Shame on u!



Vad får er att tro att ni kan behandla oss hur som helst?
Vad får er att tro att det är okej att kalla oss en massa fula saker?
Vad får er att tro att det är okej att spotta och förnedra oss?

Varför ska ni ha allt på era vilkor?
Jag menar man är faktist TVÅ i ett förhållande och det är inte bara en som ska bestämma och kunna behandla en hur man vill ? Man ska faktist ha RESPEKT för varandra!
Och man måste faktist inse att ibland är man kanske inte menade för varandra, man kanske behöver en paus för att rädda förhållandet?  Eller så kanske man bara behöver gå vidare med sitt liv och fortsätta vara vänner... MEN tyvärr så finns det folk som inte har någon respekt mot ens partner och tror att man är ensam i ett förhållande och man kan behandla henne som vilken skit som helst?  Är detta okej? NEEEJ!

Jag tycker att det är jävligt fegt att inte låta den ena få gå vidare, att tvinga kvar någon i ett förhållande bara för att man är rädd för att bli singel? eller bara för att man vill ha den kontrollen över en människa, den makten att kunna styra och behandla som man vill.. det är jävligt fegt och jävligt egoistiskt!

Att tvinga kvar en i ett förhållande fast den ena vill gå vidare med sitt liv och vill träffa andra, det är elakt. Och att sen hota med en massa egoistiska saker är ju bara så jävla fräckt! Du borde skämmas!

Att sparka på en som redan ligger ner för att må bättre själv?  VAD FAN ÄR FELET PÅ DIG!?
Är det för att känna dig cool? Mår du bra av att ha den kontrollen?  Får det dig att må bättre?

Inse att det är över eller att ni behöver en paus och sluta va så jävla ego....allt handlar inte om dig utan det handla om TVÅ i ett förhållande, och för att ett förhållande ska kunna fungera så krävs det att båda två vill vara i ett med varandra!









Och vi som inte vill vara i ett förhållande och vill ut från ett men blir tvingade att vara kvar i ett vi inte vill........ VA STARKT OCH STÅ EMOT IDIOTERNA OCH FÖRSÖK GÅ VIDARE OM DET ÄR DET DU VILL SÅ ÄR DE DET DU SKA GÖRA!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:











Trackback
RSS 2.0