The Siesta Is Over..

ohh jag önskar jag kunde ha sovit 5 timmar till, så himla skönt att vila på dagen. Jag sover faktist bättre på dagtid än på nätter, hmm undrar varför?
Har iallafall fått allt fixat och klart idag finally! Och så har jag precis ätit fisk och grönsaker vilket var jävlans gott.
Men alltså varför sover jag djupare på dagtid än på nätter egentligen ? Visst jag jobbar natt och då blir ju mina dagar som mina nätter men även innan jag började med det så har jag alltid sovit skönare och bättre på dagen? skumt...

Har egentligen ingenting att blogga om... vad ska jag blogga om? jag är helt tom i skallen nu förtiden... lite hjälp tack?
att skriva om mode och sånt skit intresserar mig inte för fem öre, hatar att läsa såna bloggar så de vill jag ju inte skriva om, men jag vet heller inte vad jag ska skriva om.. i mitt liv händer det ju inge kul just nu... hmmm får ta mig en funderare och kommer ni på något så säg till tack!


Inte långt kvar nu..

Sådär nu har jag gjort nästan allt jag skulle få gjort idag, känns väldigt skönt. Har lite samtal jag måste ringa bara, sen är jag färdig.. klockan är bara lite över 1 på dagen och jag är redan helt slut.. är inte van att gå upp såhär tidigt.. måste försöka vila lite senare på dagen för jag ska jobba inatt.. jag jobbar nätter och då behöver jag vara lite utvilad så en siesta blir det för min del lite senare...

Neeej nu ska jag ta och fixa resten så jag blir färdig någon gång!
 

Fler som tar sig en liten siesta :P

Fler som tarsig en siesta

Thats Life!

Jag är så jävla dålig på att blogga! Jag vet om det men orkar liksom inte ta tag i det, har varken ork eller tid att blogga när jag jobbar som jag gör... vilket fall som helst så är det ny dag idag!



Yes, det var längesen jag var uppe såhär tidigt på morgonkvisten men idag har jag massa att fixa och för en gångs skull gick jag upp när jag skulle! Väldigt stolt över mig själv måste jag säga...
Har precis ätit frukost, havregrynsgröt blev det och nu ska jag snart träna lite så jag har det gjort för dagen.. sen måste jag vara nere på banken prick klockan 10 pga av att folksam inte kan göra sitt jävla jobb! 

Har massa samtal att ringa, betala räkningar, fixa resten av mina grejer här hemma som jag påbörjade igår... mm inte ett roligt projekt ska jag säga er.. har 3 lådor med papper och annat skit där det inte var någon ordning alls så igår tog jag faktist tag i det och det fick jag ju minsann ångra när det tog mig 5 timmar att fixa all skit!
Men nu är det nästan klart iallafall, skönt! ska bara handla en grej så jag kan hänga upp alla mina 40 örhängen hehe kanske har lite för många? hmm vad kan man säga, jag älskar smycken!



Neeej dags för träning nu tror jag va... Tjingeling på er!

Happy ending?

Igår blev det söder som vanligt för lilla mig och Gåsa, fast den här gången blev det faktist inte Snaps! Utan Malmen för att min kära Sandra jobbar där och igår fick jag en ny favourite drink, smakade som äppelpaj såååå jävla fusking gott ska ni veta! Och sen drack jag Flour De Cassis som smakar som den gamla svartvinbärs meren som fanns förut ni vet ?  Japp väldigt mysig och lagom kväll blev det..fast ingen happy ending hmm...

Hittas

Lilla jag hittas på söder ikväll... yes, ska in i duschen för att sen dricka vin och goda drinkar med Gåsalin!! Och som vanligt blir det söder såklart!


Tjiiinnngggeeelliiiiiiiiiiing!

This is my life!

yes, mitt liv består av att jobba nätter, när ni andra går upp och är på väg till jobbet så kryper jag till sängs ochvet ni vad? I LOVE IT!  Älskar att jobba natt, är en nattmänniska och har vart den sen jag var liten, sitter allid uppe på nätter, hatar att gå upp tidiga mornar, det är det värsta som finns för mig.

Vad olika liv man lever egentligen... att jag skulle vakna av mig själv 6 på morgonen skulle aldrig hända eller att jag vaknar innan 11 av mig själv.. neej neej jag sitter alltid uppe på nätterna och visst finns det kvällar jag vill sova men mitt problem är att jag inte kan, jag är inte trött på kvällarna även om jag har gått upp tidigt.. men jag gillar att vara nattmänniska...
när andra jobbar så sover jag, och när jag jobbar så sover ni.. yes this is my life and i love it!

så nu ska jag äta lite frulle och sen krypa ner i sängen... ikväll blir det nog en flaska vin med min älskade Gåsalin som vakna av sig själv vid 6 imorse... den galningen!  Soooov Gåsaaa soooooov!

Fucking jävla skit!

Åhhh jag blir så arg! Ingenting är som det ska just nu för min del och inte nog med detta har jag budat på skit fina navelpiercingar som jag har betalat för och allt men tror ni jag får hem skiten? Neeej! Skulle fått det för snart över en vecka sen men inte fan har jag fått något, ch inte kan idioten svara på sina mail och har tydligen givit ut falsk telefon nr! Jävligt kul måste jag säga, jävligt kul när man är fattig och slösar sina sista pengar på något jag verkligen vill ha och sen bli LURAD!

Och det slog mig idag också att mina skit snygga lila tröja som jag köpte i Thailand har fått fötter,, har inte haft på mig den sen jag kom hem och har glömt bort den då jag inte sett den någonstans.... har letat överallt här hemma och den ligger inte i min garderob =( skit ledsen över detta är jag faktist! Hur kan den ha fått 2 ben och bara springa iväg?

NEEJ idag är ingen bra dag, ´jag är på dåligt humör, måste träna också men orkar inte vill ligga och äta mig fet, vill ha glass och massa annat skit men nej nej nu ska man träna och vara fucking jävla duktig.... Neeeej FUCK OFF säger jag till alla idag! 
FUUUUUUCCCCKKK OOOOOFFF!

Living In The Shadow

Living in the shadow
Of someone else's dream
Trying to find a hand to hold but every touch felt cold to me
Living in a nightmare
A never ending sleep

HAALLLÅÅÅÅÅ??

Jag känner att jag bara är så jävla trött på allt, trött på livet.. händer ju inga roliga saker alls just nu och fine jag har vart på en långresa men och? jag nöjer mig faktist iknte bara med det, jag vill att något kul ska hända.
Kan man åtminstonde få träffa någon snart? Nope för heter man Mikkis finns det inga killar... hur jävla svårt ska det vara ? Vart finns dom normala människorna egentligen?

Mikaela anropar alla snyggingar, KOM HIT

!


Missing Kho Phi Phi

Ohh vad jag saknar Thailand, Koh Phi Phi!  Saknar alla människorna där, jag saknar livet man levde, tog dagen som den kom och njöt av varje sekund.... Saknar Carpe Diem bar som faan och så saknar jag Hippies bar, med Amir som jämt sjöng varje kväll... så jävla mysigt när man satt på stranden med små bord med levande ljus, och Amir som alltid sjöng helt underbart!   Faaaan vad jag vill tillbaka NU =(

LYSSNA GÄRNA PÅ BÅDA TACK!
 


Hade velat hittat andra låtar som han sjöng när jag va där fast det här var det ända jag hitta och det är helt underbart att höra igen.. fast jag blir ledsen samtidigt =(

Family Matters- Steve Urkel

Kommer ni ihåg när man jämt kollade på Family Matters-Räkna med bråk med Steve Urkel? Haha jag älskade den serien och det var sjukt längesen man såg det.



 som vanligt så sitter jag ju uppe hela nätterna för att jag kan inte sova och när jag satt och leta något kul på tvn mitt i natten så vips så hittade jag på tv4 komedi Steve Urkel,det var en massa avsnitt efter varandra och jag sratta så jag nästan kissa på mig, han är ju bara för jävlans rolig! Och så är han ju rätt så söt också när han inte 'är en nörd :P... well well det var bara det jag ville meddela er som läser min tråkiga blogg, att igår så fick jag se något kul på tvn mitt i natten för en gångs skull! 

Fan dom borde börja visa Stevie igen på tvn tycker jag!




Såg just nu också att det börjar igen, yeees! fan tv4 komedi ska man kanske börja kolla mer på :P


My new Life

Idag böjar mitt nya liv På Riktigt! Har nu i några veckors tid försökt att vara duktig när det gäller min kost ch tycker faktist att jag har hållt mig rätt bra måste jag säga, Men från och med idag så började mitt gym kort att gälla igen, har kort på World Class som har vart på vila medans jag vart och rest men nu är det öppet igen och dags att börja använda!

Ska börja träna ordentligt och promenera och såklart vara duktig när det gäller kosten, no more skit mat!
Jag menar nu är det verkligen inte långt tills sommaren är här och min plan var ju egentligen att se bra ut till sommarn fast det hinner jag ju inte med tanke på att det är typ 2 veckor kvar tills juni? Helt sjukt ju, fan vad fort tiden går... vilket fall som helst så ska jag ligga i hårt med träningen och maten!

 

mitt gamla jag!                                                                                 mitt nya jag!


Var dålig start på dagen, hade planer om att gå upp tidigt fast vaknade kvart över 12 på dagen , inte okej!  Ne nu ska jag ut med doggarna och sen äta havregrynsgröt!  




Byyeeee!!


Let's get together maybe we can start a new phase

Dagens!
Älskar att lyssna på den här på riktig hög volym, so try it!


she work the pole
She break it down, she take it low
She's fine as hell, she about the dough
She doing her thing right on the floor




In The Wardrobe

Asså jag gillar att vara singel och speciellt nu när sommaren kommer och jag som vill resa mycket och så, fast jag vill liksom ändå ha någon, känner att jag börjar sakna att ha någon som tycker om mig, någon som håller mig i handen eller någon som tycker jag är snygg och sexig och vill ha mig... fast samtidigt vill jag ändå inte det, förstår ni mig? Är det jag som är konstig?  Vill ha närhet och kärlek..

Jag skulle vilja ha en pojkvän som hänger på en galge i garderoben som jag kan ta fram när jag behöver honom... finns dom?

Jag undrar när jag kommer träffa killen i mitt liv, kommer jag någonsin göra det ? Finns det ens någon för mig? och då menar jag någon som inte är en idiot som mina ex har vart, NEJ tack , för finns det bara idioter där ute kan jag lika gärna vara utan någon!

Happy Birthday little Brother!

Jahap då vart lillbrorsan 15 idag da, GRAAATTTIIIISSS!!



Aj Löve U!

Ville bara meddela att jag älskar dig och jag har inte prioriterat bort dig!  Du och jag är ju läckerbitarna, GLAM för alltid!





Girls Night

Igår var en sjukt bra kväll måste jag säga, var ute med tjejerna och hade det riktigt kul. Började kvällen hemma med vin och Pizza och sen ännu mera vin, sen var det dags för taxi in till söder... hade bokat bord på 54 för att äta fast ingen av oss var hungriga så det vart bara lite nacho tallrik vi dela på och kladdkaka och 2 flaskor vin.  Sen som vanligt vart det ju Berns men jag måste säga att jag var lite besviken på det igår, var inte lika bra som det brukar fast jag antar att det är olika från kväll till kväll.. men skönt att känna vissa vakter så man får smita förbi kön och slippa betala iallafall hehe...

Sen har vi alla tjejer legat bakis i mjukiskläder i sängen hela dagen och ätit mer pizza och godis.. kom nyss hem och klockan är halv  på natten snart, blev party sugen när jag satt på tbanan hem, fast lika bra att jag inte gick ut ikväll, vart tillräckligt med dricka igår... Nu ska jag nog sätta på en film och äta vindruvor.. natti natti på er!

En liten olycka

Ni killar ska fan vara glada att ni är killar!  Vi tjejer har en jävla massa girlproblems.. inte kul!  Var just nere i centrum för att jag skulle handla lite saker till helgen... och tänkte köpa mig ett par nya jeans och medans jag tar av mig mina gråa ljusa mjukisbyxor så ser jag att det är BLOD! KUL JAG HAR MENSAT PÅ MIG!  Hur pinsamt är inte det?  Jag som precis tvättat och nu har jag mensat på mig och den här jävla menshelvetet är tillbaka igen! är liksom inne på min fjärde vecka och detta är ju inte normalt och har pratat med ungdomsmottagningen men de finns inget man kan göra åt saken.. kul ?

NEEEJ USCH JAG KÄNDE HUR JAG LIKNADE EN TOMAT MER OCH MER I ANSIKTET... men men jag antar att detta händer varje tjej någon gång i livet och idag var det min jävla tur....
Så ni killar ska fan vara glada att ni inte har detta problem!

Drömmannen

Inatt drömde jag om Amit, ni vet han i A Teens? haha helt sjukt han är ju ful som stryk tycker jag, men jag drömde om honom i natt och jag tyckte han var hur snygg som helst!  Drömde om att vi träffades ute och jaa ni vet båda blir helt kära i varann på en gång, helt stört, i drömmen blev  i tillsammans och bodde tillsammans också.. alla hans vänner hatade mig och alla mina vänner älskade honom... hmm sjukt va man drömmer ibland.  Han var en skit bra pojkvän i drömmen iallafall och hade en skit snygg kropp!   Men nu lever man ju i verkligheten och vet att man aldrig kommer träffa någon som kommer vara en skit bra pojkvän och säker aldrig ha den där drömkroppen man vill ha :P  well well  får se va nästa dröm blir då...


Han är ju verkligen inte snygg någonstans men i min dröm var han en riktig läckerbit! ;)





Va och hälsa på the king iallafall och det är ju så jävla tråkigt där men men nu är det gjort och imorn blir det nog en tur igen.. Tjingeling!

The King

Var och hälsade på The king igår och ska nog ta mig en tur senare idag också, funderar på att vara duktig och gå hela vägen men vet inte om jag orkar, jag borde men känner inte för det...
Vaknade halv 4 inatt av att jag hade jävligt ont i ryggen, har fortfarande ont, oavsett om jag ligger ner, står upp eller sitter så har jag ont...inte skönt men heter man Mikaela så är det alltid något jävla fel.

Neej nu ska jag ta och äta lite lunch och sen dra till the king och blir lite snyggare!



White Flag

DAGENS!


What the fuck? !

Åhhhh Vad fan är felet på SEB?  Behöver betala in en viktig grej via internet men inte fan ska det fungera, testade från 8 igår morse fram tills kvällen men inte fan gick det, och nu när jag ska testa igen går det inte? WHY?  Detta gör mig så jävla irriterad, vet att det är skit löjligt men jag har mens och är jävligt trött på allt.. och har liksom budat på en grej via tradera som måste vara inbetalat idag och är det inte det så får jag inte min grej men måste ändå betala.. och har inte lust att kasta ut 200 för ingenting.....åhh har jobbat natt och är skiiit jävla trött och måste nu hålla mig vaken för att gå ner till helvetes fitt banken för att fixa dettta!!    Och jaaa detta är ett jobbigt problem för mig!!

Roligt va

När ska någonting bra eller roligt hända mig?  Just nu är allt skit! 
Nu kommer ännu en skit vecka och sen då? joo ännu en skit vecka och så fortsätter det så...  Jag måste hitta en lägenhet men inte fan har man råd med någonting, jag måste få ihop en massa pengar men det går ju inte så jävla bra.... har ingenting att blogga om heller.... skiiiit

I feel like im under water struggeling to get air

Love this song!




Slow down, please slow down
I need to find peace, anywhere in me
I feel like im under water struggeling to get air
I feel like im lost in this body, trying to get inside my head

I wanna know, what im thinking what Im feeling
What I want my life to be
I wanna know how I like plan to make things easier
For everyone but me

Tell me, please tell me
What to do, now that I know myself
Do you really think I could rely on this new person I have become
Do you really think I give a damn now that I can do whatever I want

Now I know, what im thinking what Im feeling
What I want my life to be
Now I know how I like to make things easier
For everyone including me


Bitterfitta!

Jag är bara jävligt trött på allt just nu, jag hatar pengar, jag hatar att pengar kan få en att må så jävla dåligt!
Jag orkar inte göra någonting just nu, skulle bara vilja krypa ner under täcket och gömma mig i flera dygn, sova hur mycket jag vill och bara få vara ifred... Jag hatar att jag har såna jävla sömnproblem och NEJ det är ingen ide att kolla upp det hos en läkare, har gjort det förr och som vanligt så får man aldrig några bra svar och ingen hjälp, det ända som händer är att man går därifrån några hundra kronor fattigare!

Jag känner mig bara jävligt bitter just nu, jag vill ha sol och värme, pengar och kärlek.. men inte kan man få något.. usch vill bara tillbaka till Thailand igen, där behöver man iallafall inte ha pengar för att må bra, här hemma kan man inte ens kliva utanför dörren om man inte har pengar för precis allting kostar, kan ju fan inte ens åka buss lr tåg får smsa biljetter som blir en jävla mobilräkning i slutändan..ahhhh... och ni som nu läser min blogg och ska klaga så varsegod!  Klaga hur fan ni vill jag orkar inte ens bry mig just nu, jag är en bitterfitta och kommer vara en bitterfitta tills jag känner att det är bättre tider.... vilket säkert aldrig blir av..... FUCK OF!

Im so jävla duktig!

Gick hela vägen till söder idag, tog mig en och halv timme så det var ju inte farligt, jävligt skönt var det faktist i solen.  Min plan var ju att jag skulle komma fram till söder klockan 10 men som tur var så va jag sen, för allting öppnade ju klockan 11, så fick bara vänta en kvart, hade vart jobbigt om jag kom klockan 10 och inget var öppet men men.... nu har jag fått mina skor i rätt storlek och lite nya underkläder!


Är skit trött och har försökt vila ända sen klockan 1 idag men det går inte, mina ögon känns skit tunga och svider.. ahh jobbigt..nu ska jag äta lite firre iallafall... tjingeling!

You cant have this candy

Somnade till filmen igår, första gången jag somnar riktigt tidigt, skönt!
Vaknade av mig själv vid halv 7 imorse, inte normalt när det gäller mig, så tog en morgonpromenix med hundarna och nu har jag precis ätit frukost.  Skönt att solen tittar fram idag, ska faktist vara duktig och gå hela vägen till söder om en liten stund för att byta mina skor som jag skulle gjort igår egentligen, yes från solna till söder ska jag gå, ska bli rätt skönt faktist... sen blir det nog åka hem och ut med hundarna och sen se klart filmen som jag aldrig såg klart igår...

yes så ser min dag ut än så länge.. nu är det dags att klä på sig!





OCH TILL ER IDIOTER SÄGER JAG BARA, YOU CANT HAVE THIS CANDY! OKEJ!

Rocky Rockstar-pluttisen

Hittade lite gamla bilder på min lilla Rocky när han var valp... sååå söt!


Rocky leker modell, checka in ögonen ;)
Rocky leker modell
Rocky gillar också Converse precis som jag :P
Rocky gillar också Converse :P
Min lilla plutt
Min lilla plutt
Hur söt är inte jag?
Hur söt är inte jag?


Non Stop

Har bara legat i mina mjukiskläder hela dagen och segat, så skönt... började må jätte illa och blev jätte yr på eftermiddagen... hmm vet inte vart det kom ifrån så idag har jag bara legat och tyckt synd om mig själv..

Just nu ligger jag faktist i sängen och äter Choklad, marabou med non stop i, jävla gott och så har jag massa vindruvor, jag älskar vindruvor! Jag äter nästan ett paket om dagen, gott gott gott!! Har precis vart och hyrt film,  en komedie med Jim Carey, tror den är rätt bra har hört att den ska vara bra.. så nu blir det myspys med film och massa gott!


Jävla fucking skit dag!

Idag är en dålig dag!




Tycker inte om den här dagen, vakna på skit dåligt humör, har sovit dåligt som vanligt och jag är innne på min tredje vecka med min jävla skit mens! och NEJ det är inte normalt och det finns inget jag kan göra åt saken heller, prata nyss med ungdomsmottagningen och dom sa att jag borde sluta med mina minipiller, men då kommer jag ju ha min jävla mens ännu mer men antagligen så får jag ju bara ha det, men att ha mens 3 veckor är inte kul ska jag tala om för er, jag är på skit dåligt humör och min kost blir ju helt jävla förstörd! 
Har inte haft mens på flera år pga av att jag äter minipiller som gör att jag inte har den här skiten, för jag har haft såna jävla problem.. men pga av min operation var jag tvungen att sluta med dom och nu är den här skiten tillbaka... jobbigt läge! Speciellt att få den tillbaka efter 5 år till sommaren också! Helvetes fucking skit!!!!!  åhhhhhhh arg det är  vad jag är idag!

Nej usch idag är jag bara irriterad på allt och alla, har skit ont också.... skulle hälsa på kungen idag, lovade brorsan igår men jag orkar faktist inte, jag ska ligga inne hela dagen i mina mjukiskläder och tycka synd om mig själv hela dagen!.......



Jag vill ha chocklad! kan du ge mig?




Nothing for me

Åkte till East Street idag iallafall vilket egentligen var helt jävla onödigt då dom inte ens hade det jag ville ha! Skit också men men nu vet jag det och att dom får in det om en vecka. För några dagar sen köpte jag ett par rosa tygskor eller dom är mer laxfärgade än rosa men iallafall så köpte jag 38 men dom var lite förstora men fanns inte 37 någonstans, sprang runt som en galning och leta men hittade ett par igår så imorn ska dom bytas så jag får rätt storlek, känns skönt!

  



Har nyligen kommit hem från en basketmatch, och basket är verkligen inget jag bry mig om och tycker det är rätt tråkigt fast följde med en kompis som tjatat som en galning, när vi väl kommer dit så är det en jävla lång kö och när det är en meter kvar tills att vi kommer in så säger dom att biljetterna är slut! ? VAA FAAN  fast vi fixade biljetter med lite lögner som att vi hade faktist ringt och bokat, fasy det hade vi ju inte så vi hade lite tur och kom in ändå... yes så nu har man vart på det och jag tror nog inte att jag ska på fler såna.. inget för mig och inga snyggingar att spana in heller... jag som trodde att basketkillar var snygga?  Nope det var dom inte, det är nog bara på film...

En lat jävel

Jag orkar inte ta mig in till stan idag, jag är jätte seg tänker nog ta och skjuta upp det till imorn, fast då måste jag verkligen göra det också, idag vill jag bara ligga och sega hemma i mina mjukiskläder och äta gott... men jag ska faktist ta mig en tur till kungen senare och bli lite brun, det är ett måste!

Sitter just nu och lägger i ny musik i mobilen, har ju egentligen en ipod touch men jag orkar inte fixa nya låtar på den för det är så komplicerat med touch, så lägger in lite nytt på mobilen men det tråkiga är ju att man inte får plats med så mycket men ipoden är jag så trött på har haft samma jävla musik sen innan jag åkte till Thailand så jaa det är ju nu 8-9 månader haha helt sjukt men jag ska ta och fixa det någon dag jag har tid och ork till det...

Jag är liksom uttråkad just nu och vill göra något fast samtidigt så orkar jag inte det.. neej idag blir en segis dag för mig!

Show me love



I'm tired of getting caught up in those one night affairs
What I really need is somebody who will always be there
Don't you promise me the world, all that I've already heard
This time around for me baby, actions speak louder than words

If you want me
you got to show me love
words are so easy to say
you got to show me love

Things 2 do

Imorn ska det bli en långpromenad med ipoden, sen ska jag nog ta mig en tur till kungen också och hälsa på lite, sen blir det in till söder och svänga förbi East Street för köpa ny piercing... jaa det är väl mina planer för imorn det.. ajuste ska kanske på basket match hmm verkligen inte min grej men så är det, någon gång måste ju vara den första...och jag hoppas fan inte det är skit väder imorn för det har jag ingen lust med.


skit tråkigt inlägg jag vet!

Varför blir det alltid såhär?

Nu sitter jag som vanligt helt klar vaken och klockan är nästan 1 på natten, har vart skit trött hela dagen och somnade redan vid 6 idag och vaknade igen vid halv 1 och nu kan jag inte somna om, kul!
Jag vill ju inte sova bort hela dagen imorn, jag har faktist planer men om jag känner mig själv rätt så kommer jag vara så trött när klockan ringer och bara somna om igen och sen vakna och halva dagen har gått....sitter och äter kexchocklad nu, var så jävla sugen, ett väldigt bra val av mig att äta den nu....



Just det!

Du passar inte ihop med mig, för du passar inte ihop med någon!

Cafe Himla

Är så himla bra!  Japp sitter på Cafe himla just nu hos Gåsa och har druckit lite Kärleks te, för att det är den ända kärleken man får just nu... yes yes har ätit en ost och skinkmacka också som var väldans god.

Har vart och hälsat på kungen- solkungen idag också innan jag träffa Gåsa och det var himlans skönt och ska nog ta mig en tur imorn med så man blir lite snygg...mmm det var det roliga jag hade att blogga om... fucking jävla skit!




I dont need u! ok?

Vad är felet på alla killar? eller okej inte alla men just dom jag träffar? ´Jag förstår inte grejen bara, varför ska man säga en massa saker bara för att vara snäll? då kan man ju lika gärna bara hålla käft! Eller varför helt plötsligt sluta höra av sig och sen efter ett halvår så passar det att ringa igen? Whaaat?  Komma in i mitt liv igen och röra om allt är fan inte okej, och nu helt plötsligt händer samma skit igen, du hör av dig och sen helt plötsligt så slutar du höra av dig.. för att? Jag trodde vi va vänner?  Fast tror gör man väl i kyrkan antar jag... jag är bara jävligt trött på alla som tror att dom kan komma in i mitt liv och röra om allt och sen bara försvinna när det passar.... faaan jag behöver inte fler idioter i mitt liv just nu... nej tack!  

Hur svårt ska det vara att träffa någon normal? 
Jag vill ha en långis, ska ha massa snygga tattoos, mörkt hår helst, ljusa ögon... och jaa en rätt snygg kropp.. och vara en normal människa och inte helt jävla dum i huvudet,...finns dom? Drömma går ju alltid

Nu ligger man dåligt till igen..

Vad är detta? Är min blogg så jävla tråkig att ingen vill läsa den?  Jag antar att den är det, hade mer folk som kollade min blogg när jag var bitterfitta, kanske man sa bli det igen då? eller bli och bli jag är en bitterfitta mer har slutat vara så bitter på min blogg för tydligen så störde sig många på det, fast varför skulle jag bry mig om det egentligen ?

Jag är bitter, jag är trött på det här trista landet, jag är trött på alla skit killar, jag är trött på att vara pank, jag är trött på mig själv!  Jag är helt enkelt bara jävligt trött!  Så god natt på er, eller blir ju god morgon för er men jag ska lägga mig och sova hela dagen då  jag vart vaken hela natten.. ZzZZzZzZ



GOD NATT!







BTW OM DET FINNS NÅGON SOM SNÄLLA KAN HJÄLPA MIG MED MIN DESIGN PÅ BLOGGEN SÅ SKRIV! HATAR DEN HÄR SKITEN JAG FICK AV NATLIN.BLOGG.SE ... TYDLIGEN HAR HON SVÅRT ATT HÖRA AV SIG IGEN... VÄLDIGT SNÄLLT!

What have you done to me? You really are my ecstasy..

Have you ever noticed
That I'm not acting as I used to do before?
Have you ever wondered
Why I always keep on coming back for more?

What have you done to me?
I'll never be the same, I tell you for sure

You really are my ecstasy,
My real life fantasy

Not that I'm complaining,
A more beautiful vision, I have never seen
If you don't mind me saying,
A lifelong ambition to fulfill my dream

What have you done to me?
I'll never be the same



Då var det gjort

Att inviga snaps igen! 

Yes igår vart det en sur hallondrink på snaps med gåsa precis like old times, jävligt trevligt att bartendern kommer ihåg vår beställning sen förra sommarn, var ju inte så varmt som vi trodde att det skulle vara men inlindade med filtar oc lite alkohol så blev det bra!   Och som vanligt så vart det ju en Rasberry fudge och nu har Gåsa fått smaka på den också- bästa drinken säger jag bara!



Sunny Friday

Kände mig så himla tråkig igår för jag låg bara hemma hela kvällen men jag var så jävla trött och orkade inte göra något, fast det var ju jävligt skönt att bara vara hemma fast tråkigt!

Idag är det ju underbart väder, solen skiner och då kan man ju inte bara ligga inne hela dagen..hmm kanske man ska ta sig en promenix eller så, har smsat en massa vänner men ingen som svarat.. hmm kanske ligger bakis idag?  Jag ska nog gå mig en promenix själv så man gör något iallafall, måste ju passa på at vara ute i det fina vädret medans man kan och medans det är sol ute, för i det här landet vet man aldrig när det blir varmt och fint igen...



åhhh gud vad jag verkligen inte har något att blogga om... usch!

RSS 2.0