vilket känns skönt, så jag troro nog att den är bra tills imorn ;) känns skönt!


Love this!


what 2 do what 2 do?

Nej tack gode gud för att jag kan skriva av mig på min blogg och ni som tycker jag klagar hela tiden behöver ju faktist inte läsa min jävla blogg okej!?


Alla har vi våra problem här i livet och jag tror vi alltid kommer att ha problem för att även om man löser det ena så kommer det alltid upp nya, men hjälper det att klaga på hur jobbigt man har det 10 gånger om dagen? Okej jag vet att jag klagar mycket på min blogg men neej jag vet inte, jag mår ju  egentligen bara sämre av att gå och tycka synd om mig själv och nämna mina pengar problem och jag mår ändå sämre när jag får höra hur min familj har det med problem, jag kan ju faktist tyvärr inte göra något åt saken jag kan ju knappt hjälpa mig själv så hur ska jag kunna hjälpa andra?

Jag brukar försöka att inte tänka på alla idiot killar som förstör mitt liv men det är väldigt svårt att försöka sluta, när man hör sina vänners killproblem och ni får inte uppfatta mig fel för jag lyssnar gärna på mina vänner när dom har problem men det får ju alltid en att tänka på sina egna och ibland vill man liksom bara ha en dag och försöka må bra och inte tänka på alla problems liksom....Nej jag känner mig förvirrad och vill bara komma bort från all skit, jag är trött på pengar, killar, det här pissvädret, och alla dryga sthlms människor!

Såhär vill jag känna mig! Här mår jag bra, jag är glad och lycklig och lite halvfull!
såhär vill jag känna mig! glad och lycklig



Svar på kommentar

Oki jag fick en liten kommentar om att jag sagt nu väldigt länge att jag har 0 kr men ändå så gör jag rätt mycket för 0 kr.
Okej jag tycker inte jag gör så mycket egentligen.. hmm jaa jag har vart ute och festat en del men då har jag haft underbara vänner som har bjudit och jag  brukar väldigt ofta försöka dricka hemma innan så jag inte behöver köpa något hemma, Kryssningen som jag nyligen var på blev jag bjuden på som en födelsedags present så där behövde jag inte göra av med så mycket och det jag gjorde av med var pengar en kompis var skyldig mig.

Ja jag har nog klarat mig rätt bra på 0 kr det kan jag nog hålla med om och när jag skriver o kr kanske jag inte exakt menar det men ni vet vad ja menar? Jag har inget jobb just nu och ingen inkomst alls, just nu bor jag hemma och tycker inte det är sådär jätte kul, har fått snåla med min lilla summa pengar jag haft när jag kom hem från min resa.. och att skaffa ett jobb är faktist inte enkelt ska jag säga er alla... jag kan tänka mig att det säkert är många som tänker va faan vad hon tjatar på att hon inte har ett jobb....men jag söker faktist och jag är ju inte direkt den ända som söker...och nu låter jag säkert skit dum som säger att jag tänker inte ta vad som helst denna gång!


Neej jag är trött på att må skit dåligt över mitt jobb, jag vill ha ett jobb som jag trivs med, där jag inte vaknar och har skit mycke ångest över att gå till jobbet.. jag vill ha något jag tycker är kul jag är fan 23 nu och har jobbat sen jag var 14 och denna gång vill jag ha ett okej jobb sen får alla tycka att jag är dum i  huvudet då som sen gnäller att jag inte har pengar för nu har jag verkligen 0 kr och det menar jag!  Men jag har valt detta själv också jag tänker göra vad ja känner för och sen om folk nu inte tycker jag ska gnälla så sluta läs min blogg! Det är inte svårare än så


hmm blev ett väldans långt inlägg undrar om alla ens läst hela vilket fall som helst så hoppas jag pixie fått svar, fan man lever bara en gång man kan ha kul utan pengar det går faktist ibland! man får komma påroliga ideer helt enkelt fast det är svårt.. Kul att du läser min blogg trodde det bara var mina vänner hehe så kul med andra som också läser...

Neej nu ska jag ut med frallorna

Vad är meningen med att gå till läkare?

Okej jag har ganska så nyligen kommit hem från Karolinska sjukhuset, har suttit där från halv 9 imorse till klockan 13:00 idag! Och vad har dom kommit fram till? Joo att allt är bra med mig?

Jag stukade min högra fot i fredags och har haft ont i den men igår när jag var på väg hem på kvällen började jag få skit ont i min vänstra fot , ja tänkte att det går väl över men när jag sen kom hem blev det värre och värre och fick skit ont, när jag sen skulle ställa mig för att gå på toa så kan jag ju säga er att det gick inte så jävla bra, jag kunde fan inte sätta ner min vänstra fot på golvet, kändes liksom som om jag fått en spricka i hela foten och jag kunde verkligen inte stå jag försökte flera gånger men jag fick så ont att ja skulle kunna döda!
Vaknade idag och hade ännu ondare så jag bestämde mig för att faktist kolla upp detta fast jag inte har pengar till det för jag är arbetslös och har 0 kr men vilket fall som helst fick min kära mamma följa med mig så ja har kunde stödja mig på något, har som sagt vart där från halv 9 till 13:00 idag och bara väntat och väntat, dom gjorde en röntgen men hitta ingenting... svaret jag får är - Sådär då Mikaela allt ser bra ut och du kan åka hem... VAAA? vadå ser bra ut?  jag menar där har ja legat och haft skit ont har inte kunna sovit på natten för jag haft så jävla ont jag kan inte gå men allt är bra? neeej det är något som är fel och jag frågar vad ja ska göra för ja kan ju knappt gå.. - Jaa du kan ju ta ett par kryckor så kanske det känns bättre?

Neeej jag hatar att gå till läkare för det är så jävla ofta man kommer och det man gör är att sitta och vänta i evigheter för att sen få höra att dom inte hittar något och att man kan åka hem, så man betalar alltså massa pengar för att få sitta på ett äckligt sjukhus i flera tlmmar för att sen åka hem och ha lika ont igen fast denna gång har du blivit fattig på köpet också... japp bra jobbat!

NEVER SAY NEVER


Sex som en tjänst?

Idag fick jag höra något jävligt idiotiskt tycker jag fast också väldigt kul.

En kompis till mig hade fått ett samtal från en snubbe som ringer 4 på natten och säger att han måste prata med henne, hon frågar vad han vill och han vill inte säga utan sääger bara att han är på väg till henne och att han behöver prata, kompisen (vill inte nämna namn) säger att om han inte säger vad han vill prata om så tänker hon inte släppa in honom, svaret hon får är - OKEJ JAG VILL HA SEX MED DIG NU! KOM IGEN JAG BER ALDRIG DIG OM EN TJÄNST? asså hallå hur fan kan man säga så? jag menar man kan ju fan inte be om sex! och man kan fan inte säga kom igen jag ber aldrig dig om något så kom igen nu? neeej jag tycker detta var helt idiotiskt och jävligt pinsamt från killens håll dessutom, han skämde ut sig ordentigt måste jag säga.

Tycker ju att detta va en himla kul grej och jävligt töntigt... det är som om jag ringer någon och ba men kom igen nu jag brukar aldrig be dig om något så nu borde jag få sätta på dig? hahaha neeej helt stört tycker jag...


Killar bara för att ni inte fått gått hem med någon brud och är kåta kan ni fan inte ringa och be om sex som en tjänst fattar ni väl? Ni måste ju göra det lite snyggare än så om ni vill ha något helt enkelt...


Nära Döden

Jag har just sett ena min hund (Tila) vara nära döden, jätte hemskt usch!

Mamma kom och mötte mig med hundarna nere vid tbanan för att vi skulle ta en promenad men mitt i allt så stannar Tila upp och börjar spy och kvävs av sin egen spya, hon börjar skaka och helt plötsligt faller hon ner i snön och bara ligger ner och kan inte andas, jätte hemskt och se, så jag och mamma fick båda försöka stoppa fingrarna i halsen för att få upp spyan och jaa nu kanske många täner faa vad äckligt? MEN jag ska tala om för er att min hund hade kunnat dött! Neej usch jätte hemsk och se och ingen kul upplevelse alls...jag menar tänk om detta skulle hända när vi inte är hemma och helt plötsligt komma hem till en hund som ligger död?

Neeej jag hoppas det är många många många år kvar tills den hemska dagen kommer för tyvärr så kommer ju det en dag även om man inte vill.... neej nu ska jag ta mig en toast macka och se lite på tv och mysa med mina hundar som betyder allt för mig! mina små söta frallor!


Stand Up

Ska snart gå på stand up på söder med Sandrita, vi skulle egentligen ut och äta för att sen festa hela natten men blir ju lite svårt att dansa med en skadad fot.. så det blir middag och sen stand up plus att vi ska möta Elina där, blir en lagom söndag, känner mig helt död idag, det känns som jag skulle kunna sova i flera dagar i sträck utan att vakna men men.. Stand up ikväll och jag hoppas på att det är några roliga som kommer :)

tjingeling!


Tråkigt men skönt..

Skulle egentligen ut igår men det vart aldrig så pga av min jävla stukade fot! Jag har skit ont och det finns ju egentligen inte så mycket jag kan göra åt saken förutom att vila den....kändes rätt tråkigt att bara vara hemma igår när jag egentligen skulle ut och festa med Elina men det får helt enkelt bli en annan dag..

Var tråkigt att bara ligga hemma och glo men rätt skönt också för jag kände mig rätt död med tanke på att jag festat hela tors och fred....Men ska iaf försöka träffa Elina när min fot e bättre så får vi ta en party kväll helt enkelt.

Mens helvetes faaaaan

Mens är äckligt!
Jag hatar mens
Jag tycker att mens är vidrigt
Jag hatar att ha mensvärk
jag hatar att man känner sig äcklig
jag hatar att jag får så ont så jag dör
MEN ÄR VIDRIGT!

Jag vill inte ha meeeeeens helvetes faaaan!

Party party och en stukad fot...

Okej efter kryssningen så kom jag hem och tog mig ett bad och sedan blev det utgång igen med Linda, vi tyckte det var så kul med karaoke så vi drog först till Gröna Jägaren där mamma och hennes kompis ocså var, jag sjöng 2 låtar och tyckte det var skit kul! Sen vart det vidare till 54 en snabbis och dansa lite för att sen åka in till Grodan och mötta upp Lindas pojkvän och hans polare och dricka ännu mer och ännu mer dans, var en rikigt bra kväll och hade det verkligen skit kul men var dock jävligt trött efter kryssingen men vad fan man lever bara 1 gång och man måste ju faktist passa på medans jag ändå inte har något jobb liksom..

Hade en sjukt bra kväll ända fram tills jag skulle hem, bytte tåg i centralen och när jag ska gå ner i trappen bland alla tusen människor så ramlar smarta jag och gör illa min fot som faasiken, jag liksom ramlar så ena mitt ben hamnar under min rumpa såg ju ut om mitt ena ben var amputerat, gjorde skit ont och jag skämdes ihjäl! Jag kände hur jag såg ut som en tomat i fejan, och på väg hem så kände jag bara hur min fot blev större och större i skon och det var inte skönt!  Klumpiga Mikaela ska liksom gå och stuka hela foten.... men kul hade jag iallafall och det är det viktigaste ;)

Kryssning Kryssning Kryssning

Har ju vart lite dålig på att blogga nu men jag har inte haft tid helt enkelt...
Åkte på kryssning i torsdags med 4 tjejkompisar och fy faan vad kul det var, det var så himla kul och precis vad jag behövde, att få komma bort lite och inte alltid gå ut på krogen..

Det började ju med att vi mötes upp halv 4 i slussen och tog några glas vin innan bussen och sen när vi väl kom på båten vart det baren direkt och mera vin tills taxfreen öppnade då vart det handla masasa där för att sen gå till hytten och fixa oss och dricka, efter all drickande drog vi och sjöng karaoke och det var så himla kul!! Jag fattar inte varför man gör det oftare så vi 5 tjejer sjöng en varsin svensk låt såklart för jag tycker faktist att när man sjunger eller ser andra sjunga så tycker iallafall jag att det alltid är roligare med svenska roliga klassiker istället för en seriös ny låt me det är bara vad jag tycker... sjöng gjorde vi och hade det riktigt kul.... vart mycket att dricka, mycket dansande och väldigt lite sova..

Jag kan säga er att jag mådde inte bra när jag vaknade så det var bara att ta sig en återställare  på dagen på väg hem med båten...
Jag längtar redan tills nästa kryssning, skit kul att åka bort och bara komma bort från det här hemma... det är något man borde göra oftare och speciellt Birka Paradise med poolen och soltaket - mycket mycket bra måste jag säga...

Helt Jävla Underbart

Det var helt jävla underbart att ta sig ett bad, hade så varmt vatten att jag nästan brände mig och svettades ihjäl,hade massa badskum och tända ljus, en liten mys stund för mig själv helt enkelt, riktigt skönt!
Vart dock riktigt jävla seg och trött av badet vilket inte är så jätte kul när man vet att man måste klä på sig för att gå ut i kylan med hundarna, brrr men nu är det gjort och jag känner mig fortfarande seg och trött och borde egentligen gå och lägga mig men känner att jag vill skicka iväg lite Cvn kanske innan jag lägger mig?




Men det känns som att ikväll kommer jag somna innan klockan 2 på natten vilket händer väldigt sällan men idag känner jag på mig att lilla jag kommer somna tidigt, hmm kanske de är det jag ska göra för att bli trött på kvällarna? Ta mig ett varmt bad innan jag lägger mig? ska nog börja testa på det och se om det hjälper.... neej nu är det nog med bloggande för ikväll... Juste ska ju faktist på kryssning imorn ska bli riktigt kul faktist får se om jag bloggar något på dagen... natti natti på er...

Väldigt oseriöst av mig

ohh jag måste säga att jag har vart väldigt oseriös idag med mina planer om att fixa Cv och jobb... fick samtal av en kompis idag  precis innan jag skulle sätta mig vid datan för att börja vara duktig, Det var Stephanie som också skulle fixa med Cv så vi bestämde oss för att gå ner till centrum tillsammans och ha sällskap istället..det fungerade ju inte sådär jätte bra kan jag säga, Biblioteket i Solna Centrum är Skit! För det första så har dom inte alla program på alla datorer utan bara på dom på nedrevåningen vilket bara är 4 datorer, och är dom upptagna ja då måste du vänta 1-2 timmar på att få en data...men inte fan kunde vi fixa våra Cv för det fungerade inte som det skulle och vi kunde inte öppna upp våra filer så då gick vi upp till mig istället och tänkte att vi får ta datan hemma och det gjorde vi Stephanie fick börja ordna sitt för hon skulle ju trots allt gå och jobba kl 3, så vad har jag gjort från 1 till 2 joo suttit på fittbiblioteket och inte fått något gjort.... och när jag sen äntligen har vart duktig och fixat lite med mitt Cv hemma och gå ner på ner igen till fittbiblioteket så fungerar det inte som vanligt, och inte utskrivaren heller... kul? NEEEEJ! så nu har ja gett upp för idag ag ska vara mer seriös imorn och kanske i helgen...

Hmm eller när jag tänker efter så kommer jag nog inte vara så seiös i helgen, jag menar det är ju trots allt helg och helg menas med att man ska vara ledig och visst jag har inget jobb men jag förtjänar att vara ledig då jag med från allt som har med att jobb och göra och att fixa Cv och söka jobb är ett jobb i sig ska jag tala om!

Nee nu ska jag nog ta mig ett bad för jag fryseeeeer...tjingeling!

BTW Gåsalin

Juste glömda meddela en viktig grej till Gåsalin...

Tack för det fina inlägget!! :D Jag fyllde 23 smarto och du är 24  så nu vet du :P haha löve ju!




Och för er som undrar.. Jaa vi kan se argare ut :P

Min älskade Gåsalin  Me

Ser ni inte att gåsa är upptagen i tel och jag med min glass? klart man inte kan se happy ut när man är mitt uppe i viktiga grejer!


Nu jävlar!

Nej nu jävlar är det dags för mig att ta tag i mitt trasiga liv, det verkar ju fan inte bli bättre av att bara ligga på arslet hela dagarna (visste det egentligen) så planen idag var att gå upp tidigt men det blev inte riktigt så, klockan är nu 12 och jag är nyvaken men det spelar ingen roll för idag ska jag ta tag i saker och ting, jag ska snart gå ner till biblioteket och fixa mitt Cv för det är inte ens någon ide för mig att jag gör det här hemma för då börjar jag bara med andra saker som facebook,läser andras bloggar,msn mm så nej jag måste sitta någonstans där jag får någonting gjort helt enkelt!

Så sitter just nu i min snygga morgonrock från Thailand och äter lite frulle sen är det bara att tvätta av sig för att gå ner till centrum och som tur är har latmasken nära det är bara att ta hissen ner så är jag mitt inne i solna centrum ;) (somliga har det bra tex som jag)  nee nu måste jag äta min frulle så jag kan börja sätta igång... Tjingeling!

Inte Som Alla Andra


 
Mina älsklingar

ZzZzZzZzZzZ



Tila,mamma,RockyGood dreams..




Utslagna kärleksparet



Me and Rocky...ZzZzZzZmmm Gott med Godis :P


Bedtime

Just nu ligger jag i sängen och har faktist vart så duktig att jag har börjat ordna mitt Cv och ansökan, tycker fan inte att det är enkelt att göra ett snyggt och bra Cv och jag har väldigt svårt för att formulera mig bra plus att jag har dyslexi vilket gör det hela ännu jobbigare, men nu har jag nog fått ihop det bra och imorn blir det att sitta vid datan och fixa det sista för att sen gå ner till biblioteket för att skriva ut, sen är det bara att röra på mitt feta arsle och sätta igång och lämna in ansökningar och maila och ja helt enkelt hålla tummarna och kämpa för att hitta ett jobb! så lycka till säger jag till mig själv för det behöver jag!

Borde ju försöka sova nu men som vanligt är mikkis inte trött och klockan är snart halv 2 på natten..och brevid mig ligger 2 franska bulldoggar som snarkar så högt att jag knappt kan höra mina egna tankar...

well well sleep thight! ZzZzZZzZzzZ

Jag känner bara....

Jag känner bara att jag hatar allt nu för tiden,jag är negativ,jag stör mig på allt, och jag blir lätt besviken på alla och jag hatar alla, jag orkar inte med någon och jag hatar att ingen verkar vara glad att jag är tilbaka hemma, jag hatar jag hatar hatar hatar hatar hatar allt just nu.. jag vill inte men jag gör det, vad fan är meningen med allt skit? Och vet ni vad ni som säger sluta vara så negativ? NEEEJ jag tänker inte sluta vara negativ för så fort någonting bra ska hända eller när jag för en gångs är positiv så skiter allt sig ändå...allting skiter sig i mitt liv,Pengar,killar,kärlek,jobb,lägenhet,familj,ALLT!


idag känner jag mig arg och jag hatar allt så fuck off!

Fucking jävla skit födelsedag!

ja må JAG leva Ja må JAG leva ja må JAG leva uti hundrade år?

ohhh jag hatar den här dagen! jag hatar att fylla år idag, jag hatar att du fick mig att få ångest över att jag skulle ut på kvällen men jag valde att skita i det.. och vad är tacken?  Att bjuda hit dina vänner och skita i att umgås med mig? Jaa jag kanske överdriver och är löjlig men du kanske ska tänka på att JAG också mår dåligt och att jag faktist mår skit över att jag är hemma på min födelsedag när jag egentligen skulle vara i paradiset, men den tanken har väl aldrig slagit dig?

Tack för min fina present den var det ända bra med den här dagen men det sårar mig fan att du säger att du inte har pengar men så får han något på min dag men jag kan inte få det jag vill ha för 100 kr?

Ända sen jag fyllde 20 så har mina födelsedagar varit skit! och jag trodde denna kanske skulle bli okej men icke sa nicke! Tur att jag ska på fyllekryssning på torsdag för det är fan vad jag behöver,alkohol för att må bra!

Grattis till mig själv!



FUCK U

jag HATAR att vara hemma igen! Jag fattar inte varför jag kom hem nu för? varför stannade jag inte i paradiset längre? Jag har ingenting här hemma, absolut ingenting!
Jag har noll kroner
jag har inget jobb
jag har inget liv
jag har inga vänner som har tid för mig känns det som ( jag menar inte alla)
jag tycker att det ä jätte tråkigt att jag ska fylla år på tisdag och det verkar som om ingen bryr sig så för 3 året irad blir det inget speciellt som vaniigt för folk har inga pengar och jobbar och kan säkert inte offra sig att gå ut en dag, vet redan folks svar.
Jag har ingen lägenhet
jag har inte pengar till mat

JAG HATAR ATT VARA HEMMA IGEN!

Christian The Lion

Jag kan inte sluta gråta! Jag gråter varje gång jag ser denna, den är så rörande och helt underbar och alla som läser detta ta er två minuter och kolla in den här videon!!





Lördag Night!

Det blev melodifestivalen,focaccia,vin,chips och dipp,popcorn,chocklad hemma hos gåsalin igår, mycket trevligt men jag måste ju säga att jag tycker att melodifestivalen sög! Skit dålig låt som ska stå för sverige tycker jag! Hon ser ju ut som en psykopat som rymt från mentalsjukhus, var det ingen som såg hur hon såg ut med hennes miner när hon sjöng? från att låta som en man till opera.. neej jag tyckte inte om det...

Jag höll nästan på att bli våldtagen hos gåsalin av hennes stora amstaff!! han var fan mig en kåt jävel måste jag säga och stark, inte en trevlig upplevelse och inte trevligt att få massa kattklor i fötterna heller men förutom dessa upplevelser så har det vart en riktigt mysig kväll måste jag säga.


No Money, No Funny

Jag tror jag aldrig har vart så här pank i hela mitt liv och det är hemskt! jag har seriöst noll kronor jag har ingen anning om hur jag ska klara mig?
Jag har tusen kr och det är allt jag äger och har tills jag ens fått ett jobb och jag menar det verkar inte vara det enklaste plus att man inte får lön på en gång.. hemskt jag vet inte vad jag ska göra, hade jag inte bott hemma nu  så hade jag inte ens haft mat vilket är jätte hemskt så det är jag glad över...En kompis till mig sitter i samma sits som mig och har noll kronor och hade inte ens pengar till mat, slutade med att min kompis hamna på sjukhus för han hade vart utan mat i 6 dagar för det fanns inte pengar.. det är så jävla hemskt...det är hemskt att vara så här fattig!!



Hur ska man klara sig? Hur ska man överleva detta? just nu har jag väldigt svårt att ens se att det kommer komma en lösning,. och varför jag gör det är pga att min mamma hade vart med en kompis till en spå dam och spått sig, den här spådamen hade iaf sagt att ett av hennes barn kommer ha det väldigt dåligt och jobbigt ekonomiskt i sitt liv och det kommer inte vara bra, okej jag vet att alla inte tror på sånt här och att det inte alltid stämmer men jag tror på detta och jag tror att detta stämmer, och jag tror att det kommer att vara jag och inte min lillebror som ska fylla 15 liksom? Nej jag tror att det är jag för jag sitter redan i skiten när det gäller pengar och vet inte hur jag ska lösa det och jag vet inte hur jag ska klara mig ekonomiskt... och med min otur så kommer allt skita sig..jippiee...Nej så att vara pank och sedan få höra att jag alltid kommer ha det dåligt när det gäller ekonomin är ju kanske inte så jätte kul...funderar faktist på att gå och spå mig snart själv när jag nu någon dag kanske har pengar till det.. någon som vill med då?

Det jag vill ha sagt är att utan pengar så har du fan inget liv, det är hemskt! hemskt att du ska hamna på sjukhus för att du inte får i dig mat, eller att du inte kan betala räkningar,eller att du kan bli vräkt för du har inte pengar till hyra eller det finns massa andra saker.. No money No funny!

Jag börjar känna lite panik!!!


Lördag + Gåsalin = GLAM

Om några timmar ska jag hem till gåsalin, lovade henne tidigare i veckan att vi skulle ha en myskväll och se film äta gott och onyttigt och dricka vin.. så ikväll då jävlar är glam på G!
jag vet dock inte hur jag ska ta mig till henne, jag har 0 kr och inget busskort och ingen bussremsa så jag tror jag ska ta mig en promenad till rissne om jag ens nu hittar.. jag och hitta till ställen brukar inte fungera så himla bra ihop.. men det ska bli intressant för det är typiskt mig att gå vilse från solna till rissne.. well well ska bli kul och träffa Gåsa fast jag måste säga att jag är lite party sugen just nu men det gör inget för hela nästa helg får det bli party plus att jag ska till Bauer imorn och se sandrita va grym bakom baren så det lär ju bli lite party imorn ;)

nee nu ska jag ut med hunden och sen in i duschen...tjingeling


Back in my life again

Denna gång hoppas jag att A och jag kan vara vänner, jag menar jag har hellre A som en vän än ingenting alls..
Alla tjejer har ju sina killproblem och har säkert vart med om att man blir sårad av killen... det har hänt mig flera gånger,
igår kväll skrev A till mig och vi har inte pratat på över ett halvår jag vart riktigt chockad men samtidigt glad.. för jag blev ledsen när vi inte ens kunde vara vänner förut... vilket fall som helst så träffades vi upp och tog några glas vin och hade det sjukt trevligt, var riktigt kul att träffa honom igen och jag fattar ine varför vi inte setts tidigare igen.. Han är lika snygg som han alltid har vart,han har sin roliga humor som jag älskar och vi skrattar och har kul ihop.. så nu är han back in my life igen och denna gång hoppas jag på att det inte ska skita sig och då menar jag att jag fakttist vill ha honom som kompis, vi får se hur det blir.. men jag har en känsla att det kanske blir som sist igen.. jag blir sårad och det hoppas jag verkligen inte.. men jag måste säga att ja lät bli både hångel och sex för första gången... kändes lite konstigt men jag tror det var bra.. .. well well de var en bra fredag, jag är glad att han hörde av sig för jag har saknat honom som vän och jag hoppas på att vi kommer ses igen...


Jag vill ha!

Om 4 dagar fyller jag år och nu är det så att jag vet lite saker jag vill ha men jag vet också att jag inte kommer få ett skit av det men önska går ju alltid...

Jag vill ha:
Jacka/Tröja från Carlings
En ny perfym-Cerutti (vad annars?)
Pengar till en hundkurs (behövs verkligen till Rocky)
Pengar till en ny tattoo ( bara en liten start liksom inte hela summan :P)

Japp det var det och får jag 1 grej av dom skulle jag bli glad annars kan det lika gärna va för jag vill inte ha något annat, då räcker det med ett grattis ;)


I Wanna Be Like You

Varför ska man ha dagen outfit? jag fattar inte grejen med det hela? jag tycker att det är skitlöjligt vem fan bryr som vad du har på dig? okej om man har köpt något nytt och kanske vill visa det någon gång men att lägga upp bild på sig själv i varje inlägg om hur man ser ut? NEJ TACK! Vad är det ni vill med det, kan någon vara så snäll och förklara det för mig så skulle jag vara tacksam för det... vill ni att alla ska bli avis på vad ni har på er? eller vill ni att alla ska se ut som dig? gå som dig?  be like you?


2 Weeks

Åhh ångest, idag har det gått exakt två veckor sen jag kom hem från Thailand, känns inte alls så jätte kul att vara hemma just nu faktist..Jag hatar att få frågan - Men vad ska du göra nu då Mikaela ? Letar du jobb? ska du inte börja leta lägenhet? bla bla bla blaaa...
Jag vet inte vad jag vill göra med mitt liv,jag vill inte börja leta jobb jag orkar inte jag har inte den orken att sätta mig och skriva ett jävla CV för att gå in och vara trevlig och lämna till allt och alla som ändå sen inte hör av sig, vad är det för mening ?
Jag vill inte jobba på restaurang och det är mycket pga jag har skadat mina axlar när jag jobbade på restaurang i Norge jag jobba så mycket att jag fick problem och blev sjukskriven och jag vill inte få dom problemen igen, jag vill inte vara 23 år och ha problem med att lyfta saker som en gamal tant!
Jag vill inte jobba på iqa eller Mc Donalds... Jag vill jobba i butiker som klädesbutik,skobutik eller liknande men hur fan ska jag få ett sådant jobb när alla kräver erfarenhet och hur faaan ska jag få erfarenhet om ingen jävel vill ge mig det?

Neeej jag vet inte vad jag ska göra jag vet bara att jag måste skriva ut CV och börja lämna in personligen helt enkelt...


Say Anything

CLOSE YOUR EYES AND
I'LL KILL YOU IN THE RAIN

YOU SAY ANYTHING
JUST TELL ME ALL YOUR SWEET LIES
SAY ANYTHING

Some Privacy

Jag vet inte om det bara är mig det är fel på? Men jag har sjukt kort temprament, jag blir arg och irriterad för ingenting och jag vill ju egentligen inte vara så men nu är jag sån jag kan inte ro för det, småsaker kan jag störa mig på och att bo hemma gör mig galen!

Jag flyttade hemifrån redan när jag vart 18 och nu är jag snart 23 (om 5 dagar) och just nu bor jag hemma, visst det är mitt eget val att jag bor hemma just nu för att jag vart ute och rest ett halvår och har 0 kr just nu och måste bo hemma men det hade kännts mer okej om jag hade mitt egna rum, jag har inte ens en egen säng att sova i, jag har ingen privacy alls.. vilket gör mig galen,ibland vill jag liksom bara vara för mig själv eller bara ligga och titta på tv utan att någon stör mig och ska byta kanal, jag vill vara för mig själv och jag vill inte höra att jag måste gå ut med min egen hund, för jag vet när han ska ut och jag vet när han ska äta och jag är inte 10 år!  Faan asså jag vill kunna laga min egen middag utan att någon annan ska komma in och lägga sig i, jag vill kunna vara jag och göra det jag gjort själv sen många mpnga år tillbaka tack!

Stupid girl

Fan också!
Tror ni att jag gick upp som jag skulle eller? Svar Nej, jag somna runt halv 5 och klockan ringde 7 och jag gick upp halv 8, så jag gick liksom upp och var vaken men dumma jag var så lat och orkade inte gå just då så jag gick och la mig i sängen igen med min kära Rocky (min franska bulldog) och sov till halv 1 istället, inte så där jätte smart känner jag nu i efterhand, jag blir så arg på mig själv för att jag är såhär...jag har lust att slå mig själv så jag kanske kan fatta något i min dumma skalle att jag måste börja skärpa mig NU NU NU NU NU!!
Dags att vakna Mikaela och göra något åt ditt tragiska liv... idag!

X Japan

Nu är klockan helt plötsligt 3 på natten och jag verkar ha missat John Blund tåget...
Sitter just nu och lyssnar på musik och kom och tänka på en japansk grupp som är sjukt bra som jag upptäckte genom mitt ex, nu beror det säkert på vad man har för musik smak men här kommer 4 av mina favoriter som jag lyssnar på mest.. och jag vet att dom ser lite crazy ut men sjukt bra röst har han och grym live! Så ni som läser detta borde lyssna på alla 4 och give it a try ;)


Första låten är en lugn låt men har långt intro,är en av mina favvo och jag älskar hans röst,
andra låten är mer fart i och mer rockig,sjukt bra om man gillar sånt
tredje låten är också mer fart i och också bra bra bra
fjärde låten är lugn och helt underbar.
Helt enkelt 4 bra låtar som jag tror väldigt några hört talas om faktist...så Enjoy!
(skriv gärna en kommentar vad ni tycker)

 

 



 


 


Jag är jag och du är du OKEJ?!!

Det finns vissa människor som jag bara inte klarar av, jag menar man kan faktist inte tycka om allt och alla? och dom som nu gör det, grattis nI verkar ju vara jätte perfekta och inte alls vara småfalska... visst man ska alltid ge alla en chans och ibland 2 men neej jag har väldigt svårt för vissa människor.

Jag hatar människor som inte har någon egen stil eller smak? Vad är det för fel på er? kanske ni ska söka upp en läkare? Jag menar visst att man kan tycka likadant om saker men inte om allt och visst man kan tycka om samma linnen eller kläder som man ser ibland men det betyder väl fan inte att man måste ha allt likadant? Och när det gäller killar så tycker jag det är konstigt när man helt plötsligt tycker om såna killar som ens kompis fast det aldrig vart din stil men nu helt plötsligt är det de? hmm njaa inte riktigt okej tycker jag!  Bara för att jag har alla mina tattoos och om jag får säga det själv så ser jag riktigt bra ut i dom och dom passar mig för det är jag! jag har alltid gillat tattoos och piercing sen många många år tillbaka men det betyder inte att du passar i dom och att du ska gå och skaffa massa bara för att du inte vet hur du ska leva ditt jävla liv! Fan skaffa er egen stil ett eget liv en egen smak... det kan inte vara kul och vara så jävla förvirrad i skallen att man varken vet vad man gillar för killar,kläder,musik eller hur man ska se ut? Att man bara gör som sin kompis, Skaffa likadana saker till hemmet skit bra!, tyck som henne helt plötsligt skit bra! gilla samma stil på killar skit bra! skaffa likadana tattos skit bra! köp lika kläder skit bra! Börja tycka om samma musik skit bra!  ändra din stil till något som inte är du skit bra! FAN SKAFFA ER ETT EGET LIV OCH EN EGEN SMAK OCH STIL ?   Och visst är det så att folk förändras och man kanske inte är samma människa med samma tycke och stil/smak hela livet men faan asså jag vet inte om man ändras på en dag? hela du både stil/smak och tycke är ändrat på en dag? NEJ DET ÄR INTE NORMALT!

Jag menar vad faan jag gillar att vara jag, jag gillar att jag inte är som alla andra MEN JAG GILLAR INTE FALSKA MÄNNISKOR SOM FÖRSÖKER VARA JAG! DET FUNKAR INTE I LÄNGDEN...



ohh skönt och skriva av sig massa!! neej nu ska jag försöka se om jag kan hinna med John Blund Tåget... har ju ingen jävla lust att somna halv 6 på morgonen igen... lycka till säger jag till mig själv..


Cant sleep

Som vanligt så sitter jag här och klockan är 1 på natten och jag kan inte sova för jag är inge trött, fan jag var skit trött runt 8 idag men gick inte och la mig då vilket var dumt för nu kan jag inte sova så sitter och kollar på 2 1/2 men.
Jag vet inte vad jag ska göra med mina sömnproblem? dom två senaste nätterna har jag liksom somnat runt halv 6 på morgonen,det är fan inte normalt,tror jag verkligen måste besöka en läkare snart för det här går inte längre, jag vill inte vara vaken hela nätterna och ligga och vrida på mig tusen gånger och ändå inte kan somna,se på en tråkig film hjälper inte heller och inte en bok... neej jag vet fan inte hur jag ska lösa detta?

Har planer om att gå upp redan klockan 7imorn bitti vilket är väldigt tidigt för mig som är en nattmänniska och dessutom inte har något jobb för tillfället men 07:00 ska jag upp och gå ut med hundarna och sen äta frukost för att sen gå till Gåsalin och säga hej...Måste verkligen gå upp oavsett hur trött jag är imorn jag bara MÅSTE!


Sitter alltid och lyssnar på musik på nätterna, här är en oldie som jag lyssna på väldigt mycke förr och den ¨får mig att tänka på en viss människa........väldigt bra så Enjoy!


Hallon Hallon Hallon

Min kära lillebror tänkte äta lite youghurt med hallonsylt och då så sa jag att vi hade frysta hallon i frysen och att det är gott att ha i youghurt och fil, så han bestämde sig för att testa det men att tina dom lite i micron först detta är resultatet.

Meningen var ju att dom bara skulle bli lite tinade och fortfarande vara bär i youghurten men det hallonkrig i micron!

så såg hallonen ut  

Egentligen spelar det kanske inte så stor roll om man har hallonsylt eller frysta hallon i men jag tycker det är gott med stora bitar och inte sylt liksom om ni förstår vad jag menar? gott med lite blåbär i också ;)

Im not fat, im just fluffy

Från och med idag så ska jag skärpa mig, jag har ingen att skylla på att jag har blivit en halv fet tjej som snart är 23 år och har inget liv, alltihop är ju faktist mitt eget fel.
Men jag ska vara ärlig jag vill inte ha ett vanligt jobb och stå och slita hela dagarna för en skit lön, och jag vill inte gå upp tidigt på mornarna och va trött och känna ångest över att jag ska gå till jobbet, men jag antar att det är så livet är? Man är bebis och har blöja växer upp och har kul när man är liten sen blir man ungdom och det är då problemen kommer, sen jobbar du och sliter hela livet bara för att hamna upp i samma sits igen, du sitter där med blöja och någon stackare måste ta hand om dig och byta blöja och ducha av dig varje dag? usch nej jag vill inte!

Jag vill ha ett jobb där jag kan jobba hemifrån och tjäna bra pengar, jag vill kunna äta precis vad jag vill och när jag vill utan att gå upp i vikt, jag vill ha en pojkvänn som ska älska mig för den jag är, jag vill ha en snygg pojkvänn som ska ha massa snygga tattoos och piercings!

Jag fattar inte vad som är felet på mig för jag bestämmer mig hela tiden att nej nu jävlar ska jag börja föröska göra något åt mitt liv och min kropp men det slutar alltid med att jag skjuter upp det till nästa dag och nästa dag blir till en vecka.. är det något fel på mig?
  MEN JAG SKA SKÄRPA MIG, JAG MIKAELA GISIKO SKA SKÄRPA MIG FRÅN OCH MED IDAG!  Idag tog jag steget och faktist gick ut och rörde på mitt feta arsle och inte bara låg i soffan och tyckte synd om mig själv!

IM NOT FAT, IM JUST FLUFFY eller som  en vis Gåsa brukade sjunga när hon var liten.. JAG ÄR FÖR FET FÖR ETT FUCK!


Känslor

Okej jag fick nyss höra av Gåsalin att jag borde blogga om känslor, tycker iof att jag gör det eller jag  kanske inte gör det?

Jag ska vara helt ärlig och skriva här och nu exakt vad jag känner, från och med idag så kommer jag alltid vara 100% ärlig i min blogg och skriva vad jag tycker och tänker om allt.

Jag hatar att jag kommit hem från paradiset.

Jag hatar att dom killarna jag vill ha inte vill ha mig

jag hatar att alla killar är dumma i huvudet

jag hatar att jag har tillåtit mig själv gått upp massa i vikt!

jag hatar att jag inte känner mig nöjd med mig själv (förutom mina nya bröst som jag älskar!)

jag hatar alla människor som kan äta vad dom vill utan att gå upp i vikt

jag hatar att jag hela tiden tänker på att jag vill ha en pojkvän

jag hatar att jag känner att jag aldrig kommer träffa någon

jag hatar att sitta hemma hela tiden och bara tänka.

jag gillar inte se andra par vara lyckliga (bara några)

jag hatar att min hund inte lyssnar på mig

jag hatar att allt ska vara så dyrt

jag hatar att jag inte har ett jobb

jag hatar att jag är så lat

Jag hatar att jag inte har råd med fler tattoos just nu

Jag hatar Bacon!

Och jag hatar Blondinbellas blogg!

Japp det var det.. så känner jag idag jag hatar allt! Hata är ett starkt ord men jag hatar allt och om du inte är snäll så kanske jag börjar hata dig med!

Cafe Himla

japp just nu sitter jag på min kompis cafe, cafe Himla och har ätit köttfärsbiff med fetaost i och matvete med sallad och senapskeso, mycket gott!!


Har gått hela vägen från Solna till Rådhuset, faktist rätt stolt över mig själv trodde det skulle ta sin lilla tid men det tog bara en timme så det var ju inte så farligt så från och med nu ska jag gå promenad varje dag, varje dag hemifrån till Gåsalin för då har jag liksom ett mål för det känns lite roligare och promenera om man vet vart man ska liksom, att man har ett mål, mitt mål är Gåsalin.




Vill se

Den 20e mars kommer Gran Torino ut, den vill jag verkligen se, jag kommer ihåg att jag sett reklam på den i thailand och i Australien, tror den är riktigt bra så den måste ses ;) och så vill jag gå och se Changeling som redan finns ute med Angelina Jolie.



Den rätta för Rosing?

jaa vem är egentligen den rätta för Rosing? OCH VEM FAN BRYR SIG?
Jag tycker det är finns en sak som är viktigare och det är VEM ÄR DEN RÄTTA FÖR MIKAELA?

Måste ju bara säga att det finns riktigt mycket skit program, vem fan bryr sig om vem som är den rätta för Linda Rosing? jag menar ska hon ta den där 19åriga killen och gå runt där och se ut som mamma och son? Nej det går ju faktist inte och jag tror faktist inte att hon kommer välja någon och om hon nu gör det så tror jag heller inte att det kommer hålla särskilt länge, jag menar den där lilla 19åringen vill ju bara bli känd och är med därför ich dom andra njaa jag vet inte riktigt.. tror inte på detta! Ledsen Rosing! =/



Love this song
!

2 oldies

ohh lyssnade precis på 2 oldies som jag jämt lyssnade på för längesen, old old memories.. Tänkte att ni också ska få höra dom så Enjoy ;)


Tror nog att nr 2 är min favvo!






Revolution

I am tempermental
Like a heart without a home
I am sentimental
But you don't know me at all
I have expectations
I wanna be the one you call
And I want a conversation
But you dont know me at all

Hold on tight 
I'm a revolution
Close your eyes
I'll blow your mind
I am, I'm a revolution
Why do I have to explain
Who I am again and again


Daddis och Elvis

Jag ska berätta om en liten myra som hette Daddis, Daddis hade aldrig haft sex, hon var oskuld men alla hennes kompisar hade haft sex och dom älskade det.
Daddis ville inte ha sex för hon ville spara sig och ge bort sin "blomma" till någon speciell, hon visste vem hon ville ge den till, hon ville ge den till Elvis men hon visste inte om Elvis var intresserad av henne, men än kväll så var det myrstacks party och Daddis drack massa myrvin och hon var inte den ända som gjorde det, Elvis hade druckit massa myrvin, kanske till och med lite för mycket?
Deras blickar fann varandra och precis som i en film så blev allt i slowmotion och daddis hjärta dunkade så hårt att hon trodde det skulle hoppa ut, Elvis han tänkte bara på en sak när han såg Daddis... SEX! henne vill jag ha i sängen tänkte Elvis och han fick precis som han ville, det började med några mjuka kyssar som sedan ledde till myrben lite här och där och jaa det slutade med att Daddis var myrgravid och blev drottning och väntade 478 ägg,hon och Elvis skulle leva lyckliga i alla sina dagar, trodde hon iallafall men det hon inte visste var att Elvis var sexberoende och han kunde inte hålla sig till en myra utan han ville ha sex med alla myror så det hela slutade med att alla myror i myrstacken väntade små bebismyror och Daddis jaa hon visste inte vad hon skulle känna nu när hon hade givit bort sin "blomma" till Elivis.


Denna lilla saga är till Gåsalin från mig!


Why Why Why

Jag har undrat en sak eller jag undrar fortfarande?

Varför är det så att alla gillar tex blondinbellas blogg så himla mycket? Vad är det med hennes blogg som gör att alla älskar att läsa den? Eller andras bloggar som är likadana? Jag menar vad är det som är så intressant med henne? Jag tycker att hennes blogg är skit tråkig och NEJ jag säger absolut inte att min är bättre, men jag bara undrar varför alla tycker att det är så kul att läsa om tex det nyaste inom shopping och och stureplansgrejer? Fan jag tycker att det isåfall är mycket roligare att läsa en blogg om en människa som inte skriver som alla andra och Varför har alla bilder på sig själva med nyaste kläderna och massa sånt i stort sett varje inlägg? Fan det är roligare att se bilder när du sitter på toaletten eller är mer naturlig än när du står där och posar... Det är vad jag tycker iallafall och jag vill fortfarande påpeka att jag menar inte att min blogg är bättre eller roligare men jag tycker bara att nästan alla bloggar är likadana och handlar om samma sak... tråkigt tycker jag.

JAG VILL OCKSÅ!

Jag vill också ha den där snygga tränade kroppen
jag vill också va duktig och äta bra och nyttig mat
jag vill också träna och ha orken till det

Varför är jag så lat? det är ju bara jag själv som sätter stopp, det är ju faktist mitt eget fel att jag inte går och tränar eller att jag äter bättre mat, jag kan liksom inte skylla på någon annan än mig själv även om jag önskar att jag kunde det.
Det är ofta jag tänker- ne nu jävlar ska jag skärpa mig, men mitt problem är det här jävla suget! även om jag ätit massa och är jätte mätt är jag ändå sugen på något annat och då slutar det med att jag trycker i mig något onyttigt...
samma med träning så tänker jag- ne mikaela ut och rör på dig, gå till gymet nu och rör på ditt feta arsle.. men nej nej jag skjuter bara upp det och tänker jag tar det imorn... ohh jag vet inte vad jag ska göra med mig själv.... vet bara att det måste bli en ändring och det är nu!


Pyjamas Party

På lördag ska jag hem till Gåsalin och sova där , vi ska dricka vin och äta onyttigt och prata massa skit har jag bestämt ;)
Det var tusen år sen jag & Gåsalin sov tillsammans, ska bli mysigt känns som när man var lite och sov över och hade pyjamas party :D

Som vanligt så....

Kan jag inte sova!!

jag blir så arg på detta, klockan är nu snart 1 på natten och jag är inge trött alls, jag vet inte vad jag ska göra för att bli trött heller, finns ingenting att se på tvn,ingen bra film har jag och ingenting på datan som är kul heller... jag bara sitter här och är arg och irriterad att jag aldrig kan vara trött på kvällarna/nätterna som en normal människa.

Hur svårt ska det vara att somna?

Satt och funderade på att jag faktist fyller år snart och att jag önskar mig bara dyra saker, saker jag egentligen vet att jag inte kommer att få men drömma är ju alltid tillåtet iallafall :)

Jag önskar mig:
En skit snygg jacka/Tröja -799:- (så jävla snygg att jag bara måste ha den!)
En ny perfym och det ska vara Cerutti och ingen annan!- 500:- (tror jag)
Pengar till hundkurs- 1000:- (behöver verkligen det så please?)
Jag vill pierca mig igen- 500:- ( va ju tvungen att ta bort och vill göra om en nu nu nuuuuu)

Dom här 4 grejerna är det jag önskar mig, och det räcker med 1 av dom men ska jag vara ärlig vet jag att jag inte kommer få något, men då kan det lika gärna vara för jag vill inte ha något annat, då räcker det med ett Grattiis!

Nee kanske man ska stänga av datan nu och se på all skit som är på tvn och hoppas att man somnar innan halv 6 på morgonen denna gång..... good luck till mig själv!

www.annic.blogg.se

Älskar hennes senaste inlägg haha, Gåsalin är så speciell och det finns ingen annan som henne! Love her!
www.annic.blogg.se

Måndag måndag måndag...

Jahap då va det måndag och jag vaknade vid halv 12 idag, jag kunde verkligen inte sova igår jag trodde jag nästan skulle bli galen! sist jag tittade på klockan var den nästan halv 6 på morgonen.. jag tror jag måste gå till en läkare och prata om detta och få hjälp eller något...

Så vad har jag hittat på för skoj idag då? jo det ska jag säga er jag har inte gjort något skoj alls eller joo nu ljuger jag, jag har faktist träffat Stephanie idag vilket var tusen år sen så det var ju faktist kul men förutom det så har jag inte gjort något,.. så roligt liv har jag just nu, jag gör nada om dagarna och blir fetare och fetare för var dag, snart kommer jag nog inte ens ut ur dörren, kanske jag blir en sån där som lever i min säng och måste ha någon som kommer och matar mig för jag kan inte ens resa mig upp...sen kommer det någon och tvättar mig under alla valkar för jag är så fet att ja inte klarar något själv.... det är så mitt liv kommer sluta om jag inte gör något åt det nu!

Vet fan inte längre vad jag ska blogga om, känns som om min blogg är väldigt tråkig.... undrar om det ens är någon som läser den? Får aldrig kommentarer så nee vet inte vad ja ska skriva om längre .. hur kul är det att skriva och ingen läser? eller jag vet ju att några läser men inte många, är det folk som inte känner mig som läser?
Ni som läser får gärna komma med förslag om vad ja ska skriva...

Nee nu ska jag ta och duscha.. tjingeling!

04:08

Jag kan inte sova!
Klockan är nu 04:08 på morgonen och jag är inte trött alls, gick och la mig i sängen redan innan 12 och satte på en film-Blood Diamond och efter det var jag inte trött heller, så har legat och tittat på massa skit på tvn men jag blir inte tröttare för det?
Jag är en nattmänniska och det vet jag ju om men jag borde va trött nu, jag brukar alltid somna med tvn på och somnar nästan alltid när det baar är skit på tvn men jag lyckas inte inatt.... ohh jag blir tokig! jag hade ju planer om att gå upp tidigt imorn för att överraska en kompis som jag vet skulle behöva det... men som det ser ut nu vet jag inte ens om jag kommer upp innan 11?.

Jag hatar att vara nattmänniska, det är inte kul alls utan bara jobbigt, jag vet inte vad jag ska göra för att lösa detta? Har testat sömntabletter från apoteket men lev ju bara tröttare på morgonen vilket inte går för mig för jag är sjukt trött i vanliga fall. Läsa bok,dricka varm mjölk,se dålig film.. faan neej inget hjälper.. Jobbigt!
Till och med när jag haft dagjobb så somnar jag aldrig innan kl 2-3 på natten och så går jag upp tidigt och är skit trött hela dagen och när man kommer hem kan man ju inte sova för då kan ja inte somna på kvällen, men när klockan salgit efter 21:00 så är det något konstigt för då blir jag övertrött och kan inte sova och så ligger jag där i sängen och vrider och vänder på mig, testar somna med både tv och utan tv inget fungerar...

Ni som har tips får gärna dela med er...


...Var minut...


Har insett att Emilia har många bra låtar faktist..här är en som jag gillar som fasiken men detta är Acoustic Live Version, älskar låtar som bara är med gitarr,... men men Enjoy!


Sunday...

Söndagar är verkligen en halvtråkig dag tycker jag fast samtidigt tycker jag om söndagar, jag har liksom lite blandade känslor över söndagar, söndagar kan va bra för då kan man verkligen bara sega i soffan hemma i sina mjukisar och inte göra någonting,man kan gå långpromenad en söndag, man kan liksom slappna av känns det som... fast samtidigt kan jag tycka söndagar är tråkiga just för att det känns som om ingenting händer och man är lat liksom... ?

Kanske det bara är jag som känner så jag vet inte.. själv ska jag nog bara sega framför soffan i mjukisbyxorna och se på tv hela dagen..

Men imorn betyder det att det är måndag vilket betyder att jag faktist måste brörja ta tag i mitt liv igen.. har inte gjort det nu har liksom vart hemma 1 vecka och inte gjort någonting alls.. men måste ta tag i saker så som att söka jobb.. usch vill inte men men allt är inte som man vill helt enkelt..

Pain in the ass

Jag måste säga att jag tycker att det är en pain in the ass att ha mensvärk!
Jag har så ont så att jag mår illa, känns som jag ska spy och det finns inga tabletter som hjälper, känns som jag har testat allt som finns men ingenting hjälper.... hatar mens, tycker det är äckligt men har inte haft mens på evigheter för att jag äter mini piller som gör att jag inte får någon mens alls vilket är skönt som fan men har ju ändå ett problem och det är att jag fortfarande ibland kan ha mensvärk.. vet inte om det är nomalt men jag får det ibland och eftersom jag gjorde en operation för snart en månad sen var jag tvungen att sluta med mina mini piller och har haft uppbehåll nu i en månad.... så i torsdags var jag hos ungdomsmottagningen för att skriva ut fler  mini piller och det som var bra var att ja kunde börja med dom samma dag fast jag inte fått mens... Fast ända sen jag började med dom igen har jag haft sjuka mensvärks smärtor så jag nästan bara vill gråta

Men för att runda av det hela så vill jag bara säga att jag tycker mens och mensvärk är en riktig pain in the ass... vad  tycker ni?


Tack så jävla mycket!



---------------------------------------------------------------------------------------------



Jag ville bara säga tack, tack så jävla mycket för den här roliga lördags kvällen... verkligen Tack!



-------------------------------------------------------------------------------------

japp


Love it!




Älskar den här, älskar den här gruppen dom har massa bra låtar! Enjoy






Middag?

Vet inte vad jag ska äta idag, finns ingenting hemma och jag har 0 kr, jätte kul att det finns korv, JAG ÄTER INTE KORV!

När jag är bakis vill jag ha något gott, man är sugen på onyttiga saker eller iaf någon sorts mat men noo noooooooo det finns korv....

A little 2 much?

Jag tror det blev lite för mycket att dricka igår och alldeles för mycket pengar som försvann det vet jag!

Kvällen började med att jag åkte hem till Sandrita och så laga vi middag och drack drinkar, romantiskt middag för 2 med levande ljus och musik ;)
sen började kvällen och man vet ju aldrig vart man hamnar med sandrita eller hur kvällen slutar... vi började med att gå till Malmen för att bara säga hej till sandras bartender kompis som jobba där, och jag drack VÄRLDENS GODASTE DRINK! sen kom min kära mor förbi en snabbis för att hon skulle sen till Big Ben och sandras mamma var på big ben så det blev att vi gick dit tillsammans med våra kära mammor och var där en snabbis..
Sen drog sandrita mig till Bauer och där blev det ännu mer att dricka och sedan var det dags att gå till Le bar och där vart det ännu en drink och ett järn.. Sen var det dags för Berns och jag tror nog det blev lite för många drinkar och lite för många järn där med... vi dansa och hade det sjukt kul iaf... kommer inte riktigt ihåg hur hela kvällen var det är lite luckor här och där men det betyder ju att man haft det kul, tror jag :S

Jag vaknade av att jag tyckte det var kallt och att jag frös, det hemska eller egentligen rätt kul var ju att jag vaknade upp med att jag och Sandra låg i hallen och sov, det betyder ju att det vart lite för mycket att dricka när man vaknar upp i hallen på golvet båda två och sover som ett kärlekspar haha jag tyckte det var rätt kul det är inte första gången det händer, hände en gång när vi var i Grekland och bodde hos sandras kompis.. vaknade upp i köket på golvet med massa melon runt oss och gafflar brevid oss... japp det är så en kväll kan sluta med sandra.. Man har alltid kul!!

One Week

Då va kl 12 minuter över 12 på dagen och jag har precis vaknat.. hade ju planer om att gå upp tidigt idag för att få lite saker gjorda men så blev det inte...

Idag har det gått exakt en vecka sen jag kom hem från min långa resa vilket känns helt sjukt,. faan den här veckan har gått jätte fort tycker jag och vad har jag gjort egentligen? NADA, jag har inte gjort någonting alls denna vecka, jag har sovit halva dagarna, legat i soffan och segat, vart ute med hundarna och ätit en massa... det är i stort sett det jag gjort min första vecka hemma i sverige... jag var iof ute i onsdags och har ju träffat Gåsa lite men annars har ja verkligen inte gjort något jag som skulle ta tag i saker och fixa..

Idag ska jag ta och ringa och fixa upp mitt gamla nr för det är många som tror jag inte har kvar det men det har jag bara att det ligger på vila men jag ska fixa det idag.. fast det har jag iof sagt hela veckan att jag ska men om jag inte gör det idag så blir det efter helgen.. i promise!
Ne nu är jag hungrig och måste äta något innan jag svälter..





Nej nej jag tycker inte alls att det är så stor skillnad på att vara hemma och i paradiset... tänkt positivt Mikaela får jag höra hela tiden, -Det är ju snart sommar! ... njaa lite svårt att inte sakna thailand måste jag säga...


 

Onsdag night

oj oj oj vilken konstig kväll det blev igår, den slutade inte alls som jag trodde eller hade planerat.

Kvällen började med att jag träffade Frida och Gåsa, och Frida hade en så JÄVLA SNYGG jacka på sig som jag blev helt kär i! men iaf, vi gick och satt oss och skulle bara ta några glas vin och sen hem, vi hamnade på Söderhof och jag tog en drink istället för vin för det var så billigt,sen blev det en drink till och sen blev det vin, senare under kvällen kom Elina förbi med Sara.
Min plan var ju att jag skulle åka hem när Frida och Gåsa skulle hem men eftersom Elina kom förbi så stanna jag kvar en liten stund men dom när Frida & Gåsa skulle hem.. det blev tyvärr inte så som jag trodde för bara 15 min senare skulle Elina och Sara också hem, kändes lite tråkigt men förstår dom också men då hade jag ju kunna åkt med dom andra hem istället....

Men min kväll slutade inte där, jag mötte upp Sandrita istället och som vanligt när man träffar Sandrita så vet man aldrig var eller hur kvällen slutar, mötte upp henne på något ställe jag aldrig vart på inne i gamla stan (kommer inte ihåg va det hette) där hon var med några kompisar sen så drog vi vidare till Berns.. dansade eller det var mest sandra som dansade jag kände mig lite tråkig men jag var liksom inte på danshumör men vi hade det sjukt kul ändå!
Slutade med övernattning hos Sandrita också, jätte mysigt plus att hon har VÄRLDENS SKÖNASTE SÄNG!


Ska ut med Sandrita på fredag och jag längtar redan det kommer bli en galen kväll för sandrita är lite smågalen och man springer till tusen ställen träffar tusen nya människor för hon känner allt och alla MEN det är sjukt kul och man har ALLTID kul med Sandrita och man vet aldrig vart eller hur kvällen slutar.. Längtar!



Vinkväll med Frida & Gåsa

ikväll ska ja träffa Frida och Gåsa, ska bli jätte kul vi ska sätta oss och ta ett glas vin och prata lite skit, känns skönt att göra något ikväll faktist för jag har ju bara legat hemma i stort sett varje kväll.. men nu blir de en liten tur ut iaf .. längtar!



Bloggar mer när ja kommer hem.. ;)

Whats Wrong With The Dog?

Vad är egentligen felet? Min Franska bulldog på 2 år vägrar att gå? Han har vart såhär sedan han var valp han liksom kissar och sen vill han dra in igen, han drar åt porten och ska man försöka gå en promenad är det väldigt sällan man lyckas med det, han liksom tvärstannar och vägrar gå helt enkelt, jag måste ju se helt sjuk ut som står och går och försöker få min hund att gå? Vissa dagar går han men det är mer normalt att han inte gör det... många skulle säkert säga gud va skönt ju att han bara kissar och sen vill in men NEJ jag tycker inte att det är det för det är ju fan inte normalt, jag vill kunna promenera med min hund och att han ska få sin motion som han behöver... jag vet faktist inte vad jag ska göra åt detta poblem.. det gör mig galen när jag står där och han tvärstannar och vägrar att gå och står där med sina hundögon och öronen nere och ser så ledsen ut......
Franska bulldoggar är väldigt speciella överhuvudtaget, dom är väldigt envisa och är en svår och speciell ras, men Rocky har vart såhär sedan han var liten valp.. det är väldigt jobbigt!  Tänk er hur jag står där ute med honom i koppel och hoppar och skuttar, lockar med godis eller pinne men han bara står där och tittar på mig som om jag vorde helt dum i huvudet.. inget hjälper jue..

På måndag ska det iaf vara ett tv program hundcoachen där det ska vara en fransk bulldog med och som tydligen inte heller vill gå, ska bli intressant och se hur dom löser detta problem men vet ju inte om dom visar det just detta avsnitt men jag hoppas... .. så måndag kväll blir de sitta framför tvn (tv4 kl 21:00)


Den rätta för Rosing?

Men Vem är den rätta för Mikaela?

Långpromenix i Hagaparken

Idag vaknade jag halv 1 på dagen, helt sjukt men jag var så himla trött och hade egentligen massa grejer jag skulle fixa idag men jag orkade inte, jag orka inte ta tag i det.. såå istället tog jag mig en långpromenad med Rocky & Tila i hagaparken idag med mamma. Det blev nästan 2 timmars promenix alla vi 4 var helt slut när vi kom hem..


Rocky hitta en stor pinne som han älskade!


Rocky hitta en STOOOR pinne :)    

Kärleksparet utslitna och myser efter lång promenixen






Same Same But Different

                                                                     
                                                                    
                                                                                

I have my rock moves!

I've got a brand new attitude, and I'm gonna wear it tonight
I wanna get in trouble
I wanna start a fight

I got my rock moves
And I don't need you!

Så gott!

Nu har jag precis kommit  hem från Gåsalin.. har pratat massa skit och druckit vin och ätit ost och kex och det ä ju bara så gott så man dör! Hade det jätte mysigt och det var faktist skönt att göra något har ju bara legat inne varje kväll sen jag kom hem..

Längtar redan tills nästa gång vi ska ses och mysa ;)

tjingeling!

Monday morning

Då var det en ny vecka och ingen sol idag inte!

idag har ja fullt upp eller kanske inte så mycke men har lite grejer jag ska göra iaf, nu ska jag snart in till stan och ttäffa Linda min älskling som jag har saknat sååå mycket så det ska bli jätte kul vi ska luncha o prata massa skvaller :P
sen ska jag shoppa med mammsen och nej det är ingen rolig shopping utan ska handla massa nyttigt, bara frukt o grönsaker så det finns hemma.

Och ikväll ska jag hem till Gåsalin och äta kex med ost och dricka vin, ska bli så mysigt och snacka massa skit och så får jag träffa söta Milo också :D

sen får vi se om mikkis får sig ett roligt slut på kvällen lr om det blir som vanligt :P

Tjingeling så länge!

Längtar

Jag längtar så mycket till sommaren just nu att jag blir galen!
det har bara gått 3 dagar sen jag kom hem från 5 månaders resa i paradiset och jag är redan trött på det här kalla vädret,
jag har så mycket som jag har shoppat i australien och thailand som jag vill ha på mig nu nu nu.. tex detta..

 Mina nya kilklacks skor från Thailand  Mina nya snygga bikinis 


Längtar tills jag kan ha mina nya skor och bikinis :)

Realized to late

Why do I want you?
now that I can't have you.
Why did'nt I just want you
back when I had you
back when I had you...


Gåsalin

jag vill bara säga TACK till min kära Gåsalin för att du finns och för att du bryr dig!! det betyder väldigt mycke för mig!

   


                                                                                     
















Cant smile without u Gåsa!

Plastik operation

Varför ska så många människor både killar och tjejer va så himla mycket emot silikon eller bara plastik operation överhuvudtaget?

Okej jag kan förstå att det är många som går till överdrift som opererar sig som gör saker dom kanske inte ens behöver och kanske blir lite smått blinda , precis som när man har mycke pengar så kanske man inte tänker på det och blir pengarblind.. jag tror det är lätt att många blir det med skönhetsoperationer också...... MEN jag tycker faktist att alla också ska tänka på att många kanske gör det för att dom mår dåligt med sin kropp, även om vi kanske tycker att vissa människor ser bra ut och att de kanske inte alls har några fel men dom kanske inte är nöjda med sig själva och mår dåligt över någon kroppsdel eller med sig själv och iband kan man inte åtgärda det även om man försöker..

Jag tycker man ofta får höra om man säger att man känner sig tjock eller ful så finns de alltid folk som säger - nej du är jatte fin och nej du är inte tjock , Men det spelar faktist ingen roll hur många som säger det till en för känner du dig ful eller tjock så känner du dig det!
jag menar det viktigaste är hur man mår själv och ibland spelar det ingen roll hur mycke folk säger att man är fin som man är...
Känner du dig tjock och har gått upp i vikt KAN DU FAKTIST GÖRA NÅGOT ÅT DET! Du kan gå ner i vikt om du bara vill!
Om du vill ha löshår eller lösnaglar eller lösögonfransar så ha det om det får dig att må bättre, om det ger dig bättre självförtroende så tycker jag att det är helt rätt! Man ska göra det som får en att känna sig fin och att man mår bra med sig själv även om det inte är äkta så mår du bra och det är det viktigaste! Eller?

Mår du dåligt över att du har små bröst och har komplex för dom så neej du kan inte göra så mycke kanske, det är så man är född, eller om du har jätte stora bröst och mår dåligt över det och vill ha mindre så neej du är född så... Men jag tycker att har du pengar och verkligen vill göra en bröstförstoring eller bröstförminskning så ska du göra det om du verkligen är 120% säker på att det skulle få dig att må bättre... varför är det så fel?
Jag har haft komplex för mina bröst i flera år och nej inte för att jag har haft små bröst utan tvärtom jag tycker det är jätte fint med små bröst men jag har alltid hatat min form, dom är som små strutar och jag har nu haft pengar och tänkt i många år på att jag vill operera mig och nu har jag gjort det, visst jag har gjort stora bröst nu men jag är så nöjd och det var värt var ända krona! det har fått mig och må mycke bättre, jag har fått mycke bättre självförtroende efter detta och jag tycker det är viktigt att må bra med sig själv... men tydligen så tycker många att det är fel att göra skönhetsoperationer och jag förstår inte varför... varför är det så fel om det får en att må mycke bättre med sig själv?

Sen vet jag att det är många som killar tex som hellre föredrar äkta vara och det gjorde jag med och egentligen gör jag det fortfarande, det är mycke skönare och ta på men vad fan det är väl ändå inte bara brösten som är det viktigaste.. Ni killar borde försöka öppna ögonen och se tjejen som finns bakom...

Ångest- en del av livet



En del människor känner ångest bara ibland eller nästan aldrig. För andra kan ångesten vara en återkommande del av livet.

Ångest kan vara ett sjukligt fenomen, men det är också en del av det vanliga livet. Det finns ingen klar gräns mellan vad som är vanlig eller sjuklig ångest. Känslor av spänning, ängslan, oro, skräck och panik kan övergå i varandra.


Vanlig ångest

När du känner vanlig ångest, som vi alla gör från och till under livet, finns det en uppenbar orsak till ångesten. Du kan till exempel känna ångest om någon nära släkting dör, vid en olycka eller en skilsmässa. Det kan också handla om mer vardagsnära saker som ångest inför ett föredrag eller en anställningsintervju. Även om det är jobbigt finns det i de här fallen en omedelbar orsak till varför du mår dåligt.


Sjuklig ångest

Vid svår ångest upplever du samma känslor av spänning, oro eller panik som vid den vanliga ångesten. Skillnaden är att du inte förstår vad som ligger bakom. Det gör den sjukliga ångesten svårare att både uthärda och bearbeta. Du känner dig hjälplös och uppgiven vilket i sin tur leder till mer ångest.

Egenvård

Berätta om din ångest. Försök att sätt ord på dina känslor. Det är bra att berätta om ångesten för någon som du har förtroende för, till exempel en nära anhörig eller vän. Du ska inte dölja din ångest och absolut inte skämmas över den.

Undvik negativ stress. Du kan, så gott det går, försöka att inte utsätta dig för negativ stress. Ökad stress kan ge mer ångest. Får du ner stressnivån kan även ångesten minska.

Samtidigt är det viktigt att inte undvika vardagliga aktiviteter som att arbeta, handla och träna även om det kan ta emot.
Risken är att du annars isolerar dig och får allt svårare ångest när du försöker att återgå till normala vanor.


Det är viktigt att sova ordentligt. Man får ofta sämre sömn av ångest, men om du lyckas sova ordentligt minskar den ofta. Du kan eventuellt ta hjälp av receptfria rogivande tabletter från apoteket.




Jag känner väldigt ofta att jag har ångest, jag får ångest för nästan ingenting, jag får dåligt samvete som sedan ger mig ångest.. jag tänker alldeles för mycket och jag vill inte detta och jag försöker att tänka positivt, men ändå är det som om det är en liten sak i mitt huvud som sitter och trycker fram all skit och gör att jag mår dåligt och får dåligt samvete och ångest.....


In the Ghetto

Älskar den här låten, och tycker dom gör den så fin tillsammans, Enjoy!




Söndag är Söndag

japp då var det söndag då och nu har jag vart hemma i 2 dagar och jag har i stort sett inte gjort någonting alls, jag har bara legat hemma i mina mjukiskläder och segat i soffan och vart med Rocky o Tila.. mysigt men samtidigt känns det lite tråkigt för kanske jag borde gjort något? jag skulle egentligen ut igår men jag orkade inte, jag orkar inte göra någonting just nu jag vill bara ligga i mina mjukisar och bara inte göra något, jag vill att det ska vara söndag varje dag!


Ska snart träffa Gåsalin och fika iaf, skulle egentligen ut ikväll och dricka lite vin men blve lite ändrade planer.. tråkigt men det är helt okej ändå för vi har fler dagar vi kan gå ut och dricka vin, och när sommarn kommer då ska ni se upp för GLAM!  :P

RSS 2.0