A new...

älskar den nya loka med smak av skogsbär! Brukar inte tycka om kolsyrat vatten med smak, gillar bara 2 av alla hundra som finns men detta är en my favorit:) vilken är er favvo?

Time 2

Usch vad tråkigt jag har det....vet inte ens varför känner mig bara extremt uttråkad.
Ska in i duschen snart och åka hissen ner till Solna C, väldigt lång väg har man :P sen ska jag leta efter en kalender/filofax, behöver verkligen en känner jag så jag hoppas jag kan hitta någon snygg och billig såklart...sen blir det fixa naglarna så jag har något att göra och sen ska jag all the way till Hökarängen och hem till mina girls och mysa.

Bloggar mer sen ;)
måste verkligen skärpa mig och bli bättre med bloggandet!


Dagens låt får bli Jason Derulo- ridin solo



Vad tycker ni om låten? bra eller dålig ?

Im Done

I wasn't looking for this
What is this
I don't know
You know I was doing just fine
By myself
On my own

I wasn't looking for this, and now I'm done


Friday Night


Kvällen vart inte riktigt som planerat igår men den vart bra ändå, från att det bara skulle vara jag och Sandra så blev vi helt plötsligt 15 pers, väldigt kul! Började på Malmen som vanligt och drack rasberry fudge och sen vart det vidare till Berns där det vart dans like always.....lite jobbigt att gå ut en lönings helg tycker jag, så jävla mycket folk att det nästan blir jobbigt! Men vi hade det kul iallafall....det slutade med att jag och Söta Elina käkade nattmat på max såklart...sen vart de hem och sova...

Känner mig faktist rätt trött idag...ska nog ta mig en liten siesta snart...











1a bilden:
Kvällens outfit, mönstriga strumpbyxor, svart tubtops linne med skärp och vita converse och en massa smycken. ( ursäkta dåliga bilden och den hemska bakrunden)

2a bilden: Natt maten på max...minimål och chili cheeeese, yummie!!


wiee

Tror faktist att jag börjar bli sjuk...känns som det fan fan fan, har ju inte tid att bli sjuk nu.

Även om jag inte känner mig 100 idag så ska jag såklart träffa Sandrita och det blir vår vanliga krogrunda och sen Berns för dans all night long! Wiee längtar :)
Jag och Sandrita har fan alltid kul ute, tror aldrig vi har haft det tråkigt eller gått hem tidigt utan våra kvällar bliv alltid lyckade, så jävla lovely.

Så nu ska jag in i duschen, fixa mig, käka lite middag och sen in till stan och möta upp henne....vi börjar ju alltid tidigt.

Nee mer bloggande sen puss!!

Dagens lunch



Detta fick bli dagens lunch idag, nyttigt och gott!
Feta ost
Tomater
Avocado
Lätt keso

T
estade faktist ochköpa Icas egna feta ost, och jag måste säga att jag blev väldigt förvånad över hur goood den är! Smälter i munnen och riktigt god...de blir nog icas framför apetina från och med nu.. ;)

Nu ska jag ta och fixa mig och sen in mot stan...vad ja ska göra där tänker jag inte berätta ännu, för jag vet inte om det är bra eller dåliga nyheter haha....talk to you later all of you!

Puusss!

Mer död än levande...

Känner mig mer död än levande just nu, är så jädrans trött!!
Somnade om rätt så fort igår som tur var, men jag känner mig ändå helt död och skulle kunna sova hela dagen känns det som.

Idag kommer Sandra hem igen, känns så jävla bra! Imorn blir det såklart utgång med vår vanliga krogrunda och dans på Berns,längtar!






Ne nu ska jag fan ta och käka lite frulle, färga håret, duscha, gå till förrådet och hämta lite saker, ringa lite samtal..jaa en del att göra helt enkelt.
Mer bloggande later my friends, hoppas ni får en superbra dag!

What The F***!

Kollade på klockan 02:14...somnade som en stock till my love Justin och vakna nu 03:57 och är helt klarvaken men med världens spänningshuvudvärk...WTF!!

Vad hände liksom ? Ska dricka massa kallt vatten, sätta på spellistan på nytt på spotify och hoppas jag kan somna om...detta är fan inte okej!

Omg!!

Skulle precis skriva ett skit inlägg om vilken skit dag detta har vart och hur ja inte orka blogga idag...men så fick jag precis ett samtal av en av mina bästa vänner.....SANDRA KOMMER HEM!!

Ni förstår nog inte hur glad jag är!! Min älskade sandra som flyttade till Norge har bestämt sig för att komma hem och jag är så jävla lycklig, faan va vi kommer ha den bästa sommaren ever!!
JAG ÄR SÅ JÄVLA GLAD JUST NU! Och hon kommer hem redan imorn kväll!


Aoouuch

Aoouuucch!  Nu känns det som mitt huvud verkligen ska explodera vilken sekund som helst!
Har suttit och letat massa jobb, mycke skit som finns måste jag säga.

Planen är att gå till biblan imorn och fixa mitt Cv för min jävla data inte fungerar som den ska...
Fan va dålig ja har blívit på att blogga...skit tråkiga inlägg jue =/ kanske dags att lägga ner bloggen ? eller kanske en bloggpaus ?




My love- Justin Nozuka med After Tonight live. Enjoy!

Tired

Nu har jag äntligen kommit hem från en lång dag, känner mig helt slut och skulle bara vilja gå och lägga mig för natten.

Har vart i Farsta och fixat grejer, Arbetsfömedlingen där jag fick sitta nästan 2 jädrans timmar innan det var min tur. Sen var det dags att möta upp Linda och åka med henne till Solna och visa henne vart min nagelteknolog låg någonstans för hon hade bokat tid där...sen har vi sprungit runt i Solna C för att hon behövde massa nya saker....Känner mig verkligen helt död efter den här dagen...
Vi käkade kebab tallrik fast utan ris lr pommes och bara med extra sallad och kött, så det blev som en kebab sallad ;) väldigt gott!

Och juste det bästa med den här dagen var ju faktist att min underbara vän köpte en present till mig :D Japp, jag blev så himla glad för jag fick en klänning som ja velat ha, en svart med blommor på så den fick jag idag, så jävla gulligt! Taack snälla Linda!

Orkar inte lägga upp bilder just nu men de kommer senare till kvällen ;)

Nu ska jag vara duktig och kolla lite mer jobb.

Tjingeling sålänge!


Fan!

sitter på arbetsförmedlingen just nu och det är 20st före mig och har suttit här i en kvart och det är samma nummer som när jag kom..kul! Hatar verkligen ams och tycker det bara är slöseri med tid men men allt kan ju inte va bra...fort skit ont i huvudet, kommer säkert ha detta i en vecka nu som jag brukar..fan fan fan!

My new love

Justin Nozuka, just love him!!







Varning! Tråkigt inlägg

Fan, ni vet när man bara har en dålig och jobbig dag? Precis en sån dag har jag haft idag!  Allt har bara vart jobbigt och gått fel....och inte nog med detta så har jag haft spänningshuvudvärk sen igår och det släpper aldrig, har det här problemet till och från och det är verkligen skit jobbigt för inga tabletter hjälper...försökte vila bort det idag med en liten siesta men min lilla siesta blev på 2 och en halv timme så nu ligger jag i sängen och har fortfarande ont och kan inte somna....

Imorn är det massa att ta tag i som vanligt och måste upp tidigt så jag hoppas verkligen ja kan somna snart....



ursäkta för de tråkiga inlägget...

Tack!

Tack! Tack för  att du lyckades förstöra min dag, och tack för att du alltid ska lyckas irritera mig och få mig på dåligt humör. Verkligen ett stort tack!

Good Morning

God Morgon!  Trötta? Det är iallafall jag. Önskar jag kunde sova hela dagen men det går ju inte riktigt.
Vaknade för ca 1 timme sen för att gå ut med hundarna och har inte kunnat somna om sen dess, och igår tog det mig all night innan jag kunde somna, sist jag tittade på klockan var den runt 4 på natten...jävligt jobbigt faktist.



Men nu är jag uppe och väntar på att klockan ska bli nio så jag kan ringa ett viktigt samtal och sen måste jag till arbetsförmedlingen idag, usch så jävla boring med ams, hatar verkligen det...tycker dessutom att man änåd aldrig får jobb genom dom...well well sånt som  måste göras helt enkelt.
Hoppas verkligen vi får fint väder idag, man mår ju så mycket bättre med sol och värme, eller vad tycker ni ? Det är ju faktist soligt ute nu men väldigt kyligt så jag hoppas värmen dyker upp snart ;)

Nee nu blir det dags för lite frulle och en dusch....
Ha en lovely day all of you!

Going Crazy

Wtf!
Nu ligger jag här i sängen som jag i stort sett har gjort hela jädrans dagen...haft så sjukt ont i huvudet och det känns som det ska explodera...Vill sova men kan inte, fick till och med ett litet ryck och började städa här hemma..och äta vill jag göra, jag vill ha ALLT som går att äta..så jobbigt när man är bakis och bara vill ha massa onyttigt....ska nog ta mig lite gröt kanske?
Bli fan galen av att va så här uttråkad och rastlös....nee
Nu ska ja se film med brorsan och hans kompis, vi är alla nattmänniskor.....

Natti natti på er!



Rocky har också njutit av det sköna sommarvädret vi haft i helgen ;)
Så fort det är sol ute hoppar han upp på stolen på balkongen och sätter sig i solen


Pictures

Då var det dags för lite bilder under helgen som vart  ;)
Enjoy!



Me in Rålis


Och såklart med jorgubbar ;)



Sen var det dags att börja fixa mitt hår och sy in löshåret,
jupp mitt i rålis satt vi och gjorde det...tråkigt att sitta inne
när det är så fint väder :P



Elina, Maliboo, jag och Sandrita <3



Maliboo, vår lilla Saga and me


puussss




Me and Sandrita...drinking Rasberry fudge, yummie!!



Ohh yeeaahhh



Love <3


Tummen upp!

Vart tog sommaren vägen egentligen ? Jag vill ha sol och inte regn!
Känns som denna söndag blir en riktig söndags/bakis/dega/sega söndag.....har legat i sängen och bara kollat tv och halv sovit sen jag vaknade, sjukt!

Kvällen igår vart iallafall så jävla lyckad! Började på Malmen och drack Rasberry fudge som är min favvo drink, sen blev det lite chanpagne på det och järn också....sen vart det vidare till det gamla vanliga...Berns såklart, där vi dansade all night long och drack massa goda drinkar och lemon drops, så sjukt gott!
Får verkligen ta en favorit i repris snart!



4 singel bruttor...wonder why ? :P


Ska väl vara duktig och lägga in lite bilder på datan senare när jag orkar leta efter alla usb sladdar....kolla lite jobb måste jag göra också...bläää.

Nee nu blir de få i sig något att äta och sen mer soffa och film.

Soo long!


Bakis söndag

ligger fort i sängen och är helt död, bakis såklart men fii fan vad kul vi tjejer hade det igår, verkligen en lyckad helkväll! Just nu ligger jag fort i sängen och bloggar från mobilen men när jag har ork så blir det mer bloggande och bilder från helgen som vart :) men nu ska jag nog vila en timme innan jag ens orkar tänka på den här dagen...tjingeling sålänge!

So fucking lovely!

Haft en så sjukt bra dag.
Mötte upp Maliboo och Olive i Rålis och så har vi legat och stekt hela dagen, ätit jordgubbar och lyssnat på musik och bara pratat skit.
Olive har också fixat mitt hår idag, sytt in lite löshår...inte för att jag egentligen behöver det då jag har ganska långt hår själv men ville ha de lite tjockare och har nyss klippt topparna då dom var så slitna så det kändes som det var så kort, fast jag vet ju egentligen att mitt hår är jävligt långt....well vilket fall som helst så satt vi mitt i Rålis och fixade håret på mig ;)

Jaa de blev ju såklart massa konstiga blickar man fick stå ut med men det skiter vi i!

Nu har jag precis ätit lite mat och ska in i duschen, dricka lite vin och sen fixa mig för att åka in till stan och möta upp tjejerna...det blir en girls night out ikväll och jag tror kvällen kommer bli hur bra som helst!

Bilder från helgen kommer upp imorn, har varken ork eller tid att lägga in allt på datan just nu.


Ha en lovely night och hoppas alla haft en lika underbar dag som jag :D

Tjingeling!

Summer

Sitter i rålis med maliboo och olive. Så jävla underbart, stekande sol, jordgubbar, bikini, vindruvor, musik och underbara vänner..kan liksom inte bli bättre! Och ikväll blir det girls night out! ;)

Hatar Rubriker

Är så sjukt jävla trött! Fattar inte ens varför, för jag har ju faktist sovit...hmm skumt.
Well well anyway nu ska jag ta och vara duktig och träna, sen städa lite fort och sen ut och njuta av sommarvädret och möta upp Sandra! :)

Känner på  mig att detta kommer bli en bra helg, hoppas verkligen det blir bra väder hela helgen.


Vad tycker ni om Ushers nya låt? Själv hade jag lite svårt för den i början men nu älskar jag den! sjukt bra ;)


Can`t wait

Jag vill att det ska vara fredag NU!
Och varför vill jag det kan man ju undra....jooo för imorn kl 13:00 så kommer min älskade Sandrita hem till sthlm igen, äntligen!

Sandra är en av mina bästa vänner som precis har flyttat till Norge, hon har inte ens bott där en månad men jag saknar henne så sjukt mycket!  Speciellt nu när sommaren börjar komma....Vi har så sjukt kul tillsammans och det går inte att beskriva vad hon betyder för mig, saknar henne som attans och önskar hon flytta tillbaka! Är självklart glad att hon gör det hon vill men i miss her....

Meen imorn då kommer hon och är här ända fram tills ons, så hela helgen blir Sandrita and me time!
Cant wait!

Me and sandrita i Grekland 2008


This is how we do it summertime

Har nyligen kommit hem och fii faan vilken underbar dag jag har haft det!
Har vart ute i solen all day long, legat i kungsträdgården med Olive och ätit sallad från panini. Sjukt gott!
Lyssnat på massa bra musik, promenerat runt och bara njutit av vädret och pratat massa skit.

Så jävla underbart nu när det äntligen börjar bli sommar, i just love it!
Hoppas vädret håller i sig hela helgen ;)

 






oj insåg nyss att klockan redan är halv tio på kvällen....fan va tiden går fort när man har roligt! :)
Nu ska jag och lillbrorsan se film....tjingeling på er!


Hurry up

Fan fattar inte hur klockan redan är 1?
Vaknade första gången vid 7 tiden men försökte somna om och det tog mig 2 tim, så klockan 9 till halv 11 sov jag sen har man vart duktig och tränat lite.

Har precis kommit ut ur duschen och vill verkligen UT I SOLEN! Så nu blir det på med något sommrigt och sen in mot stan och möta Olive och äta glass ;)
Kanske bloggar lite från mobilen sen...

Tjingeling sålänge!

Pictures

Känner verkligen ett behov efter att få börja jobba! Trodde aldrig jag skulle känna det men det gör jag...ska bli skönt att börja jobba snart faktist.

Har städat och segat hemma hos en kompis hela dagen, kom nyligen hem och har satt på två maskiner med tvätt, jätte kul verkligen....sugen på att dra ut men ska inte!
Nee ska faktist ta och försöka sova tidigt för imorn är det massa att ta tag i, tänkte iaf bjuda på bilder från igår kväll ;) om min data nu inte ska bråka med mig och vara seg...

 



Nee mina kära läsare, min data är så seg att jag inte orkar ladda upp mer bilder, tar sån jävla tid!
Nu ska jag äta lite glass, kolla film och sen försöka sova.


jupp

Då har man försökt och vara duktig och städat lite här hemma...så jävla tråkigt.
Hur skönt väder som helst ute, dock ingen sol men jävligt varmt iallafall! Hoppas detta kommer hålla i sig nu.

Hade en riktigt bra kväll igår då en killkompis som bor i australien kom och hälsade på ute, han är här bara under sommaren men det var riktigt kul att umgås lite! Kom inte hem förns 4 på morgonen..så man känner sig rätt så seg idag...men nu ska jag vara duktig och träna lite och sen ska jag nog hem till Arlinda och hämta alla mina grejer som jag har dära.
Har typ ingen ork att blogga....lägger upp lite bilder senare ;)

Tjingeling!


Svar på kommentar

Nu har jag precis kommit hem till en tjejkompis, så nu är det dags att dricka lite rosevin, äta lite gott och sen dansa all night long!
Tänkte också svara på en kommentar som jag fått, där det står att det är konstigt hur jag kan gå ut så mycket och göra så mycket när jag har 0 kr som jag skrivit.
Okej såhär ligger det till! jag har faktist 0 KR!! sen om ni vill tro mig eller inte är upp till er, men som jag också skrev i mitt tidigare inlägg så har jag VÄRLDENS BÄSTA VÄNNER OCH VÄRLDENS SNÄLLASTE!
och så har vi alltid innan vi gått ut druckit vin eller sprit som vi haft hemma, eller rättare sagt som jag har haft hemma, nee jag har inga pengar att gå ut för men jag har alkohol hemma och har tagit med det varje gång så vi har kunnat dricka, sen så har vi också gått till ställen där det inte kostar inträde!
Och vi har tagit kanske 1 drink ute eller en öl och det kostar inte så mycket..och jaaa jag har låtit mina kompisar bjuda på detta FÖR att dom har VELAT detta!  sen får alla tycka och tro vad dom vill, men jag och mina vänner ger och tar, bjuder den ena så bjuder den andra till tillbaka!
nee nu ska jag dricka mitt rosevin och ha en lovely night!
bilder å update kommer imorn
tjingeling!

Dags för some update

Vilket underbart väder vi har! Känns verkligen som att sommaren snart är här, finally!
Har redan vart inne i stan och njutit och har nyss kommit hem och satt mig på balkongen i bikini och sitter här nu och lyssnar på Justin Nozuka, dricker saft och äter glass, kan liksom inte bli bättre!

Har vart mycke party förra veckan för mig och mycket som hänt, men fy fan vad roligt jag haft det! Jag har nog dom bästa vännerna man kan ha! Tack så mycket för att ni finns där för mig!
Tisdagen förra veckan  så började allt, en tjejkväll hemma blev istället en tjejkväll ute och tack för det annars hade en sak aldrig hänt (hemligt) sen hade vi ju så roligt så på onsdagen körde vi en favorit i repris och vart lika lyckat...torsdagen va meningen att ja skulle på väg hem men fick ett sms av en tjejkompis ja inte träffat på länge och fråga om ja ville med ut bara på en öl, jaa och en öl blev ju mer än så...hamna till och med på efterfest och satt och drack till kl 08: 00 på fredag morgon! Crazy i know, sen var det bara hem och duscha och packa väskan för då var det dags att åka hem till Maliboo för det var dags för vår Bandit kryssning som vi längtat efter, och Fy faaan va kul vi hade det! Lördag blev de bara filmkväll men på Söndag vart det Cafet och utgång, mycket bra på söndagar måste jag säga....sen hade jag en lugn kväll igår men ikväll blir det en lite tur ut, fast inge dricka utan bara ut och dansa och ha lite kul ;)
Pga av allt detta så har ja ju vart skit dålig på att blogga men det beror ju på att jag knappt vart hemma...

Man lever ju bara en gång:P

Bjuder såklart på  lite bilder också!


Girls night out, middag och vin ;)

 
Lilla jag med drink och en morott haha japp de va mitt snacks

 

Mina älsklingar



Me and Linda på väg till cafet ;)


Olove och jag :)



Bandit båten, jag är skit snygg lr va tycker ni ? :P

Me and Malibooooo!!


Mitt internet vill inte direkt fungera som det ska just nu så det är jätte segt, så de får bli mer bilder sen, orkar inte sitta och vänta tusen år på att ladda upp en bild...sorry..


Vår

ligger och njuter av det underbara vädret just nu. Ligger för mig själv på söder med musik och fan vad underbart och bara njuta! Är ni inte ute i solen så gå ut nu!!

Hangover

jahap då satt man här igen och va bakis.
Det vart en favorit i repris igår kväll och lite för mycke att dricka för oss alla hehe....så nu ligger vi i soffan och är halvt döda känns det som, har köpt massa glass, chips och bullar!

orkar inte blogga just nu för jag har så jävla ont i huvudet, får se om jag orkar blogga lite ikväll och lägga upp bilder.

Men imorn är det fredag och då är det me and maliboo på kryssing, kommer bli grymt ;)

Neee mer bloggande sen, tjingeling!

Girls Night Out = Lyckat!

Faaan vilken bra kväll det vart igår!
Började kvällen med att dricka drinkar hemma hos Linda och äta massa gott, sen så tog vi taxin in till East, inte så mycket att välja på en tisdag, men East va inte så jätte mycke människor så vi drog vidare till utekompaniet och satt där ett bra tag för att sen röra oss vidare mot Soap Bar.
Och Faaan vilken söt Dj jag såg! Är nästan in love haha...nee men det var något för lilla Mikaela minsann!
Efter en lång kväll var det dags att röra sig hemmåt....och hemma blev det potatisgratäng och lasagne som fyllekäk/nattmat, yummie!!

Vi var 3 st som somnade i soffan och en i sängen, dock vaknade jag med en fot på huvudet så ja gick och la mig i sängen senare ja med, fast vi somnade nog inte förns klockan var 5, halv 6  på morgonen, så man känner sig rätt så död idag.....men its worth it!

Nu är det dags att hoppa in i duschen och sen röra sig mot farsta ´, tur att man sov i hökarängen så man har nära ;)
Bilder kommer upp senare när jag kommit hem och har sladden.

Tjingeling!

Dagens dinner

Så då har man duschat och fått i sig middag!
Nu blir det fixa till sig lite, packa väskan och sen röra sig mot gröna linjen.

 

Pasta med krämig spenat, ska egentligen vara blad spenat men hade inte det hemma så nu fick det bli vad man hade hemma.

Gör såhär:

Fräs spenaten med pytte lite vatten, lägg i en buljong och creme fraische, salta och peppra och lite vitlök om man vill ha det. Serveras med pasta och även gott med tomat & lök sallad och strö över feta ost! ;) Fast denna gång fick de bli haloumi ost för det var det som fanns hemma....man får ta det man har.

Väldans gott!


Började dåligt, slutar bra

Den här dagen blev verkligen inte som planerat fast det gör inte så mycket.
Tycker man ska göra det man känner för och det man mår bra av, och det är precis vad jag har gjort!

Ska ta tag i alla jobbiga ärenden imorn och jag kommer att göra det!
Har i stort sett legat och segat hemma, suttit på balkongen och njutit av det underbara vädret och lyssnat på musik, och letat jobb på datan.

Kom nyligen in från en promenad med hundarna, fast det blev inte så lång då dom höll på dö av värme, så är det med fransk bulldog. Dom har svårt för värmen och blir lätt trött och får det jobbigt med andningen..men en liten sol promenad blev det iaf ;)


 

Nu ska jag hoppa in i duschen och packa väskan, sen göra någon snabb middag och sen sticka iväg till Arlinda, för ikväll är det Girls Night Out! Vi blir 4 tjejer som ska dricka vin, snacka skit och bara ha en lovely night helt enkelt...behöver verkligen det, vi alla behöver det och så fick det bli!

Ska försöka blogga lite sen och lägga in bilder ;)

 

Tjingeling sålänge!


Waking up on the wrong side

Okej, ärligt talat så känner jag för att sova hela dagen, jag känner inte för att ta tag i mitt liv i dag.
Nee jag orkar faktist inte ens ta mig hela vägen till fucking Farsta som jag måste och jag orkar inte sitta i massa jävla telefonköer!

Sverige gör mig arg, irriterad, bitter, trött, deprimerad och visst så självklart så har man väl sina upp och ner dagar oavsett vart man bor men fan vad jag mår hundra tusen miljoner bättre när jag inte är i Sverige!!
Nee fan vilken jobbig dag känner jag. Kan jag inte bara få sova bort den här skitdagen?

 

 

Vill ju faktist inte känna såhär...


4 Hours

4 timmars sömn och vaknat 6 gånger under dom 4 timmarna, lovely!

Skulle kunna sova hela dagen, eller iallafall halva om det gick  men nej nej nu måste man ta tag i viktiga samtal och ärenden.....när fan ska det bli fredag egentligen?
Jag vill verkligen inte ha ett dagjobb, är ingen morgonmänniska, har aldrig vart och kommer aldrig att vara och så är det bara.


Jag är inte den enda här hemma som är trött iallafall....





Nee kanske man ska få i sig lite frukost?

im going crazy

Fan nu är klockan 03:20 på natten och jag kan verkligen inte sova!
Hatar verkligen det hära...jag vill ju sova men vrider och vänder på mig bara...försökt se på tråkiga filmer men inte hjälpte det heller så nu ligger jag här i sängen med laptopen på magen och hörlurarna på och lyssnar på musik.

Hur fan ska man orka upp tidigt imorn?
Nee nu tycker jag det kan bli fredag tack!





Jag, Rocky och Tila...

Saknad

Tänker på dig varje dag
Saknar dig varje dag
Önskar du kunde finnas här igen...

Saknaden gör otroligt ont!




Monica, världens finaste bild!!




Älskar dig!




Justin Nozuka & George Nozuka

Har hittat en ny artist som jag bara älskar!
Hans röst är underbar och låtarna är lovely PLUS att han har en brorsa som också är helt underbar....så tänkte såklart dela med mig till er också so i hope you like it ;)

Enjoy!

Justin Nozuka- After Tonight


Skriv gärna va ni tycker ;)


Justin Nozuka- Save Him




George Nozuka- Hurting child




George Nozuka- Lie to me

Night vs Morning

Fan klockan är lite över två på natten och jag är inge trött alls som vanligt...hatar att jag är nattmänniska.

Har vart nattmänniska  ända sen jag var liten och hatar att gå upp tidigt på morgonen.
Kommer ihåg när jag var liten och skulle till skolan varje morgon och hur min mamma fick tjata på mig i över 1 timme varje morgon innan jag ens gick upp....usch stakars mamma, det är ju skit jobbgt att försöka väcka någon som vägrar att vakna!
Har fortfarande problem med att gå upp när klockan ringer, måste alltid snooza, jag kan liksom bara inte sätta mig upp och börja dagen så fort klockan ringer...har försökt tusen miljoner gånger men jag klarar det inte. Jasg är ingen morgon människa!

Även fast jag vet att jag måste upp tidigt och jobba så har jag inte klarat av att somna innan 2, 3 på nätterna och många gånger senare än så....man är självklart helt död på jobbet och längtar tills man slutar och när man kommer hem så kommer ångesten för oftast är jag så trött runt 7 att jag bara vill krypa ner i sängen och sova men gör jag det så vaknar jag alltid mitt i natten och kan inte somna om då har jag liksom fått sova ut....och väntar jag med att sova tills klockan är 10, 11 så har jag typ blivit övertrött eller något och min själ vägrar att somna förns klockan är alldeles för mycket och mitt i natten igen.....

Neee fan det är jobbigt att vara nattmänniska och så jädrans trött på morgonen, önskar jag var en morgon människa istället...tror jag...

Vad är du? Nattmänniska eller Morgon människa?




Me and Rocky loooong time ago


Just me

Glömde ju lägga in dom snyggaste bilderna!


Snygga jag igår, alltså en lördagskväll med ansiktsmask och musik med brorsans
lite förtsora hörlurar....japp så kan man alltså spendera en lördagskväll om man
är mobbad!

Pigga och glada jag inför min promenad idag, verkligen peppad!
Fast det kan ni se själva va ?



Mina converse, mycket viktigt!



Sen fick jag dom här fina broschyrerna av en en äldre man
på 65 + som tyckte att jag skulle läsa om bibeln och livet..
han sa att han tyckte jag behövde det...hmm skickar då denna fina bild till Maliboo
som svarar med ett sms tillbaka - Maybe he thought it looked like you joined the devil.

haha man tackar säger jag bara!


Efter att jag vart så duktig och promenerat i en timme så tänkte jag ta ett litet
relaxande bad med levande ljus, massa badskum, hårinpackning och
ansiktsmask!



Och så här kan man se ut med ansiktsmask och inpackning, väldigt
sheexyyy om jag får säga det själv.



ohh yeeaahh




Fick en massa snygga bilder på Maliboo också då vi satt och mmsade massa bilder till varandra när vi båda låg i badet...haha normalt? kul var det iallafall!

Btw vill ni kolla in Maliboos blogg går ni in på www.lillamahogny.blogspot.com


Just like i lovade

Oki fan va jag har vart dålig på att blogga i helgen, inte okej!

Lovade ju lite bilder så istället för att skriva massa skit så tänkte jag dela med mig av lite bilder, enjoy!





Jag och Dalin va sugna på något gott och då såg vi den här söta grodan...

fast det blev en hallongrotta och en..hmm chocklad grej som var sjukt god!
Med festis ;)

Sen har vi Maliboo och jag...och neej jag är ingen bra fotograf som ni ser
då jag får med halva oss haha



Men jag lyckas bättre med nästa bild...fast med maliboos hjälp



Elina den fina och maliboo



lilla ja och elina..lr kanske ska stå jag och lilla elina hihi neee usch
Me and elina helt enkelt! ;) Min lilla blåsmurf!



Maliboo och Taqila dansar tangoo? ....kanske? eller hmmm



3 läckra bruttor!



Japp det var lite av helgens bilder...


Lovely Sunday

nee inte riktigt...fan söndag igen då.

Igår var nog en av dom tråkigaste kvällarna ever men men thats life!
Fattar inte men är sjukt uttråkad, och inte finns det något kul att göra.....längtar som faan efter nästa helg, då jävlar är det Rock N Roll!

Nee men idag ska jag vara duktig och iallafall ta och röra på arslet, så nu har jag tänkt att jag ska gå en låååång promenad och sen träna! Man mår ju faktist mycke bättre efter man tränat och så har man dessutom gjort något och inte bara degat hemma....så nu ska lilla jag dra ut.

Mer bloggande får de bli sen och såklart lite bilder från helgen.

Tjingeling!

Boooring

Så jävla Boring....är bakis och uttråkad!
Finns verkligen ingenting att göra.....0 kr och pissväder, wohoo.

Har i stort sett legat i soffan hela dagen och degat, tänkte dra ut på en promenad men vem vill de i det här skitvädret? Nej tack!
Blir nog en lugn kväll fast jag vill egentligen dra ut till Berns och dansa hela natten och bli full, men man kan inte alltid få som man vill.
(Önskar min Sandra va hemma i Sthlm)

Neej en riktig skit dag!
Längtar tills nästa fredag, då jävlar!




exakt såhär känner jag!

Bakis

Jahap då satt man här bakis igen på en lördag...

Det vart en riktigt lyckad kväll igår med Maliboo och sen kom även Elina förbi vilket gjorde kvällen perffa! Har inte träffat henne på evigheter så det var verkligen skit kul, sen får man alltid sig ett gott skratt med henne för hon är underbar!
Hade en underbar bra kväll igår helt enkelt, vi var bara på Kellys men det spelade ingen roll and guess what?
Lilla Mikaela drack.......ÖL!!  Ni som känner mig vet att jag avskyr öl men fan man måste ju lära sig för det är ju faktist det billigaste så det fick gå ner helt enkelt....och det gick det då jag sitter här i soffan och är bakis och skakis.....blir nog lite mat på detta och mer bloggande sen ;)

bilder kommer senare från gårkvällen när jag hittat usb sladden

Me and maliboo


Old pic på mig och elina

 



Tjingeling!


My Friday

Jahap då har jag suttit och pratat med underbara Maliboo i telefon i över en timme!
Jag tror vi nästan bara prata om nästa helg hur jävla kul vi kommer ha det på bandit båten, längtar som faaaan!

Har spenderat dagen med söta Dalin, först har vi solat så vi skulle bli lite brunare och snyggare, sen så har vi vart hemma hos henne och degat...väldigt mysigt!
Och har kommit hem med massa nya saker som jag fick av Dalin, först så fick jag hennes busskort som är en vecka kvar för hon behövde inte det..och jag har inget så det var perffa, sen så fick jag massa bra produkter till håret och ansiktet plus att jag även fått löshår i klipps som är helt nya som hon inte ville ha....vilket passar mig perfekt för efter Thailand så har jag fan inget hår kvar och det är så jävla slitet så det var nog det bästa av allt! Så nästa vecka ska jag färga det och klippa in det snyggt till mitt egna hår så jag är Rock N Roll till nästa helg ;)
Taaaack snälla söta Dalin för att du är så underbar!!

Och nu har jag ju faktist inte tid till att sitta här och blogga för jag och Maliboo bestämde i sista sek att vi tänkte dra ut en liten stund, så från att sitta i mjukiskläder under täcket med chocklad och ha en film kväll blir det nu en stressa och fixa sig kväll för att party party med Maliboo, vi kommer ha så himla kul!

Mer bloggande imorn!
Tjingeling!

Taqila + Maliboo = Rock N Roll

Yes det är precis vad som kommer att hända om exakt en vecka!
Jag och Maliboo ska på Bandit kryssningen vilket kommer bli helt jävla Craazy, längtar som faan!

Maliboo och jag lärde känna varandra i Thailand, vi skrev till varandra på Backpacking.se  för att vi båda två skulle resa själva, så vi möttes upp på Phi Phi island och klickade direkt! Det var som om vi kännt varandra hur länge som helst och vi är jävligt lika....så vi hade en underbar tid tillsammans och galna nätter på ett ställe som hette Rolling stones bar där det baar var rock musik och live band, sjukt bra!
Vi har iaf hållt kontakten ända sen dess och planerade den här kryssningen redan i Thailand i Januari och nu ska vi äntligen på den, only one week left!


Friday

Ganska så nyvaken vilket är helt sjukt eftersom klockan nästan är 12 redan...men det gör inte så mycket då jag verkligen inte har några planer alls för idag....har precis käkat frulle och tänkte gå en promenad med hundarna snart.

Sen ska jag nog fuska och gå och sola en stund, känner mig blek! Hatar att känna mig blek, usch och nu när jag fått min äckelgrej så känner jag mig helt svullen och vidrig...ansiktet är vidrigt och fullt av knotter...hade glömt hur hemskt det kan vara!

Men vilket fall som helst så är det fredag och jag har nada att göra ikväll...ska skicka iväg lite jobbmail nu på dagen men sen till kvällen blir det nog bara lugnt eftersom man har 0 kr....fast det kan vara rätt skönt det med att bara ta de lugnt ibland...men måste säga att jag SAKNAR min  älskade SANDRA! Som har flyttat till Norge...hon har bara vart borta några dagar men det känns som evigheter....






Faan vilket boring inlägg detta blev..jaja wht the fuck


My Tattoos

Oj jag glömde ju att jag lovat att lägga upp bilder på mina tattoos som en tjej så gärna ville se....så here it comes ;)

Skriv gärna en kommentar om vad ni tycker om mina tattoos, alltid kul att höra vad andra tycker, oavsett om det är dåligt eller bra.





Detta är dock inte alla mina tattoos men nästan, men har inte bilder på alla på den här datan så detta får duga :)

Tjingeling!

Sorry

Fan vad dålig jag har vart på att blogga idag...jag ber om ursäkt.

Det vart aldrig någon promenad för mig för jag mötte upp en kompis istället som jag inte träffat på evigheter, och fy fan vad kul vi hade....Dalin får en alltid att skratta ihjäl sig så jävla crazy hahaha...
Vi var iallafall duktiga med att gå till skytteholms parken för att sitta och njuta i solen men när vi satt där i solen så blåste det så vi frös mest...

Skulle egentligen ha filmkväll tillsammans ikväll men jag var tvungen att ställa in, för just nu ligger jag i sängen och har sån jävla äckelvärk igen! Hatar verkligen när jag får attackerna, känns som jag ska avlida så jag tänkte att jag inte skulle vara så roligt sällskap så det får bli en annan gång....fast fan vad kul vi skulle haft det...jaja next time.


Oki en rubrik här då

Solen skinner och det är rätt så varmt ute..alla mina vänner jobbar eller sover för dom har jobbat natt....vill verkligen göra något nu nu nu nu!
Vill sitta i solen och äta en glass, det är precis vad jag vill göra!
Vill sitta i solen med en snygg kille och äta glass hade ju vart ännu bättre hihi...nee men skämt å sido...vad ska man göra när man är själv? Kanske jag borde gå en promenad?

Jaa så får de nog bli....ska äta lite havregrynsgröt först för jag hungrar ihjäl sen får det väl bli en promenix...
Bloggar mer senare och så har jag lovat en tjej att lägga upp bilder på mina tattoos som hon ÄLSKADE :D

so dont forget to read my blogg later babes!





Tjingeling!

Inte okej

Nej nu är det skärpning!

I Thailand så har jag vert hur duktig som helst med maten och dricka och gick ju faktist ner i vikt tlls jag kom hem, och nu har jag vart hemma i lite över en vecka bara bar ÄTIT! Detta är inte okej!

I 3-4 dagar har jag vart så himla hungrig och sugen och jag fattade liksom nada vad som hände med mig, ville äta precis ALLT! Och igår så fick jag svaret till varför jag har velat äta allt och vart sugen på allt...jag fick min äckel mens! Och jag har ju ätit p-piller eller rättare sagt mini piller som gjort att jag inte haft någon mens på en jädrans massa år....hade glömt hur det var innan man får den, hur sugen jag alltid var på allt och aldrig mätt....
Men det jag ville komma till är att detta inte är oki! Jag som hade planer om att börja träna och äta bra nu och komma i form....så får jag min mens! what the fuck?!  Jag har jätte svårt att stå emot allt som jag vill äta just nu, jag försöker verkligen men det är svårt.....

Plus att igår låg jag sängliggandes nästan hela dagen för att jag har såna problm med äckelvärk så jag knappt kan stå och inga piller i hela världen hjälper mot detta, och det ä andledningen till att jag har ätit mina mini piller som gjort att jag int haft något men eftersom jag stannade ithailand längre än jag skulle så tog dom slut....


Men jag ska verkligen skärpa mig! Och man mår så mycke bättre när man tränat och motionerat och när man dessutom är nöjd med sin kropp, det gör mycket!
Men från och med nästa vecka är det skärpning! Det är ett måste!


Ni killar är bra lyckligt lottade som slipper denna äckelgrej säger jag bara! Var glada och klaga fan aldrig på att ni har ont, ni ska fan känna hur det är att ha äckelvärk! Fy fan....


Makeover?

Det känns som att nästan alla jag känner just nu håller på att färga sitt hår...ser nya statusar på facebook att alla håller på att färga håret....vad är det som händer?

Det har iallafall fått mig att börja fundera mera på att kanske färga mitt egna hår? Hade nämligen tanken i Thailand att jag skulle vilja göra något med mitt hår för nu har jag haft svart hår i hur många år som helst men jag verkligen ÄLSKAR mitt svarta hår och det är verkligen jag, men jag funderar dock på en liten förändring men vet verkligen inte vilken färg jag vill byta till ?
Jag vet bara att jag INTE vill göra massa slingor och skit, neej jag vill ha EN färg i håret...trivs bäst med det och tycker det är snyggast, iallafall på mig själv.

Brunt känns lite boring vet liksom inte varför...rödbrunt kanske? eller rött? alltså en snygg röd då...hmm blond ska jag inte bli iallafall haha...neej det är verkligen inte lätt.
Kanske man ska gå och pröva massa peruker med olika färger för att se vilken man passar i bäst? hahah eller så behåller jag kanske bara mitt svarta hår...?

Hade ju vart kul med en liten makeover och skulle man inte gilla den går det ju faktist att färga det svart igen..




Kanske jag bara ska köra på vild N Crazy? :P


Latmask

Shit! Fan vad jag har vart en riktig jävla LATMASK idag!

Dagen började inte bra för mig och jag har kännt mig helt nere och deppig idag och inte haft lust till att göra något alls, så av allt jag skulle gjort idag har jag bara ringt dom viktiga samtalen men det var i stort sett allt.
Har bara legat hemma och vart lat och deppig...usch och nu är det redan kväll fast rätt så skönt att det här dagen snart är över...

Hoppas verkligen jag kommer må bättre imorn för så här vill jag inte känna mig...Nu ska jag se ugly betty och sen desperate, sjukt längesen...


Men det är okej att vara en latmask ibland
såhär har jag kännt mig idag...fy fan!


Maybe it works?

Jag ska ta mig en siesta, jag känner inte för att göra något idag! Vill helst sova bort denna dag....
Svider i ögonen, är trött och vill inte tänka.

Tar och vilar en timme eller två så kanske jag känner mig bättre när jag vaknar? En ny start på resten av dagen...i really hope it works!




Gammal bild på mig och grisen ( Rocky)

What do you think?

Jag vet att dom här videorna är urgamla men jag kan inte låta bli att skratta lika mycket varje gång, hahaha
Vad tycker ni, roliga eller tråkiga?


















 

 

Vilken är eran favorit?


Im Sorry

Oki förlåt för mitt bittra inlägg tidigare men jag känner mig helt nere och bitter idag, mycke i mitt huvud just nu men har nyligen lagt på telefon med en av mina bästa vänner och hon fick mig på lite bättre tankar och nu ska jag försöka att vara glad resten av dagen....

Ska ta mig något att äta för jag är så hungrig att jag min mage har blivit arg på mig nu för den inte fått något att äta så den ger mig smärta.
Sen har jag redan ringt mina viktiga samtal, har några till men kan inte ringa förns senare...
Sen tror jag nog att jag ska ta mig en lång promenad och rensa huvudet och träna lite kanske? Kanske jag till och med tar med mig Rocky & Tila till hagaparken? Det är ju fint väder...hmm får se...
Måste egentlligen åka till Farsta idag och ta tag i lite saker men jag orkar inte, jag tar det imorn istället...

Jag hatar när det pluppar upp tankar i huvudet på en som man inte vill tänka på och man försöker att inte tänka men ändå så pluppar dom bara upp hela tiden...hur ska man göra för att tänka på något annat egentligen?
Hoppas verkligen jag hittar ett jobb snart så jag bara kan jobba jobba jobba och inte ens har tid till att tänka på annat...

Nee nu blir det frukost/lunch!

Tjingeling sålänge!



Jag vill ha apans döskalle ring...någon som vill fixa en åt mig?

Inte en bra dag

Idag är en skit dag!
Vaknar och blir på dåligt humör redan efter en minut....neeej usch säger jag bara för såna här dagar...
Vill bara sova bort den här dagen.

JAG HATAR ATT VARA HEMMA I SVERIGE! JAG HATAR ALLT MED SVERIGE OCH JAG HATAR MITT JÄVLA LIV HÄR HEMMA I SVERIGE FÖR DET ÄR HELT JÄVLA VÄRDELÖST!

Och alla ni som säkert ska kommentera irriterande saker varsegod! Orka säger jag bara, ORKA!










Vill tillbaka till thailand nu .....fan också....

Ehhmm...

varför är jag inte trött? Jag har ju vart trött tidigt alla kvällar sen jag kom hem...hmm skumt...är sugen på glass, kanske jag borde äta lite glass?
Just fan jag måste ta hundarna på en sista promenad också...blir nog glass först!

Sista inlägget för idag sen får det vara nog!

Imorn har jag massa saker att ta tag i igen.
* Ringa massa viktiga samtal
* städa
* träna
* kolla upp lite jobb!
* hmm ja de va nog det...haha


Bjuder på lite bilder från dagen också ;)   ( fan vad duktig jag börjar bli med att lägga upp bilder på bloggen hih )



Lilla jag idag, lite fjortis bild men jag bjuder på den


Jag och linda gick in på buttericks i Globen och testade peruker,
kanske jag ska skaffa orange/rosa afro? vad tycker ni?



Nee tjingeling på er!




Pictures

Nu har jag fått huvudvärk också, väldigt trevligt! Fy fan säger jag bara vad det är skit att komma hem till sverige igen, inte konstigt att man blir deprimerad här hemma!

Vilket fall som helst så har jag kännt mig väldans duktig idag och fixat en massa ärenden och fler väntar dock imorn men det kändes skönt att fått lite gjort.
Har nu lagt in alla bilder på min data och nu VET jag varför jag inte har lagt upp bilder från Thailand ännu....jag vill inte ens titta på dom på datan för jag känner hur ont det gör i hjärtat, känns som en kniv rätt i hjärtat när jag råkade se en bild....så jag är nog inte redo till att fixa med alla thailands bilder ännu...så jag är ledsen mina läsare men ni får stå ut med att vänta lite med det.....Varför ska saknaden göra så ont?....

Hmm men vilket fall som helst så ska jag bjuda på lite bilder från min och Sandras galna helg! Det får en att skratta iaf, önskar jag visste hur man la upp en video för då hade ni alla fått er ett gott skratt haha för jag har nog den roligaste videon ever....tack sandra för att du får mig att le! :)

Här kommer lite pics! Enjoy ;)


Z  & Me hemma hos Sandra

And again...



Pettan har hittat på bus och försöker se oskyldig ut :P haha



ohh yeeehh



hmm jag undrar vad vi pratade om? sandra ser ju jävligt nöjd ut iaf :P


ohh yeeehh rock n roll hahah


dancing on the "dance floor"

Gooooot yaaaaa!

I taxin på väg till Berns


hmm och jag håller på med?

Måste säga att försöka att se nykter ut fungerade inte så jätte bra för mig haha



Hugo Berns och Sandra



Sandra kan flyga! och jag får flyga med under vingarna!


Och bakis middagen blev pasta med spenat och feta! Mumms!!


Lite bilder iaf, ska försöka lägga upp mer bilder oftare...för visst är det roligare att läsa en blogg med bilder än blogg utan bilder...eller vad tycker ni? SKRIV!

Tjingeling sålänge!


You have mail

Du har fått mail!

Tack :)

Jag orkar inte bete mig som en liten fjortis och skriva en massa inlägg här om vissa människor, har du/ni något att säga mig så varsegod att ring eller maila!
Mitt telefon nr har ni och min mail vet ni annars så är det [email protected]!

Vad ska man säga egentligen? neej 200 kr är inte mycke pengar absolut inte, men det är BÄTTRE än inget när man inte har några pengar....och jag minns också att någon ljög på sin födelsedag och sa att hon skulle hem men åkte till någon annan men men.....jag tänker lägga ner detta och inte slösa mer tid eller energi på massa trams!
Jaa detta är faktist bara massa trams för mig som jag inte orkar slösa min tid på så ni kan fortsätta trakassera min blogg hur jävla mycket ni vill....

Jag säger detta till alla jävla bittra människor där ute som alltid ska kommentera elaka saker eller bara jävlas, fortsätt med det om det får er att må bra, varsegod för jag bryr mig inte om såna som er!
Om jag kan hjälpa er att göra er lyckliga så varsegod då ska jag fan bjuda på det!
Det är såna som er som får mig att vilja fortsätta att blogga så tack :)


idyll


Haha i helgen så satt Sandra på denna låt på våran lilla förfest och faan vad glad jag blev! Det här är verkligen gamla minnen!  Alanya 2005 jag och sandra....hahah postgirobygget yeeaahh!



17 års vänskap....

Oki, jag har haft en sjukt jobbig dag och är helt slut....kom nyss hem och ser en kommentar från en av min "såkallade" bästa vän....vi är dock inte vänner längre för att jag sa upp bekantskapen innan jag åkte till Thailand.
Pga att min vän ALLTID väljer bort mig och väljer alltid någon av sina killar....

Oki så här ligger det till....jag har haft en kompis som jag kännt i 17 år, 17 år är en jävla lång tid man har kännt varandra och vi vet allt om varandra och vi har haft våra bra och dåliga stunder. Precis som i alla förhållanden.

Innan jag skulle åka till Thailand så bestämde jag mig för att ha en "Hej då middag" med mina närmsta vänner för att jag skulle vara borta några månader...och samma dag får jag ett sms där det står att hon inte kan komma och jag frågar varför? Svaret är då att hennes pojkvän blir arg och hon kan inte lämna sin hund själv för länge....Men jag är tydligen en riktig dålig kompis för jag bjöd henne till den här "hejdå middagen" för att det var sista gången vi skulle ses på många månader men jag tänkte inte på att hon hade bullimi...jävligt klantigt av mig,jag vet! Men jag tänkte mest att om man är bästa vänner så vill man väl se sin vän och säga hej då? Och jag tänkte inte på att hon har bullimi....men visst hade hon inte behövt komma till resturangen för att äta utan faktist bara komma i en kvart för att visa att hon bryr sig och bara säga hej då....men hennes pojkvän låter henne inte göra något, han blir arg.

Ända sen hon skaffa en pojkvän så har hon nästan alltid ställt in saker och ting för att hon kan inte pga av den här killen....och vad är det för kille som inte låter sin flickvän umgås med sin bästa barndomskompis egentligen? 
Bara för man är ett par måste man väl ändå inte sitta fastklistrade 24 timmar om dygnet?
Men även innan hon skaffa pojkvän så har hon många många gånger ringt och ställt in precis innan vi ska ses.....visst man får förhinder och inte alltid kan eller känner att man inte har ork eller lust, det gör vi väl alla någon gång ibland......
MEN även när jag skulle flytta till Norge kunde hon inte komma och säga hej då, jag skulle flytta till Norge! och vi var bästa vänner? Jag blev sjukt besviken.....

Förra gången jag kom hem från Thailand så vart jag deprimerad och riktigt nere, några veckor senare var det min fördelsedag och jag tyckte livet kändes skit, hade 0 kr...min såkallade bästa vän ringer och frågar om jag vill gå ut och ta ett glas vin men jag säger att jag tyvärr inte kan för att jag inte har några pengar, inte ens pengar till ett glas vin,....jaha vad synd får jag som ett svar....inte ens ett glas vin kunde du bjuda på när jag satt hemma och grät på min födelsedag.....jätte snällt verkligen, och du ska kalla dig en av mina bästa vänner?

Folk har tydligen också sagt att jag är dum i huvudet som åker till Thailand? Vilka då undrar jag? Din idiot till pojkvän? och du säger att du alltid vart på min sida?.....jag struntar faktist i vad alla tycker om att jag åker till Thailand, dom som tycker jag är dum i huvudet för att jag tycker om att resa och passar på att göra det medans jag kan och njuter av livet...dom som då tycker jag är dum i huvudet för det...hmm neee jag tror nog att det är DOM som är DUMMA I HUVUDET!

Och i alla år som vi kännt varandra så har jag alltid givit dig dyra födelsedagspresenter...kommer ihåg en gång speciellt när jag köpte dyra smycken till dig och jag fick en glittermascara.....visst presenter har egentligen inte så mycke betydelse kanske men för mig så har det det när jag ger dig något varje år och du inget....

Du säger också att nu om vi fortfarande hade vart vänner så skulle du lånat mig pengar, och jag är ledsen men jag tror faktist inte på det, för jag har många gånger bett om att få låna men du har aldrig kunnat.....

Och det här med att ställa upp för varandra och alltid finnas där? Om jag inte minns fel så har du fått bott hemma hos mig när vi var mindre pga av saker jag inte tänker nämna i min blogg för det har ingen annan med att göra...men har du inte tänkt på det? Min familj har faktist ställt upp mycket för dig!
Du fick bo hos oss under en lång tid, jaa jag fick bo med dig och din pojkvän men jag bodde inte ens där i en månad och var väldigt sällan dära.


Du skyllde alltid bort dig att du inte kunde ses och sa att de var pga av din pojkvän att han skulle bli arg....men när du träffa kille nr 2 så kunde du minsan ta dig tid till att träffa honom? Men inte din bästa vän? Då kunde du ljuga för din pojkvän och ha ork och tid att ta dig ut?
och har inte jag alltid ställt upp för att du ska kunna träffa kille nr 2?  joo det har jag!

Neeej allt detta är inte bara pga av en enda middag, allt detta är pga av 17år händelser.....
Du är inte den ända som mår dåligt.

Neej jag har inte ätstörningar och jag går inte till en psykolog och pratar.
MEN jag har jävligt mycket problem jag med, KANSKE inte ens går att jämföra med dina....men jag mår faktist också piss och jag är faktist också jävligt nere och deprimerad och VAR deprimerad och därför valde jag att åka iväg, jag behövde komma bort!
Jag behövde komma bort från allt och alla, jaa även mina bästa vänner här hemma, min familj...allt!
Och jag ångrar inte en sekund att jag drog iväg för det var det bästa jag gjort i hela mitt liv!
Att åka iväg och resa själv, och få en ny start.
Jag mår fortfarande piss men jag är inte lika modig som dig och vågar gå till en psykolog och prata...jag tycker det är läskigt att ta det steget!

Jag beklagar verkligen det som hänt med din pappa och jag skickade faktist ett sms så fort jag hörde från mitt thai nr men tydligen har du inte fått det....kan inte säga mera, jag beklagar och jag hoppas att du mår bättre nu än innan jag åkte med din ätstörning och med din deprition.....


Det finns tusen saker jag egentligen vill ta upp för att du ska förstå hur SVIKEN jag faktist har kännt mig i alla år när jag blivit bortvald framför killar....och tusen andra saker men jag känner att det ändå inte kommer komma någon vart....allt jag kan säga är jag ber om ursäkt att jag aldrig frågade dig om dina problem...men jag trodde att du kunde vara ärlig mot mig och du visste att du alltid kunde komma till mig och prata utan att jag skulle behöva fråga...trodde det var sånt man inte skulle fråga om hela tiden.....jag ber om ursäkt.


Vi alla lever olika, och tar oss igenom saker och ting på olika sätt....Jag valde att säga upp bekantskapen med en av mina bästa vänner efter 17 år för att jag ALLTID blir bortvald, det är inte så jag vill ha en bästa vän, jag vill ha en bästa vän som får gå ut och festa och ha kul även om hon har pojkvän.
Jag vill ha en bästa vän som inte ringer eller smsar och ställer in varje gång vi ska ses.
Jag vill ha en bästa vän som känner att hon kan prata med mig om allt.
Jag vill ha en bästa vän som jag känner att jag kan prata med om allt
Jag vill ha en bästa vän som förstår mig.
Jag vill ha en vän som INTE ljuger för mig.
Jag vill ha en bästa vän som blir glad för min skull när jag åker iväg till Thailand och gör det bästa jag vet i livet, att resa!

Jag är ledsen att säga det men jag ångrar inte vad jag gjorde, jag behövde göra det jag gjorde för min egen skull..och du/ni får tycka det är själviskt av mig...men jag behövde detta, jag behövde komma bort från allt!

OCH det är faktist DU som har VALT BORT MIG i alla dessa år framför dina killar...så nu har du fått som du vill.



Och om du har något mer att säga om mig, hur besviken du är så får du jätte gärna skriva det på din blogg om du känner för det och det får dig att må bättre men annars så kan du ju faktist skriva det till mig på ett mail eller ringa då du har både mitt nr och min mail.....


Back to Reality

Godmorgon! Idag är det Måndag, alltså en ny vecka, en ny start för mig och dags att ta tag i verkligheten!
Vaknade redan kl 08:10 imorse för att kolla upp lite viktiga nummer på datan och duscha, så nu har jag gjort allt detta och ska snart äta något nyttigt till frukost...får nog bli havregrynsgröt och knäckebröd.
Sen ska jag fixa mig och åka in till arbetsförmedlingen och skriva in mig och sen till skatteverket och få lite saker gjorda.
Kommer ha sällskap hela dagen av Linda vilket känns skönt så vi ska försöka fixa alla ärenden så fort som möjligt så vi sen kan njuta av resten av dagen, och det är ju till och med soligt ute, hur underbart är inte det? :D Blir nog att ta med sig solbrillorna.


Att vakna innan klockan 10 på morgonen är verkligen en plåga eller är det bara jag som känner så? Tycker till och med att 10 är tidigt hahah men sen är jag ju verkligen INTE en morgonmänniska men måste man upp så måste man! Fast när jag väl har kommit upp så känns det skönt att ha hela dagen framför sig och att man inte sover bort halva....

Nee nu blir det dags att göra frukost och sen fxa sen, börjar nästan bli lite stressigt nu och ja måste hin ringa lite viktiga samtal också...oj oj oj nee mer bloggande senare, vem vet kanske bloggar från mobilen.


Lite blder måste jag ju bjuda på, så himla tråkigt att läsa en blogg med inlägg utan bilder tycker jag..

Me and Rocky promenerar vid skytteholmsparken


Tila i hundgården, så himla söt!


Lilla Rocky

Me and the pigs haha

vi igen :)




Nee nu måste jag verkligen skynda mig!
Tjingeling sålänge!


Jag hatar rubriker

Sådär då har man vart nere på iqa och handlat den där dumma gräddfilen...MEN nu är jag så himla mätt efter middagen även fast jag åt för ca 2 timmar sen...jag som alltid är hungrig, vad hände liksom?
Men jag kommer nog få i mig lite ändå om ett tag.......

Men jag känner mig så jädrans trött hela tiden, i hela mitt liv har jag nästan ALDRIG somnat innan 2 på natten men sen jag kom hem från Thailand så har jag alltid somnat innan kl 10....så himla sjukt och just nu är jag så trött att jag skulle kunna lägga mig och sova hela natten.....blir nog en tidig kväll för jag måste upp tidigt imorn och gå till arbetsförmedlingen och ta tag i riktiga livet!
Orkar nog inte fixa med bilder, jag vet att jag skjuter upp det hela tiden MEN jag LOVAR att det blir innan nästa veckas slut....men man åste faktist ha lusten till att göra det annars blir det bara en plåga och något jobbigt...så mina kära läsare får vänta lite till helt enkelt.... im sorry!



Fashion- Blinded by the dark,  en sjukt bra låt och en sjukt bra grupp som snart kommer blir riktigt stora!
Enjoy!
'

Om jag orkar efter filmen så ska jag lägga upp lite bilder från helgen annars blir det i veckan :)
( jag vet att jag är en riktig liten latis men det är ok! ) :P hhaha

Tjingeling sålänge!

J*vla gräddfil!

Vad faaan då!
Har precis kommit hem från ica och handlat allt jag behövde för kvällen, vill så gärna äta morötter med dipp för det är sjukt gott och inte lika onyttigt som chips och dipp men ändå lite fettigt med dippen så de blir liksom perffa, plus att jag har vindruvor och glass.....så nu har jag precis packat upp allt och inser att jag glömt köpa GRÄDDFIL! FAAAAAN! Hur har jag tänkt att göra en dipp nu liksom? åhhh jag orkar inte gå ner till iqa igen men jag har två val: Att gå till iqa fast det är jobbigt och handla den där jädrans gräddfilen eller stanna hemma och inte äta min dipp ikväll......hmm det blir nog ner till iqa lite senare igen! Vad fan its my last day/night att äta och göra vad ja vill.......

men åhh va jobbigt iaf!....Dumma gräddfil!


Bloggar från mob

ute i solen med rocky, sitter i hundgårn just nu och fryser för bänken är i skuggan...men mysigt iaf! Sen ska jag nog hem och köpa en pizza och bara dega i soffan..har ju lovat att fixa med bilder också...hmm får se hur de blir med det hihi ...fattar inte varför bilderna alltid blir åt fel håll när la bloggar från mob..har testat å rotera dom men de fungerar liksom inte...Jaja mer bloggande sen. Tjingeling!

Dagens!

Tänkte dela med mig med en av mina favvo låtar som jag lyssnade på mycket i Thailand..love it!

Enjoy!




The Strokes- Last night

Thank U!

Ja juste, igår när jag var ute så fick jag äntligen träffa mina 2 älskade babes, Linda och Olive och fan vad glad jag blev av att se dom igen, helt sjukt att det nästan var ett halvår sedan vi sågs....dock så var jag jävligt trött och bara ville hem men det var ändå kul att få träffa dom igen och imorn så ska vi ha en heldag alla 3!

Men idag så ringde Linda mig och sa hur kul det var att se mig igen och det värmde i hjärtat, känns så underbart och få ett samtal där någon säger hur mycke man har vart saknad och att jag dessutom såg mycke smalare ut :D wohoo!  Det är alltid lika kul att få höra, för jag har haft mina upp och nergångar med vikten och jag vet att jag gått ner lite i Thailand men knappt någon som nämnt det...trodde först att jag bara inbillat mig och kanske inte alls gått ner som jag trodde....men idag så sa kära Linda att det verkligen syndes, kändes väldigt bra! så nu ska jag hålla mig till detta och försöka att inte gå upp igen...men jag ska äta onyttigt idag för det är faktist my last day innan det är dags för reality igen!

Tack mina älskade vänner för att ni finns och kan få en att bli värm i hjärtat och ett leende på läpparna!
Och tack Sandra för en underbar helg!


Me, Linda och Olive på kryssning 2009


Olive, me and Linda på väg ut för att festa :) 2009

Lovely Sunday

Så himla underbart att solen faktist skiner lite idag, ska nog gå en söndagspromenad och vara duktig!

Blev en liten sväng ut igår även fast jag var så jävla bakis, men bilderna kommer upp senare (orkar inte leta efter usb sladden ).
Jag vet inte men i vanliga fall brukar jag inte tycka om söndagar så mycket för det betyder ju att helgen är över men då jag nyligen kommit hem från Thailand och inte har ett jobb ännu så känns det bara helt underbart med en söndag, fast jag tror dock det har med att det är lite sol idag och inte grått och trist.

Idag ska jag:

* Gå en söndagspromenad i solen

* Lägga in bilder på bloggen och facebook ( från thailand)

* Kolla jobb på datan

* Kanske sola ( så färgen håller i sig efter thailand)

* Städa undan mina grejer som jag slängt över hela lghten

* Sega i soffan med en bra film och något onyttigt!

Idag är ju faktist mina sista dag att kunna lata sig på och göra precis vad F*N jag vill....för från och med imorn, Måndag så är det skärpning! Jaa, jag ska faktist ta tag i mitt liv ordentligt pch leta jobb tills jag får ett och inte vara så jävla lat som jag vart dom här dagarna hemma nu....men det känns skönt att få komma hem och inte stressa med något och bara få vara...men nu har jag vart hemma några dagar och imorn är det Måndag, en ny vecka och en sny start!

Just därför är det en underbar söndag idag och jag ska njuta till fullo!


Hangover!

Ligger bakis hemma hos sandra som ni ser på bilden e man ju inte den fräshaste, fy fan säger jag bara vad dåligt vi mår! Men vi mår som vi förtjänar antar jag....men vi hade det sjukt roligt igår och hamnade på berns som vanligt och dansade hela natten lång! Bloggar från mob idag då jag kommer va här i gullmars hela dagen...tjingeling!

RSS 2.0