Daddis och Elvis

Jag ska berätta om en liten myra som hette Daddis, Daddis hade aldrig haft sex, hon var oskuld men alla hennes kompisar hade haft sex och dom älskade det.
Daddis ville inte ha sex för hon ville spara sig och ge bort sin "blomma" till någon speciell, hon visste vem hon ville ge den till, hon ville ge den till Elvis men hon visste inte om Elvis var intresserad av henne, men än kväll så var det myrstacks party och Daddis drack massa myrvin och hon var inte den ända som gjorde det, Elvis hade druckit massa myrvin, kanske till och med lite för mycket?
Deras blickar fann varandra och precis som i en film så blev allt i slowmotion och daddis hjärta dunkade så hårt att hon trodde det skulle hoppa ut, Elvis han tänkte bara på en sak när han såg Daddis... SEX! henne vill jag ha i sängen tänkte Elvis och han fick precis som han ville, det började med några mjuka kyssar som sedan ledde till myrben lite här och där och jaa det slutade med att Daddis var myrgravid och blev drottning och väntade 478 ägg,hon och Elvis skulle leva lyckliga i alla sina dagar, trodde hon iallafall men det hon inte visste var att Elvis var sexberoende och han kunde inte hålla sig till en myra utan han ville ha sex med alla myror så det hela slutade med att alla myror i myrstacken väntade små bebismyror och Daddis jaa hon visste inte vad hon skulle känna nu när hon hade givit bort sin "blomma" till Elivis.


Denna lilla saga är till Gåsalin från mig!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:











Trackback
RSS 2.0