Skansen

Idag kände jag att jag verkligen ville göra något på dagen, inte bara ligga hemma och inte bara göra det samma vanliga.. så jag bestämde mig för att åka till Skansen!  Var så jävla längesen jag var där så det var på tiden.  Tog med mig söta lilla youseff som är 6 år och hade en heldag på skansen. Eller heldag kanske jag inte ska kalla det då det var jävla problem med tunnelbanan som vanligt!

Har ju vart någon jävla brand eller var det va idag i tunnelbanan vilket gjorde att inget fungera som det skulle.  Från Solna kom jag bara en station till Västra skogen och därifrån var vi tvugna att ta ersättingsbuss till stan.. mm jag stod där i en och en halv timme och den kom BARA 2 bussar! 2 bussar som vart fulla på en gång och jag kom ju såklart inte med någon av dom.... slutade med att jag fick ta en taxi för att ens komma någonstans.. drygt!  Men det ska Sl minsann få betala!

Vilket fall som helst så kom jag till slut fram till skansen.. väldigt mysigt men det var mycket bättre förr. Man ser ju knappt några djur och dom har tagit bort väldigt mycket.
Det roligaste på hela vistelsen var nog när lilla youseff sa "dom där aporna har jätte röda rumpor, det ser ut som dom har fått massa smisk på rumpan." hahaha folks blickar mot mig var ju inte så roliga.. men ja tyckte det va roligt sagt från en 6åring hahaha vilka kommentarer..

Här är lite bilder från dagen.



Youseff tar sig en funderare med sina brända mandlar

Aporna som fått för mycket smisk

såhär fint vatten var det till sälarna...man såg inte ett skit!

Youseff klappar snoddas

 och imse..

 Och såhär går det för dom som snattar!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:











Trackback
RSS 2.0