Sex som en tjänst?

Idag fick jag höra något jävligt idiotiskt tycker jag fast också väldigt kul.

En kompis till mig hade fått ett samtal från en snubbe som ringer 4 på natten och säger att han måste prata med henne, hon frågar vad han vill och han vill inte säga utan sääger bara att han är på väg till henne och att han behöver prata, kompisen (vill inte nämna namn) säger att om han inte säger vad han vill prata om så tänker hon inte släppa in honom, svaret hon får är - OKEJ JAG VILL HA SEX MED DIG NU! KOM IGEN JAG BER ALDRIG DIG OM EN TJÄNST? asså hallå hur fan kan man säga så? jag menar man kan ju fan inte be om sex! och man kan fan inte säga kom igen jag ber aldrig dig om något så kom igen nu? neeej jag tycker detta var helt idiotiskt och jävligt pinsamt från killens håll dessutom, han skämde ut sig ordentigt måste jag säga.

Tycker ju att detta va en himla kul grej och jävligt töntigt... det är som om jag ringer någon och ba men kom igen nu jag brukar aldrig be dig om något så nu borde jag få sätta på dig? hahaha neeej helt stört tycker jag...


Killar bara för att ni inte fått gått hem med någon brud och är kåta kan ni fan inte ringa och be om sex som en tjänst fattar ni väl? Ni måste ju göra det lite snyggare än så om ni vill ha något helt enkelt...


Kommentarer
Postat av: Karinin

Men guuud vilken nöt!! Om jag hade varit kompisen hade jag blivit skogstokig och skällt honom sönder och samman. Jag var med om en liknande situation när jag var yngre. En killkompis till mig hade "råkat" säga till sina polare att vi hade legat bara för att han ville säga att han hade gjort det. Det var i den åldern som bara vissa hade gjort det och dom var "coola". (Självklart hade vi inte legat med varandra)

2009-03-23 @ 13:22:49
URL: http://metrobloggen.se/karinsliv
Postat av: Karinin

Han tyckte liksom att jag skulle vara en schysst kompis och ställa upp på det.

2009-03-23 @ 13:23:56
URL: http://metrobloggen.se/karinsliv
Postat av: Karinin

Sv: Haha! Jag och min kompis har en teori om att män är närmare släkt med aporna än kvinnor, med tankte på deras kroppsbehåring och deras ibland "primära" instinkt ;] Rainbow är bäst! Jag älskade Storme(tror att hon heter så på svenska), hon var min favorit. T-shirten kommer från usa men går att beställa till mellanmjölkslandet via www.80stees.com (tyvärr medföljer en fet tullavgift).

2009-03-23 @ 14:37:09
URL: http://metrobloggen.se/karinsliv

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:











Trackback
RSS 2.0