Lite uppdatering igen!

okii sa vi kom till Brisbane i sondags och har fatt bott gratis hos en killkompis till mig som jag traffa nar ja var i grekland som bor har i brisbane, kan ju saga att vi bor hur bra som helst, bor hemma hos hans familj i hus med pool :) bor dock lite off sa dom maste kora oss overallt vilket ar lite jobbigare men men man ska inte klaga vi far bo gratis och spar in massa pengar pa boende vilket ar jatte bra for pengarna e typ slut..
Var forsta kvall gick vi med brent pa barbeque och de va val sadar, ratt dryga folk och njaa inte vad ja hade hoppats pa..

Maste saga ocksa att nar ja traffa brent i grekland var han hur snall och trevlig som helst men har har han bara vart onstig tycker ja, sma dryg och njaa skum bara .. vet inte om de e ja som e konsg men kanns lite jobbigt..

i Mandags var det Australia Day sa da blev vi medbjudna och ga ut och ata med brent och hans familj, at pa en jatte mysig turkisk resturang och bestallde in massa ratter och sen dela vi alla pa allt och massa vin, dom bjod oss pa middagen vilket var sa snallt!! kanner sig nastan lite dum..
 Foraldrarna ar jatte jatte snalla och hur gulliga som helst!

Brisbane i ovrigt tycker ja inte ar sa jatte kul, allt ligger sa utspritt och njaa gillar nog dom andra stallerna vi vart pa mycke mer, men nu har man ju set detta ocksa :)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:











Trackback
RSS 2.0