Manly Beach

Saa vi har vart i sydney lite langre an vi planerade, planen var ju att vi bar skulle vara har 1 natt och sen vidare till byron bay MEN har bott i manly beach och 2 killkompisar Danne och Musse! Hur kul som helst och fa traffa dom igen, de va ju liksom ett bra tag sen och det ar alltid kul och fa va med lite gamla vanner :)

Har haft de sa bra har, har fatt en madrass i vardagsrummet, vi hade ju raknat med soffan vi men nej nej vi fick en egen sang :D de har inte bara vart musse och danne som bott hara utan det har vart fullt hus, forsta dagen vi kom var de tusen manniskor har kandes de som, vi var ca 10 st i lgh men bara 2 dagar sen akte nagra vidare..
anda sen ja kom hit till manly har ja vart extremt trott och bara sovit massa pa dagarna, har liksom sovit daligt hela resan och nu nar vi kom hit till en lgh sa kanndes de sa skont.. sa ja har vart sa seg dom har dagarna vi vart har, har inte gjort sa mycke alls faktist, knappt legat pa stranden for ja vaknat sa sent..


Aker ikvall till Byron bay och kommer vara dar 2 eller 3 natter och sen aker vi till surfers paradise och sen brisbane.. langtar jatte mycke, byron bay ska vara jatte jatte fint och surfers ska de va massa party party! :D Langtar!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:











Trackback
RSS 2.0